2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar belimde nasıl bir ağırlık var anlatamam.. ortası çökecek gibi.. midemde garip hep bir bulantı ama kusmuyorum.. bide bacaklarım çok ağrıyo.. sanki şişmiş gibi .. adet döneminde olurdu böyle garip bir ağrı.. korktum sabah sabah

Amin canım çok teşekkür ederim, hepimizin gönlüne göre olsun herşey inşallah...

valla bende yok canım bişey 6.hfta yada 7.hafta da 5 gün mıde yanması oldu sonra geçtı..şiddetlı gögüs ağrısı ara ara kasık ağrısı dışında bışey yok..zaten az az sık sık yemeye çalışıyorum ozamn daha rahatım ..uzun uzun bak yavruna valla kalp atışından sonra 1 ay sonraya atıyorlar kontrolu

Bende de dün başladı bulantı, yarın onu da sorayım doktora ne yapabilirim diye..
Hadi yaaaa bir sonraki kontrol o kadar geç yani Kalp atışını kaçıncı haftada duyuyorsun peki?

Canım geçmiş olsun. bende de o garip bulantıdan. bir de sigarayı bıraktığımdan ötürü sürekli öksürme.bacak ağrısı fazlasıyla var hele azcık yürüsem oy oy bütün gece dik bacakları yat o dereceyim.

slm.senin son regl dönemin ne zamandı acaba kaç haftalıkken belli oldu kalp atışı bende ayın 29'unda gidicem ve zaman geçmiyor.

canım anca topice girebildim nalet miğrenim tutmuştu beni mahfetti son reglm 6 temuztu 6+4 haftalıkken kalp atışını duyduk cvp biraz geç oldu ama

Merhaba Allah nasip ederse bende 2014 nisan annesi olucam.Bizimkisi biraz süpriz oldu 1,5 yaşında bir kızım var DAHA ÖNCEDE 2011 Aralık anneleri topiğini takip ediyodum hala ara ara bakarım güzel eğlenceli eğitici oluyo hamilelik sürecini zevkle geçirmiştim inşlh gene öyle olur Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşlh topiğin başındaki tablaya yazamadım yanlız bilgileri yardımcı olursanız sevirim
SAT :8 Temmuz 30 yaşındayım 1 kızım var

Son düzenleme:

Bilgilerini o listeyi alinti yaparak yazarsan veya listeyi paylasan kisiye ozel msj atarsan ekler seni. Aramiza hosgeldin...

öncelikle hayırlı olsun! bende de çok fena mide bulantıları var hatta bazen tüm gün sürebiliyor kraker beyaz leblebi falan yiyorum biraz azaltıyor cnm!

aramıza hoşgeldin:)

1biranne | balık hafızalı bir annenin anılarını canlı tutabilme çabası…

slm kızlar..nasılsınız nasıl gidiyo..hamile gibi hissediyomusun kendizi:) açıkcası ben bşey hissetmiyorum..sbh biraz bulantım oluyo akşamda çok erken uykum gelio hep uyusam..

geçen hafta tatile gittik biz..inanır mısıznız bir an önce bitsin istedim,çünki yatsam kalkamyorum sağa dönsem sola dönmek istemiyorum..bir halsizlik bir uyku hali..gerçi tatil bittide ne oldu işe geldim...işde daha beter , dikkat dağınıklığı var..bir şeyi konsantre olup dinleyemiyorum:)
yeme içmeme dikkat ediyorum..sağlıklı şeyler yemeğe çalışıyorum..bakalım..

arkadaşlar ben de bugün fasulyemi gördüm çok şükür, ve kalp atışlarını dinledim. herşey güzel dedi doktor şuan için. (Rabbime şükürler olsun:) yalnız ben miniciğimin ya da kesenin kaç cm olduğunu sormadım, aklıma gelmedi. ultrason kağıdı elimde ama o kadar çok ölçü varki hangisi bebeğimin bilemedim:/ neyse, sağlıklı olsun da ölçüsünü bilmesemde olur:)

ikiz olmasını umudediyorduk eşim ve ben ama değil dedi doktor, birtaneymiş bebeğim:)

aleykum selam:) açıkçası bende pek hamile gibi hissetmiyorum kendimi, bu haftaya kadar sık sık idrara çıkma gereksinimi duyuyordum ama artık o da azaldı sanki, sadece acıktığımda miğdem bulanmaya başlıyor, bu yüzden mecburen sık sık yiyorum:)

gündüz işyerinde pek halsizlik ya da dikkat dağınıklığı hissetmiyorum ama kendimi eve atıp akşam yemeğimi de yiyince müthiş bir halsizlik çöküyor. -ev işleri ile uğraşmak istemiyor canım, bir de eşimi görünce nazlanıyor olabilirim:)

ıdrar yolu enf suphesınden bu aksam hastaneye gıdıyorum kızlar bakalım ne dıyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…