2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Sudenaz NSTye giriyor musun? Ben de bebek sağa sola toplanıyor diye düşünüyordum, yürürken yada hareketliyken sıkıştırıyordu ve son olarak adet arısına benzer arılar yaşamaya başladım DR kasılmaların var diyip yatacaksın dedi
Şimdi biraz yürüsem (evde bile) karnım kasılıyor

iyi dinlen ve Drunla mutlaka görüş bu konuşarı...

kızlar sanırım ben 37 ye kadar dayanamicam 36 da çıkarım belkide daha erken bilmiyorum...ama hiç iyi değilim

hayır nts ye girmedim...dr.uma söyledim doktor bu şikayetlerin normal olduğunu söylüyor...peki doktor ultrasondan anlamazmı kasılma veya herhangi bir risk olduğunu ?

Son düzenleme:
bende de hafiften göbek aşağı doğru gidiyor, kasıklara da sürekli baskı yapıyor sanki gelcek gibi bende de aynı durum var.. ama üst tarafta pek bişiy yok..

biraz baktım ama net birşey göremedim hep 8+8 vb diye bahsediliyor.. bizim ik ya ulaştım bakalım inceleyip dönecekler.
aman kızlar he uyanık olalım tüyü bitmemiş bebişlerimizin paraları bunlar

Allah yardımcınız olsun, sağlıkla bebeğine kavuşursunuz inşallah. 2 hafta dursa bile kuvezsiz atlatır muhtemelen. hastaneleri çok bilemedim.

hayır nts ye girmedim...dr.uma söyledim doktor bu şikayetlerin normal olduğunu söylüyor...peki doktor ultrasondan anlamazmı kasılma veya herhangi bir risk olduğunu ?

Hayır canım ultrasonla su miktarını, bebeğin pozisyonu yada detaylarını felan görebiliyor. Ama NST ile hem bebeğin kalp atışı, hem karnındaki kasılmalar grafik olarak takip ediliyor. Bence NST iste ve emin ol kasılmaların düzenliliği ve şiddetinden

Merhaba arkadaşlar son durumu aktarıyorum bebegin suyunda da azalma varmış ve yine hic beslenmediği için muhtemelen bu hafta geliyormuş bebiş yarinki sonuçları bekleyecek sanırım sonra da alacak. Kızlar nolur çok dikkat edin beni doktor anlamadı sisligim de yoktu öyle cok bebek geriye düştü doktor benim kilo almayisima bağladı megersem gebelik zehirlenmesi imiş idrarda protein e bakmasını isteyin mutlaka dualarinizi bekliyorum

tamam o zaman...söyleyim doktoruma

Canım benim doktorumda eğer bir sorun yoksa rutin olarak 36.haftadan itibaren nst nin başladığını söyledi.Ama gördüğüm kadarıyla sanırım sen ve ben hariç herkes girmiş

Rabbim yardımcın olsun canım. İnşallah bebeğin vaktinde ve sağlıklı gelir

Medenki arkadaşımızın önerdiği gibi, kontrolünü öne al ve doktorundan nst iste gülüm. O zaman anlaşılır kasılma olup olmadığı. Ben geçen hafta sıkıntılı idim. Hatta doğum kanalına girdi sandım. Vazgeçti sıpam. Sağa döndü yatıyor yanlamasına şuan. Ama dönerken o 2 gün boyunca aynı senin tarif ettiğin gibi acı çektim. Sürekli bir adet sancısı ve kasık ağrısı vardı.

Bu hafta geliyor mu... Hastanede mi yatıyorsun sen canım?

Günaydınlar olsun herkese

Umarım herşey yolundadır

yapraksızyonca kuzum hakkında hayırlısı olsun.. Çok fazla strese sokmamaya çalış kendini... İnşallah herşey çok daha güzel olur ve bebeğin biraz daha kalır göbüşte.. Cumartesi Dr. Kontrolüm vardı 34+4 tü.. Doktorumuz sınırı geçtik artık rahatsız demişti.. Sen de rahat ol kuzum ,geçmişsin sınırı çünkü.. Gelişimini de tamamlar bebeğin.. Hiçbirisi küçük kalmıyor.. Kocaman oluyorlar Rabbim sağlık versin herkesin bebeğine..

rabbim yardımcın olsun canmm.. inş süreci hayırlısıyla atlarsınız güzelim.

sağol canım...öyle yapıcam.sekterini aradım şuanda ameliyattaymış 12,30 gibi ancak gelir dedi

Ne güzel bu zamana kadar sorunsuz gidiyorduk.Sona yaklaştıkça sıkıntılar çıkmaya başladı.Allah meleklerimiz zamanında hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.Birde benim doktorum 1 ay sonra çağırdı gerçi Allah göstermesin acil bir durum olursa giderim daha öncesinden de gidene kadar her hafta idrar tahlili yaptırmakta ve tansiyonu sürekli kontrol etmekte fayda var.Siz siz olun hele ki idrar tahlilini hiç atlamayın bu dönemlerde protein kaçağının kontrol edilmesi çok önemli.Çok şükür benim geçen haftaki tahlilim temiz çıktı ama sürekli tekrar ettirmeyi düşünüyorum.Allah yardımcımız olsun.

Kizlar kaç gündür bulantim olduğunu ssöylemiştim
Bugünde küstüm çok afedersiniz tansiyonum 7/5 olmuşdDinleniyorum Dr gitsemmi acaba

canım banada gecen hafta suyuda azalma var gıbı bı hafta sonra tekrar gel dedı nst de baktı sancı çıkmadı yarın tekrar gıtcem bakalım rabbım hakkımızda herseyın hayırlısını versın bebegın rısklı donemı çoktan gectı hıc uzulmee sağlıklıca doğar o annesı

son haftalar yaklaştıkça inş herkes sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına alır bebiğini

bende 7 mart cuma gidicem doktoruma inş, erdem hastanesi Ayşe Katrancı hanıma..
zor yer bulabildik ya yarım saatte tüm randevular doluyor..

Kizlar kaç gündür bulantim olduğunu ssöylemiştim
Bugünde küstüm çok afedersiniz tansiyonum 7/5 olmuşdDinleniyorum Dr gitsemmi acaba

Canım en ufak bir rahatsızlık bile ihmal edilebilir konumda değil şuan. Lütfen kendinizde ya da bebeğinizde en küçük bir farklılık hissettiğinizde doktorunuza danışın. Hiç birşeyiniz olmayabilir, herşey yolunda olabilir ama işinizi olasılıklara bırakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…