Merhaba anne adayları:)
Eğer hamileysem bi haftayla mayısa sarkıyorum. Şu fotoya bi yorum yapabilir misiniz?? Reglim 5 gün gecikti de
Eki Görüntüle 788798
Kızlar göbüşlerı pörtleyen var mı
arkadaslar acaba cok merak ediyorum sizin mide bulantilariniz baslamadi mi bi tek ben miym kotu olan :26:
bide Allah askiniza nedir bu siddet nedir bu celal ben siteye giremiyorum neden listedede yokum neden hala listeye kaydetmediniz hala yokum hala bilmem ne
rica ediyorum sevgilili anne adaylari strese girmiyoruzzzzzzzz
bebislerimizi dusunuyoruzzzzzzzzzz
onlara huzurlu bir yasam alani aciyoruzzzzzzzzz
biraz hosgoru lutfen iyi oldukca giriyorum ve listeyi guncellemeye calisiyorum
Kızlar göbüşlerı pörtleyen var mı
ay inş inşş
cnm dün gece kaşıntımda oldu bikini bölgemde korktum mikrop falanmı kaptım diye.yapısalmış.evet dr a gitmek istiyorum ama olmazki..bir ay sonra gel dedi.acaba başka dr amı gitsem..şu kaşıntı olmasaydı...haftaya işe başlıorum çok yoğun oluruz zaten ya yapacak bişe yok..oturamam bile benim kuzularımdan:))
SORMA BENDE ACIKIYORUM ELIM AYAGIM TITRIYOR AMA BISEY YIYEMIYORUMben de seninle aynı durumdayım cnm çok fena bulantılarım. iki haftadır her sabah kusuyorum ve bulantılar akşama kadar devam ediyo. bi de sürekli de acıkıyorum! 12. haftadan sonra geçiyormuş inş!
benim göbüşüm var ama benim biraz 2.bebekten kalmıştı
ay valla benimde gobegim 5 aylik gibi 5 aylik olana kadar gobegim hic sismesin yaaa zaten kilolu hamile kaldim bari kiloyu fazla almayim hala kilo almadim ve ustelik verdimbenimde var hemde gören bes aylıkmı diyecek kadar ben zaten kiloyu göbüşten alırdım iyice alıyorum çok şükür..
kizlar ruyamda bana bebgin cinsiyeti ne diye soranlara doktor bebek icin kiz dedi ama daha erken diyorum
bide butun gece kiz bebekle ugrastim giydiriyorum besliyorum altini degistiriyorum :26:
hayirlara ciksin
Kizlar ya hormonlardan midir nedir kocama takmis durumdayim
Ozele gitmek istiyorum gereksiz buluyo
Bebis ilk denemede oldu diye sukursuz oldugunu dusunuyorum
Her konuda arastirmaya etmeye bayilan adam hic ilgilenmiyo bile
Acikcasi haketmedigini dusunuyorum
Evetbiraz abartiyorum belki ama bilmiyorum iste taktim valla ona soylemedim sizle oaylasiyim da sinirimi burda atiyim bari :)
ay inş inşş
cnm dün gece kaşıntımda oldu bikini bölgemde korktum mikrop falanmı kaptım diye.yapısalmış.evet dr a gitmek istiyorum ama olmazki..bir ay sonra gel dedi.acaba başka dr amı gitsem..şu kaşıntı olmasaydı...haftaya işe başlıorum çok yoğun oluruz zaten ya yapacak bişe yok..oturamam bile benim kuzularımdan:))
yaramascım cetveli değiştirme canım çünkü
makineden makineye ve doktorun ölçümüne göre değişiyor benim geçen hafta 7+3 görünüyordu bugün 9+3 görünüyor. 12. haftaya kadar ölçüm doğru olmuyor. sen adet tarihinle tekrar değiştir bence. değilse her ultrasondan sonra ileri geri atarsın 4. aya kadar
hayır olsun inşallah canım önce sağlıklı olsunlarda allah hepimizin gönlüne göre versin
canim benim nolur boyle dusunme simdi erkekler bizim hissettigimiz gibi hissedemiyor senin esinde duygularini belli ediyor sanirim politik olamiyor onlarin bizim gibi dusunmelerini bekleme bebegi kucaklarina aldiktan sonra onlar baba oluyorlar hak vermek lazim
kaldi ki bebisler bizim icimizde onlarin degil
Allah bizi secmis onlari degil biraz sabret ve cok ilgilenmesini bekleme uzulmesizsin kankacim
bu arada mesaj kutunu bosalt sana mesaj atamiyorum
ayy cnm gerçektenmi çok korkmuştum inanki..içim rahatladı azıcık.. saol cnm yaCanım benim doktorum kokulu akıntı, mantara bağlı kaşıntı, sık idrara çıkma olur bunlar normal korkulacak durum değil dedi
slm kızlar!!! ya bu bizim liste vardı hamile kaldığımız kilolar 8. hafta 12. falan diye gidiyordu nerelerde??? ben valla yaklaşık 2 ya da 3 kilo kadar aldım. bi buçuk ay önce kardeşimin düğünü için iki tane kıyafet almıştım. biri 36 beden biri 38di hatta 38 olanı daraltılmıştı. geçen cuma cumartesi birinin içine tam oturdum birine zar zor girdim önden göbek pörtledi. hamile olduğum kabak gibi belliydi. ya bu kadar erken şişmek normal mi? bi de ben normalde çok zayıfımdır!
SORMA BENDE ACIKIYORUM ELIM AYAGIM TITRIYOR AMA BISEY YIYEMIYORUM
en iyi ilac cibik kraker ve limonlu taze zencefilli su onlari tavsiye ederim
ay valla benimde gobegim 5 aylik gibi 5 aylik olana kadar gobegim hic sismesin yaaa zaten kilolu hamile kaldim bari kiloyu fazla almayim hala kilo almadim ve ustelik verdim
kizlar ruyamda bana bebgin cinsiyeti ne diye soranlara doktor bebek icin kiz dedi ama daha erken diyorum
bide butun gece kiz bebekle ugrastim giydiriyorum besliyorum altini degistiriyorum :26:
hayirlara ciksin
Testi paket yap esine sun
gebesin allahın izniyle çift çizgi çıkmış
masallah hayirli olsun tatlim hamilesin
HADİİ HAYIRLI OLSUN hamilesin canım
Merhabalar ben de aranıza yeni katıldım aslında benim 2Mayis görünüyor ama ilkimi tahminlerden 15gun önce doğurduğum icin sizlerle birlikte Nisan da anne olacağımı hissediyorum tabii Allah o günleri görmeyi nasip ederse15aylik bebeğim varken pozitifi görmek biraz karışık duygular oluşturdu ama alışmaya calisiyorm bu yüzden henüz kendimi hazır hissedip dr'a da gidemedim esim harici kimseyle de paylaşmadım(su an sizlerle paylaşıyorm artık alismisim galiba bu duyguya) Hepimiz sağlıkla ve hayırla kucağımıza alalım insallah, Allah kolaylık versin bu tatlı ama zor maratonda )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?