2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Sancilari olup hastaneye yatan arkadaslar. Tek tek alinti yapamadim, telefondan girince cok gecmis olsun. İnsallah kasilmalariniz sancilariniz gecer, son zamanlari dinlenerek gecircez artik demek ki. Bebekler uygun ve guzel zamanda gelsinler insallah.

Ya doktoruma normal istedigimi soyleyince en guzeli dedi. Ama cok da destekleyen bi tavri var mi dersen, onu henuz anlayamam herhalde. Emin olamiyorum. Zmani gelince gorcez sanirim. Ben de ondan cekiniyorum acikcasi, en ufak bisyde hooop sezeryan derse diye odum kopuyo. Cunku sezeryan olman gerek derse itiraz edemem, sonucta risk alabilecegimi sanmiyorum. Bu noktada da ortada gercekten bir risk olup olmadigi konusunda doktoruma guvenmem gerekiyo. Karisik yani. Ama normal istedigimi biliyo ve her kontorlde buna yonelik olarak konusuyoruz. Acikcasi sezeryandan korkuyorum ben ama normal dogumu da nasil becercem diyorum hikayeleri okudukca. İste karisik mevzular. Ben bunlari dusunurken kizim da eziyet pesinde. Kaburgami itmeyi de gecti artik delmeye calisiyo :) yerimmmm

Canim iyi olmaya calisiyorum.yine sikintilari var ama iyi bakiliyor insallah onlari da atlatacak.

Rabbim miniğine sana ve ailene dayanma gücü versin.
Hep aklımızdasınız miniğinle, inşallah düzelecek yavrun.
Senin şu olumlu ve sağlam duruşuna hayran kalıyorum inan.
İnşallah atlatacak meleğin her şeyi, kucağına aldığın kokladığın zamanları da bizimle paylaşacağın günleri göreceğiz hep birlikte.
Allah acil şifa versin, o küçük savaşçı miniğine

Ben geçen paylaşılan evde doğum hikayesine çok kaptırdım sanırım.
Anneme evde doğum yapıcam dedim, sen kafayı mı yedin dedi
Hiç korkmuyorum nedense doğumdan en ufak bir endişem yok.
Ne çekilen sancıdan, ne kesikten v.s
Bende bir anormallik var bu konu da sanırım.

Günaydın hanımlar... Eşlerinizle keyifli bir pazar günü geçirmeniz dileğiyle; benim aşkım kendini uykuya verdi:107:

İlk hafta aşırı korumacı ve kıskanç oluruz diye düşünüyorum, sonra yavaş yavaş birilerinin yardımını kabul edebilir hale geliriz. Bizim her iki taraf ta bebeği Adana'ya götürme derdinde. Annem bebek kendini toparlasın alır giderim, herkes görmek istiyor diyor:107: Kayınpederim inşallah işe girersin de çocuğu bize verirsin biz bakarız diyor Üzülmüyor değilim onlar adına. Emekli olmuşlar, olgunlaşmışlar; çocuk sevmek yetiştirmek istiyorlar ama artık çocuk sahibi olamıyorlar. Kırmamak lazım ama nereye kadar

Allah yardımcın olsun gülüm, o kadar bayanın arasında sana zor kalır o çocuk ama

Saol cnm ilk 4 ay asiri bulanti ve kusmam oldu geçmişti
İki uç gündür geri başladı

Canım teorik olarak doğuma birkaç hafta kala bulantı ve kusmanın yeniden başlaması normal. Ama senin vaktin var daha. Takip edebildiğin kadarı ile rahim kasılmaların başladı mı? Ağrı olmasa bile rahim kasılmaları bebeği mideye doğru itiyor ve bu da mide bulantına neden oluyor olabilir. İnşallah geçicidir, tekrar geçmiş olsun.

Hayırlı olsun canım, güle güle kullanın:107:

Gecenin 01.30 unda yatip sabahin 05.30 unda kalkan uyku magduru bir anne adayi olarak tum anne adaylarina keyifli pazarlar dilerim. Maaagdurum da maagdurum, cok magdurum maagdurum

Anormallik yok canim, ne guzel iste normal doguma hazirlamissin psikolojini. Amaninnn, hayatta yapamam evde dogum annemle bi basima. Saglik ekibi olsun, bi ebe kontrolunde olsun o zaman belki. Ama risk alamam, ya bise olursa yoksa agri kesik benim de gozumu korkutmuyo.
Evet dedigin gibi. Ben de 1 hafta 10 gun sabir istiyorum herkesten. O insanlar da islerini guclerini birakip bize yardim etmek icin gelcekler sonucta. Ustelik ben kendime acayip guveniyorum dogumdan itibaren tek basima bakarim ben bu cocuga diye. Ama tecrubeliler oyle demiyo illa ki bi destege, yardima ihtiyac duyuluyo, kacinci cocuk olursa olsun diyolar ki bizim ilk. Valla bizimkilere de versen kapisirlar cocugumu, simdiden annem bana birakir siz tatile gidersiniz diyo. Kayinvalidem zaten ona versem de o buyutse hayir demez. Annem "o hastanede senin bebekligini alip yeniden ellerime verecekler" diyo. Sanirim dedigin gibi olgunluga erisip herseyi daha bilincli yapma ve bizlere yapamadiklari hevesleri giderme psikolojisi. Ay boyle dusununce de cok uzuldum. Simdi bu psikolojideki insanlara da ne denir ki... Valla kolay bise olsa birer tane de onlara yapardim

