amin canımm Allah herkese sağlıklı sıhhatli evlat versin sağ salim kucagına almayı nasip etsin . benim de ellerim uyuşuyor bende de his kaybı oluyo ama sadece sabahları 1 saat içinde geciyo bunun için doktora falan gitmedim senin sadece sabahları mı
merhaba kızlar..günler yaklaşıyor heyecan dorukta inş hayırlısıyla hepimiz yavrularımızı kolaycana kucağımıza alırız..cuma günü elimin uyuşukluğu ve his kaybından ötürü dr a gittim ve maalesef karpal tünel(sinir sıkışması)yaşıyormuşum..parmaklarımı hissetmiyorum sizlerde de var mı?b,i de bunun üstüne doğum yapacağım hastane satıldığı için doğum kabul etmiyorlar(resmen son dakka gölü yedim)şimdi ne yapıcam onuda bilmiyorum..
medipol de betül hanıma gidenleriniz var mı?
bi de bu sıkıntıların üstüne sonunda dün Mehlika Betül'ümüzün alışverişini havuzluhan dan tamamladık şüküüür..
hepinize iyi pazarlar
Aa bende ckaleliyim hemseriyiz canim:)
super nerdesiniz şimdi, çanakkalemi yoksa.
ben de başlıcam inş betül hanıma bu cumartesi iziliymiş acaba her cumartesi mi öyle??Ben Betül yorgunların hastasıyım çok memnunum bende tavsiye üzerine başlamıştım 3 tane arkadaşım onda doğum yaptı tavsiye ederim memnunum.
Hayır gülüm, normal kontraksiyonlar bunlar. Rahmin kendini doğuma hazırlama süreci olarak görebilirsin. Ama bol su içmeye çalış, verdiği rahatsızlığı azaltabilir. Ebenin dediği gibi suyun gelirse, lekelenme olursa ya da sancın olursa doktoruna görün.
Yaş geçti gülüm, ikinci bile zor görünüyor. O yüzden diyorum bir kerede 3-5 yapsaydım, bakardım nasılsa
Az kaldı canım, sabret. Doğumdan sonra canın ne çekerse yersin inşallah.
Geçmiş olsun, inşallah yoktur zehirlenme falan. Haberdar et bizleri lütfen.
Vakit yaklaşıyor, normal artık gülüm. Güzel haberlerle gelirsin yarın inşallah.
Senin kadar keyifli olmasam da (yalnızım), kendimi eyliyorumAilenle iyi akşamlar size, yarın güzel haberlerini bekliyoruz:107:
Rabbim miniğine sana ve ailene dayanma gücü versin.
Hep aklımızdasınız miniğinle, inşallah düzelecek yavrun.
Senin şu olumlu ve sağlam duruşuna hayran kalıyorum inan.
İnşallah atlatacak meleğin her şeyi, kucağına aldığın kokladığın zamanları da bizimle paylaşacağın günleri göreceğiz hep birlikte.
Allah acil şifa versin, o küçük savaşçı miniğine
Sizlerin de destegi bana cok yardimci oluyor gercekten.bugun 47.gunumuz.simdi yoldayim hastaneye gidiyorum.hepinizin selamini soyleyecegim...
Sizlerin de destegi bana cok yardimci oluyor gercekten.bugun 47.gunumuz.simdi yoldayim hastaneye gidiyorum.hepinizin selamini soyleyecegim...
gebelik şekeri olanlar hergün ölçüyormusunuz sekerinizi
Ya kizlar cok istememe ramen hic bir dogum kursuna katilmamis olmam ve bu konuda yeterli bilgiye sahip olmadigimi dusunmem sizce normal dogum icin engel teskil eder mi? Nefes egzersizleri, sanci geldiginde yapilmasi gerekenler filan... Bunlarla ilgili yazilar okuyorum, okudukca kendimi daha da bilgisiz hissediyorum. Ne zaman ikinmam lazim, ne zaman dinlenmeliyim, ne zaman hastaneye gitmem gerek?? Hepsi birbirine girdi yaabi de esimin de doguma girmesini cok istiyorum ama o normal doguma girmeyi katiyyen reddediyo. Belki birlikte bi egitime katilsaydik farkli dusunurdu diyorum. Bu arada baharatli acili yiyecekler dogum basladiktan sonra yendiginde dogumu hizlandiriyomus, duyan var mi boyle bisey?
