canim mide bulantilarim yuzunden hic birsey yapamiyorum ki burayada giremedim bugun iyiyim cok sukur hafif hafif öğürüyorum onun disinda iyiyim :)Canim ya seni cok merak ettim.kac gundur goremeyince hemen bosaltiyim farketmemidim doldugynu
Kocam gercekten cok dogrucudur ya sagolsun aslinda biraz politik olmasini isterdim :)
canim bir surahiye yarim limon sıkıyorum limonata degil gereksiz seker almaktan cekiniyorum icine biraz da taze zencefil ben cibuk cibuk kesip buzluga atmistim ondan bi kac cubuk alip icine atiyorum gun boyu iciyorum iyi geliyorayy cnm gerçektenmi çok korkmuştum inanki..içim rahatladı azıcık.. saol cnm ya
cnm tartıldınmı ? birde öyle baksaydın..benzaten göbekliydim hafif önceden ayva şimdide karpuz gibi
ii cnm hamişiz işte çok şükür...çıksın göbüşler..ama erken mi onu bilemiyorum tecrübelilere sormak lazım cnm
limonlu su mu içiosun kendin mi sıkıosun limonu limonata mi içiosun:)
ii kilo almadıysan korkma cnm ben 66 ile hamile kaldım 69 oldum...
hayırdır inş inş sağlıkla alırsın kuzunu mevlam gönlünüze göre versin inş ama kız doğurmak erkek doğurmaya derler...
canim bak uste bi tarif yazdim onu dene o zaman su icebiliyorsun bende yasiyorum cunku o durumumerhaba bende nisan annesi olacağım Allah nasip ederse. ben su içemiyorum ne kadar istesemde midem bulanıyor içince çünkü sizde yaşıyormusunuz böle bi durum?
ayyyyy cok korktum yaaaaakizlar bazilari cok sansli oluyor, herkes kilosunu veremiyor maglesefe, ben veremeynlerdenim.
hamilelikte 30 kg aldim, ilk dustugum 6-7 kiloyu saymiyorlar tabi, onuda sayarsak 37 kg, ilk 4 ay kilo verdim, sonrasindad hic yemememe ragmen 5 ayda 6 kilo aldim, dra yediklerimi hep soyledim, liste tuttu unuttugun bisey olmali dedim, ha birde hergun kuzenimin oglu bana bir seker veriyor dedim, onu kes dedi.. onu kestim ertesi ay yine 6 kilo, yine yine derken saldim cayira, hic yemeden bukadar kilo aliyorum dedim, ve yedim.. ben et yemiyordum sevmiyordum hic, vucudumda yag cok azdi, her yedigimi yag yapip dpoluyormus vucud, bir guzel sistim.. hamilelige 52 ile basladim sonra 47 ye dustum dogumada 82 kilo ile gittim.. odem normal dogumla en az 7- 10 kilo gider dediler, 4 gun onceden suyum gitmesine ragmen hic kilo veremedim dogumla beraber, oglum 3,435 kg dogdu, dogumdan ucgun sonra tartiya ciktim 77, 5 kg kiloyum
tamam sonra az cok kg veriyorsun ama en az bende 10 kg kaldi, birde emzirmeyle alinan kilo, etrafta kimse yoktu, aman sunu yeme sunu yeme diyen yok sut olsun diye ilk bir kac ay tikandim, 7 kgde ordan aldim, tekrar basa dondum.. diyetle kilolarimi verdim ben..
