benim de kokulara tahammülüm yok hele yemek kokusu fena çarpıyor. Allahtan babanem yapıyor yemeklerimizi ben kurtarıyorum o işten yoksa hergün kavun peynir ekmek e talim ederdik. ofiste biri odama geliyor bişi sormaya, ağzımdan nefes alıyorum resmen herkes mi kokar yoooo ben kılım ondan bu aralar
umarım olmam canım sıkıntılı bişi olduğunu biliyorum. Sana da geçmiş olsun bence de başka bir doktora görün antibiyotik hamilelikte çok kullanılan bişi değil çünkü.Günaydn canım su içmek iyidir idrar yolu enfeksiyonu olmazsin.hepimize sagliklı hamılelikler
Günaydn katre benimde uyku dışında başka belirtim yok benimde.Ama bişey soracm sizlere.ben yurtdışndaym.6aydr idrar yolu enfksiyonuyla ugraşyodum.1000mglık antibiyotk iciyodum bittigi gün tekrar idrarda kanama başlıyodu.en sonunda doktorum idrar yolu enfksiyonu aşısı verdi bana tablet olarak 2 ay kullan dedi.ben 1ay kullandım 2. ayda hamile oldugumu ögrndim.doktorum devam et ilaca dedi ama eşimde bende tedirginiz ama bırakırsamda idrar yolu azacak.şaşırdm yani napaym
doktorunu sevemediysen olmuyor ben oğlumda kaç doktor değiştirdim en sonunda çok sevdiğim bir doktora denk geldim. şimdiki doktorumla da alışma aşamasındayız bakalım yarın tekrar gidicem nasıl davranacak ne olacak anlatırım. senin neden alternatifin yok?ben bıraz pınpırıklıyım tatlım..istersen başka doktora da gıtt ben hep oyle yapıyorumm..
ve ben bişey daha soylıcem ben galıba doktorumu sevemedım yaaa alterneıfım yok..annem kendı doktoruna goturmke ıstıyo ama oda yaşlı ve erkek bılmıyom uff kafam karışık
hoş geldin sağlıcakla al kucağına meleğini inş.Allahım kısmet ederse 10 nisanda bebeğimi kucağıma alacağım
Gunaydin kizlarr.
Evimize donduk sagsalim cok sukur..ev cok kotu kirlenmis..
Esimle yavas yavas yapacagiz artik.
Benimdehic bir belirtim yok kzlr..bulanti vs yok.aksine istahm cok fazlaama eve gelince tartildim yarim kilo almisim sadece bunca yemeye iyi valla
sen şanslıymışsın cnm yemeğini yapan biri var:) bi de hem kokulara karşı aşırı duyarlılık hem de burnumda öyle bi sızı var ki... üstüne üstlük benim polen alerjim var sürekli hapşuruyorumilacını da kullanamıyorum. hepsi birleşti valla...
umarım olmam canım sıkıntılı bişi olduğunu biliyorum. Sana da geçmiş olsun bence de başka bir doktora görün antibiyotik hamilelikte çok kullanılan bişi değil çünkü.
Doktorunu sevemediysen olmuyor ben oğlumda kaç doktor değiştirdim en sonunda çok sevdiğim bir doktora denk geldim. şimdiki doktorumla da alışma aşamasındayız bakalım yarın tekrar gidicem nasıl davranacak ne olacak anlatırım. Senin neden alternatifin yok?
Hoş geldin sağlıcakla al kucağına meleğini inş.
Bence sen hiç ev işi yapma bir süre bırak eşin ilgilensin ya da dağınık kalsın.
Ben 60 kiloyum şuan, ilk hamileliğimde 25 kilo aldığımdan bunda biraz daha temkinli gidesim var
Ya bilmiyorum ki ama idrar yolu enfksiyonu olursam daha kötü kız kardeşim aynı şekildeydi 6aylk dogum yapti 6aya kadarda hep antibiyotik kulandi.bilmiyorum bugün bide ev doktoruma soraym.BALUM SANADA İDRAR YOLU İÇİN İLAÇ VERMİŞTİ DEMİben bıraz pınpırıklıyım tatlım..istersen başka doktora da gıtt ben hep oyle yapıyorumm..
ve ben bişey daha soylıcem ben galıba doktorumu sevemedım yaaa alterneıfım yok..annem kendı doktoruna goturmke ıstıyo ama oda yaşlı ve erkek bılmıyom uff kafam karışık
HAYİRLI OLSUN CANIM İNŞLH BENDE 12NİSANDA ALACAM MİNİGİMİ KUCAGIMAAllahım kısmet ederse 10 nisanda bebeğimi kucağıma alacağım
Kızlar benim bulantı geçeceği yerde artıyo r özellikle yemek yedikten sonra ne yapayım siz bilirsiniz hele işyerinde müşteriyle konuşamıyorum hep hasta gibiyim
yaa kızlar bi de ben hastayım ya boğazım yanıyo sabahtan berı yutkunamıyorum sizce ne yapsam gecer bu sızı
günaydın kızlar... burda kendim yazıyom kendim okuyom ama olsun :) hepiniz çok güzel bir güne uyanın inşallah.
