2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

hiç merak etme,bebek döndüyse kafası alt kısma baskı yaptığından oluyordur,çok normal birşey;ben de tuvalete gidiyorum 2 dk sonra bi daha gidiyorum,arada kaçırma da oluyo valla dediğin gibi :) artık alışcaz bunlara :)

Mide&bağırsak boş iken, hayat o kadar güzel kiYemekten sonra aynen tarif ettiğin gibi şişkinlik olmaya başladı bende de. Bağırsak ağrısı mı yoksa rahim mi birbirine karışıyor.

34 haftalık olan bebeğin şuan sağlıklı değilmi canım doğduğunda bir sorun yaşadınız mı?

Aklıma geldi canım. Şüphelerine kesin bir yanıt almak için aşağıdaki ürünü deneyebilirsin. Renk değişimi olursa amniotik sıvıdır.
http://www.eczane.com.tr/al-sense-amniyotik-sizintitest-pedi-3-lu
Evet, bebegi takipteyim. Hareketleri filan gayet normal cok sukur sona yaklastikca bi korku aldi beni. Dogum korkusu da degil. Bebegimi saglikla dunyaya getirebilecek miyim diye korkuyorum. Once erken dogumdn korkuyodum simdi de kendime baska seyler buluyorum korkacak. Sagol Snowy cim onerin icin.
Gecmis olsun canim. Zor bi aksammis cidden. Ben se bu aksam icin kuru fasuilye yapmaya niyetliydim, bidaha mi dusunsem

Mide&bağırsak boş iken, hayat o kadar güzel kiYemekten sonra aynen tarif ettiğin gibi şişkinlik olmaya başladı bende de. Bağırsak ağrısı mı yoksa rahim mi birbirine karışıyor.

Sorma o yüzden sabahları kendimi daha iyi hissediyorum.Sanırım sona yaklaştıkça bunlar giderek artacakAllah hayırlısıyla sağ sağlim haftamızı tamamlamayı nasip etsin inşallah.

kızlar günaydın hayırlı cumalar bugün işte son günün bırhafta evde dınleneceğim eksikleri halledeceğim 10 martda yatış buraya gıremeye bılırım ama size aysunay yada umran haber verırı faceden onlara yazarım duanızı eksık etmeyın canlarım hepinize hayırlı dogumlar dılerım ınsallah gırmeye calışacağım dogumdan sonra dogum hıkayemıde yazarım buraya sızler benım cok değerli görmesemde dostlarımsınız her tatlı gunlerı acıları sıkıntıları bebeğim cınsıyetı ılk hareketı kılosu boyu derken sayılı gunler kaldı burda paylaşıp yoldaş olduk bırıbırımıze mucızeme 3 düşükten sonra ınsallah kavusmak nasıp olur darısı olmayanların başına olsun rabbım onlarında en kısa zamanda yuzunu güldürsün ve bu duyguyu tatdırsın allaha emanet olun ıyıkı varsınız

sağol canım bende kendımı bir sekılde tesellı ediyorum zaten bende tuz hıc kullanmıyordum halada kullanmıyorum ekmeğim bıle tuzsuz ama gel görki bu hamılelık tansıyonu mahfedıyor benı herkesın farklı oluyor ıste allahtan dogumdan sonra düzeliyor

ınan nefes almadan okudum muhteşem bır doğum hıkayesı ben ınanıyorum bunu yazam kişiye sonucta eskıden ne ultrason nede testler vardı mıllet evde ebeyle doğururdu bu kızada zaten annesı yardımcı olmuş helal olsun bende cok ısterdım boyle bır dogum ama herkes cesaretlı olamaz tabıkı onun gıbı sağlıkla buyutsun

canım benım ıyı olacak ınsallah korkma sıkıntıya gırersede alırlar sen ıcını ferah tut o arayıda kapatır annesı tahın pekmez ye cok faydalı

