bunca yıldır hakkını vererek yemek suretiyle emek vererek yaptığım göbek var şimdilik
henüz hamilelikten birşey çıkmadı
valla ben sort tisort takildigim icin evde (disari cikamiyorumtatlim tahmin ettim bulantilardan giremedigini badka bisey olmasin da allaha sukur
Benim gibek zaten vardi ya o yuzden anlamiyorum ama kilo aldigim kesin
Dun 5dk disari cikcaktim bi kotum vardi onu giyiyim dedim icine giremedim :)
bizim böcüklerkızlar cahilime verin 8.haftada hareket etmeye mi başlıyorrr..anaa yani ultrasnda Allah izin verirse görücekmiyiz bende ctesi gidicem dr.a..
ayy çok heyecanladım şimdi ben..bizim böcükler insanlaşıyo mu neee
ama sanirim suan gaz problemimiz oldugu icin yediklerine dikkat ediyor musun?hemde ne pörtleme kıyafetlerim olmuyo sanki 4 aylık göbek var fermuarım düğmem kapanmıyo:18:
sen gördünmü bizim ultrasonu kollarını ayaklarını gördük hareket tam yoktu ama kafası fln belli
insaallah tatlimtamam canım çok teşekkür ederim taze zencefilim yok bir ara çarşıya inince alacağım ve deneyeceğim inşallah bu bulantıdan kurtulurum.
ayyyyy erkek mi hissediyorsunnnnnnnkoca koca adam olacak onlar daha
tecrübe iyidir canım. bir de ben nedense erkek doktora daha fazla güveniyorum
bence bebeğin kalp atışı ultrasonda görünür bu akşam. ama dinletir mi bilemiyorum canım. ultrason cihazının kalitesi falan o kadar etki ediyor ki... benim özelde gittiğim doktor 5. haftadan beri üstten bakıyor, idrara sıkışık olmadığım halde ve herşeyi çok net görüyor. ama hastanedeki doktor alttan bakınca görebiliyor. inşallah sen de bugün doktordan için ferahlayarak çıkarsın
Merhaba anne adayları:)
Eğer hamileysem bi haftayla mayısa sarkıyorum. Şu fotoya bi yorum yapabilir misiniz?? Reglim 5 gün gecikti de
Eki Görüntüle 788798
ben oğlumun çok özel kıyafetleri haricinde ne varsa dağıttım. oğlan da olsa kız da olsa alıcaz el mahkum sanırım :) ama kız olursa ayrı cici oluyor kıyafetleri ay kokoş yaparım. kendim çok cici bici giyinemem içimde mi kaldı nedir kızımı kokoş yapasım var
bendede böyle olmmuştu hemen kan testi yaptır kesin hamilesin
benim ççıktı birazz
ayy bide iş yerimdeki arkadaşlar hamile olduğumu biliyolar artık resmen göbeğime yoğunlaştılar..artık gözleri hassas tartı gibi grm kilolorımı görürler...
ben oğlumun çok özel kıyafetleri haricinde ne varsa dağıttım. oğlan da olsa kız da olsa alıcaz el mahkum sanırım :) ama kız olursa ayrı cici oluyor kıyafetleri ay kokoş yaparım. kendim çok cici bici giyinemem içimde mi kaldı nedir kızımı kokoş yapasım var
cok normal canim ya bende ota ...a agliyorumarkadaşlar yaaa bilmiyorum sizdede öylemi..hamile kalınca hormonlar değişiyomuş durup duruken ağlamak istiyosun vs..nasılsınız peki ..dün ben yaşadım da sonrasında çok üzüldüm..
şimdi şöyle benim annem ve babam başka memlekette yaşıyolar..burda bir akrabımızn düğünü var ona geldiler..bir kaç hafta oldu..iyikide geldiler çok iyi oldu..mutlu mesut gidiyoduk..
dün annemle babam burdaki dayıma gündüz ev ziyaretine gittiler..akşama gelicekler.neyse akşam iş çıkışı eşimle market alışverişi yaptık eve gidyoruz annemle tel konuştum onlarda otobüse binmişler eve gidiyolardı..biz eve vardık annemler hala yok..bekle bekle..ben aradım "anne bak otobüs nerde bırakırsaız gelip alalım dedim"şimdi annemin huyudur öyle arabayla her yere gitmez..tutar eve uzak bir yerde otobüsde iner eve kadar yürür sırf arabayla benzin yakmasınlar diye(annem eskilerin kadınıdır:)..annemde yok eve yakşaıtık dedi..iyi dedim..yemekleri ısıttım sofra hazır salata yaptım tam takım bekliyozzz..bu arada bir acıktım bir acıktım hat safhada..saat oldu 7,30 bekleeee saat 8.00 bu sefer babamı aradım "baba nerdesiniz gelip alalım"baban "kızım evin oradayız annen sigara almaya gidiyo"(sigara alacağı yerde uzak)..
ben sinirlendim..sigaranın sırası mı şimdi şurda hamile aç bricik kızın var...Allahımmm hala yoklar -8.30 oldu..ben namaza durdum..(sakinleyim ) o arada annemler geldi..önca babama çıkıştım baba gelip alalımniye inat ediysonuz dedim..baban annemi suçladı..annemde benim dominatdır..anaaa o da babama kzıyo..mutfakda "kzım siz yeseydiniz "diyince "anneee yaaa çok acıktım nerde kaldınız dedim"ama gözler gitti..ağladı ağlıycam..babam ve annem çok üzüldüler benim durumuma özür dilediler...ama ben vicdan yaptım..niye çıkıştım diye..gece yatarken balkonda ağladım gizli gizli..zaten misafirler tabi gezecekler ne diye çıkşıtım üzdüm onları diye..vallahi burnum gece tıkandı..çekmekden...öğlende eşim aradı beni"nasıl oldun gece grip gibiydin burnunu çekiyodun"diyo.."la be adam gece ben iç çeke çeke ağladım insan ne oluyo iyimisn der..rahatlı bak :)..
öyle işte kızlar..sanırım hormanlar ilk dengemi dün bozdu(gerçi normal halimde fevridir de biz buna hormonn diyelim
Bende göbekten dertliyim 4 aylık gibiyim ya ve nerdeyse 4 kilo aldım sürekli ye iç yat oyy oyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?