sonra okula basladim, kilo takibini biraktim, stresle yiyenlerdenim.. su gebeligime ilkindeki gibi zayif baslamadim, ins okadar kilo almiycagim ..zayiflar cok kilo aliyor. 60 kiloyla bu gebeligime basladim. diyetle 55 kgye dussmustum, sonraki 5i hep aldim verdim :))))
cnm ya ilk aylardamı başladın kilo almaya bende şimdiden 3 kilo aldımdakorkuyorum çatlamaya bile başladım sonra nasıl verdin ne kadar sürdü
merhaba arkadaşlar bende 7. haftamdayım diye biliyordum son adet tarihime göre ama ult 5 haftalık gözüktü henüz kalp atışlarıda başlamamış dedi dokt.kızımda hiç böyle olmamıştı tedirgin oldum inşlh bi aksilik olmaz bizde biran önce kalp atışlarımızı duyarız
bende tam bunu yazacaktım.. adet tarihime göre 5+3 üm ultrasondada öyle çıktı ama garip bişey varki bebek yok.. normalmi bu .. canım çok sıkıldı..çok üzüldüm.. niye gözükmediki bebek.. herşey normal dedi doktorum ki çok iyidir.. 3 hafta sonra gel tamamen görelim bebeği dedi.. ama içim sıkılıyor.. ne dersiniz bi sıkıntı yoktur demi
merhaba arkadaşlar bende 7. haftamdayım diye biliyordum son adet tarihime göre ama ult 5 haftalık gözüktü henüz kalp atışlarıda başlamamış dedi dokt.kızımda hiç böyle olmamıştı tedirgin oldum inşlh bi aksilik olmaz bizde biran önce kalp atışlarımızı duyarız
Kızlar göbüşlerı pörtleyen var mı
daha erken değil mi bebeği görmek için? ben de o haftada keseyi görmüştüm. bebeği görmeyi bekledik biraz daha. haftaya görebileceğini düşünüyorum canım.
moralinizi bozmayin arkadaslar, bir kac hafta sonra herseyi goruceksiniz..
birde beni dusunun hamilelik testinden sonra gram ilerleme yok bende:) iste boyle durumlar icin 19+ haftaya kadar burda ultrasyona almiyorlar..
farzedinki sizde hic girmediniz..
zaten bu haftalardada boyle seylerin olmasi gayet normal..
işte kötü olanda ne biliyormusun çok şey biliyoruz artık bildikçede korkularımız kaygılarımız artıyor..
canım çok saol.. içim titriyor ya .. korkuyorum sanırım kızımda kaçıncı haftada görmüştüm nolmuştu unutmuş beynim sıfırlanmış sanki.. doktora iki üç kez sordum normal demi herşey dedim.. nasıl gülüyor.. deneyimlisiniz halbuki... değilim sanki.. korkuyorum.. tedirginim.. ne bileyim erken demi.. 8. haftada gel hareketlerini de görürsün dedi.. panik heyecan korku.. sevinç hepsi karıştı galiba
aynen katiliyorum, ilk bebegimde cok sey bilmedigim icin hic bukadar kaygilanmiyordum, bunda gozlerim acildiya :) cok endiseleniyorum, turkce ve norvecce okumadigim sayfa kalmadi gebelikle ilgili, hepsini biraktim .. ve endiselerimde azaldi..
akapunktur varmis, yanliz dr tavsiye etmeden almiyorlarmis.. ebede yapabilirmis akapunkturu.. ayin 4 de ebeyle kotrolum var ins ikna edipte akapunktur yaptiririm
canim mide bulantilarim yuzunden hic birsey yapamiyorum ki burayada giremedim bugun iyiyim cok sukur hafif hafif öğürüyorum onun disinda iyiyim :)
gobus cikti mi gobusbenim gobek oldugundan ben anlamiyorum ama gobek deligimin biraz alti cok sertlesti
canim bir surahiye yarim limon sıkıyorum limonata degil gereksiz seker almaktan cekiniyorum icine biraz da taze zencefil ben cibuk cibuk kesip buzluga atmistim ondan bi kac cubuk alip icine atiyorum gun boyu iciyorum iyi geliyor
canim bak uste bi tarif yazdim onu dene o zaman su icebiliyorsun bende yasiyorum cunku o durumu
ayyyyy cok korktum yaaaaa
ben 30 kilo olsam varya 100 kusur olurum ulasimimi yuvarlanarak saglarim artikin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?