oh iyi çok şükür canım çok sevindim akıntı su gibi olabiliyomuymuş benim
azcık kasıntım var acaba bendede mi enfeksiyondan olduki böyle
ben senin kızın olucak diye biliyodum zati masallah kocaman olmuş annesi :)
Geçmiş olsun canım sana da.
Doktorun tam dayaklıkmış
Hastaneden geldim şimdi, iyi ki trafik yokmuş ben hazırlanana kadar eşim karşıdan geldi.
Doktorum Alttan muayene etti açılmam falan yokmuş çok şükür.
Bebeğimin suyu da gayet iyiymiş.
1700 gr olmuş zillim
Akıntım varmış, onun içinde fitil yazdı yarın alacağım.
Pozisyonunu koruyor yavrum, kız mı erkek mi diye gidip gelmiştik =)
Bacaklarını tam açtı kızım olacak kesin yani ben de dikkatle inceledim
İçime su serptiler.
Doktorun tam dayaklıkmış
Hastaneden geldim şimdi, iyi ki trafik yokmuş ben hazırlanana kadar eşim karşıdan geldi.
1700 gr olmuş zillim
İçime su serptiler.
gecmis olsun kızlarr alaha sukur kı bıseyınız yok mus kendınıze cok dıkkat edın canlarr
Gördün mü bak ikimizde aynı dertten muzdaripmişiz canım:) merak etme fitil hemen işe yarıyor ama fitilden sonra bi süre yani 1 gün falan çok sinir bozucu bir kaşınma oluyor
Çok sağolun kızlar =)
Ven canım sana donaxyl mi vermişti doktorun?
Emzirme atleti üst tarafi sutyen gibi zaten emzirirken karnin belin acilmiyor ben şimdiden giyiyorum sutyenler rahatsız ediyor atletler de kisa gelmeye basladikızlar emzirme atleti mi daha iyi olur hastane cantasına yoksa sütyen mi
Kızlar aranızda nst yaptıran varmı? Ben geçen hafta kontrole gittim artık her geldiğinde yapıcaz dedi doktorum haftaya gidicem tekrar
ben de aynı hastaneye gidiyorum drumdan memnunum ama hastaneyi pek sevmedim
Kızlar dünde, bugün de wc den geldiğim de sıcak bir akıntı hissediyorum .
Böyle bir durum yaşayan var mı? :26:
İdrar kaçırma gibi değil.
[/QU
slm kızlar... nasılsınız? bebişlerinizle sizler çook iyisiniz umarım. bugün internet problemim vardı sonunda aşıldı. modemim ölmüş artık başka modem alındı. o yüzden telden baktım sayfaya zar zor...
yarın doktor kontrolümüz var. bakalım bebeğim ne durumda kaç gr olmuş? inş iyi haberlerle döneriz doktorumuzdan. vaktimiz olursa da bebek şekerini de ayarlamayı düşünüyorum. bebeğimde bugün çok hareketliydi. tekrardan posizyonunu falan değiştirdi mi acaba? çok kudurdu bugün yaramaz:)
kızlar bugun doktora gittim moralim cok bozuldu...
kendimi normal doguma hazırlamıstım ama mantar cıktıgı için ve doguma az bir süre kaldıgı için hem kadın dogum doktoru hemde cildiye doktoru bebege bulasmaması için sezeryan dediler
1700 gr olmuş zillim
İçime su serptiler.
Kızlar aranızda nst yaptıran varmı? Ben geçen hafta kontrole gittim artık her geldiğinde yapıcaz dedi doktorum haftaya gidicem tekrar
Kızlar dünde, bugün de wc den geldiğim de sıcak bir akıntı hissediyorum .
Böyle bir durum yaşayan var mı? :26:
İdrar kaçırma gibi değil.
