2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
merhaba caım hoşgeldin hayırlı olsun gebeliğin de önce görüşmedik galiba kaçıncı aşılamanda tuttu.

MErhaba Canim teşekkür ederim daha once görüştük diye hatırlıyorum ama bilemedim şimdi :26:
İlk aşılamamda tuttu çok şükür

Kızlar Trabzon'un bir köyündeyim. Dağ dan dağa ev var in cin top oynuyor. Canım sıkılıyor. 13 yıllık evliyim ama alışamadım. Allah'tan eşim sık sık getirmiyor beni. Birde bebeğin kalp atışlarını henüz duymadık diye kimseye de bişey demedik.E bende sürekli uyuyorum

Mis gibi temiz hava. TAdını çıkar. Hem sana HEm bebişine iyi gelir:) bu arada tebrik ederim:)

ayy ne güzel ben de gitmek istiyorum şu şehirlerdn biraz uzaklaşsak

fefilifacım bn gecen ay hazrann 28de adet grdum bu ayda en gec 28 de olmm gerekıyodu.bnm 4 gun gectı hastaneye gttım agrılarım oldgu ıcın gttım doktra tabı hmlelık suphem vardı.dun kan vrdım bgun aldım cnm :) senn ne zamn nsan kacta?

cokk tsk ederım gumus ins hersey ii olur :) szn vrmı beebegınız?

selam kızlar. ben de hamile olduğumu dün öğrendim. ovulasyon testiyle 3. ayımızda oldu. umarım herşey yolunda gider. Allah bebek isteyen herkesin yardımcısı olsun, gnlüne gre versin.

Hayırlı olsun canım.Rabbim sorunsuz gebelikler nasip etsin.

Kılzar telefondan alıntı cevaplamak çok zor yada ben zorlanıyorum. dakikaları sayıyorum iftardan sonra samsuna doğru yola çıkıcaz kısmet olursa. Nasip olursa da yarın bebişim kalp atışlarını duyucaz. Rabbim inşallah hayırlsıyla duymamızı nasip eder. Bugün rahmetli kayınvalidemin kabrine gidip yasini şerif okudum sonrada canım istedi Meryem sursini okudum, Tavsiye ederim hepinize manasını bir okuyun ben çok etkilendim. Ellimi karnımın üstüne koydum ve okudum, bebişimde duysun bilsin istedim.

Eeee anlatın bakalım nasıl geiyor hamilelik günleri hepimiz yaklaşık 1,5 aylık olduk artık. Benim birden gelen bir baş dönemem var resmen ayağımın altında ki toprak kayıp gidiyor sanki. Yaklaşık bir 10 dakika sürüyor sonra geçiyor. Şişme zaten var yemek yemediğim zaman çok rahatım ama yediğim zaman çok şişiyorum.

iyi elhamdülillah canım rabbe ne kadar şükretsek az. Inşallah güzel bir gebelik de geçiririz
İnsaallah Canim
bende 29 Haziran'da muhtemel doğacağız tarih 4 Nisan kismetse cnm
Sonuc ne çıktı senin peki? Bugun mü belirsiz konuştu doktorun?

Allah kabul etsin Canim hatim başladın mı?
Birde ben elimi karnıma koyup asr süresini okuyorum sabırlı olsun diye ihlas okuyorum Salih evlat olsun diye
Meryem - Yusuf- ibrahim- Muhammed sürelerinden birini muhakkak okumak gerekiyormuş hergün elini karnına koyup
Meryem suresi edepli iffetli - Yusuf suresi güzel yüzlü - ibrahim suresi Salih evlat - Muhammed suresi sanıyorum erkek evlat isteyenler içindi ben hepsini sesli okuyorum elimden geldiğince cevsen salavat kitap yaptıgım bişey yok zaten dışarı bile çıkmama müsaade etmedi doktorum evdeyim 20 gündür

Son düzenleme:
kızlarrr şimdi hastaneden geldik kesemizi gördük çok şükür 6mm dış gebelik değilmiş
bhcg değerimde 1850 olmuş
2 hafta sonra kalp atışları için gel dedi ama yarın ankaraya yola çıkıyoruz orada gidicem inşallah..

Bak endiselendigin gibi degilmis çok şükür
Yesinler onu susam taneciği
Hayırlı olsun Canim darısı benim basıma :26:

Bak endiselendigin gibi degilmis çok şükür
Yesinler onu susam taneciği
Hayırlı olsun Canim darısı benim basıma :26:

çok sağol canımmm
darısı başına inşallah..
aslında sen gün olarak benden önce görünüyorsun kese çoktan belli olmuştır

Canım gözün aydınn görmüşsünüz keseyi
2 hafta sonrada kalp atışlarını duyucaksın inş.:26:

Arkadaslarmehaba bu sayfayi gordugumiyi oldu.Bendebu hafta basi ogrendim hamile oldugumu.Daha cok yeniyiz:)Hesaplayiciya gore 8nisan gibi gozukuyordogum.Batim daha dundu.doktorum 2 hafta sonra gelmemi soyledi.Yalniz ben ayaklta kalinca biraz gezince falan sari gibi azakintim oluyor.Sizlerdede var mi?Birde bu kese ben simdi gitsem gorulur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…