2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Sen dogumdan sonra verirsin cevabini zayiflayarak

Merhaba anne adayları:)

Eğer hamileysem bi haftayla mayısa sarkıyorum. Şu fotoya bi yorum yapabilir misiniz?? Reglim 5 gün gecikti de

Eki Görüntüle 788798

tebrik ederim, hamilesiniz

doktor çağırdı canım. ikiz olduğu için daha sık kontrole gitmem gerekiyormuş. 15-20 günde 1 gidiyorum ben o nedenle.

canım aslında 3 kilo çatlak yapacak kadar çok bir kilo değil ama neden o kadar çabuk etkilendim bilemedim. cildini kurutmamaya bak, krem falan kullan şimdiden. doktorunla da konuş, 3 ay dolar dolmaz yürüyüşlere başla bence. hareket iyi gelir.

aynen canım bendedemide bulantısı yok akşamları uyku oluyor bide adet sancım geceleri çok oluyor resmen uyandırıyor beni sancım... hayırlısıyla alsak sağlıkla kucağımıza inş.. amin...

inş. canım ya insan hissetmeyince çok kotkuyo sen kalp atışlarını duydun mu bebişinin benim öğleden sonra kontrolüm var inş. duyucam kalp atışları bizim doğum tarihleri çok yakın haberdar olalım birbirimizden.

tebrik ederim, hamilesiniz

tebrikler cnm git kan ver hemen hadi:)görebildiğim kadarıyla hamişsin inşbizede bildir sonucunu emi

Hamilesin tebrikler

Çook teşekkürler hanımlar-inşallah:)

Şimdi iş yerindeyim, yakında bir özel hastane var gidip öğle tatilinde kan vereyim de akşama kesin sonucum olsun-baba adayına sürprizzzz:)))))

Size de haber veririm mutlaka-öpüldünüz:)))))))))

günaydın kızlar... nasıl gidiyor hamilelik benim çok sancım oluyor ya adet sancısı gibi özellikle geceleri sanki adet oldum olcakmış gibi sizdede oluyor mu böyle sancılar ?

günaydin ben regl olacagim günden beri sanci cekiyorum bazen aşiri sancim oluyo.düşecek diye korkuyorum ama kizimda da oyleydi...hamile oldugumu oğrendiğimden doğurdugum ana kadar her gün sanci çektim

Testi paket yap esine sun

Merhabalar ben de aranıza yeni katıldım aslında benim 2Mayis görünüyor ama ilkimi tahminlerden 15gun önce doğurduğum icin sizlerle birlikte Nisan da anne olacağımı hissediyorum tabii Allah o günleri görmeyi nasip ederse 15aylik bebeğim varken pozitifi görmek biraz karışık duygular oluşturdu ama alışmaya calisiyorm bu yüzden henüz kendimi hazır hissedip dr'a da gidemedim esim harici kimseyle de paylaşmadım(su an sizlerle paylaşıyorm artık alismisim galiba bu duyguya) Hepimiz sağlıkla ve hayırla kucağımıza alalım insallah, Allah kolaylık versin bu tatlı ama zor maratonda)

Sen dogumdan sonra verirsin cevabini zayiflayarak

ay inş inşş

cnm dün gece kaşıntımda oldu bikini bölgemde korktum mikrop falanmı kaptım diye.yapısalmış.evet dr a gitmek istiyorum ama olmazki..bir ay sonra gel dedi.acaba başka dr amı gitsem..şu kaşıntı olmasaydı...haftaya işe başlıorum çok yoğun oluruz zaten ya yapacak bişe yok..oturamam bile benim kuzularımdan:))

maşallah cnm bebişinde varmış senin...allah ikisinide size bağışlasın hoş geldin cnm.sen tecrübelisin benim daha ilk gebeliğim inş..hayırlısyla kucagmada alırım

napıyosunuz
giremedim ne zamandır
bugün hiç iyi değilim belim ağrıyo karnım ağrıyo halsizim
göğüslerim sert olmasa bebeğin kalbi durdu diyecem allah korusun
doktora bakıyımda yarına randevu alıyım
ya afedesın arkadaşlarım ama doktora maıl attım cevap alamadım..aranızda kabızlık sorunu çeken ve bır yontem bulan varmı rahatlamak için ?
doktor bana ilaç verdi bitkiselmiş yada dupalac şurup onuda aile hekimi verdi zararı yok dedi

arkadaslar acaba cok merak ediyorum sizin mide bulantilariniz baslamadi mi bi tek ben miym kotu olan :26:
bide Allah askiniza nedir bu siddet nedir bu celal ben siteye giremiyorum neden listedede yokum neden hala listeye kaydetmediniz hala yokum hala bilmem ne
rica ediyorum sevgilili anne adaylari strese girmiyoruzzzzzzzz
bebislerimizi dusunuyoruzzzzzzzzzz
onlara huzurlu bir yasam alani aciyoruzzzzzzzzz
biraz hosgoru lutfen iyi oldukca giriyorum ve listeyi guncellemeye calisiyorum

O surubu bende zorda kalinca kullanyorum canim.
Tup bebek doktorum yazmsti hc bir zarari ykmus..

Canim kendine iyi bak.cok mu kotu miden.:26:
Benim bulantim hc olmadi..

Yasin 23 ilk bebegim olcak ama ikinci hamileligim.Mugladanim.Satim 3 temmuz.BDT 9 nisan.Benide ekler misiniz??

O surubu bende zorda kalinca kullanyorum canim.
Tup bebek doktorum yazmsti hc bir zarari ykmus..

Canim kendine iyi bak.cok mu kotu miden.:26:
Benim bulantim hc olmadi..

canim Allah razi olsun bakmaya calisiyorum Allah a emanetiz iste
bugun biraz daha rahatim..
aman olmasin ne guzel iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…