Kızlar günaydın...
dün testimin sonuçları iyi çıkmadı değerim 5,1 düşmüş doktor erken gebelikmiş sonlandı dedi ne garip şimdi bekliyorum düşmesini.....
hayırlısı değilmiş rabbim hayırlı zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah..
rabbim sizin sağ sağlim bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah...
ben artık nisan annesi değilim ama yine arada ziyarete gelirim sizi Allah'a emanet olun hoşçakalın...
Kızlar günaydın...
dün testimin sonuçları iyi çıkmadı değerim 5,1 düşmüş doktor erken gebelikmiş sonlandı dedi ne garip şimdi bekliyorum düşmesini.....
hayırlısı değilmiş rabbim hayırlı zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah..
rabbim sizin sağ sağlim bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah...
ben artık nisan annesi değilim ama yine arada ziyarete gelirim sizi Allah'a emanet olun hoşçakalın...
evet canım gebelıkten sonra baktırdım normale donmustu ama hamıleyken kactı hatırlamıyorum canım
belkıde haklısın canım bugun doktoramı gıdıuyorsun ınsallah hayırlı haberlerle gelırsın
BEN DE ALAMADIM KENDİMİ GEÇMİŞTEN NE GÜZEL YENİ HAMİŞLER GELMİŞ HOŞGELMİŞ SEFALAR GETİRMİŞ.:119: BAZILARI STRES YAPMIŞ. BEBİŞE ZARAR VERMİŞBAZILARI DA RAHATSIZLANMIŞ. BEBİŞTEN O BEBİŞTEN. AMA ORUÇ TUTMA BENCE CANIM. BAK TANSİYONUN DA DÜŞMÜŞ. BEN DE DÜN DOKTORA GİTTİM TUTMA DEYİNCE BOZDUM. TANSİYONUM BENİM DE DÜŞÜK ÇIKTI. EN ÖNEMLİSİ DE SU 15 16 SAAT SUSUZ BIRAKMAYALIM MERCİMEKLERİ RABBİM AFFEDER İNŞALLAH ÇÜNKÜ BU RUHSATI BİZE O VERİYOR SONRA KISA GÜNLERDE KAZASINI EDERİZ İNŞALLAH
arkadaşlar bende dün öğrendim hamile olduğumu ama hala korkuyorum bebeğim ya tutunamazsa diye ayın 16 sında randevu aldım inşallah sorunsuz sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip eder allahım
slm arkadaslar aranıza yenı katıldım :) dun kan testı yaptırdım eger sonuc + cıkarsa bnde nısan annesıyım :)
Kızlar günaydın...
:) bizde Çorum dan çok geçtik ama hiç gezmek nasip olmadı Çorum da :)samsundamı yaşıyosunuz biz çorumdayız samsunada cok geldik
sabahda dizide kadının bebeği öldü(binbir gecede) kalp atışları yok dedi dr allahım bu lafı ne cok duydum dedim oturdum ağladımKızlar günaydın...
üzülme gezecek bi yeri yok zaten bi caddeyi boydan boya in çık bitti:) bizde Çorum dan çok geçtik ama hiç gezmek nasip olmadı Çorum da :)
hamilesin ama dış gebelık yada kimyasal gebelık riskli var değerinden kaynaklanan bi sorun değil keseyi ve kalp atışlarını görmeden bu risk tüm hamilelerde var kasık ağrısıda cok normal aşırı olmadığı süreceslm arkadaslar hcg testim 387 cıktı doktorumda neyın ne oldugu bellı deıl dedı.ve kasıklarımda cok agrı var. bu durumda olan arkdslarım yrdım edeblırmı acaba
innş beklıyoruz bat ne :26:yaa ne güzel Allah hepinize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin özenerek nası okudumbende inşaallah nisanda anne olma aday adayıyım inşaallah bu ay müjdeli haberler almayı bekliyorum banada dua edin altı aylık tedavi gördüm pıhtı sorunum vardı hepsi geçti sadece iğne kullanıyorum ovi testlerimide yapıyorum inşaallah bayramda müjdeli haber almayı bekliyorum bakalım
gumus19 .!.:hamilesin ama dış gebelık yada kimyasal gebelık riskli var değerinden kaynaklanan bi sorun değil keseyi ve kalp atışlarını görmeden bu risk tüm hamilelerde var kasık ağrısıda cok normal aşırı olmadığı sürece
stres yok
innş beklıyoruz bat ne :26:
TAtlim lütfen kendini çok üzme Rabbim doğru zamanı ayarlıyor ona güvenKızlar günaydın...
insaallah Canim hayirlisi olsun asilama mı tup bebek mı tedavin ?yaa ne güzel Allah hepinize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin özenerek nası okudumbende inşaallah nisanda anne olma aday adayıyım inşaallah bu ay müjdeli haberler almayı bekliyorum banada dua edin altı aylık tedavi gördüm pıhtı sorunum vardı hepsi geçti sadece iğne kullanıyorum ovi testlerimide yapıyorum inşaallah bayramda müjdeli haber almayı bekliyorum bakalım
Canimmmm ne olur stres yapma kasık ağrısı bende hala var kaçıncı gunü yaptın testi?slm arkadaslar hcg testim 387 cıktı doktorumda neyın ne oldugu bellı deıl dedı.ve kasıklarımda cok agrı var. bu durumda olan arkdslarım yrdım edeblırmı acaba
Arkadaşım hadi sen yapıver listemizi. Sanki içimden bir ses senin yapacağını söyledi
merhaba caım hoşgeldin hayırlı olsun gebeliğin de önce görüşmedik galiba kaçıncı aşılamanda tuttu.tatlim lütfen kendini çok üzme rabbim doğru zamanı ayarlıyor ona güven
çok çok gecmis olsun
insaallah canim hayirlisi olsun asilama mı tup bebek mı tedavin ?
Benimde asilama ile tuttu çok şükür
Canimmmm ne olur stres yapma kasık ağrısı bende hala var kaçıncı gunü yaptın testi?
amin canım. Hayırlı olsun bebeğin. Inşallah hep seninle olur.selam kızlar. Ben de hamile olduğumu dün öğrendim. Ovulasyon testiyle 3. Ayımızda oldu. Umarım herşey yolunda gider. Allah bebek isteyen herkesin yardımcısı olsun, gnlüne gre versin.
amin canım. Hayırlı olsun bebeğin. Inşallah hep seninle olur.
Amin canım. Teşekkür ederim. Senin de hayırlı olsun bebişin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?