2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
merhaba bende nisan annesi olacağım Allah nasip ederse. ben su içemiyorum ne kadar istesemde midem bulanıyor içince çünkü sizde yaşıyormusunuz böle bi durum?

Selam arkadaşlar
Nasılsınız nasıl gidiyor hamilelikler??
Ben daha bebeğimin kalp atışlarını görmedim salı günü gidicem dr.a heyecanla bekliyorum..
Bu arada çok şükür oğlumu sorunsuz bir şekilde memeden kesebildim. Sandığım kadar zor olmadı şükürler olsun ama hala vicdan azabı çekiyorum acaba ona haksızlık mı yapıyorum diye (

cnm tartıldınmı ? birde öyle baksaydın..benzaten göbekliydim hafif önceden ayva şimdide karpuz gibi
ii cnm hamişiz işte çok şükür...çıksın göbüşler..ama erken mi onu bilemiyorum tecrübelilere sormak lazım cnm

evet tartıldım cnm hamilelikten önce 54 kiloydum şimdi 8. haftadayız 56.7 yani yaklaşık bi buçuk ayda 2.5 kilo aldım. normal heralde ya. ben kiloya çok alışkın değilim ya bi garip geliyor:)

kizlar bazilari cok sansli oluyor, herkes kilosunu veremiyor maglesefe, ben veremeynlerdenim.

hamilelikte 30 kg aldim, ilk dustugum 6-7 kiloyu saymiyorlar tabi, onuda sayarsak 37 kg, ilk 4 ay kilo verdim, sonrasindad hic yemememe ragmen 5 ayda 6 kilo aldim, dra yediklerimi hep soyledim, liste tuttu unuttugun bisey olmali dedim, ha birde hergun kuzenimin oglu bana bir seker veriyor dedim, onu kes dedi.. onu kestim ertesi ay yine 6 kilo, yine yine derken saldim cayira, hic yemeden bukadar kilo aliyorum dedim, ve yedim.. ben et yemiyordum sevmiyordum hic, vucudumda yag cok azdi, her yedigimi yag yapip dpoluyormus vucud, bir guzel sistim.. hamilelige 52 ile basladim sonra 47 ye dustum dogumada 82 kilo ile gittim.. odem normal dogumla en az 7- 10 kilo gider dediler, 4 gun onceden suyum gitmesine ragmen hic kilo veremedim dogumla beraber, oglum 3,435 kg dogdu, dogumdan ucgun sonra tartiya ciktim 77, 5 kg kiloyum

tamam sonra az cok kg veriyorsun ama en az bende 10 kg kaldi, birde emzirmeyle alinan kilo, etrafta kimse yoktu, aman sunu yeme sunu yeme diyen yok sut olsun diye ilk bir kac ay tikandim, 7 kgde ordan aldim, tekrar basa dondum.. diyetle kilolarimi verdim ben..

sonra okula basladim, kilo takibini biraktim, stresle yiyenlerdenim.. su gebeligime ilkindeki gibi zayif baslamadim, ins okadar kilo almiycagim ..zayiflar cok kilo aliyor. 60 kiloyla bu gebeligime basladim. diyetle 55 kgye dussmustum, sonraki 5i hep aldim verdim :))))

Canim ya seni cok merak ettim.kac gundur goremeyince hemen bosaltiyim farketmemidim doldugynu
Kocam gercekten cok dogrucudur ya sagolsun aslinda biraz politik olmasini isterdim :)
canim mide bulantilarim yuzunden hic birsey yapamiyorum ki burayada giremedim bugun iyiyim cok sukur hafif hafif öğürüyorum onun disinda iyiyim :)
gobus cikti mi gobus benim gobek oldugundan ben anlamiyorum ama gobek deligimin biraz alti cok sertlesti
canim bir surahiye yarim limon sıkıyorum limonata degil gereksiz seker almaktan cekiniyorum icine biraz da taze zencefil ben cibuk cibuk kesip buzluga atmistim ondan bi kac cubuk alip icine atiyorum gun boyu iciyorum iyi geliyor
merhaba bende nisan annesi olacağım Allah nasip ederse. ben su içemiyorum ne kadar istesemde midem bulanıyor içince çünkü sizde yaşıyormusunuz böle bi durum?
canim bak uste bi tarif yazdim onu dene o zaman su icebiliyorsun bende yasiyorum cunku o durumu
ayyyyy cok korktum yaaaaa
ben 30 kilo olsam varya 100 kusur olurum ulasimimi yuvarlanarak saglarim artikin

merhaba arkadaşlar bende 7. haftamdayım diye biliyordum son adet tarihime göre ama ult 5 haftalık gözüktü henüz kalp atışlarıda başlamamış dedi dokt.kızımda hiç böyle olmamıştı tedirgin oldum inşlh bi aksilik olmaz bizde biran önce kalp atışlarımızı duyarız

cnm ya ilk aylardamı başladın kilo almaya bende şimdiden 3 kilo aldımda korkuyorum çatlamaya bile başladım sonra nasıl verdin ne kadar sürdü

