ben mi 1 haftalık gözüküyorumya ben takvim olayına kaydolmayıı beceremedim galiba, şuan 31+3 üm 14 nisan doğum tarihim ben ilk doğumumda vedat bey olmadığı için gürkan bey yapmıştı sezeryanımı halada eğer gittiğmde vedat bey yoksa gürkan beye oluyorum muayenemi
Kızlar bugün miniğimin kıyafetlerini yıkıyayım diyorum.
Sıvı deterjan alacağım...
Ne öneriyorsunuz ve ya sizler ne kullanacaksınız?
ben de aynı hastaneye gidiyorum drumdan memnunum ama hastaneyi pek sevmedim
dun tekrar kontrole gıttım 10 gun sonra tekrar gel demıstı bana bebegın suyumu azaldıkı dedı ve kesın bısey soylememıstı bende 6. gun gıttım tekrar olcumler yaptı dr . hersey gayet normal dedı suyu dedıgım gıbı cok iç dedi 6 gun once fl ölçumu 3 hafta gerıdeydı dun 10 gün kadar bı fark cıktı cok normal dedı sende zaten minyonsun dedı gec döllenme var demıstı en basından berı ılk gıttıgım dr raporuda ona gore mı alayım dedım yok dedı 32+0 da gel dedi 1457 grm olmuş bebısımız de 6 gün önce 1199 grm dı boyuda 38 cm olmuş
kızlar kaçın cı haftada nst ye başlıyorlar
selam kızlar bende çok mutluyum dün 32 haftalık çalışır raporumuzu aldı şimdi pes edene kadar çalışcam inşallah :)
slm bayanlar.aslında ben mayıs annesi olucam.tabi YARADAN bilir o kadarını.ama nisan annesi olma ihtimalim daha yüksek diyorum.bide bebeğim 2 hafta önden gidiyor.o yüzden muhtemel tarihi 20 nisanada denk geliyor.bakalım hangi ayın annesi olucam.çok heyecanlıyım.umarım tüm anne adayları sağlıkla evlatlarını kucaklarına alır bende.ayrıca eşimin doğum günü 28 nisan.o gün doğurmayı çok isterim doğrusu.dua edermisiniz benim için?
canım ben ozele gıdıyorum da calısır raporunu almaya devlet hastanesine gıtsem sorun olur mukı hemen alabılırmıyım aceba bekletiyorlar mı
canım normalde ben memoriale gidiyorum orda ssk yok o yüzden hizmet hastanesinden aldım raporumu ssk anlaşması var hizmet hastanesinin sende ssk anlaşmalı bir özel hastaneden alabilirsin raporunu
Canim gozun aydin, guzel haberler almissin. Masallah bebegine dedun tekrar kontrole gıttım 10 gun sonra tekrar gel demıstı bana bebegın suyumu azaldıkı dedı ve kesın bısey soylememıstı bende 6. gun gıttım tekrar olcumler yaptı dr . hersey gayet normal dedı suyu dedıgım gıbı cok iç dedi 6 gun once fl ölçumu 3 hafta gerıdeydı dun 10 gün kadar bı fark cıktı cok normal dedı sende zaten minyonsun dedı gec döllenme var demıstı en basından berı ılk gıttıgım dr raporuda ona gore mı alayım dedım yok dedı 32+0 da gel dedi 1457 grm olmuş bebısımız de 6 gün önce 1199 grm dı boyuda 38 cm olmuş
Desene esin bu iki gun sana caliscakgünaydın kızlar bol tepikli iyi günler, hayırlı cumalar. Sevgililer gününüz kutlu olsun. Bugün sevgililer günü, yarın da benim doğum günüm.
inş bizim de rahat ve sağlıklı doğumlarımız olur:) moral verdiğin için teşekkürler...
benimki iki hafta erken geldi mecburi sezeryan oldum malesef sancımla gittim açılma da vardı ama kalpte taşikardi oluştu doğru sezeryane. sanırım suni sancıdan kaynaklandı.şimdi olsa kesinlikle kabul etmezdim suni sancıyıMerhaba. Oncelikle dogum konusunda verdigin moral icin tesekkurler. Benim de SAT a gore 1 nisan gorunuyo, ben de martta bekliyorum bebegimi aslinda ama belli de olmaz. İki tane de erken dogumumuz var. Bakalim bizim topicte neler olcak.
Ayyy bunu duydum yaaa heyecan tavan yaptı:18:
Kızlar dünde, bugün de wc den geldiğim de sıcak bir akıntı hissediyorum .
Böyle bir durum yaşayan var mı? :26:
İdrar kaçırma gibi değil.
Maşallah canım sağlıklı ve hayırlı doğumlar hepimize inşallahKizlar ben de yazayim fikir olsun. Eksik gorurseniz de soylersiniz :)
Bunlar benim icin olanlar
2 gecelik
1 sabahlik
1 pijama
2 emzirme atleti
6 adet alt camasir
Terlik
3 cift corap
1 patik
Sal aldim ben(hirka da olabilir)
Havlu
Sabun
Gogus kremi
Gogus pedi
Gogs kalkani
Pecete
32li ped
İslak mendil
Deodorant parfum
Dis fircasi dis macunu
Tarak
Dudak nemlendirici
El aynasi makyaj malzemesi
Sicak su torbasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?