2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
aldığım gunun tarıhı var
ama ne zamana kadar olduğu belırtılmedı

32.haftada analık iznine ayrıldıysan 56 gün benimki öyle yani 8 hafta, ama çalışabilir raporu aldıysan sen 37ye kadar diye niyet edersin ama çalışamayadabilirsin o yüzden olabilir

benimki hem 15 günde bir olan rutin kontroldü aynı günde raporumu aldım öyle denk geldi diyim

Sende nstye girdin mi peki rapor için.benim doktorum bana nst için 36.haftada demişti rapor verirken gireceksin diye hiç söylemedi.sancın varsa verilmiyomuş derya arkadaşımıza öyle demişler

Gözün aydın canım.sancının olmamasına sevindim az kaldı biraz daha sabretsin miniğin.Güzel haberlerini bekliyoruz

32.haftada analık iznine ayrıldıysan 56 gün benimki öyle yani 8 hafta, ama çalışabilir raporu aldıysan sen 37ye kadar diye niyet edersin ama çalışamayadabilirsin o yüzden olabilir

evet canım calısabılır aldım ben sanırım onun ıcın bos ne kadar calısırsam ondan sonramı ne kayda gırecekmıs idari destek bırımı

Sende nstye girdin mi peki rapor için.benim doktorum bana nst için 36.haftada demişti rapor verirken gireceksin diye hiç söylemedi.sancın varsa verilmiyomuş derya arkadaşımıza öyle demişler

yok girmedim burdaki doktoruma söyledim 3 Martta Ankarada randevum var diye orda girersin o zaman dedi arada 2 gün var gerek görmedi sanırım

yaaa çok müthiş bir hikaye ağlayarak okudum resmen rabbim bizlerinde yardımcısı olsun inşallah bizlerde böyle güzel hikayelerimizi yazarız

burnum tıkanlı biraz, bir de baya kiloluyum ben 109 kgmım. 14 kg almışım 31 haftada... e bunlar birleşince nefes darlığı oluyor herralde...

el ve ayaklarınızda şişme varmı kızlar sizde
benim ellerimde yok ancak akşam eve gidince ayaklarım sanki şişiyor gibi geliyor

parmağımda hala yüzüğüm duruyor
hala dönüyor parmağımda ordan anlıyorum şişip şişmediğimi

kızlar benim karnım aşağıda duruyor bayağıdır pek yukarıda yani midemin üstünde değil normal mi ki sizin de böyle mi?

çok geçmiş olsun sorunsuz atlatırsınız inş.

Topiği ağlama duvarına çevirdikşaka bir yana bunlar daha iyi günlerimiz.Allah nasip ederde son zamanları görürsek o zaman işimiz daha zor.2 kg taşırken bu kadar zorlanıyorsam 3 üzerini falan düşünemiyorum valla

bendede basladı aynı durum gebelik haftama baktımda bugünlerde altınıza kaçırabilirsiniz diyordu
ay aman allahı ya bi o eksikti zaten :) daha kaçırmadım ama heran korkuyorum yani :))

dün akşam cok zorladı benı cok korkuttu belimden gelen karnıma yayılan sancı idrar karında sertlik cidden cok zordu baya bir öyle dolaştım sonra gectı çok sagol cvp için ama inan ck zor geliyor insana nasıl alıscaz bilemiyorum

Merhaba arkadaşlar benim Nisan başı gibi doğum tarihim benimde öyle oluyor bebek hareket ediyor Yada sertleşiyor sanki idrara sıkışmışım gibi oluyorum daha 35 deyim korkuyorum
sen 35 desin cnm benım ben daha 31 deyim düşünsene o yüzden korkuyorum zaten erken baya sanki böyle seyler için ama bilemiyorum ki inşallah rabbim korusun ne diyelim

Korkacak birşey yok arkadaşlar, hepimizde var o sıkıntı. Yerim olsa banyoya koltuk-pc koyacağım; sürekli taşınmaktansa[/FONT][/COLOR]
aynen cnm ya wc ye gidiyorum yattıktan 5 dk sonra hop haydi yine wc ye diyorum bi sorun var sanırım aman bisey olmasın daha cok cok erken 35.haftaları bir görsem içim rahatlayacak

