2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

sen şanslıymışsın cnm yemeğini yapan biri var:) bi de hem kokulara karşı aşırı duyarlılık hem de burnumda öyle bi sızı var ki... üstüne üstlük benim polen alerjim var sürekli hapşuruyorum ilacını da kullanamıyorum. hepsi birleşti valla...

umarım olmam canım sıkıntılı bişi olduğunu biliyorum. Sana da geçmiş olsun bence de başka bir doktora görün antibiyotik hamilelikte çok kullanılan bişi değil çünkü.
doktorunu sevemediysen olmuyor ben oğlumda kaç doktor değiştirdim en sonunda çok sevdiğim bir doktora denk geldim. şimdiki doktorumla da alışma aşamasındayız bakalım yarın tekrar gidicem nasıl davranacak ne olacak anlatırım. senin neden alternatifin yok?
Allahım kısmet ederse 10 nisanda bebeğimi kucağıma alacağım
hoş geldin sağlıcakla al kucağına meleğini inş.

bence sen hiç ev işi yapma bir süre bırak eşin ilgilensin ya da dağınık kalsın.
ben 60 kiloyum şuan, ilk hamileliğimde 25 kilo aldığımdan bunda biraz daha temkinli gidesim var

Guanydin kizlar.bizde dun doktordaydik kanama alanim baya azalmis.simdi sivi ve bazen kati kati kahve geliyor.icte kalanlar atiliyor heralde.masallah doktorda begendi.ekrana kilitlenip kaliyoruz onu gorunceeee

geçmiş olsun walla alerji kötü ben de sigarayı bıraktım sürekli öksürüyorum. öksürürken bulanıyorum falan böyle zincirleme hamilelik belirtileri :)

ya şimdi özel hastaneye gıdıyorum ıs yerıme çok yakın yuruyerek 3 dk flan d..4 doktor var en yoğunu ve ıyısı bu..ya kaadın gulmuyo ..bıde nedense alışamadım işte..annemınkı de o hastanede adamın elı çok hafıf hatta o da yoğun ama işte bu kadın 76 lı adaam 56 lı yanı işte ne bılıyım ben..sevmek ıstıyorum ama bılemedımm..kocamla gıttığımızde cok ıyı de yalnızken garıp yanı..

Ya bilmiyorum ki ama idrar yolu enfksiyonu olursam daha kötü kız kardeşim aynı şekildeydi 6aylk dogum yapti 6aya kadarda hep antibiyotik kulandi.bilmiyorum bugün bide ev doktoruma soraym.BALUM SANADA İDRAR YOLU İÇİN İLAÇ VERMİŞTİ DEMİ

Allahım kısmet ederse 10 nisanda bebeğimi kucağıma alacağım
HAYİRLI OLSUN CANIM İNŞLH BENDE 12NİSANDA ALACAM MİNİGİMİ KUCAGIMA

Kızlar benim bulantı geçeceği yerde artıyo r özellikle yemek yedikten sonra ne yapayım siz bilirsiniz hele işyerinde müşteriyle konuşamıyorum hep hasta gibiyim

limonlu soğuk su iç canım ben öyle rahatlıyorum

yaa kızlar bi de ben hastayım ya boğazım yanıyo sabahtan berı yutkunamıyorum sizce ne yapsam gecer bu sızı

geçmiş olsun canım ıhlamur içebilirsin bence birde tavuk çorbası iyi gelebilir

geçmiş olsun canım, dokunan şeyleri keşfettinse az tüketmeye bak bana da yağlı şeyler iyi gelmiyor, bende bazen kendim yazıp kendim okuyorum ama herhalde çok yeni ve birbirimizi tanımamamızdan kaynaklanıyor inşallah yakında kaynaşacağız...

Guanydin kizlar.bizde dun doktordaydik kanama alanim baya azalmis.simdi sivi ve bazen kati kati kahve geliyor.icte kalanlar atiliyor heralde.masallah doktorda begendi.ekrana kilitlenip kaliyoruz onu gorunceeee

Kanamanin bitmesi e cok sevindim canim..
K.rengiye donmusse korkma..pembe kan gelmediği surece korkma ki ins.bir daha olmaz csnim dinln bol bol.
Benimde gecti cok sukur..

cnm çok sevindim daha da iyi olur İnşallah. Biz de dün kalp atışını duyduk yok böyle birşey, o ulrtason anı bitmesin istiyorum 2 hafta nasıl bekliycemmmmm

bence sen hiç ev işi yapma bir süre bırak eşin ilgilensin ya da dağınık kalsın.
ben 60 kiloyum şuan, ilk hamileliğimde 25 kilo aldığımdan bunda biraz daha temkinli gidesim var

Evet sanirim oyle yapacagim yemek yapmak benden ev isi esimden ayda birde yardimci alirim artik oyle boyle gecer zzaman.

