2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

psikolojik olabilir yada doğum korkusu psikolojiside olabilir.ama son zamanlarda olabilen bi durummuş

35+3
34+2
33+2
36+4
32+6
bunların başında değişik değişik terimler yazıyo
hangisi neyi gösteriyo bilmiyorumki

anladığım kadarıyla verdıgın ölçümlere gore fl ölçümü gerıdendı 32+6 olan o olabılır yada 33+2 cunku 36. haftada gorunuyorsun bendede fl bır hafta geriden geliyor ama bende gec döllenme var canım

Kızlar benimde bisorum olacak humananın süt yapıcı çayından aldım doğuma 1 ay kala yani şimdilerde başlasam olurmu aranızda varmı kullanan?

Geçmiş olsun canım, doktoruna sormanda fayda var kesinlikle. Umarım önemli birşey değildir.

kızlar bu siteden ölçümünüze bakabilirsiniz. alt sınır üst sınır var. birde fl değeri son haftalarda geride çıkıyormuş yani yanılma payı çok oluyormuş. ben 2 gün üst üste doktora gitmek zorunda kaldım. doktorun biri 31+5 dedi diğeri 32+3 dedi doktor ölçümleri çok önemli. çok kafanıza takmayın ölçümleri. bizim okulda bir hocaya 3,5 kilo demişler ağırlığına kadın son anda tıp fakültesine gitmek zorunda kalmış. orda doktor ne 3 buçuğu bu çocuk 5 kilo demiş. tabi inanmamışlar son doktora 5 kilo nasıl olur (hocamız minyon biri) benden 5 kilo çocuk falan derken sezeryana almışlar bebek 5 kilo doğmuş :)

hımm ne güzelmiş öyle birşey varsa. bende araştırayım bakim.

İnşallah güzel haberlerle dönersin canım.
Güzel haberler vermeni bekleyeceğim.

Canmm senin saglam durusun bebisine gececek ins ve bi bakmisin minigin evde emziriyon. Rabbim guc kuvvet ve sifa versin guzelmm

Ben simdi kullaniyorum humanayi.15/20 gundur bayagi sut geliyor.ama doğumdan oncesi kullanim icin nasil olur bilemedim.

Latife ediyoruz canım. Çok haklısın, en az 1 kişinin yardımına ihtiyacımız olacak. 40 gün mü olur bilmem ama annem benim tek idare ettiğime gönül rahatlığı ile inanmadan bırakıp gitmez:107:

Sizlerin de destegi bana cok yardimci oluyor gercekten.bugun 47.gunumuz.simdi yoldayim hastaneye gidiyorum.hepinizin selamini soyleyecegim...

Dualarım sizinle gülüm, nasıl oldu paşamız?

Maşallah tosununa, uzun olacak desene

Kızlar ben çok terliyorum bu aralar.
Kalında giyinmiyorum, normal midir?

selma kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir bugün eşimle temizliğe giriştik ve bittim artık belim felaket ağrıyo saat biraz daha ilerlesin gidip uyuyacağım tabi kızım müsade ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…