2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
benden başka bulantisi olan yok sanirim

Geçmiş olsun canım. Bende hiç olmadı çok şükür. Sende yeni mi başladı yoksa yeniden mi şiddetlendi?

Kizlar 31*4 teyiz yeni geldik 1800 oglusum 42 cm olmus haftasiyla uyumlu gelmis acik kafasi buyuk dedi dr erkek cocuklarda normal dedi bizden bu kadar:)

Gözünüz aydın arkadaşlar, maşallah tosunlarınıza

Rahatsızlıkların için çok geçmiş olsun canım. Paşana da maşallah

Annen seni herkesten daha iyi tanır gülüm. Sanmıyorum ki seni üzecek&kıracak bir davranışta bulunsun ya da söz sarfetsin. Stres yapma şimdiden.

Selam canım, bebeğin nasıl oldu?

Hiç düşünme canım. Dediğin gibi yoldalar geliyorlar, geri dönüşü yok. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız

[

Annen seni herkesten daha iyi tanır gülüm. Sanmıyorum ki seni üzecek&kıracak bir davranışta bulunsun ya da söz sarfetsin. Stres yapma şimdiden.
Kotu niyetle degil de iste dusunulmeden soylenebiliyo boyle seyler. Annemle simdiden konusuyorum, anne lohusalikda herseyi farkli gorebilirim, o psikolojiyle sizi kiracak bisey yaparsam simdiden kusuruma bakma. Bana soyle soyle davranmaktan kacinin, sunlari hissedebilirim bak normal bunlar uzulme o zaman filan diye de sadece anneyle bitmiyo isler. hayirlisi artik, en cok yanimda o kalcak sonucta, o yuzden oni uyarmam sartti

inşallah güzel haberlerle gelirsiniz canım

allah razı olsun canım ben 2 .5 kilo doğsa bile şükredicem dedim rabbim sesimi duydu şükürler olsun seninde daha kilo alır
inşallah canım =)
Benden haftan büyük ama senin haftalarında bakalım benim miniğim ne kadar kilo alacak.

Kizlar 31*4 teyiz yeni geldik 1800 oglusum 42 cm olmus haftasiyla uyumlu gelmis acik kafasi buyuk dedi dr erkek cocuklarda normal dedi bizden bu kadar:)
Maşallah oğluşuna canım benim
Kizlar hic istahim yok canim hic bise yemek istemiyo.vicdanim el verse bise yemem ama oglum var.onun icin zorla yiyorum biseler.sizdede varmi istah sorunu?
Bende senin tam tersin bir durumdayım canım.
2 saatte bir kesin mideme bir şeylerin inmesi lazım.
Yoksa sanki saatlerdir hiç bir şey yememiş gibi oluyorum.
Sende günde 1 yumurtanı, bol sütünü, yoğurdunu eksik etme.
İnşallah birazda olsa açılır iştahın.

İnşallah baş aşağıdır cancazım =)
Güzel haberlerini bekliyorum.
Yemek çok rahatlattı beni, farkında olmadan çok genişletmişim midemi.
Şimdi acıktıkça meyve, kuruyemişle bastırmaya çalışıyorum açlığımı =)
İyi de geliyor aslında.

Yaramıyor demekte ne ya
Kızım sütün az geliyordur diyebilir ama yaramıyor lafı sinir bozucu.

En iyisini yapıyorsun, baştan anlaşın:107: Ben de anneme "1 hafta bize fazla yaklaşma, bebeği herkesten kıskanırım" diyorum. Garibim "inşallah 1 hafta yeter sana" diyerek gülüyor:107:

Son ay hızlı kilo alıyorlar gülüm, hiç endişe etme o konuda; sağlıklı olsunlar da:107:Afiyet olsun atıştırmalıkların, yarasın

teşekkürler canım

bizim haftamza geldiğinizde eminim senin yumurcakta bu kilolarda olacaktır annesi inşallah

Bende şimdiden o şekil sinyaller veriyorum yanımda kalacaklara =)
Annem alınmaz belki ama k.validem kesin alınır.
Gerçi pek konuşmuyor, yorum da yapmaz diye umuyorum.
O dönem de zor geçecek gibi =)
Geçenlerde evim çok kalabalıkken mutsuz mutsuz ortalıkta geziyordum ablam sen fazla kalabalığa gelemiyorsun ama doğumdan sonra ne olacak dedi.
Bende onu merak ediyorum evden kovmazsam birilerini iyi dedim

Çok sağol, inşallah
İçimi rahatlattın cancazım, insan ufak tefek şeylerde olsa takıyor işte elinde değil.

