- 30 Ocak 2009
- 1.221
- 574
- 323
- 41
canım geçmiş olsun hayırlı haberle dönmüşsün şükür.. allaha emanet ol
hoşgeldin canımm allah kucağına almayıda nasip etsin inşalalh
sanki çok erken cinsiyet tahmiinleri için ya ama sanırım omurgadan falan anlıyor çoğusu hayırlısı olsun inşallah canım inşallah gönlündeki olur..
canım çok şükür dikkat et kendine .. yorulma..
aynen o cahillik bendede var neye göre sol veya sağ diye bakıp durdum ... hayırlısı olsun inşallah diyorumya baktım baktım bişey anlamadım
yaaaaa mahvoldum bende nefret ettim bu sancıdan kabızlıktan rezene kullandım bende.. o biraz iyi geldi canım
hayırlı olsun canım benim inşallah gönlündeki gibi olur.. rabbim kucağına almayıda nasip eder inşallah..
allah bağışlasın eltinin yavrusunu. Bizler de sağ salim kucağımıza alalım meleklerimizi. Ben ikiz olsun çok istiyorum ama kısmet tabii, dediğin gibi sağlıklı olsunlar da gerisi boş.. Ben de çok heyecanlıyım, yarın doktora gidince biraz rahatlarım belki. Mide bulantıları da başladısende var mı bulantı?
valla bende yok canım bişey 6.hfta yada 7.hafta da 5 gün mıde yanması oldu sonra geçtı..şiddetlı gögüs ağrısı ara ara kasık ağrısı dışında bışey yok..zaten az az sık sık yemeye çalışıyorum ozamn daha rahatım ..uzun uzun bak yavruna valla kalp atışından sonra 1 ay sonraya atıyorlar kontrolu
ya afedesın arkadaşlarım ama doktora maıl attım cevap alamadım..aranızda kabızlık sorunu çeken ve bır yontem bulan varmı rahatlamak için ?
hosgeldın. saglıkla kucagına alırsın ıns...
Sabah ac karna 3 kuru kayisi (mumkunse koyu renk olanindan) bi bardak ilik su ama her sabah duzenli yap.
kızlar belimde nasıl bir ağırlık var anlatamam.. ortası çökecek gibi.. midemde garip hep bir bulantı ama kusmuyorum.. bide bacaklarım çok ağrıyo.. sanki şişmiş gibi .. adet döneminde olurdu böyle garip bir ağrı.. korktum sabah sabah
inşallah :)) daha ne yapılır ne edilir çok bilmiyorum işte.. yavaş yavaş keşiflerdeyim
deniyim barı ya yoksa çok sıkıntı oluyorum..
slm.senin son regl dönemin ne zamandı acaba kaç haftalıkken belli oldu kalp atışı bende ayın 29'unda gidicem ve zaman geçmiyor.
Merhaba Allah nasip ederse bende 2014 nisan annesi olucam.Bizimkisi biraz süpriz oldu 1,5 yaşında bir kızım var DAHA ÖNCEDE 2011 Aralık anneleri topiğini takip ediyodum hala ara ara bakarım güzel eğlenceli eğitici oluyo hamilelik sürecini zevkle geçirmiştim inşlh gene öyle olur Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşlh topiğin başındaki tablaya yazamadım yanlız bilgileri yardımcı olursanız sevirim
SAT :8 Temmuz 30 yaşındayım 1 kızım var
Merhaba kızlar, ben de nisan ayı annesi olacağım kısmetse.. Çok heyecanlıyım... :18oktora yarın gideceğiz keseyi/ keseleri görmeye ama benim dünden beri inanılmaz mide bulantılarım var... Ne yapabiliriz bu bulantılar için?
Merhaba Allah nasip ederse bende 2014 nisan annesi olucam.Bizimkisi biraz süpriz oldu 1,5 yaşında bir kızım var DAHA ÖNCEDE 2011 Aralık anneleri topiğini takip ediyodum hala ara ara bakarım güzel eğlenceli eğitici oluyo hamilelik sürecini zevkle geçirmiştim inşlh gene öyle olur Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşlh topiğin başındaki tablaya yazamadım yanlız bilgileri yardımcı olursanız sevirim
SAT :8 Temmuz 30 yaşındayım 1 kızım var
slm kızlar..nasılsınız nasıl gidiyo..hamile gibi hissediyomusun kendizi:) açıkcası ben bşey hissetmiyorum..sbh biraz bulantım oluyo akşamda çok erken uykum gelio hep uyusam..
geçen hafta tatile gittik biz..inanır mısıznız bir an önce bitsin istedim,çünki yatsam kalkamyorum sağa dönsem sola dönmek istemiyorum..bir halsizlik bir uyku hali..gerçi tatil bittide ne oldu işe geldim...işde daha beter , dikkat dağınıklığı var..bir şeyi konsantre olup dinleyemiyorum:)
yeme içmeme dikkat ediyorum..sağlıklı şeyler yemeğe çalışıyorum..bakalım..
ıdrar yolu enf suphesınden bu aksam hastaneye gıdıyorum kızlar bakalım ne dıyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?