2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
slm kizlar. Kac gundur takip edemiyorum canim cok skkin. Benim nst sonucu cok iyi cikmadi ayni gunbi daha yapildi sonuc ayni. Bi kac gunden tekrarlanacak. Basina boyle bisey gelen varmi.
canım benimde nts iyi çıkmadı sancım vardı. Ciğer geliştirici vuruldum iki doz halinde son dozu vurulduktan 24 saat sonra doğum olsa bile ciğer geliştirici vurulduğun için bebek kendini kurtarır dedi doktorum bugün. Ama bende gebelik şekeri vardı vurulduğum bu iğne şekeri yükseltiyormuş sanırım iki güne düşmezse insilün verecek. Acil şifalar diliyorum moralini bozma olumlu düşünmemiz lazım.

inşallah zamanını bekler senin ufaklık. Allah yardımcınız olsun. losalık işi kırılmadan kırmadan genelde bitmiyor ama sonra herşey unutuluyor. cevrende en anlayışlı kişileri tutmaya ve bolca naz yapmaya çalış, yoksa kimsenin umrunda olmuyorsun. benim 1. de bebek 5 dakika uyumuyordu, arabsında uyuduğu an anneme yahut kv ye emanet ediyor uzanıyordum dakikasına bebeği getirip yanıma bırakıyorlardı nedense artık. yalvarıyordum mırın kırın ederse azıcık sallayın bende 1 saatçik uyuyayım yok. ben gözümü kapıyorum bebek yanımda başlıyor ağlamaya. delirmelik tam. neyse geride kaldı.

Son düzenleme:

Merhaba nasilsin.ben dogum yaptim 26.haftada..bugun 47. Gunum

bugun 27 haftada doğuran arkadaşımla konuştum. neler neler geride kalıyor diyor. oğlu 2 yaşında şimdi. hiçbir sıkıntısı yok diyor, yaşıtların yakaladı. 700 kusur doğmuştu bebeği. anne de bebeği kadar savaşçı sizin gibi.

O gunlerin geride kalmasını inan bizde cok istiyoruz. Oyle yipraniyor ki insan.bizi bebeklerimiz hissediyor bu yüzden savasmayi birakmiyoruz Birbirimize destek oluyoruz.

Reactions: ven
Saat yine gece 02:02 ben yine ayaktayım =)
Nöbet tutuyorum kızlar siz miniklerinizle rahat rahat uyuyun diye

Bence iyice hamileliğe etkisini araştırmadan sakın ama sakın başlama ...Hatta doktoruna danış ...
Çünkü hamilelikte ıhlamur bile zararlı diyorlar düşün bebeği tutan kasları gevşetme ihtimalinden ki bu çayın da için de bitkiler vardır ...
Az kaldı çok az biraz daha sabredip doğumdan hemen sonra başlayalım böyle çaylara bence...
Ama sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım benim kendi kafamıza göre doktora danışmadan bitki çayları içmeyelim ...
Bir anda daldım mevzuya kusura bakma nolur ama dayanamadım biran

Benim sancı değilde bebeğimin kalp atışları çok iyi cikmadı.

Canim masallah buyuyor bbegin. Toparlanmaya baslamis. İnsallah butuk sıkıntilariniz en kisa zamanda bitecek.

Gecmis olsun arkadasim. Merak etme, bebegin saglikla gelsin, sen de saglikla atlat insallah, dualarim seninle

Kizlar gunaydin. Dun oldukca gezmeli bir pazar gecirdik. Kizimin odasi icin ikea dan tavandan sarkan cibinnik aldim. Megersem icinde tavana asmak icin cengel yokmus. Oyle kaldi simdilik, bi yerlerden cengel de edinmem lazim :) kizimin odasi icin kapi susu yaptim ayrica, tamamlayinca eklerim buraya. sonra da erkenden uyudum, onceki gceden 4 saatlik uykuyla cikinca insallah topigimizde sorun yoktur.

Bu arada Nst konusulmus. Ben 36.yi tamamlamak uzereyim ama daha hic Nst ye girmedim bakalim bu cumartesi sorcam doktoruma kendisi bisey demezse eger

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…