Bizimkiler de doğurmaya başladı bile canım :) Benim dr 37.haftada çatı muayenesi yapacak; bebek ters gelmiyorsa, iri değilse, bi sağlık sıkıntım yoksa ve çatım da müsaitse normal diyecekmiş deilse sezeryan
Hadi ya :)))) Benim doktorum Fatma Kutlusoy memorial'a gidiyorum ben ...
Sen hangisine gidiyorsun canım ???
Erciyes kartal zeki yılmaz dr m:)
Bizimkiler de doğurmaya başladı bile canım :) Benim dr 37.haftada çatı muayenesi yapacak; bebek ters gelmiyorsa, iri değilse, bi sağlık sıkıntım yoksa ve çatım da müsaitse normal diyecekmiş deilse sezeryan
Merhabalar hanimlar. Surekli takip ettigim bi site ama yazmak firsat olmadi hic. Buradaki herkesi cok cok iyi taniyorum nerdeyse:) isim isim aklimda bicok sey hatta. Kayseriden birilerinin oldugunu gorunce de sevindim valla:) bende nisan annesyim. Ikinci kizima hamileyim. Nisanin 7si gibi gorunuyor dogum tarihi de minik "Zehramın"
kayseride erciyes Zeki Yilmaza gidiyorum bende. Ilk dogumumda da doktorum Zeki beydi. Umarım hepimiz de sağlıkla, sıhhatle alırız bebiklerimizi kucağımıza.. yazmadim yazmadim simdiye kadar simdi de doldurdum buralari:) Herkese selamlar tekrardan
Allah bebeğine ve sana en uygun doğumu nasip eder inşallah. ama bişi diyeyim mi artık çok fazla bileşen var normalden korkmamıza neden olan. yani bebek iri ise, istatistiklere göre çok az bebek iri sınıfına giriyor. çatı darlığı gerçekten önceden bakılmayan bir durum.
suyun azalması, plesanta yaşlanması annenin kilosu,liste uzuyor. dayımın kızı makat gelişli iken döndürüp alıyor ebe 45 sene önce, böyle birşeyi hangi dr yapar...
Allah bebeğine ve sana en uygun doğumu nasip eder inşallah. ama bişi diyeyim mi artık çok fazla bileşen var normalden korkmamıza neden olan. yani bebek iri ise, istatistiklere göre çok az bebek iri sınıfına giriyor. çatı darlığı gerçekten önceden bakılmayan bir durum.
suyun azalması, plesanta yaşlanması annenin kilosu,liste uzuyor. dayımın kızı makat gelişli iken döndürüp alıyor ebe 45 sene önce, böyle birşeyi hangi dr yapar...
sezeryanla doğum yapanların normal doğum yapanlara bi lafı olmuyoda normal yapanların sezeryanla doğum yapanlara lafı hiç bitmiyor.biz acı cekiyoruz siz niye aynısını yaşamıyorsunuz kızgınlığı herhalde:)oysa önemli olan bebeğin sağ salim doğması değilmi valla benim için tek önemli olay bu hangisini bebek için güvenli buluyorsam onu secerim elbette.doğum yaklaştıkca aldı milleti bi panik cesaretlenmeye calışıyorlar bu şekilde bence
bendede basladı aynı durum gebelik haftama baktımda bugünlerde altınıza kaçırabilirsiniz diyordukızlar ya acil birsey soracagım 2 gundur sürekli tuvaletim varmıs gibi geliyor sanki kaçırcakmısım gibi özellikle gece yatmadan önce baslıyor karnım sertlesıyor sonrada boyle oluyor
sizde de oluyormu doktora 2 hafta var daaha yoksa gıtsemmı doktora bebek harektlerinde sıkıntı yok belki fazla hareketli diye diyorum vurdukca sanki kaçırcakmısım gibi korkuyorum of ya cidden kendimi cok yorulmus hissediyorum
sezeryanla doğum yapanların normal doğum yapanlara bi lafı olmuyoda normal yapanların sezeryanla doğum yapanlara lafı hiç bitmiyor.biz acı cekiyoruz siz niye aynısını yaşamıyorsunuz kızgınlığı herhalde:)oysa önemli olan bebeğin sağ salim doğması değilmi valla benim için tek önemli olay bu hangisini bebek için güvenli buluyorsam onu secerim elbette.doğum yaklaştıkca aldı milleti bi panik cesaretlenmeye calışıyorlar bu şekilde bence
kızlar ya acil birsey soracagım 2 gundur sürekli tuvaletim varmıs gibi geliyor sanki kaçırcakmısım gibi özellikle gece yatmadan önce baslıyor karnım sertlesıyor sonrada boyle oluyor
sizde de oluyormu doktora 2 hafta var daaha yoksa gıtsemmı doktora bebek harektlerinde sıkıntı yok belki fazla hareketli diye diyorum vurdukca sanki kaçırcakmısım gibi korkuyorum of ya cidden kendimi cok yorulmus hissediyorum
Canım suyunun azar azar gelip çaktırmadan bitmesi gibi bi ihtimal yok rahat ol :) Su gelince öyle akıntıyla karıştırmazsın neticede suyla dolu bi torba delince o sıvı sürekli gelir azar azar wc ye girdikçe gelmez panik yapma o yüzden :)