Canım İngilizce biliyorsan tavsiye edeceğim bir site var. A'dan Z'ye videolar ile anlatılıyor herşey. Üye olduktan sonra izlemeye başlayabilirsin
http://www.babycenter.com/childbirth-class-view?isNotLoggedIn=false&isNotSubscribed=true

kızlar ben bişey sorucam .. bugün doktora gittik 35+3 üz prensesimizin kilosu 2.600 boyu da 42 cm miş .. sizce nasıl ??? bana boyu da kilosu da biraz az gibi geldi ama

Maşallah bebeğine canım Sağlıklı olduktan sonra kilosu-boyu haftasını yakalar, hiç endişe etme.

boyunu yanlış yazmışım canım yaa 44 cm miş ama diğer 35+3 olan arkadaşlara baktım da onların bebişlerinin boyunu ve kilosunu görünce hepten moralim bozuldu sanki bende çok uzun değilim

Geçmiş olsun arkadaşlar. İnşallah bebekleriniz vaktinde ve sağlıklı doğar, dualarımız sizlerle.

Ben de büyük bir merak ve heyecanla bekliyorum

Boşuma demiyorum ben işte 3-5 tane olsa bir kerede dağıtır kurtuluruz, karışanımız olmaz

Boşuma demiyorum ben işte 3-5 tane olsa bir kerede dağıtır kurtuluruz, karışanımız olmaz

Cat pat biliyorum. Bakayim o zaman ben bu siteye, sagol Snowy :)

Valla hak verdim dagitma fikrine

Midesi bulanan var mi diyodunuz. Artik ben de varim. Psikolojik olarak herhalde bu sabah hafif bir bulantiyla uyandim, istahsizligima ek olarak. Hep sizin yuzunuzdennn

bebk olduğunda o kadar yorgun hissettim ki yanımda ordu olsa sorun etmezdim. elbette yardım eden ve moral veren bir ordu. en azından 1-2 kişi yemeğe ve bebek uyuduğunda anne ve bebeğe göz kulak olacak biri sart bence. bizim oralarda(çanakkaleliyim ben) bebek ve anne 40 gun yalnız bırakılmaz. biraz batıl da olsa aslında bir mantığı var. yani 1 kişiyi bebek duzene girene kadar inşallah yanınızda tutarsınız. sonra zaten hep berabersiniz.

Günaydın benim güzel göbişi burnunda hamiş arkadaşlarım

Amin canım =)
Bende o kadar bayanla nasıl paylaşacağım bu çocuğu diye düşünüyorum.

Riskleri de var tabi...
Yurt dışında normal doğumla ilgili videolar var onlara bakıyorum, maşallah yanlarında bir sağlık yetkilisi, eşi v.s çatır çutur doğuruyorlar

Son bir ay kaldı cancazım =)
Şimdi her şeyi düşünmekten uyku girmiyor gözüme artık.

Midesi bulanan var mi diyodunuz. Artik ben de varim. Psikolojik olarak herhalde bu sabah hafif bir bulantiyla uyandim, istahsizligima ek olarak. Hep sizin yuzunuzdennn

öncelikle herkese hayırlı huzurlu mutlu güzel pazarlar burda iyi veya kötü bi şekilde birbirimizden gerçekten çok etkileniyoruz sanırım malesef benimde bi kaç gündür bulantım var

Hayirli olsun cnm Rabbim güle güle kullanmayi nasip etsin
doğru valla insan etkileniyor dimi benimkide hala bulaniyo ara ara
öncelikle herkese hayırlı huzurlu mutlu güzel pazarlar burda iyi veya kötü bi şekilde birbirimizden gerçekten çok etkileniyoruz sanırım malesef benimde bi kaç gündür bulantım var

hoşgeldin aramiza cnm

merhaba kızlar..günler yaklaşıyor heyecan dorukta inş hayırlısıyla hepimiz yavrularımızı kolaycana kucağımıza alırız..cuma günü elimin uyuşukluğu ve his kaybından ötürü dr a gittim ve maalesef karpal tünel(sinir sıkışması)yaşıyormuşum..parmaklarımı hissetmiyorum sizlerde de var mı?b,i de bunun üstüne doğum yapacağım hastane satıldığı için doğum kabul etmiyorlar(resmen son dakka gölü yedim)şimdi ne yapıcam onuda bilmiyorum..
medipol de betül hanıma gidenleriniz var mı?
bi de bu sıkıntıların üstüne sonunda dün Mehlika Betül'ümüzün alışverişini havuzluhan dan tamamladık şüküüür..

hepinize iyi pazarlar

Bende bir haftadır aynı durumdayım.fenalık geliyo birden.yüzüm kıpkırmızı oluyo.kafamdan aşagı kaynar su boşalıyo sanki.baş dönmesi tansiyon düşmesi hepsi aynı anda geliyo.artık bende temizlik yapamıyorum.

amin canımm Allah herkese sağlıklı sıhhatli evlat versin sağ salim kucagına almayı nasip etsin . benim de ellerim uyuşuyor bende de his kaybı oluyo ama sadece sabahları 1 saat içinde geciyo bunun için doktora falan gitmedim senin sadece sabahları mı

Aa bende ckaleliyim hemseriyiz canim:)

Gecenin 01.30 unda yatip sabahin 05.30 unda kalkan uyku magduru bir anne adayi olarak tum anne adaylarina keyifli pazarlar dilerim. Maaagdurum da maagdurum, cok magdurum maagdurum

Zaten uyusam bile gece en az 3 kez wc seferlerim oldugu icin bende magdurum ama memnunum oglum icin deger ya o iyi olsun da dogunca cok idircam onu acisini cikarcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…