canım ben hiç bulanmadığımdan çok yedim ve ilk aylardan itibaren aldım kilocukları. ama çatlağım vs olmadı şükür. sonrasında 1-1,5 seneye verdim 4 kilo falan fazlam kalmıştı. ama çok alıp verdim o dönemlerde ve çatlak sonradan oluştu maalesef. şimdi de göbeğim var 5 aylık gibiyim resmen. ama gocunmuyor insan ya. yeterki onlar sağlıklı olsun da.
bir arkadaş demiş ya doğumdan önce sonra o kadar konuşan olacak ki hiçbirini takmamalı insan yoksa ben çoktan iki üç kişiyi sermiştim yere

kızlar merhaba bu arada :) doktora gittim sabah test sonuçlarımı göstermeye. benim doktor ameliyattaymış başka doktor a gösterdim kan değerlerin çok iyi dedi sevindirik oldum. dedim bi baksaydık kalp atışlarına. duymamışmıydın dedi. duydum ama insan endişe ediyor işte dedim. sağolsun aldı beni ultrasona. dinletti meleğimin kalp atışlarını. Allah ım ne mutluluk ne heyecan. minnakım benim oracıkta duruyor.

bende tam bunu yazacaktım.. adet tarihime göre 5+3 üm ultrasondada öyle çıktı ama garip bişey varki bebek yok.. normalmi bu .. canım çok sıkıldı..çok üzüldüm.. niye gözükmediki bebek.. herşey normal dedi doktorum ki çok iyidir.. 3 hafta sonra gel tamamen görelim bebeği dedi.. ama içim sıkılıyor.. ne dersiniz bi sıkıntı yoktur demi

daha erken değil mi bebeği görmek için? ben de o haftada keseyi görmüştüm. bebeği görmeyi bekledik biraz daha. haftaya görebileceğini düşünüyorum canım.

normal arkadasim, ben 6. haftanin icindeyim, emrio 4 haftalik benimki.. sende 7. haftadasin sendekide 5 haftalik gibi.. yani gayat normal. herkeste oyle zaten.. iki haftalik døllenme payi o.

moralinizi bozmayin arkadaslar, bir kac hafta sonra herseyi goruceksiniz..

birde beni dusunun hamilelik testinden sonra gram ilerleme yok bende:) iste boyle durumlar icin 19+ haftaya kadar burda ultrasyona almiyorlar..

farzedinki sizde hic girmediniz..

zaten bu haftalardada boyle seylerin olmasi gayet normal..

daha erken değil mi bebeği görmek için? ben de o haftada keseyi görmüştüm. bebeği görmeyi bekledik biraz daha. haftaya görebileceğini düşünüyorum canım.

canım çok saol.. içim titriyor ya .. korkuyorum sanırım kızımda kaçıncı haftada görmüştüm nolmuştu unutmuş beynim sıfırlanmış sanki.. doktora iki üç kez sordum normal demi herşey dedim.. nasıl gülüyor.. deneyimlisiniz halbuki... değilim sanki.. korkuyorum.. tedirginim.. ne bileyim erken demi.. 8. haftada gel hareketlerini de görürsün dedi.. panik heyecan korku.. sevinç hepsi karıştı galiba

işte kötü olanda ne biliyormusun çok şey biliyoruz artık bildikçede korkularımız kaygılarımız artıyor..

oglumda cok fena tiksiniyordum herseyden , kusuyordum cok. cok kotu gecti ilk 4 ay.. her hamilelik ayni degil demislerdi ama, bende ayni gibi bulantilarim cok fazla ve tiksintilarim, ve gun gectikce katlanacak oglumdaki gibi.

akapunktur yapmaya karar verdim, esim sormaya gitti, eger yasadigim yerde gebelere yapiliyorsa hemen bugun gidip yapicagim ins vardir.. yoksa bu sekilde 3 ay daha geciremem

işte kötü olanda ne biliyormusun çok şey biliyoruz artık bildikçede korkularımız kaygılarımız artıyor..

aynen katiliyorum, ilk bebegimde cok sey bilmedigim icin hic bukadar kaygilanmiyordum, bunda gozlerim acildiya :) cok endiseleniyorum, turkce ve norvecce okumadigim sayfa kalmadi gebelikle ilgili, hepsini biraktim .. ve endiselerimde azaldi..

akapunktur varmis, yanliz dr tavsiye etmeden almiyorlarmis.. ebede yapabilirmis akapunkturu.. ayin 4 de ebeyle kotrolum var ins ikna edipte akapunktur yaptiririm

o deneyim falan hepsi geride kalıyor hiç yaşanmamış gibi. ben de öyle heyecanlı öyle tedirginim ki. Rabbim hepsini hepimizi korusun. benim 9. haftam kalp atışı falan gördük çok uzun bakmadık ama hareket görmedik henüz.

öyle okuyorum kasılıyorum.. yoruluyorum düşünmekten ne olacak bilmiyrum böyle iyi olacak inşallah

tatlim tahmin ettim bulantilardan giremedigini badka bisey olmasin da allaha sukur
Benim gibek zaten vardi ya o yuzden anlamiyorum ama kilo aldigim kesin
Dun 5dk disari cikcaktim bi kotum vardi onu giyiyim dedim icine giremedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…