canım benimde nts iyi çıkmadı sancım vardı. Ciğer geliştirici vuruldum iki doz halinde son dozu vurulduktan 24 saat sonra doğum olsa bile ciğer geliştirici vurulduğun için bebek kendini kurtarır dedi doktorum bugün. Ama bende gebelik şekeri vardı vurulduğum bu iğne şekeri yükseltiyormuş sanırım iki güne düşmezse insilün verecek. Acil şifalar diliyorum moralini bozma olumlu düşünmemiz lazım.slm kizlar. Kac gundur takip edemiyorum canim cok skkin. Benim nst sonucu cok iyi cikmadi ayni gunbi daha yapildi sonuc ayni. Bi kac gunden tekrarlanacak. Basina boyle bisey gelen varmi.
Canım İngilizce biliyorsan tavsiye edeceğim bir site var. A'dan Z'ye videolar ile anlatılıyor
Ahhhh ordaki zenci kadın beni mahvetti nerden girdim de izledim normal doğum yanlısıyım ama biraz tırstımmmmmmm
Offff doktorum demişti girme internete ahhh kafammmmm
Latife ediyoruz canım. Çok haklısın, en az 1 kişinin yardımına ihtiyacımız olacak. 40 gün mü olur bilmem ama annem benim tek idare ettiğime gönül rahatlığı ile inanmadan bırakıp gitmez:107:
Dualarım sizinle gülüm, nasıl oldu paşamız?
Solunum sikintisivar simdilik.ama cok sukur 1.400 gr oldu bugun...
aynı şekilde 34+5 teyken kontrole gittim ve normaldir sandığım bel ağrılarının doğum sancısı olduğunu söylenince şok oldum.benimde herşey yolundaydı ama sancılarım 2dk da bir gözüktü ve muayenede de2 cm açıklıkla hemen hastaneye yatırıldım. 3 kez ciğer geliştirici vuruldum ve 6 saatte bir nidilat veriyorlar. 3. günümde taburcuyum evde devam edicekmiş sonrası. yan etkiler beni de çok endişelendiriyo. ama erken doğup küvezde kalmasından iyidir inşallah.ayrıca muayeneden sonra biraz kanamamda oldu,umarım hepsi geçer ve sağsalim kavuşuruz
ah ah mevlam.saglikla almayi.nasip.etsim hepimze ins..
ben hergun sabah ogle aksam.hemm ac hem.tokluk bakiyorum birde gece 23 de bakiyorum...dort kezde insilun vuruluyorum tatlim
ayy aynen corap yok.ama ates gibi yim yaniom.terden kendimden bunaliorum..bende merak.ediom..
inss.cnmm.kalp kirmadan ve kirilmadan biter bu lohusalik..
buarada.ins.yarin taburcu oluruz..bitti sanci falan.bugece.son nidilat..bakalim..ne olcak.
Latife ediyoruz canım. Çok haklısın, en az 1 kişinin yardımına ihtiyacımız olacak. 40 gün mü olur bilmem ama annem benim tek idare ettiğime gönül rahatlığı ile inanmadan bırakıp gitmez:107:
Dualarım sizinle gülüm, nasıl oldu paşamız?
Solunum sikintisivar simdilik.ama cok sukur 1.400 gr oldu bugun...
maşallah buyuyor, geride kalacak inşallah tum bu ayrılıklar üzüntüler.
Kızlar ben çok terliyorum bu aralar.
Kalında giyinmiyorum, normal midir?
merhaba kızlarr yaklasık 1 ayı geçkındır cezalıydım yazamadım
umaırm herkezin gebeliği çok iyi gidiyodur doguran varmı vardır dıye dusunuyorum
maşallah buyuyor, geride kalacak inşallah tum bu ayrılıklar üzüntüler.
İnşallah ....
Merhaba nasilsin.ben dogum yaptim 26.haftada..bugun 47. Gunum
bugun 27 haftada doğuran arkadaşımla konuştum. neler neler geride kalıyor diyor. oğlu 2 yaşında şimdi. hiçbir sıkıntısı yok diyor, yaşıtların yakaladı. 700 kusur doğmuştu bebeği. anne de bebeği kadar savaşçı sizin gibi.
Bendede ayni sikinti var canim.hele uyuyunca.ustum acik yatiyom sabah bi kalkiyom gol gibiyim
arkadaşıma doğum yaptığında hastanede hemşireler önermiş oda kullanmış çok sütüm oldu ona bağlıyorum dedi bana.araştırdım genel itibarıyle memnun kalınmış kimisi doğuma 1 ay kala başla diyo napsam bilemedim hergün olmasada 3 günde bir içeyim diyorum
Slm kizlar. Kac gundur takip edemiyorum canim cok skkin. Benim nst sonucu cok iyi cikmadi ayni gunbi daha yapildi sonuc ayni. Bi kac gunden tekrarlanacak. Basina boyle bisey gelen varmi.
nts kaçınc haftada başlanıyor.
canım benimde nts iyi çıkmadı sancım vardı. Ciğer geliştirici vuruldum iki doz halinde son dozu vurulduktan 24 saat sonra doğum olsa bile ciğer geliştirici vurulduğun için bebek kendini kurtarır dedi doktorum bugün. Ama bende gebelik şekeri vardı vurulduğum bu iğne şekeri yükseltiyormuş sanırım iki güne düşmezse insilün verecek. Acil şifalar diliyorum moralini bozma olumlu düşünmemiz lazım.
nts kaçınc haftada başlanıyor.
Gecmis olsun arkadasim. Merak etme, bebegin saglikla gelsin, sen de saglikla atlat insallah, dualarim seninlesu an hastanedeyiz 35+2 yiz bugun ama bebeğim 3 hafta geriye düşmüş ciğer geliştirici igne yaptılar nst ye bağliyorlar gebelik zehirlenmesi imiş yüksek ihtimal idrarda protein çıktı bu hafta alabilirlermiş bebeği lütfen dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?