Ya okudum da bunla ilgili yazilar. Sizin de dediginiz gibi farketmemek imkansizmis su gelince. Oyle camasirimda cok islaklik filan da olmuyo beni suphelendirecek. Ama ben sanki lvaboya her girdigimde azar azar suyum gitcekmis gibi korkuyorumsağol canım inşallah, bence boşuna bunları düşünüp kendini strese sokma ben bi keresinde iç çamaşırımın tam ortasında böyle avuç içi kadar ıslaklık gördüm sanki su dökülmüş gibi ama sonradan sancım kasılmama oldu dr aradım hastaneye git dedi sonra ben takip ettim bi daha gelecekmi diye şükür gelmedi sonra kontrole gittğimde dr eğer o su olsaydı devamı gelirdi su geldiği zman durmaz az az da olsa sızar ama genelde idrar yapıyomuş gibi gelir dedi yani gelse anlarsın anlamayacak gibi olmaz demişti artık kontrollere daha sık gideceğiz allahın izniyle bişey olmaz korkma bebişin zmanında gelir böyle şeyleri düşünüpte boşuna kuruntu yapma
Hosgeldin canim. Saglikla gelsin minik kizin Zehra :)Merhabalar hanimlar. Surekli takip ettigim bi site ama yazmak firsat olmadi hic. Buradaki herkesi cok cok iyi taniyorum nerdeyse:) isim isim aklimda bicok sey hatta. Kayseriden birilerinin oldugunu gorunce de sevindim valla:) bende nisan annesyim. Ikinci kizima hamileyim. Nisanin 7si gibi gorunuyor dogum tarihi de minik "Zehramın"
kayseride erciyes Zeki Yilmaza gidiyorum bende. Ilk dogumumda da doktorum Zeki beydi. Umarım hepimiz de sağlıkla, sıhhatle alırız bebiklerimizi kucağımıza.. yazmadim yazmadim simdiye kadar simdi de doldurdum buralari:) Herkese selamlar tekrardan
Bi de size akillara zarar bi sorum var, tuvalete gittigimizde azar azar suyumuz gelse ve biz farketmesek bebegin butun suyu biter mi? Biterse nolur? Dun geceden beri buna takmis durumdayim. Ya suyum bittiyse ve ben farkinda degilsem diye dusunup duruyorum. Surekli kizimin hareketlerini takip ediyorum. Cok sukur ki simdilik hareketler normal
benim hamileliğim başından beri sıkıntılı geçti önceleri düşük tehlikesi 20 haftada erken doğar endişesi sürekli kanamam oluyordu. bebeğin eşi aşağıda şimdi ters duruyor miyom var her biri 7 cm gebelik şekeri tansiyon riski derken bugüne geldim çok şükür tabi insanın aklına herşey geliyor ya birşey olursa diye olmasındansa erken doğsun diyorum canım demek istediğim bu tabi zamanında kucağıma almak istiyorum herkes gibi bende. bebeğin hıçkırdığı nasıl anlaşılır bilemiyorum:44: gün içinde bazen göbeğimin sol tarafında karnım pıt pıt zıplıyor bu hıçkırık anlamına gelir mi?
Merhabalar hanimlar. Surekli takip ettigim bi site ama yazmak firsat olmadi hic. Buradaki herkesi cok cok iyi taniyorum nerdeyse:) isim isim aklimda bicok sey hatta. Kayseriden birilerinin oldugunu gorunce de sevindim valla:) bende nisan annesyim. Ikinci kizima hamileyim. Nisanin 7si gibi gorunuyor dogum tarihi de minik "Zehramın"
kızlar ya acil birsey soracagım 2 gundur sürekli tuvaletim varmıs gibi geliyor sanki kaçırcakmısım gibi özellikle gece yatmadan önce baslıyor karnım sertlesıyor sonrada boyle oluyor
Merhaba arkadaşlar benim Nisan başı gibi doğum tarihim benimde öyle oluyor bebek hareket ediyor Yada sertleşiyor sanki idrara sıkışmışım gibi oluyorum daha 35 deyim korkuyorum
arkadaşlar bu gece resmen ruyamda dar bir yerden geçmem gerekiyor ben surekli oraya sıkışırım diyorum. bir uyandım nefes alamıyorum. offfff. midem falan bulanıyor. kendime gelemedim hala. 31.0 dayım nasıl dayanıcam 9 hafta daha bu nefes olayı çok kötü. var mı formülünüz. bebek dönmüş başı ağaııdaydı bugun kontrolde sevindim şimdi şaşkınım böyle geçmez 2 ay daha...Allah yardımcımız olsun. gerçekten zor sınavlar bunlar...
Ya okudum da bunla ilgili yazilar. Sizin de dediginiz gibi farketmemek imkansizmis su gelince. Oyle camasirimda cok islaklik filan da olmuyo beni suphelendirecek. Ama ben sanki lvaboya her girdigimde azar azar suyum gitcekmis gibi korkuyorumsurekli takipteyim, bende bisey yok kizimin hareketleri normal ama ben takmis durumdayim.
İnşalah bebeğin vaktinde&sağlıkla gelir canım:107:
Aman kendimize hakim olalım, bebeklerin bize ihtiyacı olacak
Çok güzel bir doğum hikayesi canım, teşekkürler paylaşımın için. Rabbim herkese gönlündeki gibi bir doğum nasip etsin inşallah:107:
Dun gunduzde benim öyleydi korktum hatta bir ara ama aksam acisini cikardi yaramazgünaydın kızlar doğum yaklaştıkça
heyecanlanıyorum.bu arada kızımın hareketleri yavaşladı gibi
kızım diye seslendiğinde hahfif bir kıpırtı veriyr bana
sizler nasılsınız.
günaydın kızlar ben hamileliğimin başından beri coraspin ve fraxiparin iğne oluyorum pıhtılaşma bozukluğum var benim gibi olup 32 haftaya gelince doktoru coraspini bıraktıran oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?