slm arkadaşlar. Hasta olan arkadaşlar nasıl oldunuz inşallah iyisinizdir. Arkadaşlar size birşey soracam iki gündür istifralarım başladı zaten 6 ay bitene kadar yaşadım bu durumu ama bitmişti. şimdi neden böyle başladı yaa. Sizde böyle bi durum var mı?
35+3
34+2
33+2
36+4
32+6
bunların başında değişik değişik terimler yazıyo
hangisi neyi gösteriyo bilmiyorumki
psikolojik olabilir yada doğum korkusu psikolojiside olabilir.ama son zamanlarda olabilen bi durummuş
ben de başlıcam inş betül hanıma bu cumartesi iziliymiş acaba her cumartesi mi öyle??
Kızlar benimde bisorum olacak humananın süt yapıcı çayından aldım doğuma 1 ay kala yani şimdilerde başlasam olurmu aranızda varmı kullanan?
slm arkadaşlar. hasta olan arkadaşlar nasıl oldunuz inşallah iyisinizdir. arkadaşlar size birşey soracam iki gündür istifralarım başladı zaten 6 ay bitene kadar yaşadım bu durumu ama bitmişti. şimdi neden böyle başladı yaa. sizde böyle bi durum var mı?
anladığım kadarıyla verdıgın ölçümlere gore fl ölçümü gerıdendı 32+6 olan o olabılır yada 33+2 cunku 36. haftada gorunuyorsun bendede fl bır hafta geriden geliyor ama bende gec döllenme var canım
anladığım kadarıyla verdıgın ölçümlere gore fl ölçümü gerıdendı 32+6 olan o olabılır yada 33+2 cunku 36. haftada gorunuyorsun bendede fl bır hafta geriden geliyor ama bende gec döllenme var canım
öyle bi çay mı varmış
arkadaşıma doğum yaptığında hastanede hemşireler önermiş oda kullanmış çok sütüm oldu ona bağlıyorum dedi bana.araştırdım genel itibarıyle memnun kalınmış kimisi doğuma 1 ay kala başla diyo napsam bilemedim hergün olmasada 3 günde bir içeyim diyorum
Rabbim miniğine sana ve ailene dayanma gücü versin.
Hep aklımızdasınız miniğinle, inşallah düzelecek yavrun.
Senin şu olumlu ve sağlam duruşuna hayran kalıyorum inan.
İnşallah atlatacak meleğin her şeyi, kucağına aldığın kokladığın zamanları da bizimle paylaşacağın günleri göreceğiz hep birlikte.
Allah acil şifa versin, o küçük savaşçı miniğine
İnşallah güzel haberlerle dönersin canım.
Güzel haberler vermeni bekleyeceğim.
Canmm senin saglam durusun bebisine gececek ins ve bi bakmisin minigin evde emziriyon. Rabbim guc kuvvet ve sifa versin guzelmm
arkadaşıma doğum yaptığında hastanede hemşireler önermiş oda kullanmış çok sütüm oldu ona bağlıyorum dedi bana.araştırdım genel itibarıyle memnun kalınmış kimisi doğuma 1 ay kala başla diyo napsam bilemedim hergün olmasada 3 günde bir içeyim diyorum
bebk olduğunda o kadar yorgun hissettim ki yanımda ordu olsa sorun etmezdim. elbette yardım eden ve moral veren bir ordu. en azından 1-2 kişi yemeğe ve bebek uyuduğunda anne ve bebeğe göz kulak olacak biri sart bence. bizim oralarda(çanakkaleliyim ben) bebek ve anne 40 gun yalnız bırakılmaz. biraz batıl da olsa aslında bir mantığı var. yani 1 kişiyi bebek duzene girene kadar inşallah yanınızda tutarsınız. sonra zaten hep berabersiniz.
Sizlerin de destegi bana cok yardimci oluyor gercekten.bugun 47.gunumuz.simdi yoldayim hastaneye gidiyorum.hepinizin selamini soyleyecegim...
merhaba nisan anneleri! herkes çok iyi ve mutludur umarım.
ben bugün annemleri ve kardeşimi uğurladımonlar varken baya bi ev işi yaptık iyi oldu. bunu yanında gezdik de ayrıca...
bulantılardan bahsedilmiş ben de yok çok şükür iştahım tam yerinde!
dün doktor kontrolümüze gittik. bebeğim 2500 gr 48cm olmuş.gene 9 gün önde gözüküyor haftası. suyu iyiymiş ama biraz daha fazla su içsen iyi olur dedi doktorum. nstye bağlamadı. doğuma kadar 40. haftaya kadar yaklaşık kilosu ne kadar olur diye sordum 3200 ya da 3500 gr olabilir dedi. 3700grdan sonrasını sezaryene alıyoruz dedi. bakalım artık doğum şekli hakkında hiç birşeye karar veremiyorum...
Kızlar benimde bisorum olacak humananın süt yapıcı çayından aldım doğuma 1 ay kala yani şimdilerde başlasam olurmu aranızda varmı kullanan?
Ben simdi kullaniyorum humanayi.15/20 gundur bayagi sut geliyor.ama doğumdan oncesi kullanim icin nasil olur bilemedim.
kullandığınızın adını öğrenebilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?