Aman diyim uzak durŞunu anladımki gaz yapan yiyecek ve içeceklerden uzak durmakta fayda var heleki normalinde de benim gibi gaz sorunun varsa duble uzak dur derim:)

Dün recep İvedik e gittik, kasılmalardan korktuğum için gülemedim bile
Gece de uyku tutmadı bir türlü,belimde ağrıdı bende korkuyorum artık aniden bir şey olacakta kızım gelecek diye.
Gece çok sık wc için kalkıyorum, sonra zor uyuyorum nedense, çareyi soyunmakta buluyorum
Hafifleyince anca uyuyabiliyorum

Sorma o yüzden sabahları kendimi daha iyi hissediyorum.Sanırım sona yaklaştıkça bunlar giderek artacakAllah hayırlısıyla sağ sağlim haftamızı tamamlamayı nasip etsin inşallah.

Sabahları bizden iyisi yok canım:107: Biz oğlumda r&b eşliğinde dans ediyoruz sabahları, çocuk neye uğradığını şaşırıyor
[video=youtube;45Q4Zk3CN8k]http://www.youtube.com/watch?v=45Q4Zk3CN8k[/video]

Güzel haberlerini bekliyoruz canım. Kendine de bebeğine de çok iyi bak. Kolay ve güzel bir doğum olur, bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah:107:

Kızlar bazen nefes alırken çok zorlanıyorum.Bu bebeğin pozisyonuylamı alakalı?Sizede oluyormu hiç?Kilo desem aman aman bir kilo almadım nefesimi sıkıştıracak kadar.Ciğerlerimin nefes alırken tam şişmediğini hissediyorum.benim ufaklığında hıçkırıkları göbek deliğimin biraz üstünde ya sağda atıyor ya solda:)

Allah yardımcın olsun inşallah iyi haberlerini bekliyoruz...

günaydın anneler :) biz dün baya olay atlattık arabamız yolda kaldı akşam ve eve gittiğimde göbeğimin aşağı doğru indiğini gözle görülür biçimde farkettim :) eşimde sen erken doğurucan heralde dedi sizin göbüşler ne alemde fark eden varmı benim gibi

Makat gelişli sanırım bebeğin, diyaframına baskı yapıyordur. Dönerse rahatlarsın:107:

Benim göbeğim hep aşağıdaydı, hiç mideye yaklaşmadı. Belki senin tosun da doğum pozisyonu almıştır:107:

canım bundan sonra inşallah sorun olmadan zamanı geldiğinde alırsın bebeğini kucağına.

36.haftandasın insafSeninkisi erkene girmez kız ben 36 yı hayırlısıyla bir görsem bu panik biraz azalacak bende de daha 3 hafta varBu arada benim göbek hala yukarda aman daha inmesin gözünü seveyim birde onu kafama takarsam bu 8 hafta olur bana 8 yıl

Son düzenleme:

günaydın canım rabbim bi nefeste kurtarır inş. seni bebeğinide hayırlısıyla kucağına alırsın kuzum ararım ben seni zaten canım rabbim yardımcın olsun güzel haberler verirsin inşallah bizlere

Valla canım dediğin gibi hıçkırdığında zıplattığı yerde kafası varsa benim cimcime yatay şekilde keyif yapıyorBazen kendini gerdirince ayakları sağ yada sol boşluğumda hissediyorum yukarlara doğru

Benim göbeğim hep aşağıdaydı, hiç mideye yaklaşmadı. Belki senin tosun da doğum pozisyonu almıştır:107:[/QUOTE]

geçen hafta doğum pozisyonuna girmiş demişti doktor tatlı bebişim benim ben onu merak ediyorum artık

ay nebilim ya kendimi öle görünce birden panik oldum inanamıyorum az kaldı artık gelmesine sabırsızlanıyorum oğlumu kucağıma almaya 2 gündür de ağrılarım artınca yakında kavuşucam hayırlısıyla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…