2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kızlar ben çok terliyorum bu aralar.
Kalında giyinmiyorum, normal midir?

Çok normal canım ya, gebeliğin etkisi.Millet soğuk üşüdüm falan diyo, bende tık yok :) hatta çoğu zaman aynen dediğin gibi terleyip duruyorum kilom da fazla olmadığı halde.Allahtan yaz gebeliği yaşamıyoruz :))

insallah gazsız sorunsuz bebekler olurlar en kısa zamanda desteksiz bakabilir hale geliriz.

galiba uzun olacak doktorum zaten 5. ayımdaydı sanırım boyu uzun olacak demişti. bakalım bizim tosuncuk aldığımız tulumları çok fazla giyemeyecekbu gidişle:)

Bende yaniyorum çorap giyemiyorum tisortle geziyorum evle normalde çok usurdum

Demek ki normalmiş durumum =)
Ama terleyip,hemen üşüyorum bir tuhaf durumum.

su an hastanedeyiz 35+2 yiz bugun ama bebeğim 3 hafta geriye düşmüş ciğer geliştirici igne yaptılar nst ye bağliyorlar gebelik zehirlenmesi imiş yüksek ihtimal idrarda protein çıktı bu hafta alabilirlermiş bebeği lütfen dua edin

Slm kizlar. Kac gundur takip edemiyorum canim cok skkin. Benim nst sonucu cok iyi cikmadi ayni gunbi daha yapildi sonuc ayni. Bi kac gunden tekrarlanacak. Basina boyle bisey gelen varmi.

Allah yardımcınız olur inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.

Son düzenleme:

Canım geçmiş olsun.inşallah sağlıcakla alırsın bebişini kucağına.

merhaba kızlarr yaklasık 1 ayı geçkındır cezalıydım yazamadım
umaırm herkezin gebeliği çok iyi gidiyodur doguran varmı vardır dıye dusunuyorum

çok geçmiş olsun bebeğine ve sana acil şifadiliyorum.

Çok geçmiş olsun cnm sagsalim kavusursun insallah
Tansiyonun yukselincemi farkedildi allah korusun

Korkma kilosu iyiyse ve solunumda sorun yoksa kuveze girmez girse bile cokkalmaz ikinizde iyi olunda canim

Hiç korkma cnm senin gibi oldum ben kızımda doğdugunda küveze bile girmiyorlar. 2 kilo doğmuştu kızım şimdi maşallahı var yaşıtlarından bir karış daha uzun.

kızlar kim görse karnın aşağıya inmiş yakında doğurursun diyor moralimi bozmamaya çalışıyorum fakat gerçeklik payı var mı bu düşüncenin??. Bugün karnım çok sancılandı yine alt karın bölgeme kramp girdi kaç kez feleğim şaştı ne zormuş anne olmak, hamile olmak böyle böyle geçecek diyorum kendi kendimi teselli ediyorum artık. yalancı sancısı olanlara tavsiyem sıcak süt için iyi geliyor en azından ben rahatlıyorum azda olsa, karnım yumuşuyor oğlum dans ediyor laktoz triyakisi oldu kuzum

İyi pazarlar kızlar

Hangi postu okusam sancıdan bahsedilmiş beli ağrıyan arkadaşlarda bile sancı çıkmış ki buna normal gözüyle bakıyoruz birde.Sancısı olan arkadaşlara geçmiş olsun bebişlerde acele etmesin daha zamanları gelmediAllah hepimize zamanında ve hayırlı doğumlar nasip etsin.

Canım geçmiş olsun.Korkma bişey olmaz Allahın izniyle.Protein çok mu fazla çıktı?Şişlik ve tansiyon probleminde varmıydı.allah yardımcınız olsun

aynı şekilde 34+5 teyken kontrole gittim ve normaldir sandığım bel ağrılarının doğum sancısı olduğunu söylenince şok oldum.benimde herşey yolundaydı ama sancılarım 2dk da bir gözüktü ve muayenede de2 cm açıklıkla hemen hastaneye yatırıldım. 3 kez ciğer geliştirici vuruldum ve 6 saatte bir nidilat veriyorlar. 3. günümde taburcuyum evde devam edicekmiş sonrası. yan etkiler beni de çok endişelendiriyo. ama erken doğup küvezde kalmasından iyidir inşallah.ayrıca muayeneden sonra biraz kanamamda oldu,umarım hepsi geçer ve sağsalim kavuşuruz[/QUOTE]
ah ah mevlam.saglikla almayi.nasip.etsim hepimze ins..
gebelik şekeri olanlar hergün ölçüyormusunuz sekerinizi

ben hergun sabah ogle aksam.hemm ac hem.tokluk bakiyorum birde gece 23 de bakiyorum...dort kezde insilun vuruluyorum tatlim

Kızlar ben çok terliyorum bu aralar.
Kalında giyinmiyorum, normal midir?
ayy aynen corap yok.ama ates gibi yim yaniom.terden kendimden bunaliorum..bende merak.ediom..

insallah gazsız sorunsuz bebekler olurlar en kısa zamanda desteksiz bakabilir hale geliriz.
inss.cnmm.kalp kirmadan ve kirilmadan biter bu lohusalik..

buarada.ins.yarin taburcu oluruz..bitti sanci falan.bugece.son nidilat..bakalim..ne olcak.

Güzel yorum ve dilekleriniz için cok tesekkurler tansiyonum normaldi aslinda 2 gundur 14/9 çıktı simdi yine normal aklınızda olsun ben idrarda beyaz köpük gördüm netten baktım protein diyordu ki 3 + protein çıktı bebek de geri kalınca asagi yukarı teşhis kondu nst sonuçları da pek ic açıcı değil maalesef yarin sabah kendi doktorum bakacak sali sabahi belli olur diye düşünüyorum ters giden bir sey olmazsa çünkü 24 saatlik idrarda bakacaklar proteine o zaman kesin sonuç oluyormuş ama su an yine de gebelik zehirlenmesi olarak kabul ediliyorum Rabbim hepimizin bebeklerini sag salim kucagimiza almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…