2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

cnm ya ilk aylardamı başladın kilo almaya bende şimdiden 3 kilo aldımda korkuyorum çatlamaya bile başladım sonra nasıl verdin ne kadar sürdü

amaaan bana da diyorlar nazlanıyor diye desinler nazlanıcam tabiki boşver tadını çıkar cnm.benim cnm bişe istemiyor yada istesede ben anlamıyorum sanırsam..
bende de gece oluyor akşam olunca karnım davul gibi oluyor nefes bile alamıyorum sanıyorum bazen

cnm ya ilk aylardamı başladın kilo almaya bende şimdiden 3 kilo aldımda korkuyorum çatlamaya bile başladım sonra nasıl verdin ne kadar sürdü

Oglumda bende ilk 2 aylikken 3 kilo almistim. Sonra 18 kilo toplamda alip 70 le dogum yaptim sonra hic ugrasmadan dogumdan sonra 24 kilo verdim 46 kiloya dusmustum. Emzirmek kalori harcatiyo

OYY MAŞALLAH KUZUM ÇOK TATLII AYY GÖRÜNCE BEN BEİŞİNİ ERKEK HİSSETTİM..GÖNLÜNDE NE VAR BİLMEM AMA RABBİM GÖNLÜNDEKİNİ NASİP EETSİNN

açıkcası ben de erkeğe benzettim nedense. hep oğlum olsun isterim ama kızım olsa da çok sevinirim onu da süslemek püslemek çok tatlı. allah hayırlısını versin inşallah

banada erkek gibi geldi içime öyle dogdu

Oglumda bende ilk 2 aylikken 3 kilo almistim. Sonra 18 kilo toplamda alip 70 le dogum yaptim sonra hic ugrasmadan dogumdan sonra 24 kilo verdim 46 kiloya dusmustum. Emzirmek kalori harcatiyo

ay gerçektenmi..bana ilk üç ayda kilo mu alınır deyip duruyorlar sen kendin yapıyorsun bu bebeği büyütemeceksin kendin şişeceksin diyolar..çok üzülüyorum.ama açlığa dayanamıyorum acıkınca dünya kararıyor duramıyorum..senin bebiş kaç kilo doğmuştu ?

Iyiyim canim bebegimde iyidir ins.Allaha emanet.
acliktan uyandim midem zil caliyo resmen
Hic böyle olmazdim.

Sen nasilsin

al işte bende böyleyim.sabahları hayatımda hiçyemek yememişim gibi uyanıyorum...
buarada balum nasıl oldun kanama falan var mı..ogluşun nasıl? evde iş falan yapmıyorsun dimi?

birde kızlar yaa benim dün gece söylemesi ayıp kuşum da bir kaşıntı oldu çok kötü..korktum..ne yapmalıyım dr a mı gideyim geçermi?

3 kilo dogdu. Dogumdan eve geldim 2 gece hastanede yatmistim bi tartildim 65 kilo sadece 5 kilo gitmis. Ama hergun 1 kilo gitti diyebilirim. Vucut sis oluyor oyle oyle 55 e kadar dustum zaten 1 ay icinde. Sonra ekimde dogum yapmistim yazin 46 kiloya dusmustum hemde kendimi hic tutmadim yani oyle diyet filan yapmadim sutum olsun diye herseyi de yedim. Arada sutum azaliyordu cunku

Filologum hamileykende dogumdan sonrada kimsenin soylediklerini kafana takma. O kadar cok sey soyliycekler ki bunalacaksin. Ama mumkun oldugunca takma

BENİMDE BULANTIM KUSMAM FAZLA OLMADIĞI İÇİN SANKİ kilo almışım göbeğim biraz vardı üstüne eklendi sadece göbek bölgesinden kilo aldım .şimdiden karnım çıkmış gibi duruyor oysaki o göbek bebek değil

günaydın kızlar... nasıl gidiyor hamilelik benim çok sancım oluyor ya adet sancısı gibi özellikle geceleri sanki adet oldum olcakmış gibi sizdede oluyor mu böyle sancılar ?

günaydın kızlar... nasıl gidiyor hamilelik benim çok sancım oluyor ya adet sancısı gibi özellikle geceleri sanki adet oldum olcakmış gibi sizdede oluyor mu böyle sancılar ?

günaydın canım benimde öle oluyor arada bel ağrılarıda çekiyorum ama çok şükür miğde bulantısı falan yok biraz uyku oluyor akşamları o kadar.

günaydın canım benimde öle oluyor arada bel ağrılarıda çekiyorum ama çok şükür miğde bulantısı falan yok biraz uyku oluyor akşamları o kadar.

aynen canım bendedemide bulantısı yok akşamları uyku oluyor bide adet sancım geceleri çok oluyor resmen uyandırıyor beni sancım... hayırlısıyla alsak sağlıkla kucağımıza inş.. amin...

benden de günaydın hanımlar

mide bulantılarım bir artıyor bir azalıyor. günüm günümü tutmuyor benim de. ama canım hala tatlı istemiyor

ağrım sızım yok şükür, sadece ani hareketlerde kasığıma anlık ağrı batma giriyor o kadar. bu ctesi kontrolümüz var bakalım ne alemde benim yavrular

adet ağrısı olan arkadaşların da ağrıları normal sanıyorum, rahim büyüdüğü için oluyor. benim başından beri hiç olmadı. uykum da öyle aman aman çok değil. şükür idare ediyorum yani.

henüz kilo almadım ben inşallah da bir süre almam. zaten tedavi hormonlar derken olmam gereken kilodan 6-7 kilo şişko hamile kalmıştım şöyle doğumdan sonra toptan versem şahane olur

iyiymiş maşallah ogluşun cnm sende çabuk toparlamışsın:) darısı bizlere ve şimdiki hamileliğine inş

Filologum hamileykende dogumdan sonrada kimsenin soylediklerini kafana takma. O kadar cok sey soyliycekler ki bunalacaksin. Ama mumkun oldugunca takma

ayy evet cnm ya aman şöyle yok böyle... bakalım yavaş yavaş alışacaz inş.akşam oturmaya gittik mecburiyetten eltimin annesine gün vardı orada annesi bu ne böyle dedi ben bakıyorum size mide bulantısıymış aş ermeymiş..kiloymuş.biz altı aylık olana kadar kimse anlamazdı.siz şimdiden altı aylık gibisiniz dedi...dalacaktım olmadı..

ben zaten kilo almıştım cnm tüp bebek tedavisi sırasında:) 66 ile hamile kaldım 3 kilo aldım hemde bel ve göbüşten düşün işte:)

benimde sag tarafımda agrı oluyor bazen ama çok değil.

ohhh kuzularımı göreceksin dr mu çağırdı sen mi randevu aldın cnm.
bak bu kilo almaman çok güzel.ben aldım ve hatta bacaklarım da çatlaklar oluşmaya bile başladıne yapacam bilmyorum..
sen verirsin cnm zaten çok almazsın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…