25 kilo mu aldin canim ki z bebekler cok kilo aldirir derler bilmem ne kadsr dogru.bebegin kizmiydi.
Bende 65 ile basladim bakalim kac olacagim.ki bence cok alirim istahim simdiden cok acik.

Kızlar merhaba ,

Benim mide bulantısı , baş dönmesi ve aşerme gibi şeylerim yok , geçen hafta ultrasonda keseyi ve yolk kesesini gördü doktor bu akşam tekrar kontrolüm var bekleyemiyorum heyecandan , sanki hamile değilmişim gibi geliyor hep , kalp atışlarınıda duymadık henüz , bu akşam duyulur mu ki?

teşekkür ederim canım seninde hayırlı olsun inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın :))
benim bu hafta biraz sıkıntılı geçen hafta doktor kesenin içinde bebeği göremedi bu hafta tekrar gideceğim inşallah bir aksilik olmaz baya bi endişeliyim :))

cnm çok sevindim daha da iyi olur İnşallah. Biz de dün kalp atışını duyduk yok böyle birşey, o ulrtason anı bitmesin istiyorum 2 hafta nasıl bekliycemmmmm

Gozun aydin canim maşallah bebisine
Ben ankarsdan memlekete geldim bir doktorum bile yok simdi

12.haftada ikili varms ozamana kadsr gidemeyecegim hastane cook uzakbaska sehirde.

Ama burada kucuk bir merkez var ultrasonu varsa girerim arada diyorum gorsem yetrr

Insallah gorursun bebegin canim.
Yolk kesesini gordunuz mu
Alttan mi muayene etti usten mi.

Bu arada hayirli olsun hamileligin saglikla kucagina alasin ins.melegini

Teşekkürler cnm.Ya aile hekimlerinde devlet hastanelerinde bile var ultrason git mutlaka devlete git hatta.

Insallah gorursun bebegin canim.
Yolk kesesini gordunuz mu
Alttan mi muayene etti usten mi.

Bu arada hayirli olsun hamileligin saglikla kucagina alasin ins.melegini

alttan muayene etmedi canım keseyi gördü herhangi bir problem yok dedi sadece bebeği göremiyorum bir hafta bekleyelim dedi kanaman olabilir sakın korkma demişti bu zamanıma kadar herhangi bir kanamam olmadı c.tesi tekrar gideceğim hem heyecan var hemde korku var

O saydiklarin bende de yok canim.e hic bisey hissetmeyince de sanki terd giden biseyler varmi s gibi hissediyo insan dimi.
Ama herkeste bulanti olmazmis canim alstirdim kendimi bende iyice.
Bebegimi gorduktrn so ra.

Inşallah sende gorur duyarsin bebisn bugun..gercekten cok heyecanlı

Ustten bebek kendini daha gec gosteriyo canim sakin endiselenme.bu gittiginde goreceksin eminim

Benim ilk kez dun ustten muayene etti..oncesinde hep altttan bakiyordu.

Endiseli oluyo insan gercektende dun gittim dr bakti muaayene etti bebek cok iyi dedi vs..neyse ciktik yanindan ciksr cikmaz acaba bebegim iyimi diye dusunmeye basladim

Bilmem nasil gecer boyle 9 ay

C evap için çok teşekkür ederim . Evet hiçbirşey hissetmeyince bir sorun varmış gibi hissediyorum bende , Insallah bugün görebilirim ve kalp atışlarımı duyabilirim.

tecrübe iyidir canım. bir de ben nedense erkek doktora daha fazla güveniyorum

bence bebeğin kalp atışı ultrasonda görünür bu akşam. ama dinletir mi bilemiyorum canım. ultrason cihazının kalitesi falan o kadar etki ediyor ki... benim özelde gittiğim doktor 5. haftadan beri üstten bakıyor, idrara sıkışık olmadığım halde ve herşeyi çok net görüyor. ama hastanedeki doktor alttan bakınca görebiliyor. inşallah sen de bugün doktordan için ferahlayarak çıkarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…