Kızlar yaa bu son 1 haftada kasık ağrısı ve adet sancısı gibi sancılar çok olmaya başladı bende2 adım atsam yoruluyorum nefes nefese kalıyorum..göğsümün altındaki deride felaket yanma var...nefes darlığı çekiyorum ..tövbe estağfur doğuracak gibiyim sizlerde durumlar nasıl?
Sudenaz NSTye giriyor musun? Ben de bebek sağa sola toplanıyor diye düşünüyordum, yürürken yada hareketliyken sıkıştırıyordu ve son olarak adet arısına benzer arılar yaşamaya başladım DR kasılmaların var diyip yatacaksın dedi
Şimdi biraz yürüsem (evde bile) karnım kasılıyor
iyi dinlen ve Drunla mutlaka görüş bu konuşarı...
bende de hafiften göbek aşağı doğru gidiyor, kasıklara da sürekli baskı yapıyor sanki gelcek gibi bende de aynı durum var.. ama üst tarafta pek bişiy yok..Kızlar yaa bu son 1 haftada kasık ağrısı ve adet sancısı gibi sancılar çok olmaya başladı bende2 adım atsam yoruluyorum nefes nefese kalıyorum..göğsümün altındaki deride felaket yanma var...nefes darlığı çekiyorum ..tövbe estağfur doğuracak gibiyim sizlerde durumlar nasıl?
biraz baktım ama net birşey göremedim hep 8+8 vb diye bahsediliyor.. bizim ik ya ulaştım bakalım inceleyip dönecekler.Sen çalışabilir raporu alıp çalışıyorsan kesinti yapamaz diye biliyorum.
Daha sonra alacağın (en geç 37. hafta sonunda) çalışamaz raporundan sonra şirket ödemeyip seni ''Doğumdan sonra izin paranı SGK'dan al'' diye yönlendirebilir....
Ali Tezel'in benzer konuşarda yazıları olabiliyor, google da araştır istersen
Günaydınlar Herkese...
Ben de 33+3 günüm arkadaşlar. Perşembe günü ilk defa NSTye bağlandım, sancılarım olduğunu öğrendik (20den 60 a kadar çıkabilien)
ve arada idrar yada akıntı sandığım kaçırmaların aslında amniyon sıvısı olduğunu da dr test etti
Çok şükür açılma yok ve kızımız 2350 gr bunlara sevindik
2 gün ciğer geliştirici iğne oldum, tansiyon düşürücü adalat ve 12 saat arayla antibiyotik kullanıyorum bebek enfekte olmasın diye. ayrıca Magnezyum tabiki...
Erken doğum riskim olduğunu söylüyor drum, ben de bebek ypğun bakımı SGK anlaşmalı iyi bir hastane arıyorum. Etrafımda Hizmet, Nisa, Medipol var.
Doktorum dışarıdan gelecek ama bu hastaneler içinde en iyisi hangisi acaba, bilen var mı?
38 haftaya girebilirsem acıbadem Fulyada doğurmayı düşünüyorum inşallah ...
Aldığım kiloları nasıl vericem, ne zaman izine çıksamı konuşurken hiç bu olasılığı düşünmüyordum, Allah kimseye başka dert vermesin...
hayır nts ye girmedim...dr.uma söyledim doktor bu şikayetlerin normal olduğunu söylüyor...peki doktor ultrasondan anlamazmı kasılma veya herhangi bir risk olduğunu ?
Hayır canım ultrasonla su miktarını, bebeğin pozisyonu yada detaylarını felan görebiliyor. Ama NST ile hem bebeğin kalp atışı, hem karnındaki kasılmalar grafik olarak takip ediliyor. Bence NST iste ve emin ol kasılmaların düzenliliği ve şiddetinden
Kizlar gunaydin. Dun oldukca gezmeli bir pazar gecirdik. Kizimin odasi icin ikea dan tavandan sarkan cibinnik aldim. Megersem icinde tavana asmak icin cengel yokmus. Oyle kaldi simdilik, bi yerlerden cengel de edinmem lazim :) kizimin odasi icin kapi susu yaptim ayrica, tamamlayinca eklerim buraya. sonra da erkenden uyudum, onceki gceden 4 saatlik uykuyla cikincainsallah topigimizde sorun yoktur.
