kızlar cahilime verin 8.haftada hareket etmeye mi başlıyorrr..anaa yani ultrasnda Allah izin verirse görücekmiyiz bende ctesi gidicem dr.a..
ayy çok heyecanladım şimdi ben..bizim böcükler insanlaşıyo mu neee
hemde ne pörtleme kıyafetlerim olmuyo sanki 4 aylık göbek var fermuarım düğmem kapanmıyo:18:Kızlar göbüşlerı pörtleyen var mı
sen gördünmü bizim ultrasonu kollarını ayaklarını gördük hareket tam yoktu ama kafası fln bellikızlar cahilime verin 8.haftada hareket etmeye mi başlıyorrr..anaa yani ultrasnda Allah izin verirse görücekmiyiz bende ctesi gidicem dr.a..
ayy çok heyecanladım şimdi ben..bizim böcükler insanlaşıyo mu neee
canim mide bulantilarim yuzunden hic birsey yapamiyorum ki burayada giremedim bugun iyiyim cok sukur hafif hafif öğürüyorum onun disinda iyiyim :)
gobus cikti mi gobusbenim gobek oldugundan ben anlamiyorum ama gobek deligimin biraz alti cok sertlesti
canim bir surahiye yarim limon sıkıyorum limonata degil gereksiz seker almaktan cekiniyorum icine biraz da taze zencefil ben cibuk cibuk kesip buzluga atmistim ondan bi kac cubuk alip icine atiyorum gun boyu iciyorum iyi geliyor
canim bak uste bi tarif yazdim onu dene o zaman su icebiliyorsun bende yasiyorum cunku o durumu
ayyyyy cok korktum yaaaaa
ben 30 kilo olsam varya 100 kusur olurum ulasimimi yuvarlanarak saglarim artikin
hemde ne pörtleme kıyafetlerim olmuyo sanki 4 aylık göbek var fermuarım düğmem kapanmıyo:18:
sen gördünmü bizim ultrasonu kollarını ayaklarını gördük hareket tam yoktu ama kafası fln belli
koca koca adam olacak onlar dahakız seninkini gördüm ben aynı bebek formatında maşallahh:)
Ya Allahım sen ne büyüksünnnn nerden nereyeee:)
bende tam bunu yazacaktım.. adet tarihime göre 5+3 üm ultrasondada öyle çıktı ama garip bişey varki bebek yok.. normalmi bu .. canım çok sıkıldı..çok üzüldüm.. niye gözükmediki bebek.. herşey normal dedi doktorum ki çok iyidir.. 3 hafta sonra gel tamamen görelim bebeği dedi.. ama içim sıkılıyor.. ne dersiniz bi sıkıntı yoktur demi
bgn iş yerinde bir arkadaşım bebeğime ilk hediyesini getirdi..inanırmısıni hiç öyle ilgim olmamaıştı bebek kıyafetlerine..inanasım gelmezdi..ama bugün arkadaşım getirdi paketi açtım çok duygulandım..içimden "bunlar benim bebeğimindi olucak diye.."garip bişey hissettim..
Rabbim utandırmasın tamamına sağlıcakla erdirsinki hepimiz bebeğimize güzel ciciler giydirelim..haydinnnn bakalımm
ya ben 6+4 deyken gittim dr a taa bana 25 eylülle randevu verdi o da 11.haftaya denk geliyor ben sadece kalp sesini duyabildim nokta gibi bişiy gördük şimdi sırf meraktan gidesim geldi dr a.benim dr neden çok uzak tarihe randevu verdi ki.sizler ne zamandan ne zamana gidiyorsunuz dr.benimki mi anormalsen gördünmü bizim ultrasonu kollarını ayaklarını gördük hareket tam yoktu ama kafası fln belli
ya ben 6+4 deyken gittim dr a taa bana 25 eylülle randevu verdi o da 11.haftaya denk geliyor ben sadece kalp sesini duyabildim nokta gibi bişiy gördük şimdi sırf meraktan gidesim geldi dr a.benim dr neden çok uzak tarihe randevu verdi ki.sizler ne zamandan ne zamana gidiyorsunuz dr.benimki mi anormalsen gördünmü bizim ultrasonu kollarını ayaklarını gördük hareket tam yoktu ama kafası fln belli
canım sorun yoksa 1 ay da oluyo kontroller benm 15 günde kontrol daha önce düüşük yaptığım içinya ben 6+4 deyken gittim dr a taa bana 25 eylülle randevu verdi o da 11.haftaya denk geliyor ben sadece kalp sesini duyabildim nokta gibi bişiy gördük şimdi sırf meraktan gidesim geldi dr a.benim dr neden çok uzak tarihe randevu verdi ki.sizler ne zamandan ne zamana gidiyorsunuz dr.benimki mi anormal
ya ben 6+4 deyken gittim dr a taa bana 25 eylülle randevu verdi o da 11.haftaya denk geliyor ben sadece kalp sesini duyabildim nokta gibi bişiy gördük şimdi sırf meraktan gidesim geldi dr a.benim dr neden çok uzak tarihe randevu verdi ki.sizler ne zamandan ne zamana gidiyorsunuz dr.benimki mi anormal
canım çok saol.. içim titriyor ya .. korkuyorum sanırım kızımda kaçıncı haftada görmüştüm nolmuştu unutmuş beynim sıfırlanmış sanki.. doktora iki üç kez sordum normal demi herşey dedim.. nasıl gülüyor.. deneyimlisiniz halbuki... değilim sanki.. korkuyorum.. tedirginim.. ne bileyim erken demi.. 8. haftada gel hareketlerini de görürsün dedi.. panik heyecan korku.. sevinç hepsi karıştı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?