2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Günaydın, yeni bir haftadan herkese merhaba. İnşallah güzel haberlerle dolu güzel bir hafta geçiririz. Rüyamda kızım olmuş ama nasıl esmer Anneme diyorum "emin misiniz bunun benden çıktığına hiç bize benzemiyor". Evet diyorlar senin kızın. Tüm aile efradını film şeridi gibi gözümün önünden geçirmeye başladım kime benzediğini bulmak için ama nafile:107: Benzemese de "çirkin" de olsa, garip bir şekilde dakikada bir başına gidip seyrediyordum hayran hayran; kuzguna yavrusu şahin görünürmüş

Kızlar ben çok terliyorum bu aralar.
Kalında giyinmiyorum, normal midir?

Hepimiz yanıyoruz bu aralar gülüm de sen sonrasında üşüyorum demişsin. Aman dikkat et son haftalar enfeksiyon geçirme.

insallah gazsız sorunsuz bebekler olurlar en kısa zamanda desteksiz bakabilir hale geliriz.

İnşallah canım:107:

Hakkınızda hayırlısı olsun canım, bebeğin sağlıklı gelsin. Dua edeceğim sizin için, bizi habersiz bırakma.

Slm kizlar. Kac gundur takip edemiyorum canim cok skkin. Benim nst sonucu cok iyi cikmadi ayni gunbi daha yapildi sonuc ayni. Bi kac gunden tekrarlanacak. Basina boyle bisey gelen varmi.

İyi çıkmadı derken?

Merhaba nasilsin.ben dogum yaptim 26.haftada..bugun 47. Gunum

Sonradan okudum Allah acil şifalar versin bebeğine
benimde bir oğlum var 6 gün küvezde kalmıştı doğdugunda çok acı çekmiştim ayrı kaldığımız için 4 sene geçti üzerinden o doğar doğmaz ayrılığı unutamıyorum
İnşallah en kısa sürede durumu düzelir ve yanınıza gelir bebeğiniz

merhaba kızlarr yaklasık 1 ayı geçkındır cezalıydım yazamadım
umaırm herkezin gebeliği çok iyi gidiyodur doguran varmı vardır dıye dusunuyorum

Hayırdır ne cezası canım? Bizler iyiyiz şükür. Erken doğum yapan arkadaşlarımız var evet. Sen nasılsın, keyifler ne alemde?:107:

Bebeğin doğum pozisyonuna girmiş, kanala doğru yönelmiştir canım. Ama bu hemen yarın doğum başlayacak demek değildir. İlk gebeliklerde doğuma 1 ay kala bile yaşanabilir. Korkutma kendini. Ama senin de anlattığın gibi bu pozisyonun dezavantajı sebep olduğu rahatsızlık hissi. Laktoz tiryakisi paşana selamlar:107:

Solunum sikintisivar simdilik.ama cok sukur 1.400 gr oldu bugun...

Maşallah güzel kilo almış paşamız. İnşallah solunum sıkıntısı da kalmaz gülüm. Hepimizin selamını götür giderken, daha çabuk toparlanır inşallah

Benim sancı değilde bebeğimin kalp atışları çok iyi cikmadı.

Belki pozisyonundan ya da hareketinden dolayı düzensiz çıkmıştır, tekrarlanan testte güzel çıkar inşallah canım.

Hayırlı olsun canım, nihayet aldın istediğin cibinliği; güle güle kullanın:107:

bende iyiyim çok şükür arada kafama çok takılıyor neden nedennn nedennn
diye ve önümde ne var ne olacak nasıl oalcak neler yapmak gerek bilmiyorum bir tedavimi uygulanmalı orasıda muamma
öyle yani
doğumlar yaklaşıyor bende kendimi alamıyorum benimde gebeliğim devam etseydi şu kadar olacaktım diye düşünoyurm sanırım 2-3 hafatdır dogum ıznınde olacaktım keske hersey guzel gıtseydı herkez gıbı masallah calısıp ızne ayrılabılseydım ne bilim atamıyorum içimden 4 aylık çok büyüktü tabi bu durumla ilgili kendimi aktif olarak üzmüyorum ilk bebeğimde defalarca tüp bebek denemesidnen sonra olduğu için bu sefer kolay olsaydı diye düşünüyorum

Çok iyi anlıyorum seni canım. Keşke istediğin&umduğun gibi gitseydi...Ama herşey kader-kısmet. Senin de belirttiğin gibi destek alabilsen, belki biraz daha kolay olabilir senin için.

Çok iyi anlıyorum seni canım. Keşke istediğin&umduğun gibi gitseydi...Ama herşey kader-kısmet. Senin de belirttiğin gibi destek alabilsen, belki biraz daha kolay olabilir senin için.

Destekten zıyada doktor lazım bana :) kadın dogumcu :) bana nalatsın su su bu bu ne derse yaparım suadna zaten dusunmuyorum bu belırsızlıktede 2 sene osnrada dusunemem ama benı en cok uzen oglum bır kardesı olacagını bılıyordu evde bazen usg kagıtlaırnı buluyor kı hepsını atmıstık bu benım kardesım olacaktı adınıda denız koyacaktık dıye uzuyor benı ben yalnızım canım sıkılıyor herkezın kardesı var benım yok dıyor neyse gıttıgım doktor ıyıd egıldı zaten o kadar kanama o kadar agrı ve duzelmeyen durum bana dedıgı tek sey plesanta prıiva totalis değilsin diyor baskada bişi demiyor
biliyorsunuz bebeği normal dogum yoluyla aldıalr
totalis olsaydı sezeryan olurmus falan fılan :)

burcu nasıl onada hıc denk gelemıyorum

Daha önceki doktoruna yeniden başla o zaman gülüm. Hatırladığım kadarı ile çok memnundun o doktordan. En azından "emin" ellerde olursun. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin.

