hoşgeldin aramıza
canım benim inşallah bu sefer sağlıcakla alacaksın bebeğini kucağına birbirimize dua edelim...herkes sağlıkla alsın bebişini kucağını Rabbim kimsenin sevincini yarım bırakmaz inşallah...
8 haftaya kadar alttan bakılıyo sonrası zararlıdır die duymuştum ben sanki...
Rabbim yardımcın olsun bebeğini ve seni korusun inşallah...
hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah...
hoşgeldin canım hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah...
hayırlı uğurlu olsun :) sağlıklı hamilelikler ve bebiş olsun
Hayırli olsum.maşallah minige.kucagımiza almayı naşip etsn Allah
.
Hayırli olsun tamamina erdirsin Rabbim.hoşgeldin
herkese teşekkür ederim canlar çok heyecanlıyım inş. birde kalp atışını duysum dahada rahatlıyacağım... yaa benim çok dizlerim ağrıyor normal mi acaba ?
su ıcersem kusarım gıbı gelıyor oyle tıksınıyorum
Gunaydin kizlaaar.Ayni diz agrisi sorununu bende yasiyorum canim korkma bebek bi yerimize baski yapiyo sanirim ondan agriyo olabilir.Benim normalde dizim agriyinca sag dizim agrirdi.Simdi bebek solda benim sol dizim agriyo.Bide dizim agridiginda akintim cogaliyo.Korkma kotu bi durum yok.
herkese teşekkür ederim canlar çok heyecanlıyım inş. birde kalp atışını duysum dahada rahatlıyacağım... yaa benim çok dizlerim ağrıyor normal mi acaba ?
Bi daha ki kontrol gec dimi. 1 aydan erken cagirmazlar
günaydın kızlar... burda kendim yazıyom kendim okuyom ama olsun :) hepiniz çok güzel bir güne uyanın inşallah.
diz ağrısı sıkıntısı bende de var sol dizim özellikle. Şükür su içebiliyorum hatta normalde de çok su içen biriyken bu ara abartmış bulunuyorum. yürüyen damacana gibiyim anlayacağınız.
dün akşam kabuklu badem almıştım ondan azcık yiyeyim dedim demez olaydım. mahvetti beni. yatıyorum oda dönüyor kalkıyorum kuscam kusamıyorum.tansiyonu ölçtük 8-4 tuzlu ayran içtim azcık açıldım etkisi geçince yine aynı. berbattım.
taze annecikler merhaba
benim midem çok bulanıyor, çok şükür henüz kusmuyorum ama sabahları yataktan çıkmamla tansiyonumun düşmesi bir oluyor. işe gelmekte çok zorlanıyorum. kasık, bacak, az da olsa bel ağrıları da cabası. siz de yaşıyor musunuz bu durumları? önlemek için önerileriniz var mı?
mağdurum da mağdurummm
gunaydın kızlar nasılsınız bakalımm..benım uykum cok var kızlar hatta çooook var başkada bısı yok cok sukurrrr bu aralar
günaydın kızlar... burda kendim yazıyom kendim okuyom ama olsun :) hepiniz çok güzel bir güne uyanın inşallah.
diz ağrısı sıkıntısı bende de var sol dizim özellikle. Şükür su içebiliyorum hatta normalde de çok su içen biriyken bu ara abartmış bulunuyorum. yürüyen damacana gibiyim anlayacağınız.
dün akşam kabuklu badem almıştım ondan azcık yiyeyim dedim demez olaydım. mahvetti beni. yatıyorum oda dönüyor kalkıyorum kuscam kusamıyorum.tansiyonu ölçtük 8-4 tuzlu ayran içtim azcık açıldım etkisi geçince yine aynı. berbattım.
aynı aynı aynııı, ilacımı içme zamanım gelince bile tiksinti geliyo, sudan bile tiksindim, aklıma her yemeği getiriyorum önceden bayıldığım yemekler asla cnm istemiyor üstüne midem bulanıyor. nasıl besliycez bu bebekleri bizzz.
ya ne bileyim tiksindim resmen bademden başım o kadar dönünce.Günaydın canım. ne güzel çok su içiyor olman. ama belki de fazla geliyordur, mineral falan dışarı atıyorsan tansiyon ondan süşüyor olabilir. baden seni bu kadar kötü yapmamalı. tansiyonunun düşeceği varmış bencebademe suç bulma, ara yeme devam et, çok faydalı.
benim de bulantılarım var ve ben de kusmadığıma şükrediyorum. ben acıkınca daha çok bulandığını farkettim, hiç aç kalmamaya çalışıyorum o yüzden. bence sende başucuna, çubuk kraker tuzlu leblebi gibi birşeyler koy ve yataktan kalkmadan at ağzına, biraz öyle uyanık kal yatakta ve sonra kalk. daha iyi hissedebilirsin belkiağrılar da normal canım, hiç takılma
günaydın. bir gün daha iyi bir gün daha kötü devam ediyorum canım ben. tek sıkıntın uykuysa şükret canımbaşka birşey olmasın yoksa zorlanıyor insan.
günaydın:) bazn hepimize oluyor kendi kendimize yazıp okuma durumu:)
ne güzel bol bol su içebiliyormuşsun, ben bardağa suyu doldurduğumda önce birkez öğürüyorum, sonra ancak içebiliyorumama yine de 2 litre kadar olsun içmeye çalışıyorum.
diz ağrım ya da başka bir ağrım yok şimdilik şükür. acaba ağrılarınız kalsiyum ihtiyacınızdan dolayı olabilir mi? ne yapıyorsunuz bu dönemde artan kalsiyum açığını kapatmak için?
ayran mı dedin, bu hamileliğimde bana en çok yaradığını hissettiğim şey. iyi ki var:)
1biranne | balık hafızalı bir annenin anılarını canlı tutabilme çabası…
günaydın kızlar!ya ben hiç mutfağa girmek istemiyorum. dün yemek yaptım ama zar zor. yemek kokuları o kadar kötü geliyo ki anlatamam. eşimin parfümü oda spreyi sabun kokusu hepsi çok kötü yapıyo beni ilk üç ay çok zor geçecek anlaşılan. pazartesi de seminerler başlıyo okula gitmek lazım. bakalım Allah yardımcımız olsun...
Günaydn canım su içmek iyidir idrar yolu enfeksiyonu olmazsin.hepimize sagliklı hamıleliklergünaydın kızlar... burda kendim yazıyom kendim okuyom ama olsun :) hepiniz çok güzel bir güne uyanın inşallah.
gunaydın kızlar nasılsınız bakalımm..benım uykum cok var kızlar hatta çooook var başkada bısı yok cok sukurrrr bu aralar
Günaydn canım su içmek iyidir idrar yolu enfeksiyonu olmazsin.hepimize sagliklı hamılelikler
Günaydn katre benimde uyku dışında başka belirtim yok benimde.Ama bişey soracm sizlere.ben yurtdışndaym.6aydr idrar yolu enfksiyonuyla ugraşyodum.1000mglık antibiyotk iciyodum bittigi gün tekrar idrarda kanama başlıyodu.en sonunda doktorum idrar yolu enfksiyonu aşısı verdi bana tablet olarak 2 ay kullan dedi.ben 1ay kullandım 2. ayda hamile oldugumu ögrndim.doktorum devam et ilaca dedi ama eşimde bende tedirginiz ama bırakırsamda idrar yolu azacak.şaşırdm yani napaym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?