2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar bebek için lavanta keseleri yaptırıcam kuması ve lavantayı aldım ınternette bloglardakıler cok hoşuma gıttı bakalım nasıl bıseyler çıkacak paylaşırım sızlerle

Senin yaramazın keyfi yerinde desene, maşallah:107:

hayırr doguramazsınn sıranı beklee canım:)

Gülüm bana da bir sıra numarası verir misin, unuttum almayı; sona kalmayayım

Benim göbeğim hep aşağıdaydı, hiç mideye yaklaşmadı. Belki senin tosun da doğum pozisyonu almıştır:107:

geçen hafta doğum pozisyonuna girmiş demişti doktor tatlı bebişim benim ben onu merak ediyorum artık

ay nebilim ya kendimi öle görünce birden panik oldum inanamıyorum az kaldı artık gelmesine sabırsızlanıyorum oğlumu kucağıma almaya 2 gündür de ağrılarım artınca yakında kavuşucam hayırlısıyla inşallah[/QUOTE]

oh ne güzelbenımkı daha donmemıs canım 33.haftadayım 36 ya kadar donuyorlarmış sanırım

hoşgelsin aramıza canım maşallah senin de bebişine inşallah zamanında sağlıkla gelir zehra'n

aboww 30. haftadan sonra bebekelr zor donermıs bana sezeryan yollarımı görünüyor yoksaaaa 33 deyım hala dönmedii dr 36 ya kadar belkı döner dedi ama

oh ne güzelbenımkı daha donmemıs canım 33.haftadayım 36 ya kadar donuyorlarmış sanırım[/QUOTE]

Valla ben heyecandan doktora sormayı unuttum pozisyonunu çatı muayenesini araya sokunca benim kafa gitti haliyleKendi söyledimi onu bile hatırlamıyorum.Ama hıçkırıkları denilen gibi attığı yerde kafası varsa benimkiside yatay şekilde 1 ay sonra kontrol var o zamana doğurmazsam 36 oluyorum bende öğrenirim sanırım sezeryanmı olacak normalmi olacak diye

Bugün itibariyle analık iznime ayrılmış bulunuyorum bebeğim 2050 gram olmuş boyuda 43 cm,suyu yeterli doğum pozisyonunda yarında kısmetse Ankaraya uçuyoruz

aboww 30. haftadan sonra bebekelr zor donermıs bana sezeryan yollarımı görünüyor yoksaaaa 33 deyım hala dönmedii dr 36 ya kadar belkı döner dedi ama

korkma canım kv anlatırdı eşim son ana kadar hiç dönmemiş makat gelişiymiş tam sezeryana gidecekken tekrardan bi bakalım dmeişler ki eşim doğum pozisyonu almış rabbim ol dedikten sonra herşey olur yeterki rabbim ol desin sen duanı eksik etme yeterli

Bugün itibariyle analık iznime ayrılmış bulunuyorum bebeğim 2050 gram olmuş boyuda 43 cm,suyu yeterli doğum pozisyonunda yarında kısmetse Ankaraya uçuyoruz

Gözün aydın canım.Sağ sağlim git kolların dolu sağ sağlim gel inşallahBu arada rapor verilirkende muayene ediliyormu?Ben geçen cumartesi muayeneme gittim yarında raporumu almaya gidicem.sadece raporumu yazıyorlar?

Suaycimm, uzuldum ama ben postunu okuyunca. Cok duygusal olmus yine de bize haber vermeye calis. Merakla bekleyecegim hayirli haberlerle gelisini. İnsallah kolay gecer dogumun, melegini saglikla kucaklarsin :) simdiden hayirli olsun
Aman diyim uzak durŞunu anladımki gaz yapan yiyecek ve içeceklerden uzak durmakta fayda var heleki normalinde de benim gibi gaz sorunun varsa duble uzak dur derim:)
gaz problemi yok desem kim inanir son ayda. Azicik yerim. Ama cok canim istemistiiii
ah ah esmerim, gece wc icin ayri su icmek icin ayri uyanip cok zor uyuyanlara beni de ekle. Sonra sabah ayilmasi da bi dert oluyo.
Valla canim bilmem ki, daha asagi inmedi herhalde. Hep boyleydi
kızlar bebek için lavanta keseleri yaptırıcam kuması ve lavantayı aldım ınternette bloglardakıler cok hoşuma gıttı bakalım nasıl bıseyler çıkacak paylaşırım sızlerle
Hadi kolay gelsin :)