Bu arada Nst konusulmus. Ben 36.yi tamamlamak uzereyim ama daha hic Nst ye girmedimbakalim bu cumartesi sorcam doktoruma kendisi bisey demezse eger
Günaydınlar Herkese...
Ben de 33+3 günüm arkadaşlar. Perşembe günü ilk defa NSTye bağlandım, sancılarım olduğunu öğrendik (20den 60 a kadar çıkabilien)
ve arada idrar yada akıntı sandığım kaçırmaların aslında amniyon sıvısı olduğunu da dr test etti
Çok şükür açılma yok ve kızımız 2350 gr bunlara sevindik
2 gün ciğer geliştirici iğne oldum, tansiyon düşürücü adalat ve 12 saat arayla antibiyotik kullanıyorum bebek enfekte olmasın diye. ayrıca Magnezyum tabiki...
Erken doğum riskim olduğunu söylüyor drum, ben de bebek ypğun bakımı SGK anlaşmalı iyi bir hastane arıyorum. Etrafımda Hizmet, Nisa, Medipol var.
Doktorum dışarıdan gelecek ama bu hastaneler içinde en iyisi hangisi acaba, bilen var mı?
38 haftaya girebilirsem acıbadem Fulyada doğurmayı düşünüyorum inşallah ...
Aldığım kiloları nasıl vericem, ne zaman izine çıksamı konuşurken hiç bu olasılığı düşünmüyordum, Allah kimseye başka dert vermesin...
Kızlar yaa bu son 1 haftada kasık ağrısı ve adet sancısı gibi sancılar çok olmaya başladı bende2 adım atsam yoruluyorum nefes nefese kalıyorum..göğsümün altındaki deride felaket yanma var...nefes darlığı çekiyorum ..tövbe estağfur doğuracak gibiyim sizlerde durumlar nasıl?
Merhaba arkadaşlar son durumu aktarıyorum bebegin suyunda da azalma varmış ve yine hic beslenmediği için muhtemelen bu hafta geliyormuş bebiş yarinki sonuçları bekleyecek sanırım sonra da alacak. Kızlar nolur çok dikkat edin beni doktor anlamadı sisligim de yoktu öyle cok bebek geriye düştü doktor benim kilo almayisima bağladı megersem gebelik zehirlenmesi imiş idrarda protein e bakmasını isteyin mutlaka dualarinizi bekliyorum
rabbim yardımcın olsun canmm.. inş süreci hayırlısıyla atlarsınız güzelim.Merhaba arkadaşlar son durumu aktarıyorum bebegin suyunda da azalma varmış ve yine hic beslenmediği için muhtemelen bu hafta geliyormuş bebiş yarinki sonuçları bekleyecek sanırım sonra da alacak. Kızlar nolur çok dikkat edin beni doktor anlamadı sisligim de yoktu öyle cok bebek geriye düştü doktor benim kilo almayisima bağladı megersem gebelik zehirlenmesi imiş idrarda protein e bakmasını isteyin mutlaka dualarinizi bekliyorum
Rabbim yardımcın olsun canım. İnşallah bebeğin vaktinde ve sağlıklı gelir
Medenki arkadaşımızın önerdiği gibi, kontrolünü öne al ve doktorundan nst iste gülüm. O zaman anlaşılır kasılma olup olmadığı. Ben geçen hafta sıkıntılı idim. Hatta doğum kanalına girdi sandım. Vazgeçti sıpam. Sağa döndü yatıyor yanlamasına şuan. Ama dönerken o 2 gün boyunca aynı senin tarif ettiğin gibi acı çektim. Sürekli bir adet sancısı ve kasık ağrısı vardı.
Merhaba arkadaşlar son durumu aktarıyorum bebegin suyunda da azalma varmış ve yine hic beslenmediği için muhtemelen bu hafta geliyormuş bebiş yarinki sonuçları bekleyecek sanırım sonra da alacak. Kızlar nolur çok dikkat edin beni doktor anlamadı sisligim de yoktu öyle cok bebek geriye düştü doktor benim kilo almayisima bağladı megersem gebelik zehirlenmesi imiş idrarda protein e bakmasını isteyin mutlaka dualarinizi bekliyorum
Kizlar kaç gündür bulantim olduğunu ssöylemiştim
Bugünde küstüm çok afedersiniz tansiyonum 7/5 olmuşdDinleniyorum Dr gitsemmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?