2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kizlar benim hamilelik belirtilerim azaldi uykum gelmiyo eskisi gibi dizim agriyodu oda pek agrimiyo.Goguslerimde agri var ama 1 hafta oncesi gibi agrimiyo.Tedirgin oldum.Sizde boyle bi durum yasayipta bebisinde sorun olmayan var mi?

Kızlar, benim sizlerle devam eden gebelik maceram galiba sona eriyor. Bu haftaki doktor kontrolumde bhcg ve progesteron seviyelerim iyi olmasına ragmen keseyi yeterince buyuk gormedı dr'um. Tabi benim daha onceki dusuklerim dolayısıyla hep olumsuz bir ihtimali kafamda tutuyordum. Hiçbir zaman sizler gibi; ay kız mı olur erkek mi? Ne alsam kıyafet diye dusunemedim bile. Cunku tek dusuncem hamileliğim saglıklı bir sekilde devam edecek mi diye idi. Bugun Dr progesteronu kesmemi soyledi... Bir hafta sonra tekrar gidicem. Eger bir mucize olursa -ki çok zor artık- haftaya belki bir ilerleme gorebiliriz yoksa ya kendi kendine dusmesini bekliycez ya da alınacak bebek. Zira bhcg 'm hala yukselmeye devam ediyor.

Sonuç olarak belki sadece bir hafta daha siZlerleyim sonra cok buyuk bir ihtimalle izleyici olarak sizi takip ederim. Umarım hiçbiriniz boyle birsey yasamazsınız ve saglıkla bebeklerinize kavusursunuz.

Hepiniz için dua edecegim.

herkese selaam. benimde ilk hamileliğim, planlayarak hamile kalanlardan olduğum için adetimin gecikmesini bile beklemeden HCG seviyem 6 dayken yakaladım hamileliğimi Bu hafta keseyi gördük, şuana kadar problemsiz ilerliyor herşey. Allah hepimizin hamileliğini hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah. Listeye benide eklermisiniz? adet tarihim 16 temmuz.

Allah yardımcın olsun inşallah hersey iyiye gider , bizde senin için dua edeceğiz

dualarım hepinizle ... dün itibariyle gebeliğim sonlandırıldı yavrumun kalbi durmuş. Allah sizinkileri bağışlsın.bn de artık sadece takipci olarak burdayım

Lutfen olumsuz dusunme ve dua et hersey gonlunce olsun ve bebegin seni birakmasin inan namazimin ortasidayim ve sana dua ediyorum

dualarım hepinizle ... dün itibariyle gebeliğim sonlandırıldı yavrumun kalbi durmuş. Allah sizinkileri bağışlsın.bn de artık sadece takipci olarak burdayım

Basin sagolsun cnm inan cok uzuldum ne denir bilmiyorum ki rabbim bir daha yasatmasin ((

Kizlar benim hamilelik belirtilerim azaldi uykum gelmiyo eskisi gibi dizim agriyodu oda pek agrimiyo.Goguslerimde agri var ama 1 hafta oncesi gibi agrimiyo.Tedirgin oldum.Sizde boyle bi durum yasayipta bebisinde sorun olmayan var mi?

Canım önemli değil Dr kontrolde iyi dediyse iyidir ilk hamileliğim benim çok rahat geçmişti keşke bundada öyle olsa diyorum sende şanslı azınlıktan olabilirsin

Canım inşallah düşündüğün gibi olmaz en kısa zamanda bebişini sağlıkla kucağına alırsın bizi habersiz koyma

Çok hızlı öğrenmişsin tebrikler Allah tamamına erdirsin
Çok üzüldüm canım Allah en kısa zamanda hayırlısı ile sana istediğin gibi bir çocuk nasip etsin

Kızlar ben bugün ilk hamile kıyafetimi aldım. Hayırlı olsun muuuu. Rabbim sağlıkla giymeyi gezmeler gezmeyi nasip etsin

Ben de almistim bi tsort

Cok gecmis olsun ya cok uzuldum ins bi daha yasamadan saglikli bi gebelik gecirirsin.

Sorun olacak kadar mi kucuk yani. İns duzelir ya sonucta degerlerin iyi umudunu kaybetme.

Bebegini kaybeden ve aksilik yaşayan herkese Allah güç versin, cok zor kabullenmesi ama mutlaka bunda da bir hayır vardır,insallah bundan sonra Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin, bu acıyı unutturacak başka dertler vermesin arkadaslar...

Bisey sormak istiyorum arkadaslar aramızda benim gibi emzikliyken hamile kalan ve hala emzirmen varmı biraz duygu ve fikir alışverişi yapmak istiyorum malum yıpratıcı bir süreç

Bisey sormak istiyorum arkadaslar aramızda benim gibi emzikliyken hamile kalan ve hala emzirmen varmı biraz duygu ve fikir alışverişi yapmak istiyorum malum yıpratıcı bir süreç

Benim oglum 3 yasinda emzirmiyorum ama cok arkadasim oldu emzirmeyi biraktilar. Doktorlar sanirim ilk 3 ay icin mi onemsemiyordu yanlis soylemiyim ama sonrasinda biraktirmislardi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…