ıdrar yolu enf suphesınden bu aksam hastaneye gıdıyorum kızlar bakalım ne dıyecekler
cnm cım annelerimiz derki hamile kadın aşerdiği şeye yemezde ellerse yada yediği şeylerden sonra ellerini yıkamdan göbeğine sürerse bebişin neresine gelirse leke olurmuş..annem hamileyken zeytini yere düşürmüş eliyle almak yerine ayak parmağıyla yakalamış onu ablamın ayak parmağının arasında zyetin var:) ablamda hamileyken çilek görmüş ama tam mevsimi değilmiş tam elini uzatmış enişte çekmiş onlar hormonlu diye ama ablamın elin dokunmuş kızımızın cin parmağında dogdunda kızarıklık vardı tıpkı çilek gibi:) tabiki batıl inanış olabilir.bize düşen ellerimizi yıkamadan biryerimize dokunmamak:)
Bende de dün başladı bulantı, yarın onu da sorayım doktora ne yapabilirim diye..
Hadi yaaaa bir sonraki kontrol o kadar geç yaniKalp atışını kaçıncı haftada duyuyorsun peki?
Ben 6+5 de ustten duyfum canim cok guzeldiii en sonda 8+0 da gordum iste :))
nasılsınız güzel hamişler :) ben pek giremiyorum benim cadı bu aralar pek yaramaz peşinde koşmaktan iş bile yapamıyorum arkamı dönmemle yaramazlık anına geliyorşöle bir geçmişe baktım ilk hamileliği olanlar biraz telaşlı tedirgin eh normalide bu benim ikinci hamileliğim çok rahatım nedense kızımdaki telaş korku tedirginlik yok az kanamam var iki üç gündür sanırım fazla hareket etmekten bende daha gitmedim doktora genişliğe bakarmısınız kızımda 4 haftalıktı koşmuştuk doktora eylülün 5.de ilk kontrolümüz hem keseyi hem kalp atışını görmeyi umud ederek geç aldım randevuyu bakalım hayırlısı inşallah
hamilelik boyunca rahat olursanız hamilelikte o kadar kolay geçiyor stres yapmayın sadece bebeğinizi düşünün onu kucağınıza alacağınız günü hayal edin bütün sıkıntılar tedirginlikler yok oluyorherkese sorunsuz güzel anılarla dolu bir 9 ay diliyorum
Arkadaslar kalp atisini nasil duyuyosunjz erkenden anlamiyorum ben.8 haftalik hamileyim doktor 3. Ayda duyarsin dedi.Bide ben bisey sorcam ultrason kagidinda 1 hafta onceki ultrasonumda 6w6d yaziyodu.Bugun gittim simdide 7w yaziyo.Bide daha onceki edd 24 nisan yaziyodu simdiki ultrasonda 29 nisan yaziyo.Ben anlamadim bu isi vallahi.boyle bisey olup bebegini sag salim kucagina alan var mi?Doktor bi sorun yok dedi ama benim icime kurt dustu bi kere.
nasılsınız güzel hamişler :) ben pek giremiyorum benim cadı bu aralar pek yaramaz peşinde koşmaktan iş bile yapamıyorum arkamı dönmemle yaramazlık anına geliyorşöle bir geçmişe baktım ilk hamileliği olanlar biraz telaşlı tedirgin eh normalide bu benim ikinci hamileliğim çok rahatım nedense kızımdaki telaş korku tedirginlik yok az kanamam var iki üç gündür sanırım fazla hareket etmekten bende daha gitmedim doktora genişliğe bakarmısınız kızımda 4 haftalıktı koşmuştuk doktora eylülün 5.de ilk kontrolümüz hem keseyi hem kalp atışını görmeyi umud ederek geç aldım randevuyu bakalım hayırlısı inşallah
hamilelik boyunca rahat olursanız hamilelikte o kadar kolay geçiyor stres yapmayın sadece bebeğinizi düşünün onu kucağınıza alacağınız günü hayal edin bütün sıkıntılar tedirginlikler yok oluyorherkese sorunsuz güzel anılarla dolu bir 9 ay diliyorum
Kalp atısı bildigim kadarıyla 7 veya 8. Haftalarda duyuluyor. Hatta ben gecen persembe 5+3'de titresim gibi atısları gordum vajinal ultrasonda. dr 6+0 gorundugumu soylemişti. senin benden daha erken bir tarih bence kesin duyarsın. belki karından bakıyorsa o yuzden duyamamış olabilir. 3.ay cok gec bir tarih o zamana bebek resmen bebek seklini almaya baslıyor bileDr'unla tekrar gorus istersen.
Ultrasonundaki farkli tarihler için de; ya sat tarihini farklı girdiler veya baskasının bilgisi karısmıs olabilir. Ya da biri karından biri vajenden bakılmış olabilir. Onun dısında aklıma baska bir ihtimal gelmiyor dogrusu. Hata olmustur muhakkak.
Kalp atısı bildigim kadarıyla 7 veya 8. Haftalarda duyuluyor. Hatta ben gecen persembe 5+3'de titresim gibi atısları gordum vajinal ultrasonda. dr 6+0 gorundugumu soylemişti. senin benden daha erken bir tarih bence kesin duyarsın. belki karından bakıyorsa o yuzden duyamamış olabilir. 3.ay cok gec bir tarih o zamana bebek resmen bebek seklini almaya baslıyor bileDr'unla tekrar gorus istersen.
Ultrasonundaki farkli tarihler için de; ya sat tarihini farklı girdiler veya baskasının bilgisi karısmıs olabilir. Ya da biri karından biri vajenden bakılmış olabilir. Onun dısında aklıma baska bir ihtimal gelmiyor dogrusu. Hata olmustur muhakkak.
Gecmis olsun. Cok mu ilerledi enfeksiyon
günaydınlar kızlar
dun ıdrar testıo yaptırdım ama sonucu ıcın bugun doktora ulasıcak 11 gıbı arıcam bakalım ne var ne yok
cok akıntım vardı yaklasık 20 kusur gundur ve cok pıs kokulu ha gectı ha gecıcek derken dayanılmaz bır hal aldı
dun yaptırdım tetsdı bakalım ne cıkacak
Bugun 7+0
cetvel hala 7.haftayı gosterıyordur emınım matemetıgıne hayranım cetvelımın
Gecmis olsun cok kotudur o. Bol bol su. Oglumdayken olmustu 3.5 litre su iciyordum
su ıcemıyorum dun 3 bardak su ıcmıstım sımdı dr cok su ıcmedıgımıde fark edecek dımı?
sudan tıksınıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?