2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

ben de seninle aynı durumdayım cnm çok fena bulantılarım. iki haftadır her sabah kusuyorum ve bulantılar akşama kadar devam ediyo. bi de sürekli de acıkıyorum! 12. haftadan sonra geçiyormuş inş!

Canım benim doktorum kokulu akıntı, mantara bağlı kaşıntı, sık idrara çıkma olur bunlar normal korkulacak durum değil dedi

slm kızlar!!! ya bu bizim liste vardı hamile kaldığımız kilolar 8. hafta 12. falan diye gidiyordu nerelerde??? ben valla yaklaşık 2 ya da 3 kilo kadar aldım. bi buçuk ay önce kardeşimin düğünü için iki tane kıyafet almıştım. biri 36 beden biri 38di hatta 38 olanı daraltılmıştı. geçen cuma cumartesi birinin içine tam oturdum birine zar zor girdim önden göbek pörtledi. hamile olduğum kabak gibi belliydi. ya bu kadar erken şişmek normal mi? bi de ben normalde çok zayıfımdır!

ben de seninle aynı durumdayım cnm çok fena bulantılarım. iki haftadır her sabah kusuyorum ve bulantılar akşama kadar devam ediyo. bi de sürekli de acıkıyorum! 12. haftadan sonra geçiyormuş inş!
SORMA BENDE ACIKIYORUM ELIM AYAGIM TITRIYOR AMA BISEY YIYEMIYORUM
en iyi ilac cibik kraker ve limonlu taze zencefilli su onlari tavsiye ederim
benim göbüşüm var ama benim biraz 2.bebekten kalmıştı

benimde var hemde gören bes aylıkmı diyecek kadar ben zaten kiloyu göbüşten alırdım iyice alıyorum çok şükür..
ay valla benimde gobegim 5 aylik gibi 5 aylik olana kadar gobegim hic sismesin yaaa zaten kilolu hamile kaldim bari kiloyu fazla almayim hala kilo almadim ve ustelik verdim

kizlar ruyamda bana bebgin cinsiyeti ne diye soranlara doktor bebek icin kiz dedi ama daha erken diyorum
bide butun gece kiz bebekle ugrastim giydiriyorum besliyorum altini degistiriyorum :26:
hayirlara ciksin

kizlar ruyamda bana bebgin cinsiyeti ne diye soranlara doktor bebek icin kiz dedi ama daha erken diyorum
bide butun gece kiz bebekle ugrastim giydiriyorum besliyorum altini degistiriyorum :26:
hayirlara ciksin

hayır olsun inşallah canım önce sağlıklı olsunlarda allah hepimizin gönlüne göre versin

canim benim nolur boyle dusunme simdi erkekler bizim hissettigimiz gibi hissedemiyor senin esinde duygularini belli ediyor sanirim politik olamiyor onlarin bizim gibi dusunmelerini bekleme bebegi kucaklarina aldiktan sonra onlar baba oluyorlar hak vermek lazim
kaldi ki bebisler bizim icimizde onlarin degil
Allah bizi secmis onlari degil biraz sabret ve cok ilgilenmesini bekleme uzulmesizsin kankacim

bu arada mesaj kutunu bosalt sana mesaj atamiyorum

sen şimdiden oturamam diyorsun 8 aylıkn olunca nolcak

aaa gerçektenmi bilmiyodum canım böyle bir şey olabileceğini şimdilik kalsın bakalım doktorum geç döllenme
olabilir dedi

Canim ya seni cok merak ettim.kac gundur goremeyince hemen bosaltiyim farketmemidim doldugynu
Kocam gercekten cok dogrucudur ya sagolsun aslinda biraz politik olmasini isterdim :)

Canım benim doktorum kokulu akıntı, mantara bağlı kaşıntı, sık idrara çıkma olur bunlar normal korkulacak durum değil dedi
ayy cnm gerçektenmi çok korkmuştum inanki..içim rahatladı azıcık.. saol cnm ya

cnm tartıldınmı ? birde öyle baksaydın..benzaten göbekliydim hafif önceden ayva şimdide karpuz gibi
ii cnm hamişiz işte çok şükür...çıksın göbüşler..ama erken mi onu bilemiyorum tecrübelilere sormak lazım cnm

limonlu su mu içiosun kendin mi sıkıosun limonu limonata mi içiosun:)
ii kilo almadıysan korkma cnm ben 66 ile hamile kaldım 69 oldum...

hayirlara ciksin

hayırdır inş inş sağlıkla alırsın kuzunu mevlam gönlünüze göre versin inş ama kız doğurmak erkek doğurmaya derler...

Testi paket yap esine sun

anlamaz benim cahil kocam:) dümdüz söylemek lazım ona:)))))

test işi de akşama kaldı en iyi ihtimalle, çok işim var şimdilik çıkamıycam ama 4'te çıkabilirsem düzen laboratuarına yetişirim

gebesin allahın izniyle çift çizgi çıkmış

masallah hayirli olsun tatlim hamilesin

HADİİ HAYIRLI OLSUN hamilesin canım

İnşallah canlarım:) kesinleşsin hemen bildiricem

bu ne bulantı yarabbim.dün gece başladı 2 tane lokum yedim yemez olaydım.burnumdan geldi resmen.sabah kalktım kaşardan bile tiksindim sadece az tereyağı üzerine reçel sürüp yiyebildim.8 den beri bişiy yiyemedim açım ama midem kötü karnım da maşallah aldı başını gidiyo.

Aramiza hosgeldin benimde 15 aylik oglum var.emziriyornusun? 8 haftalik olduk ama emzirme yi birakamadik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…