[/QU
Canım idrar torbasına baskı olduğu için bazen idrar kaçırma ya da wc den çıktıktan sonra da idrarın gelmeye devam edip ıslaklık oluşturması gibi durumlar olabilir,telaşa gerek yok.Zaten amniyon sıvı sızıntısı olsa arada bir değil sürekli olurmuş,düşünün delik bir bidonun içindeki su arada bir damlatmaz,sürekli sızıntı yapar.Eğer sık sık bu ıslanma durumuyla karşılaşıyosanız doktora gidin tabi ama wc den çıktıktan sonra arada böyle olması çok normal,telaşlanmaya gerek yok
bezi 1 paket götür bence. çok kaka yapabiliyorlarmış bazen :).
kızlar bugun doktora gittim moralim cok bozuldu...
kendimi normal doguma hazırlamıstım ama mantar cıktıgı için ve doguma az bir süre kaldıgı için hem kadın dogum doktoru hemde cildiye doktoru bebege bulasmaması için sezeryan dediler
Doktorun tam dayaklıkmış
1700 gr olmuş zillim
İçime su serptiler.
Günaydın... Sevgililer gününüz kutlu olsun, aşkınızın ateşi kalbinizi de yuvanızı da sımsıcak tutsun; doğal gaz faturası ödemeyin
Güzel haberlerinizi bekliyoruz canım:107:
ay Allah enden böyle oluyor ki birşeye sıkılmadın değil mi
pazar günü buluşursanız pazartesi gelişmelerden haberdar et bizi
Suay odaniz çok güzelmiş cnm güle güle kullanin iyi günlerde
tekrar merhaba arkadaşlar. dün sizlere yazmıştım bunu,
bugün sağlık ocağına iğneyi vurdurmak için gittim, aynen anlattım.
onlarda ters duruş için erken olduğunu, bebek aşağıda ise erken doğumu önlemek için bu iğneyi vermiş olabileceğini söyledi.
iğnenin adı PLORUTON depot ( bu arada aynı iğneyi hamileliğimin ilk haftalarında
lekelenme geldiği için düşüğü önlemek amaçlı kullanmıştım)
dün doktor ters ve poposu biraz aşağıda demişti, sanırım bebek aşağıda olunca erken doğum riskimi artıyor...
doktor bunu çevirelim, iğne vereceğim sana dedi.
acaba iğneyi erken doğumu önlemek için mi verdi, çevirmek için mi? hala anlamış değilim. eşimde yanımdaydı o esnada, ve eşimde aynı şeyi söylüyor, bebeği çevirmek için verdi iğneyi diyor.
yani arkadaşlar eşim ve benim yanlış anlama ihtimalimiz olabilir. ama hala birşey anlamış değilim :) sizede bilgi vereyim dedim, sizleri yanlış yönlendirmek istemem.
ayrıca bir arkadaşım dedi, bu ploruton iğnesi vajina kaslarına etki yapıp rahmi rahatlatırmış,
acaba rahmin rahatlayıp bebeğin kolay dönmesinemi yardımcı olacak bu iğne, bilmiyorum....
neyse kusura bakmayın arkadaşlar sanırım birçoğunuzun aklını karıştırdım, bir ay sonraki kontrolde az çok belli olur herhalde son durum.
hepinize kolay doğumlar nasip olsun inşl.
bugun akşam 7 gibi wc gittim baktım iç çamasırımın tam ortası ıslak su dökülmüş gibi
sonrasındada kasılmalarım iyce arttı tedirgin oldum dr aradım beni basından savdı nöbetçi dr vardır
git bi baksın yada devlet hastanesine git dedi bana ve kapattı çok soğuk davrandı gece doğumum olsa
demekki gelmicek neyse sonra sürekli kontrol ettim ıslaklık devam ediyomu diye 1 defa daha oldu
ama azcık ceviz kadar bişey sonra uzandım yattım 1 saat sonra sancım kasılmam şükür azaldı dr
gitmedim nöbetçi drlar doğrudürüst ilgilenmiyolar hemen hastaneye yatıralım diyolar şükür sancım
azaldıda gitmedim ama baya koktum doğurucam sandım gelince mutlaka haber ver inş. önemli bişey
değildir bu kızlar bizi korkutmayı çok seviyolar zilliler
Doktorun tam dayaklıkmış
1700 gr olmuş zillim
İçime su serptiler.