diz ağrısı sıkıntısı bende de var sol dizim özellikle. Şükür su içebiliyorum hatta normalde de çok su içen biriyken bu ara abartmış bulunuyorum. yürüyen damacana gibiyim anlayacağınız.
dün akşam kabuklu badem almıştım ondan azcık yiyeyim dedim demez olaydım. mahvetti beni. yatıyorum oda dönüyor kalkıyorum kuscam kusamıyorum.tansiyonu ölçtük 8-4 tuzlu ayran içtim azcık açıldım etkisi geçince yine aynı. berbattım.
Guanydin kizlar.bizde dun doktordaydik kanama alanim baya azalmis.simdi sivi ve bazen kati kati kahve geliyor.icte kalanlar atiliyor heralde.masallah doktorda begendi.ekrana kilitlenip kaliyoruz onu gorunceeee
Guanydin kizlar.bizde dun doktordaydik kanama alanim baya azalmis.simdi sivi ve bazen kati kati kahve geliyor.icte kalanlar atiliyor heralde.masallah doktorda begendi.ekrana kilitlenip kaliyoruz onu gorunceeee
bence sen hiç ev işi yapma bir süre bırak eşin ilgilensin ya da dağınık kalsın.
ben 60 kiloyum şuan, ilk hamileliğimde 25 kilo aldığımdan bunda biraz daha temkinli gidesim var
Ya bilmiyorum ki ama idrar yolu enfksiyonu olursam daha kötü kız kardeşim aynı şekildeydi 6aylk dogum yapti 6aya kadarda hep antibiyotik kulandi.bilmiyorum bugün bide ev doktoruma soraym.BALUM SANADA İDRAR YOLU İÇİN İLAÇ VERMİŞTİ DEMİ
HAYİRLI OLSUN CANIM İNŞLH BENDE 12NİSANDA ALACAM MİNİGİMİ KUCAGIMA
cnm çok sevindim daha da iyi olur İnşallah. Biz de dün kalp atışını duyduk yok böyle birşey, o ulrtason anı bitmesin istiyorum 2 hafta nasıl bekliycemmmmm
teşekkür ederim canım seninde hayırlı olsun inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın :))
benim bu hafta biraz sıkıntılı geçen hafta doktor kesenin içinde bebeği göremedi bu hafta tekrar gideceğim inşallah bir aksilik olmaz baya bi endişeliyim :))
Gozun aydin canim maşallah bebisine
Ben ankarsdan memlekete geldim bir doktorum bile yok simdi
12.haftada ikili varms ozamana kadsr gidemeyecegim hastane cook uzakbaska sehirde.
Ama burada kucuk bir merkez var ultrasonu varsa girerim arada diyorum gorsem yetrr
Insallah gorursun bebegin canim.
Yolk kesesini gordunuz mu
Alttan mi muayene etti usten mi.
Bu arada hayirli olsun hamileligin saglikla kucagina alasin ins.melegini
Kızlar merhaba ,
Benim mide bulantısı , baş dönmesi ve aşerme gibi şeylerim yok , geçen hafta ultrasonda keseyi ve yolk kesesini gördü doktor bu akşam tekrar kontrolüm var bekleyemiyorum heyecandan , sanki hamile değilmişim gibi geliyor hep , kalp atışlarınıda duymadık henüz , bu akşam duyulur mu ki?
alttan muayene etmedi canım keseyi gördü herhangi bir problem yok dedi sadece bebeği göremiyorum bir hafta bekleyelim dedi kanaman olabilir sakın korkma demişti bu zamanıma kadar herhangi bir kanamam olmadı c.tesi tekrar gideceğim hem heyecan var hemde korku var
O saydiklarin bende de yok canim.e hic bisey hissetmeyince de sanki terd giden biseyler varmi s gibi hissediyo insan dimi.
Ama herkeste bulanti olmazmis canim alstirdim kendimi bende iyice.
Bebegimi gorduktrn so ra.
Inşallah sende gorur duyarsin bebisn bugun..gercekten cok heyecanlı
ben bıraz pınpırıklıyım tatlım..istersen başka doktora da gıtt ben hep oyle yapıyorumm..
Kızlar merhaba ,
Benim mide bulantısı , baş dönmesi ve aşerme gibi şeylerim yok , geçen hafta ultrasonda keseyi ve yolk kesesini gördü doktor bu akşam tekrar kontrolüm var bekleyemiyorum heyecandan , sanki hamile değilmişim gibi geliyor hep , kalp atışlarınıda duymadık henüz , bu akşam duyulur mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?