nst de baktı dr sonra verdı bana rapou canım sancın varsa vermıyor mus

hayırlı olsun canım ankarada bızı unutma ara ara gır haberlerını beklerız bu arada senın rapordada tarıh belırtılmedımı benımkınde aldığım tarıh var gerısı bos bana basta eksık gıbı geldı ama merkezı arayıp sormuşlar işi bırakıncamı en burdan gırılecekmıs sgk yıda aradım ınternet ortamındakı eksık gorunuyor ama manuel olarak gırılecek haftaya arayın rapor gelır ozmana dedıler

bence de olabilir böyle şeyler.bu kadar rahat davranması şaşırtıcı ama psikoloji çok önemli bencede .iyi hazırlamalıyız psikolojımızi.dünyadaki her kadının hastanede doğum yaptığını düşünmüyorum.ama bana sorarsanız ben cesaret edemem evde doğurmaya.ben normal doğum yapmayı çok istiyorum. sağlığını engelleyecek bir durum yoksa sezaryan düşünmenin gereksiz olduğunu düşünüyorum.bazıları korkuları yüzünden sezaryanı tercih ediyorlar ama sonuçta sezaryandada sonradan acı çekiloyor. bir yazı okumuştum sezaryan kelebeği kozasından çıkarmak gibi birşeydir diye.tabi doktorlarında işine geliyor hem maddi olarak hemde kolay olması bakımından.eskiden bu kadar sezaryan yoktu.şimdi nededeyse 3 kişiden 2 sezaryan.hem üç çocukla sınırlaması düşündüm doğum sayısı neden bunu kısıtlayımki diye düşünüyorum dünya hali bu.insanın başına olmadık işler gelebilir.tabi bunlar benim fikirlerim.herkesin fikirlerine saygılıyım.Allah herkese sağlıklı çocuklar versin.Bu arada annem evde doğum yapmıştı o zamanlar yeni atanmış ebe eve gelmiş ablamın doğumuna.acemi olduğu için kanepe gibi yerden bir kaç saat atlatmış bebekte iriymiş kordon dolanmış annemin ilk gebeliği olduğu için deneyimsizmiş.Neyse doğmuş ama oksijensiz kaldığı için konuşmasında ve ve zekasında hasar bıraktı.Olan ablamla anneme oldu.Ablam şimdi konuşamıyor kendini ifade edemiyor.Tabi bir yerde sınav ama yinede tedbiri elden bırakmamak gerekiyor

benimki hem 15 günde bir olan rutin kontroldü aynı günde raporumu aldım öyle denk geldi diyim

nasıl tarih belirtilmedi :44: tarihsiz rapor nasıl olur ki benimkinde bugünün tarihi yazılı

slm kizlar.biz hala hastanedeyiz ve benim.sipa benle oyun oynamayi hala seviyor..hic sanci yok..bakalım neolacak.geliyor die vurulan igneler ters tepki yapti..Eğer böyle kalirsa pazartesi evimize donecegiz.vaz geçti benimki gelmekten..sevinsemmi uzulsemmi anlayamaz oldum..doğacak diye korkarken simdide bu kadar stresi yasadim.bisey olurmu sipama diorum..minik yaramaz oynuo bizle..

Gözün aydın, maşallah bebeğine İyi yolculuklar şimdiden, ailenle güzel vakit geçirmen dileğiyle:107:

Gözün aydın canım, maşallah birşeyi yoktur tosununun:107: Senin erken doğum riskin ilk ortaya çıktığında, bir arkadaş tecrübesini paylaşmıştı; nickini hatırlayamıyorum şimdi. Erken doğum riski olduğunu bunun kendini çok korkuttuğunu, ama daha sonra sancılarının kesildiğini bebeğinin gününü doldurduktan sonra doğduğunu yazmıştı. Kısmet, inşallah senin yavrun da vaktinde sağlıkla gelir canım:107:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…