Kızlar ben çok terliyorum bu aralar.
Kalında giyinmiyorum, normal midir?
Kızlar ben çok terliyorum bu aralar.
Latife ediyoruz canım. Çok haklısın, en az 1 kişinin yardımına ihtiyacımız olacak. 40 gün mü olur bilmem ama annem benim tek idare ettiğime gönül rahatlığı ile inanmadan bırakıp gitmez:107:
Dualarım sizinle gülüm, nasıl oldu paşamız?
Maşallah tosununa, uzun olacak desene
Latife ediyoruz canım. Çok haklısın, en az 1 kişinin yardımına ihtiyacımız olacak. 40 gün mü olur bilmem ama annem benim tek idare ettiğime gönül rahatlığı ile inanmadan bırakıp gitmez:107:
Dualarım sizinle gülüm, nasıl oldu paşamız?
Maşallah tosununa, uzun olacak desene
Çok normal canım ya, gebeliğin etkisi.Millet soğuk üşüdüm falan diyo, bende tık yok :) hatta çoğu zaman aynen dediğin gibi terleyip duruyorum kilom da fazla olmadığı halde.Allahtan yaz gebeliği yaşamıyoruz :))
Bende yaniyorum çorap giyemiyorum tisortle geziyorum evle normalde çok usurdum
su an hastanedeyiz 35+2 yiz bugun ama bebeğim 3 hafta geriye düşmüş ciğer geliştirici igne yaptılar nst ye bağliyorlar gebelik zehirlenmesi imiş yüksek ihtimal idrarda protein çıktı bu hafta alabilirlermiş bebeği lütfen dua edin
ben de başlıcam inş betül hanıma bu cumartesi iziliymiş acaba her cumartesi mi öyle??
su an hastanedeyiz 35+2 yiz bugun ama bebeğim 3 hafta geriye düşmüş ciğer geliştirici igne yaptılar nst ye bağliyorlar gebelik zehirlenmesi imiş yüksek ihtimal idrarda protein çıktı bu hafta alabilirlermiş bebeği lütfen dua edin
HERKESE HAYIRLI VE GÜZEL ANILARLA DOLU DOĞUMLAR DİLİYORUM.32 HAFTALIK HAMİLEYİM. YUKARIDA YAZILANLARIN AYNISINI YAŞADIM BEBEK BİR TARAFIMDA TOPLANDI.YATAKTAN KALKARKEN SAĞA SOLA DÖNERKEN ÇOK ZOR DÖNDÜM KARNIMIN TAM ORTASINDA BİR SANCI OLUŞTU. HİÇ BİRŞEYM YOKKEN SABAH KALKMAMLA BERABER BU SANCI BAŞLADI VE BEN BİR GÜN SONRA DOKTORA GİTTİM. NTSYE BAGLADI BEN ZANNEDİYORUMKİ BEBEK DÖNÜYOR ONUN AĞRISI ,BU HAFTADAN SONRA BU TÜR ŞEYLER NORMAL FALAN DİYECEK NTS SONUCUNA BAKTI DİREK BANA BİLE SORMADAN HASTANEYE YATIRDI.DOĞUM SANCISIYMIŞ BENİM YAŞADIĞIM.ŞU AN HASTANEDE İKİNCİ GÜNÜM SÜREKLİ SERUM TAKIYORLAR,HAP VERİYORLAR SANCILARI DURDURMAYA ÇALIŞIYORLAR.SANCIM AZALDI YARIN TABURCUYUM İNŞALLAH. SİZLERDE DİKKAT EDİN KENDİNİZE ŞAKA GİBİ HALA KULAKLARIMDA ÇINLIYOR DOKTORUN DEDİKLERİ. SANCIYI DURDURAMAZSAK DİREK MÜDAHALE EDİP ALICAZ DEDİ BEN O DAKKADA ŞOK GEÇİRDİM TABİ ÇÜNKÜ RAHAT BİR HAMİLELİK GEÇİRDİM BÖYLE BİR ŞEY BEKLEMİYORDUM AMA OLUYOR DEMEKKİ.BU ARADA BEBEK DOĞARSA DİYE CİĞER GELİŞTİRİCİ İĞNE OLDUM. YAN ETKİSİ FALAN YOKTUR İNŞAALLAH.ERKEN DOĞUM YAPANLAR VE BU SÜRECİ ĞEÇİRENLER VAR ARANIZDA BİLİYORUM İNŞAALLAH YAVRUNUZ EN KISA SÜREDE GELİŞİMİNİ TAMAMLAR VE KÜVEZDEKİ BEBEĞİNİZİ KUCAĞINIZA TEZ ZAMANDA ALIRSINIZ. RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN BANADA DUA EDİN ...
gebelik şekeri olanlar hergün ölçüyormusunuz sekerinizi
ayy aynen corap yok.ama ates gibi yim yaniom.terden kendimden bunaliorum..bende merak.ediom..Kızlar ben çok terliyorum bu aralar.
inss.cnmm.kalp kirmadan ve kirilmadan biter bu lohusalik..insallah gazsız sorunsuz bebekler olurlar en kısa zamanda desteksiz bakabilir hale geliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?