2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
KIZIMIN ULTRASON resmini hatırlamaya çalışıyorum yok aklıma gelmiyor.. ama bu kez hep sağda batma var benim.. sanki bilmiyorum ya akşam ona bakıcam.. kızım ne taraftaymış... ayy mrak ettim şimdi..

cnm yaa ultrasaon kâğıdına bakınca anlıyabilirmiyizde bebek netarafta ayy ltfen bana gülmeyin ama cahilim iştee..

Kizlar kanamam ve sancim bar acile gidicez dua edin bana ve bebegime...

cnm çok geçmiş olsun drun yat demiş ama ogluşun için yatamamışsın bari evde çok dikkat et cnm kalkmamaya iş yapmamaya çalış evde.progestan vermiştir eminim kullan onu mutlaka hatta iğnesiniversin daha tesirli bende yaşadım biliyorum cnm.mevlam tez zamanda iyilik versin sana ve bebişine inş

maşallah cnm banada öyle dedi ama bende dayanamayacam gibi hadi yolunuz açık olsun şimdiden cnm dikkat et kendinede bebişinede cnm dualarım sizinle

slmlar anne adayları!!! nasıl gidiyo hamilelikler??? benim iki haftadır çok kötü mide bulantılarım var çok fena... bi de sürekli acıkıyorum yemek yemek istiyorum. 12. haftadan sonra geçiyormuş bulantılar. biraz daha sabredeyim artık...

bende dün gittim doktora 8+5 bilerek biraz geç gittim kalp atışlarını gördük duyduk allaha çok şükürler olsun .onun orda olduğunu görmek çok güseldi .şimdiden çok ösledim görmek istiyorum :)
allah herkese sağlıklı gebelik nasip etsin

kızlar şimdi biz 8+1 günlük olduk ama ben geçen hafta gittiğimde yaklaşık 3 kilo almıştım ve buhafta belim ağrıyor.geceleri midem şişiyor tuhaflaşıyor öğürüp duruyorum ama çıkaramıyorum...ve dün sag bacağımın üst tarafında kalın kalın morluklar keşfettim.çatlıyormuşum..ne yapmam gerek ve bukadar çabuk normal mi?artmasını engellemenin yolu var mı ve heryerim mi böyle olacak

tesekkur ederım hapını verdı sımdılık bakalım 10 gun sonra tekrar gıdecegım.

benmkindede yazıyo ama doktora vajınal alsam ağızdan alınca bulantım oluyo dedim tabiki hatta daha iyi olur dedi sende sor yan etkileri kötü oluyo çünkü olduğum yerde bayılır gibi uyuyodum cok fenaydı

he aynısı o sekılde alınıyor demek kı. aslında bana bısey demedı agızdan yada baska turlu fılan.

gozunuz aydın amın ıns hepımıze

bıraz erken baslamıs sankı ama doktoruna soylesen bı krem tavsıyesınde bulunur azaltmak ıcın. yok etmek mumkun degıl ama aza ındırebılır

ınsallah gecer bulantıların. benım canım hıc bısey yemek ıstemıyor:2:

Merhaba kızlar, ben de nisan ayı annesi olacağım kısmetse.. Çok heyecanlıyım... :18oktora yarın gideceğiz keseyi/ keseleri görmeye ama benim dünden beri inanılmaz mide bulantılarım var... Ne yapabiliriz bu bulantılar için?

Kizlar bende de bu bulantilar tuksinmeler yeni basladi ya
Hic bi yedigimden zevk almiyorum zorla yiyorum sonrada midem bulaniyo bazi yemeklerin isminden bile tiksiniyorum su bile zor iciyorum
Kusma vs yok ama oyle tatsizim ki

bugun hıc su ıcmedım dusun :s
suanda aynı haldeyım kımse yok suanda yemege gıttıler serılıyorum :S
cok kotuyum

ya afedesın arkadaşlarım ama doktora maıl attım cevap alamadım..aranızda kabızlık sorunu çeken ve bır yontem bulan varmı rahatlamak için ?

Merhaba canım. Sabahları aç karnına birkaç kuru kayısı yemek ve 1 bardak ılık su içmek iyi geliyor :) Doktorumun tavsiyesidir ve gerçekten işe yarıyor..

canım çok teşekkur ederım ..bu arada hoşgeldın aramıza...kese keseler ikiz mi olabılır maşallah

Hoşbulduk canım. Biz uzun zamandır bebek için uğraşıyoruz ve sonunda tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. 3 embriyo transfer edilmişti, o yüzden birden fazla olabilir:) En hayırlısı neyse o olsun diyorum...

hoşbulduk canım. Biz uzun zamandır bebek için uğraşıyoruz ve sonunda tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. 3 embriyo transfer edilmişti, o yüzden birden fazla olabilir:) en hayırlısı neyse o olsun diyorum...

eltımlerınde tup bebekle oldu hatta 9. Denemede oldu..çok şukur 2,5 yaşında bı oğlun..allah hakkında hayırlısı ne ise olsun..sağlıklı olsunlarda..bnm eşim ikiz istiyodu allah var ya yukarda ben or olack dıye istemıyordumm..bı tanecık bnm zaten sımdı bugun de 8+4 olduk..günleri sayıyorum valla

Kizlar kanamam ve sancim bar acile gidicez dua edin bana ve bebegime...
canım geçmiş olsun hayırlı haberle dönmüşsün şükür.. allaha emanet ol
mrb kızlar bende 2014 nisan anneleri arasına katıldım çok şükür 3 yılın ardından nihayet bebeğimin müjdesini aldım benide aranıza alırmısınız ?
hoşgeldin canımm allah kucağına almayıda nasip etsin inşalalh
sanki çok erken cinsiyet tahmiinleri için ya ama sanırım omurgadan falan anlıyor çoğusu hayırlısı olsun inşallah canım inşallah gönlündeki olur..
canım çok şükür dikkat et kendine .. yorulma..
cnm yaa ultrasaon kâğıdına bakınca anlıyabilirmiyizde bebek netarafta ayy ltfen bana gülmeyin ama cahilim iştee..
aynen o cahillik bendede var neye göre sol veya sağ diye bakıp durdum ... hayırlısı olsun inşallah diyorumya baktım baktım bişey anlamadım
ya afedesın arkadaşlarım ama doktora maıl attım cevap alamadım..aranızda kabızlık sorunu çeken ve bır yontem bulan varmı rahatlamak için ?
yaaaaa mahvoldum bende nefret ettim bu sancıdan kabızlıktan rezene kullandım bende.. o biraz iyi geldi canım

Hoşbulduk canım. Biz uzun zamandır bebek için uğraşıyoruz ve sonunda tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. 3 embriyo transfer edilmişti, o yüzden birden fazla olabilir:) En hayırlısı neyse o olsun diyorum...

hayırlı olsun canım benim inşallah gönlündeki gibi olur.. rabbim kucağına almayıda nasip eder inşallah..

Allah bağışlasın eltinin yavrusunu. Bizler de sağ salim kucağımıza alalım meleklerimizi. Ben ikiz olsun çok istiyorum ama kısmet tabii, dediğin gibi sağlıklı olsunlar da gerisi boş.. Ben de çok heyecanlıyım, yarın doktora gidince biraz rahatlarım belki. Mide bulantıları da başladı Sende var mı bulantı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…