2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar cahilime verin 8.haftada hareket etmeye mi başlıyorrr..anaa yani ultrasnda Allah izin verirse görücekmiyiz bende ctesi gidicem dr.a..
ayy çok heyecanladım şimdi ben..bizim böcükler insanlaşıyo mu neee

kızlar cahilime verin 8.haftada hareket etmeye mi başlıyorrr..anaa yani ultrasnda Allah izin verirse görücekmiyiz bende ctesi gidicem dr.a..

Eger o an areket ederse gorursun. Kol ve bacak hareketleri.

bgn iş yerinde bir arkadaşım bebeğime ilk hediyesini getirdi..inanırmısıni hiç öyle ilgim olmamaıştı bebek kıyafetlerine..inanasım gelmezdi..ama bugün arkadaşım getirdi paketi açtım çok duygulandım..içimden "bunlar benim bebeğimindi olucak diye.."garip bişey hissettim..
Rabbim utandırmasın tamamına sağlıcakla erdirsinki hepimiz bebeğimize güzel ciciler giydirelim..haydinnnn bakalımm

Kızlar göbüşlerı pörtleyen var mı
hemde ne pörtleme kıyafetlerim olmuyo sanki 4 aylık göbek var fermuarım düğmem kapanmıyo:18:
sen gördünmü bizim ultrasonu kollarını ayaklarını gördük hareket tam yoktu ama kafası fln belli

tamam canım çok teşekkür ederim taze zencefilim yok bir ara çarşıya inince alacağım ve deneyeceğim inşallah bu bulantıdan kurtulurum.

hemde ne pörtleme kıyafetlerim olmuyo sanki 4 aylık göbek var fermuarım düğmem kapanmıyo:18:

sen gördünmü bizim ultrasonu kollarını ayaklarını gördük hareket tam yoktu ama kafası fln belli

kız seninkini gördüm ben aynı bebek formatında maşallahh:)
Ya Allahım sen ne büyüksünnnn nerden nereyeee:)

doktorun herşey normal dediyse içini ferah tut!!!bebiş çok küçük olduğundan olabilir.

maşallah cnm inş güle güle giyer. ben de geçen doktora gittiğimizde heves ettim bebek kıyafetlerine bakayım dedim. ama cinsiyet belli olamadan bişey alınmayacak gibi. ben de ikili beyaz zıbın aldım:) çok tatlılar!!!

Benim oglumdan kalma seyler var onlara ek biseyler alacagim. Kiz yada erkek hastane cikisi lazim. Kizsa daha cok sey alirim sanirim

ben oğlumun çok özel kıyafetleri haricinde ne varsa dağıttım. oğlan da olsa kız da olsa alıcaz el mahkum sanırım :) ama kız olursa ayrı cici oluyor kıyafetleri ay kokoş yaparım. kendim çok cici bici giyinemem içimde mi kaldı nedir kızımı kokoş yapasım var

sen gördünmü bizim ultrasonu kollarını ayaklarını gördük hareket tam yoktu ama kafası fln belli[/QUOTE]
ya ben 6+4 deyken gittim dr a taa bana 25 eylülle randevu verdi o da 11.haftaya denk geliyor ben sadece kalp sesini duyabildim nokta gibi bişiy gördük şimdi sırf meraktan gidesim geldi dr a.benim dr neden çok uzak tarihe randevu verdi ki.sizler ne zamandan ne zamana gidiyorsunuz dr.benimki mi anormal

ya ben 6+4 deyken gittim dr a taa bana 25 eylülle randevu verdi o da 11.haftaya denk geliyor ben sadece kalp sesini duyabildim nokta gibi bişiy gördük şimdi sırf meraktan gidesim geldi dr a.benim dr neden çok uzak tarihe randevu verdi ki.sizler ne zamandan ne zamana gidiyorsunuz dr.benimki mi anormal[/QUOTE]
canım sorun yoksa 1 ay da oluyo kontroller benm 15 günde kontrol daha önce düüşük yaptığım için

ya ben 6+4 deyken gittim dr a taa bana 25 eylülle randevu verdi o da 11.haftaya denk geliyor ben sadece kalp sesini duyabildim nokta gibi bişiy gördük şimdi sırf meraktan gidesim geldi dr a.benim dr neden çok uzak tarihe randevu verdi ki.sizler ne zamandan ne zamana gidiyorsunuz dr.benimki mi anormal[/QUOTE]

ben 3 haftada bir kontrole gidiyorum.en son gittiğimde 9+2 idi maşallah cok net el ayak hareketlerini gördük bize el bile salladı :)))

canım sorun yoksa 1 ay da oluyo kontroller benm 15 günde kontrol daha önce düüşük yaptığım için[/QUOTE]

geçmiş olsun tatlım Allah bi daha hiç acı yaşatmasın sağlıklı sıhatli al kucağına bebişini

ben 3 haftada bir kontrole gidiyorum.en son gittiğimde 9+2 idi maşallah cok net el ayak hareketlerini gördük bize el bile salladı :)))[/QUOTE]

ayyy maşallah :) inşallah darısı başıma rahatladım canım sağol .yaını okuyunca bi hoş oldu içim

Benim düşük riskim oldugu içn haftada bir gidiyorum doktora.

Aynı şekilde arkadaşım bende senin gibiyim halbuki 1,5 yaşında bir kızım var ama sanki ilk hamileliğim gibi tedirginim Allah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı naasip eder inşlh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…