2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

yok canım benim 7/24 hiç hissetmiyorum..bişey tutamıyorum..ödemim de yok ama..birden oldu..

Ben Betül yorgunların hastasıyım çok memnunum bende tavsiye üzerine başlamıştım 3 tane arkadaşım onda doğum yaptı tavsiye ederim memnunum.

Ben Betül yorgunların hastasıyım çok memnunum bende tavsiye üzerine başlamıştım 3 tane arkadaşım onda doğum yaptı tavsiye ederim memnunum.
ben de başlıcam inş betül hanıma bu cumartesi iziliymiş acaba her cumartesi mi öyle??

canım benımm cokk saol bugun daha ıyım cok sukur zateen bı kacgun sonra doktora gıdıcem ınsallh bıse cıkmaz yavrumdaa

hayırlı pazarlar guzel anneler hadı bakalım az kalıdı gerı sayım hecanla yavrularımızı beklıyoruzz

Kizlar yaa bi sorunum var, 18 subat itibariyle calisabilir raporunu aldim ve inka ya verdim..
Maaslar yatmis ama yaklasik 10 gunluk kesintim var. Bilmedigim icin soruyorum acaba calisabilir raporu alinca maas normal yatmiyor mu? Yada farkli birsey mi var..
Ya kafam takildi guzeller niye bule olduu (

Sizlerin de destegi bana cok yardimci oluyor gercekten.bugun 47.gunumuz.simdi yoldayim hastaneye gidiyorum.hepinizin selamini soyleyecegim...

Sizlerin de destegi bana cok yardimci oluyor gercekten.bugun 47.gunumuz.simdi yoldayim hastaneye gidiyorum.hepinizin selamini soyleyecegim...

İnşallah güzel haberlerle dönersin canım.
Güzel haberler vermeni bekleyeceğim.

gebelik şekeri olanlar hergün ölçüyormusunuz sekerinizi

benim sınırda çıktı, ben kontrol altında tutmak için hergun 1-2 kez ölçuyorum. açlık 110-90 arası tokluk 140 altı çıkıyor genelde. ama dun yaptığım gibi starbuks mokka sı içince 1 saat sonra 177 idi ki şok oldum neyseki 1 saat sonra 117 ye indi. genelde sabah açlık ve 1 tokluk ölçebilirsin çok ciddi bir sorun yoksa. ben 1.5 ay dır ölçüyorum. counter ts makinam.

merhaba nisan anneleri! herkes çok iyi ve mutludur umarım.
ben bugün annemleri ve kardeşimi uğurladım onlar varken baya bi ev işi yaptık iyi oldu. bunu yanında gezdik de ayrıca...
bulantılardan bahsedilmiş ben de yok çok şükür iştahım tam yerinde!
dün doktor kontrolümüze gittik. bebeğim 2500 gr 48cm olmuş. gene 9 gün önde gözüküyor haftası. suyu iyiymiş ama biraz daha fazla su içsen iyi olur dedi doktorum. nstye bağlamadı. doğuma kadar 40. haftaya kadar yaklaşık kilosu ne kadar olur diye sordum 3200 ya da 3500 gr olabilir dedi. 3700grdan sonrasını sezaryene alıyoruz dedi. bakalım artık doğum şekli hakkında hiç birşeye karar veremiyorum...

Hayirli olsun cnm Rabbim güle güle kullanmayi nasip etsin

doğru valla insan etkileniyor dimi benimkide hala bulaniyo ara ara

hoşgeldin aramiza cnm

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar.allah hepimize mutlu , sağlıklı günlerde bebişlerimizi büyütmeyi nasip etsin.

maşallah bebeğine

İnşallah güzel haberlerle dönersin canım.
Güzel haberler vermeni bekleyeceğim.

Canmm senin saglam durusun bebisine gececek ins ve bi bakmisin minigin evde emziriyon. Rabbim guc kuvvet ve sifa versin guzelmm

Aminn inşallah canim

slm arkadaşlar. hasta olan arkadaşlar nasıl oldunuz inşallah iyisinizdir. arkadaşlar size birşey soracam iki gündür istifralarım başladı zaten 6 ay bitene kadar yaşadım bu durumu ama bitmişti. şimdi neden böyle başladı yaa. sizde böyle bi durum var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…