MERHABALAR HERKESE
SNOWY iyi olmana sevindim canım...benimde yarın son iş günüm inşallah...3 gündür tuvalete çıkamıyorum ne yaptıysam nafile...öyle bir sıkıntıki sebze yemekleri yediğim halde...gazım da var geceleri uyuyamıyorum...nefes alamıyorum...benim kızın başıda aşağıda ama yinede rahat değilim...karnımı her gören haftaya doğurursun diyor...öyle diye diye doğurtacaklar ...rüyama bile girdi başı çıkıyordu kızımın ben ayaktayken kendimi sıkıyorum düşmesin aşağı diye... kalktımki ,çatlıycakmışım gazdan....böyle işte eve bir geçseydim kendimle daha çok ilgilenirdim..eve zor atıyorum kendimi çünkü...patron da hala 2 günde bir gel bari diyor... yollarda doğurayım istiyorsunuz heralde dedim...2 saat otobüs sabah işe gelirken 2 saatte akşam... 4 saatlik yolda otobüste suyum gelse...rezillikk
ADAM OLACAK KIZ hayırlı yolculuklar inşallah...kendine ve bebeğine çok iyi bak...
SUAY82 canım iyice dinlen son haftanın tadını çıkar bir güzel...hayırlı haberlerini bekliyoruz...Allah yardımcın olsun...sağ sağlim kucağına al bebeğini inşallah...
BURCU153 CANIM NE ÇOK SIKINTI ÇEKTİN HAMİLELİĞİN BAŞINDAN BERİ...doktorun söylediklerinede kafayı takma...ne zorluklarla geldiniz bu tarihlere ...maşşallah sana da bebeğine de ...inşallah minik yavrunu vaktinde ve sağlıkla almayı nasip eder Allah ım
FİLOLOĞUM senin bebiş bizimkilerden sonra gelirse hiç şaşırmıycam canım... sağlık durumu iyiyse beklesin bakalım paşamızın gönlü nezaman olursa o zaman teşrif edecekler galiba

aboww 30. haftadan sonra bebekelr zor donermıs bana sezeryan yollarımı görünüyor yoksaaaa 33 deyım hala dönmedii dr 36 ya kadar belkı döner dedi ama

benim galiba dun dr giderken döndü. sarıyerin ust tarafındayız yokuş buralar bir de yollar berbat. zıplaya hoplaya indik arabayla. eşim saolsun çok hoplattı. konrtolde baş aşada dedi ben de sasırdım. 2 hafta önce makat gelişliydi kesin. dr sordum yine dönebilir, sanırım doğum anına kadar dönebiliyolar. annem çok ani hareketler yapma diyor.

benim karnımda sertleşme uzun zamandan beri oluyor bunlar kasılma diye biliyorum. Ama benim ilk doğum 34 de oldu buda erken olabilir dedi sanırım ondan kaynaklıyo p.tesi yeniden gideceğim. Eğer bi kaç gün daha devam ederse ve geçmezse doktora gözük derim.

sorma son zamanlarda nasıl olacağız bilemiyorum yine şanslıyız ki bahar bebekleri geliyor yazın neler çekenler var
birde zayıf olmasın diye önce korkuyoruz sonrada aman allahım 4 kilo 3.5 kilo nasıl tasıyacagız diyoruz annelik hormonları hepimiz karma karısıgız ya

kızlarr yardımmm. çok iyi bir hamilelik geçiriyodum yani ağrı sancı kasılma hiç öyle şeyle olmamıştı. 33 haftadayım dün gece sol tarafımdan bir sancı girdi tüm karnıma doğru ayakta duramadım karnım serleşti falan uyuyamadım hiç neyse uyumuş kalmışım geçti heralde sabah aynı ağrıla yine uyandım soldan giriyo böyle sonra yine uyumuşum şuan iyyim neden olmuş olabilir erken doğumla alakası olabilirmi acaba

Erciyes kartal zeki yılmaz dr m:)

Aaaaa ben de gittim bir kere ona inanılmaz şeker ve ilgili bir doktor ...Ama çok kalabalık oluyor...2 doktor bana suyun azalmış dedi hatta bir tanesi hastahaneye yatırıcaz dedi ...Zeki Bey'e gittim " ne azalması kız kalk git evine " dedi :)
Benim doğum konusunda kafam karışık aslında ...Memorial'da hem enfeksiyon riski nedeniyle hem de 1.750 benim istediğim epidural sezeryan çok pahalı geliyor çocuğun bir ihtiyacı karşılanır o kadar mevlaya ...
Zeki Bey'de doğum fiyatları nasıl ki selencim ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…