2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Cnm Dr 32 de kesecekti çoğu arkadaş 32 de birakti benim hikayeme tekrar bakti 34 e kadar devam edelim dedi tmm dedim ama çok korkuyorum Dr güvenmek lazim o haftadan sonra bebekte kalp rahatsizligina sebep olabiliyormus. Ama kafamda net bir şeyyok belki 36 ya kadar ggün asiri devam edebilirim. Veya limon kivi felanla destekleyebilir im kafam çok karisik cnm

dun tekrar kontrole gıttım 10 gun sonra tekrar gel demıstı bana bebegın suyumu azaldıkı dedı ve kesın bısey soylememıstı bende 6. gun gıttım tekrar olcumler yaptı dr . hersey gayet normal dedı suyu dedıgım gıbı cok iç dedi 6 gun once fl ölçumu 3 hafta gerıdeydı dun 10 gün kadar bı fark cıktı cok normal dedı sende zaten minyonsun dedı gec döllenme var demıstı en basından berı ılk gıttıgım dr raporuda ona gore mı alayım dedım yok dedı 32+0 da gel dedi 1457 grm olmuş bebısımız de 6 gün önce 1199 grm dı boyuda 38 cm olmuş

Son düzenleme:

Ben vedat beye hiç gitmedim.Ama o hastanenin tüm kadın doğumcuları harika.Ali bey,Reşat beye de gitmişliğim var.Hepsi çok güzel ilgileniyolar.Ben çok memnunum.

Kızlar bugün miniğimin kıyafetlerini yıkıyayım diyorum.
Sıvı deterjan alacağım...
Ne öneriyorsunuz ve ya sizler ne kullanacaksınız?

Canım ben bulabilseydim dalan roxy alcaktım.Fakat bulamadım.Hacı şakiri netten araştırdım.Çoğunluk makinenin eritmediğini tortu bıraktığı söyledi.Ben de omo sıvı deterjan aldım.Henüz bebiş kıyafetlerini yıkamadım.Odanın gelmesini bekliyorum.

kızlar kaçın cı haftada nst ye başlıyorlar

Gözün aydın canım, maşallah
33. hafta başlattılar beni:107:

günaydın kızlar bol tepikli iyi günler, hayırlı cumalar. Sevgililer gününüz kutlu olsun. Bugün sevgililer günü, yarın da benim doğum günüm.

Hoş geldin canım Maşallah bebeğine Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah:107:

canım ben ozele gıdıyorum da calısır raporunu almaya devlet hastanesine gıtsem sorun olur mukı hemen alabılırmıyım aceba bekletiyorlar mı

canım normalde ben memoriale gidiyorum orda ssk yok o yüzden hizmet hastanesinden aldım raporumu ssk anlaşması var hizmet hastanesinin sende ssk anlaşmalı bir özel hastaneden alabilirsin raporunu

Kizlar 1 haftadir istah filan kalmadi bende yaaa iki saattir dolabin karsisinda dikiliyorum ne peynir cikardim ne zeytin. Hic yiyesim yok, elma yedim bitane. Cikolata yedim bide

Canim gozun aydin, guzel haberler almissin. Masallah bebegine de
günaydın kızlar bol tepikli iyi günler, hayırlı cumalar. Sevgililer gününüz kutlu olsun. Bugün sevgililer günü, yarın da benim doğum günüm.
Desene esin bu iki gun sana caliscak benim de yarin kontrol gunum, valla dogum gunuymus gibi heyecanla bekliyorum.

Merhaba. Oncelikle dogum konusunda verdigin moral icin tesekkurler. Benim de SAT a gore 1 nisan gorunuyo, ben de martta bekliyorum bebegimi aslinda ama belli de olmaz. İki tane de erken dogumumuz var. Bakalim bizim topicte neler olcak.
benimki iki hafta erken geldi mecburi sezeryan oldum malesef sancımla gittim açılma da vardı ama kalpte taşikardi oluştu doğru sezeryane. sanırım suni sancıdan kaynaklandı.şimdi olsa kesinlikle kabul etmezdim suni sancıyı

Kizlar ben de yazayim fikir olsun. Eksik gorurseniz de soylersiniz :)
Bunlar benim icin olanlar
2 gecelik
1 sabahlik
1 pijama
2 emzirme atleti
6 adet alt camasir
Terlik
3 cift corap
1 patik
Sal aldim ben(hirka da olabilir)
Havlu
Sabun
Gogus kremi
Gogus pedi
Gogs kalkani
Pecete
32li ped
İslak mendil
Deodorant parfum
Dis fircasi dis macunu
Tarak
Dudak nemlendirici
El aynasi makyaj malzemesi
Sicak su torbasi

1 Pelus kalin battaniye
2 hastane cikis seti (penye battaniyesi, ic zibini, ust tulumu, eldiveni sapkasi, corabi, onlugu var)
2 tane yarim kollu citcitli body
2 paket islak mendil
Alt acma bezi
Emzirme yastigi
Emzirme onlugu
10 tane agiz bezi
2-3 adet muslin bez
1 yelek
Sari tulbent
Pisik kremi
Yagli mendil
Sampuan
Gobek bakim seti
Emzik ve emzik kutusu
Burun aspiratoru
Biberon
Kasik
Bebegime ve kendime kirli torbasi
1 paket de bebek bezi eklencek
Donus icin de anakucagimiz arabada hazir bekliycek :)
Kendime donus icin kiyafet de koydum, yazmayi unuttum :)

Bu arada hastanede kalacagimiz bi gece sadce ama herseyden bol bol koydum nolur nolmaz diye. Hatta bi kucuk hurc da eve hazirlayip koydum, lazim olursa esimi yollayip aldirmak icin. Ona da iki takim kiyafet, ic zibini corabi sapkasi eldiveni dahil, 1 yelek ve bir de penye battaniye koydum

Kızlar dünde, bugün de wc den geldiğim de sıcak bir akıntı hissediyorum .
Böyle bir durum yaşayan var mı? :26:
İdrar kaçırma gibi değil.

canım o bende de oluyor eğer aynı şeyi anladıysam
ben bu durumu doktoruma sormuştum idrarını tam boşaltamamış olabilirsin dedi otururken biraz akıntı oluyor sonrasında kalkıp gezdiğimde yada varsa bir iş,im yapıp oturduğumda olmuyor ama her idrardan sonra ilk oturuşta biraz akıntı oluyor.

Maşallah canım sağlıklı ve hayırlı doğumlar hepimize inşallah belki orda yıkanırsan şampuan lif ekleyebilirsin listene ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…