Sizde yine cumbus var kop kop var desene :) valla bende kiskanc degilim ama bebegimle aramizda olusacak bagi incitecek turden bi davranisa karsi asiri hassas olabilirim. Benim bebegim annemlerin ilk torunu, kayinvalidemlerin 5.ama esim tek erkek, en buyuk cocuk ve kayinvalidemin gozunde haala 6 aylik bebek :) bu benzetme bizzat kayinvalidem tarafindan soylenmistir ve pesine de su yorum eklenmistir; sen de 6 yasindasin gozumde o yuzden oglunun cocuguna karsi da asiri hassas olacagindan eminim.
Ay evet ben de simdiden esimi bu konuda uyarmaliyim aslinda. Gerci benim kayinvalidem bende kalamaz ama gunubirlik de olsa gelir gider muhakkak. Gelsin, basimin ustunde yeri var tabi, ama eli kolu duramaz da bebegimi bana guvenemezse oturur aglarim herhalde :/
Odaniz da hayirli olsun. Gule gule guzel gunlerde saglikla buyutun bebisinizi o odada :)
Günaydın hanımlar... Eşlerinizle keyifli bir pazar günü geçirmeniz dileğiyle; benim aşkım kendini uykuya verdi:107:
İlk hafta aşırı korumacı ve kıskanç oluruz diye düşünüyorum, sonra yavaş yavaş birilerinin yardımını kabul edebilir hale geliriz. Bizim her iki taraf ta bebeği Adana'ya götürme derdinde. Annem bebek kendini toparlasın alır giderim, herkes görmek istiyor diyor:107: Kayınpederim inşallah işe girersin de çocuğu bize verirsin biz bakarız diyorÜzülmüyor değilim onlar adına. Emekli olmuşlar, olgunlaşmışlar; çocuk sevmek yetiştirmek istiyorlar ama artık çocuk sahibi olamıyorlar. Kırmamak lazım ama nereye kadar
Allah yardımcın olsun gülüm, o kadar bayanın arasında sana zor kalır o çocuk ama
Canım teorik olarak doğuma birkaç hafta kala bulantı ve kusmanın yeniden başlaması normal. Ama senin vaktin var daha. Takip edebildiğin kadarı ile rahim kasılmaların başladı mı? Ağrı olmasa bile rahim kasılmaları bebeği mideye doğru itiyor ve bu da mide bulantına neden oluyor olabilir. İnşallah geçicidir, tekrar geçmiş olsun.
Hayırlı olsun canım, güle güle kullanın:107:
Hayirli olsun cnm Rabbim güle güle kullanmayi nasip etsin
doğru valla insan etkileniyor dimi benimkide hala bulaniyo ara ara
hoşgeldin aramiza cnm
merhaba nisan anneleri! herkes çok iyi ve mutludur umarım.
ben bugün annemleri ve kardeşimi uğurladımonlar varken baya bi ev işi yaptık iyi oldu. bunu yanında gezdik de ayrıca...
bulantılardan bahsedilmiş ben de yok çok şükür iştahım tam yerinde!
dün doktor kontrolümüze gittik. bebeğim 2500 gr 48cm olmuş.gene 9 gün önde gözüküyor haftası. suyu iyiymiş ama biraz daha fazla su içsen iyi olur dedi doktorum. nstye bağlamadı. doğuma kadar 40. haftaya kadar yaklaşık kilosu ne kadar olur diye sordum 3200 ya da 3500 gr olabilir dedi. 3700grdan sonrasını sezaryene alıyoruz dedi. bakalım artık doğum şekli hakkında hiç birşeye karar veremiyorum...
maşallah bebeğine
Rabbim miniğine sana ve ailene dayanma gücü versin.
Hep aklımızdasınız miniğinle, inşallah düzelecek yavrun.
Senin şu olumlu ve sağlam duruşuna hayran kalıyorum inan.
İnşallah atlatacak meleğin her şeyi, kucağına aldığın kokladığın zamanları da bizimle paylaşacağın günleri göreceğiz hep birlikte.
Allah acil şifa versin, o küçük savaşçı miniğine
İnşallah güzel haberlerle dönersin canım.
Güzel haberler vermeni bekleyeceğim.
Canmm senin saglam durusun bebisine gececek ins ve bi bakmisin minigin evde emziriyon. Rabbim guc kuvvet ve sifa versin guzelmm
çok gecmiş olsun cnm benim ya az kaldı gecicek hepsi bnm sadece sabahları oluyo . gece mide yanması kavruluyorum resmen akşama kadar da bel ağrısıııı var mı sizdedeyok canım benim 7/24 hiç hissetmiyorum..bişey tutamıyorum..ödemim de yok ama..birden oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?