günaydınn güzel anneler..
herkese güzel mutlu sağlıklı bol tepikli gün diliyorum...
bennn ara ara girip bişeyler yazıyodum.iş yerimde biraz sıkıntı oluyordu..
bende çarşamba günü 32 hafta raporumu getirdim..çok mutluyum o yüzden..az kaldı..zaman geçmiyor sanki takvim önümde gün sayıyorum..
heyecanlıyım mutluyum...hazırlıklarım tamamlandı...sadece kendime ped-hasta bezi gibi bişey bide bebek şekerlerim kaldı..vallahi kızımın kılık kıyafet herşeyini annem sağolsun tamamlamış...bizde büyük şeyleri almıştık..buna rağmen baya masrafımız oldu..şu anda eşimle cüzdanımızda 20 tl ile geziyoruz:) çok şükür ayın 15 geliyor:) iki ay ayın sonunu zor ediyoruz..amaaaaa çok mutluyuz çok şükür..
bende bir iki hafta kılık kıyafetleri yıkıycam dolaba yerleştircem
bebeğimin hareketlerini belimin bir ucundan bir ucuna hissediyorum..en çok hoşuma giden karnımı ne zaman sevsem oraya tam o bölgeye bir hareket geliyor..iletişimimiz şimdilik böyle..
Allah izin verirse normal doğum yapmak istiyorum..kendimi beynen ruhen alıştırıyorum..çok şükür kilom normal az kilo aldım hatta şimdilik..yürüyüşlerimi yapıyorum..hatta bu hafta perine masajına başladım:) kegel egzersizleri aklıma geldikçe yapıyorum....
....
haaa bu arada akşamları hemen uykum geliyor..sanırım yoruluyorum artık...bide reflü çıkdı...yani ne yesem hemen bir boğazda yanma.....
öyle yani gençlerrrrrrrrrrrrrr
günaydınn güzel anneler..
herkese güzel mutlu sağlıklı bol tepikli gün diliyorum...
bennn ara ara girip bişeyler yazıyodum.iş yerimde biraz sıkıntı oluyordu..
bende çarşamba günü 32 hafta raporumu getirdim..çok mutluyum o yüzden..az kaldı..zaman geçmiyor sanki takvim önümde gün sayıyorum..
heyecanlıyım mutluyum...hazırlıklarım tamamlandı...sadece kendime ped-hasta bezi gibi bişey bide bebek şekerlerim kaldı..vallahi kızımın kılık kıyafet herşeyini annem sağolsun tamamlamış...bizde büyük şeyleri almıştık..buna rağmen baya masrafımız oldu..şu anda eşimle cüzdanımızda 20 tl ile geziyoruz:) çok şükür ayın 15 geliyor:) iki ay ayın sonunu zor ediyoruz..amaaaaa çok mutluyuz çok şükür..
bende bir iki hafta kılık kıyafetleri yıkıycam dolaba yerleştircem
bebeğimin hareketlerini belimin bir ucundan bir ucuna hissediyorum..en çok hoşuma giden karnımı ne zaman sevsem oraya tam o bölgeye bir hareket geliyor..iletişimimiz şimdilik böyle..
Allah izin verirse normal doğum yapmak istiyorum..kendimi beynen ruhen alıştırıyorum..çok şükür kilom normal az kilo aldım hatta şimdilik..yürüyüşlerimi yapıyorum..hatta bu hafta perine masajına başladım:) kegel egzersizleri aklıma geldikçe yapıyorum....
....
haaa bu arada akşamları hemen uykum geliyor..sanırım yoruluyorum artık...bide reflü çıkdı...yani ne yesem hemen bir boğazda yanma.....
öyle yani gençlerrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?