2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Valla uzun yiyom bazen yikamiyom elimi yalan yok ama batil inanc olsun ya her dakika nadil dikkat etcen bide bn yuxumle cok oynarim ergenlik sivilcelerim hala devsm ediyorda ) bilemedim valla uff aklima getirmicem istee

Arkadaslar kalp atisini nasil duyuyosunjz erkenden anlamiyorum ben.8 haftalik hamileyim doktor 3. Ayda duyarsin dedi.Bide ben bisey sorcam ultrason kagidinda 1 hafta onceki ultrasonumda 6w6d yaziyodu.Bugun gittim simdide 7w yaziyo.Bide daha onceki edd 24 nisan yaziyodu simdiki ultrasonda 29 nisan yaziyo.Ben anlamadim bu isi vallahi.boyle bisey olup bebegini sag salim kucagina alan var mi?Doktor bi sorun yok dedi ama benim icime kurt dustu bi kere.

nasılsınız güzel hamişler :) ben pek giremiyorum benim cadı bu aralar pek yaramaz peşinde koşmaktan iş bile yapamıyorum arkamı dönmemle yaramazlık anına geliyor şöle bir geçmişe baktım ilk hamileliği olanlar biraz telaşlı tedirgin eh normalide bu benim ikinci hamileliğim çok rahatım nedense kızımdaki telaş korku tedirginlik yok az kanamam var iki üç gündür sanırım fazla hareket etmekten bende daha gitmedim doktora genişliğe bakarmısınız kızımda 4 haftalıktı koşmuştuk doktora eylülün 5.de ilk kontrolümüz hem keseyi hem kalp atışını görmeyi umud ederek geç aldım randevuyu bakalım hayırlısı inşallah
hamilelik boyunca rahat olursanız hamilelikte o kadar kolay geçiyor stres yapmayın sadece bebeğinizi düşünün onu kucağınıza alacağınız günü hayal edin bütün sıkıntılar tedirginlikler yok oluyor herkese sorunsuz güzel anılarla dolu bir 9 ay diliyorum

Kızlar benim bulantı geçeceği yerde artıyo r özellikle yemek yedikten sonra ne yapayım siz bilirsiniz hele işyerinde müşteriyle konuşamıyorum hep hasta gibiyim

guzel anne adayları herkes nasıl bakım baya zaman oldu gıremedım ne var ne yok

benım durum aynı bulantı bulantı bulantıtıka basa yoıyorum yemesıne de acısı cok pıs cıkıyo ozellıkle sabahları nefes alamıyorum mıde bulantısından cıkarmıyorum cok sukur ama bulanıyo ıste kuru kuruya ıkı defa kahvaltı edıyorum 1 saat arayla anca yatısıyo su saaatlerde ıse hafıf seyredıyo
bu arada 3 gundur falık asıtımı almıyorum cunku aldıgımda mıdem ıkı katı bulanıyo bugun kontrolmuz vardı ama ıptal oldu dr.acıl sezeryana gırmıs aradılar yarın gıdıcem artıkın ..inşaallah bebegimin kalp atısını duyarız inşallah

Bence az da olsa kanamam varsa bir dr'a gorunmende fayda var. Onemli Birşey degilse zaten mesele yok. Ama eger ciddi birseyse en azından erken mudahale edilebilir. Riske girmemiş olursun. Dusuk yasamıs biri olarak uyarmak istedim seni umarım ki hersey yolundadır.

Kalp atısı bildigim kadarıyla 7 veya 8. Haftalarda duyuluyor. Hatta ben gecen persembe 5+3'de titresim gibi atısları gordum vajinal ultrasonda. dr 6+0 gorundugumu soylemişti. senin benden daha erken bir tarih bence kesin duyarsın. belki karından bakıyorsa o yuzden duyamamış olabilir. 3.ay cok gec bir tarih o zamana bebek resmen bebek seklini almaya baslıyor bile Dr'unla tekrar gorus istersen.

Ultrasonundaki farkli tarihler için de; ya sat tarihini farklı girdiler veya baskasının bilgisi karısmıs olabilir. Ya da biri karından biri vajenden bakılmış olabilir. Onun dısında aklıma baska bir ihtimal gelmiyor dogrusu. Hata olmustur muhakkak.

Son düzenleme:

slm kendime yakın birini, gördüm yazmak istedim. bi kızın var ve 1 yaşında değilmi küçücükken abla olacak. bende aynı durumdayım benimde bir kızım var şuanda da 2. hamileyim benm kız biraz daha küçük 8,5 aylık şuanda.valla bende benim yaramazla ugraşmaktan hamileliği filan unutuyorum emekliyor sürekli onun peşindeyim. birde diş çıkarıyor suanda hastalanıyo sürekli anlıyacağın maraton devam ediyor. şimdilik iyide yarın birgün iki yaramazla ne yaparım bilmiyorum. ama çok tatlı oluyorlar her eziyet onlara deger.bu arada kanamana da bence bir baktır. aksatma bebişe birşey olmasın

Son düzenleme:

evet bendede kalp atışları karından 5+4 de duyuldu net olmamakla birlikte

Bende kalp atisi var goruluyor hatta ben bile farkediyorum kalbinin attigini ekranda ama
Doktorum duyulmaz dedi.Arkadasimada ayni doktor 3. Ayinda dinletmis
O zaman duymus yani.Acaba kullandiklari ultrason cihazi mi cok hassas degil.Bide bendede gobek var o etken olabilir mi ki?Ultrasondaki tarihtede satimi girdiler gordum girdiklerini.bidr ikisinede gobekten baktilar ama gecen hafta bebegin bas popo olcumumu alamamisti doktor cok kucuktu simdi 1 cm bebegim olcebildi yani.Acaba o olcume gore mi haftasini gosterdi ultrason .Ama bundan oncekini benim satima gore gosterdi belki cihaz.aklima baska bi aciklama gelmiyo.Zaten ben hamile kaldigim gunude bildigim icin gec dollenme olduguna eminim.Ama bi sorun olmasinda 1 hafta geriden gelsin sonradan dengeler onu nasil olsa.

Gecmis olsun. Cok mu ilerledi enfeksiyon

günaydınlar kızlar

dun ıdrar testıo yaptırdım ama sonucu ıcın bugun doktora ulasıcak 11 gıbı arıcam bakalım ne var ne yok
cok akıntım vardı yaklasık 20 kusur gundur ve cok pıs kokulu ha gectı ha gecıcek derken dayanılmaz bır hal aldı
dun yaptırdım tetsdı bakalım ne cıkacak

Bugun 7+0
cetvel hala 7.haftayı gosterıyordur emınım matemetıgıne hayranım cetvelımın

Gecmis olsun cok kotudur o. Bol bol su. Oglumdayken olmustu 3.5 litre su iciyordum

Gecmis olsun cok kotudur o. Bol bol su. Oglumdayken olmustu 3.5 litre su iciyordum

su ıcemıyorum dun 3 bardak su ıcmıstım sımdı dr cok su ıcmedıgımıde fark edecek dımı?

sudan tıksınıyorum

Ben hamile oldugumu ogrendigimden beri en az 8-9 bardak iciyorum oglumdada boyle yapmistim yavas yavas arttirmistim. Sonra oyle alistim ki istemesemde iciyordum. Normalde ben pek su icmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…