Burcu diğer paylaşım sitesini daha yoğunluklu olarak takip ediyor, buraya çok nadir yazıyor. Sıkıntılı bir gebeliği vardı bildiğin gibi. Hareket serbestisi yok hala, daha çok dinlenerek haftasını tamamlamaya çalışıyor. En son sancılardan yakınıyordu bildiğim kadarı ile, ama genel olarak iyi durumu.

sosyal ağlardan bahsediyorsun sanırım dimi , bendede instagramdan baska bır hesap yok
inşalalh kimse acılar yaşamadan bebeklerinize kavuşursunuz kızlar gerçekten cok art niyetsiz ve icten söylüyorum

sosyal ağlardan bahsediyorsun sanırım dimi , bendede instagramdan baska bır hesap yok
inşalalh kimse acılar yaşamadan bebeklerinize kavuşursunuz kızlar gerçekten cok art niyetsiz ve icten söylüyorum

Evet canım sosyal ağ. Duana ben de içten amin diyorum. Rabbim düşmanımın başına vermesin böyle kayıp&üzüntü. Senin de güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum.

İnşallahh hayırlısıyla

Şİmdiden hepinize hayırlı doğumlar diliyorum evlatlarınızada sağlıklı huzurlu mutlu uzun seneler diliyorum anne ve babalarıyla

günaydın güzeller

tam anlayamadığım bir konu var yardımcı olabilir misiniz? özellikle çalışan hamileleri ilgilendiriyor..
17 şubat itibariyle 32+0 olduk ve çalışabilir raporumu şirketin insan kaynaklarına teslim ettim, hatta sordum başka yapmam gereken vb var mı diye? yok dediler..
aybaşı oldu maaşlar yattı fakat 12 günlük eksik yatmış bana, acaba ben mi çok cahilim yaa
tam anlamadım çalışabilir raporunu alıp verdim inka ya.. eee maaşım tam yatması gerekmiyor mu? ya da farklı bir durum mu var acaba..

ik da izinde birşey soramıyorum..

günaydın canım, kamudayım bende ik ya teslim ettim. normalde maaşta kesinti olmaması lazım.

Günaydınlar Herkese...
Ben de 33+3 günüm arkadaşlar. Perşembe günü ilk defa NSTye bağlandım, sancılarım olduğunu öğrendik (20den 60 a kadar çıkabilien)
ve arada idrar yada akıntı sandığım kaçırmaların aslında amniyon sıvısı olduğunu da dr test etti
Çok şükür açılma yok ve kızımız 2350 gr bunlara sevindik

2 gün ciğer geliştirici iğne oldum, tansiyon düşürücü adalat ve 12 saat arayla antibiyotik kullanıyorum bebek enfekte olmasın diye. ayrıca Magnezyum tabiki...

Erken doğum riskim olduğunu söylüyor drum, ben de bebek ypğun bakımı SGK anlaşmalı iyi bir hastane arıyorum. Etrafımda Hizmet, Nisa, Medipol var.
Doktorum dışarıdan gelecek ama bu hastaneler içinde en iyisi hangisi acaba, bilen var mı?

38 haftaya girebilirsem acıbadem Fulyada doğurmayı düşünüyorum inşallah ...

Aldığım kiloları nasıl vericem, ne zaman izine çıksamı konuşurken hiç bu olasılığı düşünmüyordum, Allah kimseye başka dert vermesin...

Günaydın canım,maaşının eksik yatmasının bu raporla bir ilgisi yoktur çünkü izne bile ayrılsan maaşının tam yatması gerekiyor,ha ek gelir varsa da çalışmadığın günler o kesiliyorsa onu bilemem.Sen muhasebeyle bir görüş mutlaka,bir yanlışlık vardır.

Kızlar yaa bu son 1 haftada kasık ağrısı ve adet sancısı gibi sancılar çok olmaya başladı bende 2 adım atsam yoruluyorum nefes nefese kalıyorum..göğsümün altındaki deride felaket yanma var...nefes darlığı çekiyorum ..tövbe estağfur doğuracak gibiyim sizlerde durumlar nasıl?

Sen çalışabilir raporu alıp çalışıyorsan kesinti yapamaz diye biliyorum.
Daha sonra alacağın (en geç 37. hafta sonunda) çalışamaz raporundan sonra şirket ödemeyip seni ''Doğumdan sonra izin paranı SGK'dan al'' diye yönlendirebilir....

Ali Tezel'in benzer konuşarda yazıları olabiliyor, google da araştır istersen

kızlar günaydın hayırlı sabahlar hayırlı haftalar biz hala çalışıyoruz nasipse 37.haftaya kadar belki de gelecek haftadan itibaren senelik izne çıkabilirim hafta sonu giremedin nete maşallah 30 sayfayı geçmiş şimdi geçmişi okuyacağım sizler inşallah iyisinizdir hepiniz ve bebişleriniz :)

başka bir kesintim yok görünmüyor yani, holdingin ik sitesine girip bakıyorum 12 günlük raporlu çıkıyor orada. bizim ik cılar saflar acaba 32 de başlattı mı izni mi, ben çalışabilir raporu verdiğim halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…