merhaba caım hoşgeldin hayırlı olsun gebeliğin de önce görüşmedik galiba kaçıncı aşılamanda tuttu.
iyi elhamdülillah canım rabbe ne kadar şükretsek az. Inşallah güzel bir gebelik de geçiririzmerhaba canim teşekkür ederim daha once görüştük diye hatırlıyorum ama bilemedim şimdi :26:
Ilk aşılamamda tuttu çok şükür
amin canım. Hayırlı olsun bebeğin. Inşallah hep seninle olur.
Kızlar Trabzon'un bir köyündeyim. Dağ dan dağa ev var in cin top oynuyor. Canım sıkılıyor. 13 yıllık evliyim ama alışamadım. Allah'tan eşim sık sık getirmiyor beni. Birde bebeğin kalp atışlarını henüz duymadık diye kimseye de bişey demedik.E bende sürekli uyuyorum
evet canım benim düğün pazartesi oldu çünkümonarossa evlilik tarihlerimiz arasında sadece 1 gün var:)))
ayy ne güzel ben de gitmek istiyorum şu şehirlerdn biraz uzaklaşsakkızlar trabzon'un bir köyündeyim. Dağ dan dağa ev var in cin top oynuyor. Canım sıkılıyor. 13 yıllık evliyim ama alışamadım. Allah'tan eşim sık sık getirmiyor beni. Birde bebeğin kalp atışlarını henüz duymadık diye kimseye de bişey demedik.e bende sürekli uyuyorum
:) benim en sevdiğim köy tatil köyü :)Mis gibi temiz hava. TAdını çıkar. Hem sana HEm bebişine iyi gelir:) bu arada tebrik ederim:)
TAtlim lütfen kendini çok üzme Rabbim doğru zamanı ayarlıyor ona güven
Çok çok gecmis olsun
insaallah Canim hayirlisi olsun asilama mı tup bebek mı tedavin ?
Benimde asilama ile tuttu çok şükür
Canimmmm ne olur stres yapma kasık ağrısı bende hala var kaçıncı gunü yaptın testi?
hamilesin ama dış gebelık yada kimyasal gebelık riskli var değerinden kaynaklanan bi sorun değil keseyi ve kalp atışlarını görmeden bu risk tüm hamilelerde var kasık ağrısıda cok normal aşırı olmadığı sürece
stres yok
innş beklıyoruz bat ne :26:
selam kızlar. ben de hamile olduğumu dün öğrendim. ovulasyon testiyle 3. ayımızda oldu. umarım herşey yolunda gider. Allah bebek isteyen herkesin yardımcısı olsun, gnlüne gre versin.
İnsaallah Canimiyi elhamdülillah canım rabbe ne kadar şükretsek az. Inşallah güzel bir gebelik de geçiririz
bende 29 Haziran'da muhtemel doğacağız tarih 4 Nisan kismetse cnmfefilifacım bn gecen ay hazrann 28de adet grdum bu ayda en gec 28 de olmm gerekıyodu.bnm 4 gun gectı hastaneye gttım agrılarım oldgu ıcın gttım doktra tabı hmlelık suphem vardı.dun kan vrdım bgun aldım cnm :) senn ne zamn nsan kacta?
Kılzar telefondan alıntı cevaplamak çok zor yada ben zorlanıyorum. dakikaları sayıyorum iftardan sonra samsuna doğru yola çıkıcaz kısmet olursa. Nasip olursa da yarın bebişim kalp atışlarını duyucaz. Rabbim inşallah hayırlsıyla duymamızı nasip eder. Bugün rahmetli kayınvalidemin kabrine gidip yasini şerif okudum sonrada canım istedi Meryem sursini okudum, Tavsiye ederim hepinize manasını bir okuyun ben çok etkilendim. Ellimi karnımın üstüne koydum ve okudum, bebişimde duysun bilsin istedim.
Eeee anlatın bakalım nasıl geiyor hamilelik günleri hepimiz yaklaşık 1,5 aylık olduk artık. Benim birden gelen bir baş dönemem var resmen ayağımın altında ki toprak kayıp gidiyor sanki. Yaklaşık bir 10 dakika sürüyor sonra geçiyor. Şişme zaten var yemek yemediğim zaman çok rahatım ama yediğim zaman çok şişiyorum.
kızlarrr şimdi hastaneden geldik kesemizi gördük çok şükür 6mmdış gebelik değilmiş
bhcg değerimde 1850 olmuş
2 hafta sonra kalp atışları için gel dedi ama yarın ankaraya yola çıkıyoruz orada gidicem inşallah..
Bak endiselendigin gibi degilmis çok şükür
Yesinler onu susam taneciği
Hayırlı olsun Canim darısı benim basıma :26:
kızlarrr şimdi hastaneden geldik kesemizi gördük çok şükür 6mmdış gebelik değilmiş
bhcg değerimde 1850 olmuş
2 hafta sonra kalp atışları için gel dedi ama yarın ankaraya yola çıkıyoruz orada gidicem inşallah..
Canım gözün aydınn görmüşsünüz keseyi
2 hafta sonrada kalp atışlarını duyucaksın inş.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?