yeter mi sence 1 hafta onlar da çok hevesli kıyamam, annem şimdiden aldığı herseyi boş bi odası var oraya sermiş gidip glip seviyorum diyo. kayınvalidem de 5 ay sonra torunu tam sevilmelik olunca alıp doğu görevine gitcez diye şimdiden üzülüyo. bakalım nasıl çıkcaz işin içinden, annemle anlaşırım bi şekilde de kayınvalidem yabancı biri sonuçta, dengeyi korumak lazım. ne kırayım ne kırılayım. o hassas dönemde ani çıkış yapıp kırıcı olurum diye korkuyorum. artık kocacım arayı bulur inşallah:18:

Yaramıyor demekte ne ya
Kızım sütün az geliyordur diyebilir ama yaramıyor lafı sinir bozucu.

sen paylaşmıştın ya çokbilmiş bebek duayenleri. okudum hazırlandım şimdiden sütün zehirli diyen de vardı orda, yaramıyo yine masumane kalıyo onun yanında şaka bi yana, karşılaşcaz böyle durumlarla. doktorlar bile diyomuş yaramıyo heralde mama yazalım diye. herkese ramen biraz istikrarlı olmak lazım, inatla emzirmek için uğraşmalı ve sabırlı olmalıyız.
aman amannn, benim kayınvalidem de kesin alınır. gerçi kayınvalidem çekinir benden, içinden çok gelse de cesaret edemez. pek sıcak bi gelin sayılmam oldukça mesafeliyim. ben severim kalabalık ama kimse bana karışmasın. gelsinler otursunlar, pişirsinler, yesinler içsinler. ama bebeğimle beni başbaşa bıraksınlar. bi tek bebebğimin babasıyla muhattap olmak isterim, gerisi ihtiyaç duyduğum yerde fikirlerini benden esirgemesin ama ben sormazken de bana fikir sunmasın. çok mu şey istiyorum, evet istiyorum

Çok istemiyorsun
Az bile istedin...
Bizim her iki tarafın ilk torunu.
Eşimde 1 abla,2 kız kardeş var.
Bende 2 abla,1 kız kardeş.
Eee hepsi de bekar
Şimdi sen düşün curcunayı.
Anneleri de katmadım daha.
Kimseden bana kalmaz çocuğum
Eşimi ailemden ve ailesinden kıskanmam ama çevreden durum çok farklı.
Çocuğumu herkesten kıskanırım ama sanırım =))
Allah sonumuzu hayır etsin.

2-3 gündür bendede var hatta ara ara elim ayağım halsizleşiyo gibi ama tansiyonum normal

bulantım yok ama son haftalarda bulantı yaşamanın normal olduğunu biliyorum.
Ayyy niye boyle olduk acabaaa
Geçmiş olsun cnm ben 8 aydir kullanıyorum yer kalmadi artikk
ben varim canim.cok bulantim var.istahim gitti.kilo almiyorum.su bile bir tuhaf geliyo

Kizlar hic istahim yok canim hic bise yemek istemiyo.vicdanim el verse bise yemem ama oglum var.onun icin zorla yiyorum biseler.sizdede varmi istah sorunu?
Bende de var canim bise istemiyooo

Saol cnm ilk 4 ay asiri bulanti ve kusmam oldu geçmişti
İki uç gündür geri başladı

Ben de aynı durumdayım canım.hamileliğim boyunca hiç midem bulanmadı ama iştahsızım.hamilelikten önce yemek yemek zevkti benim için şimdi zorla yiyorum.

Abboowwwww isin zor valla Allah yardimcin olsun
Benim ilk doğumda bu kalabalık yüzünden çok zorlanmistim millet gidince cocugumla başbaşa kalinca ohhh beee demiştim her kafadan bir ses cikiyor herkes prof. Kesiliyor poffff valla aklima geldi

Bizde de her iki tarafın ilk torunu.yandım ben.eşime dedim ki doğumdan sonra psikolojim nasıl olacak bilmiyorum.kimseyi kırmak istemiyorum.sen beni idare edersin dedim.işime karışılmasını hiç sevmem.bakalım nasıl geçecek doğum sonrası :18::18:

Bu arada bebişimin odası geldi.anneciğim bi güzel sildi.mobilya kokusu çıksın da yerleştireyim.gerçi daha doğru düzgün bişeyi yok yavrumun.odasının gelmesini bekliyorduk almak için.çok heyecanlandım odası gelince allahım hepimize sağ salim kucağımıza almayı , odalarında yatırmayı nasip etsin.

Valla 40 ı çıkana kadar k.validem yanında kalırım diyor, eşim destekli
Eee ablamda kesin kalıcı olanlardan biri =)
Yani 40'ı çıkana kadar bende çok zorlanırım sanırım.

Sende benim gibisin desene =))
İnşallah eşin Anlayışla karşılar söylediklerini, benim eşim ailesi konusunda bana destek olacak mı bilmiyorum =) (sanmıyorum da)

Güle güle, güzel günlerde kullanın canım benim

Doğum sonrası için allah karşımızdakilere anlayış versin.yoksa biz bu hormonlarla ortalığı toz duman edebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…