ben çarşamba gittiğimde gördüm kocaman olmuş kuzum. 9+3 dü gittiğimde 10+3 olacak inşallahMonarossa sen 9. Haftada mi olcaksin gittiginde? Bqya buyumusgoreceksin kuzunu
ben çarşamba gittiğimde gördüm kocaman olmuş kuzum. 9+3 dü gittiğimde 10+3 olacak inşallah
inşallah canım yaa. bundan sonra evhamlığı bırakıp tadını çıkarıcaz inşallah. senin kaç haftalık ne zaman gideceksin11. Haftada olacaksin yani. Oy masallah. Cok gecmeden cagirir seni yine ikili test zamanin yaklasmis olacak.
Gunaydinn kızlar.
Kotu haberler var sanirim cok uzuldum(
Allah sabr versin inşallah tez zamanda bebklerinizi saglikla gondersin size.:26:
Ya kzlar bendeki tum belirtilerde sanki gitti..gogus acim vsrdi gerci sadece gitti.
Korkuyo insan ya..daha sali gittim dr simdi gitmek icinde erken zatrn burada ha deyince gidemezsin..
Siz de de belirtisi olmayan var mi..
Cok evhamliyim bende yaaa.:26:su ilk 12 hafta gecse idi saglikla..rahatlsyacagim ozaman.
inşallah canım yaa. bundan sonra evhamlığı bırakıp tadını çıkarıcaz inşallah. senin kaç haftalık ne zaman gideceksin
ya ben 6+4 deyken gittim dr a taa bana 25 eylülle randevu verdi o da 11.haftaya denk geliyor ben sadece kalp sesini duyabildim nokta gibi bişiy gördük şimdi sırf meraktan gidesim geldi dr a.benim dr neden çok uzak tarihe randevu verdi ki.sizler ne zamandan ne zamana gidiyorsunuz dr.benimki mi anormalsen gördünmü bizim ultrasonu kollarını ayaklarını gördük hareket tam yoktu ama kafası fln belli
dualarım hepinizle ... dün itibariyle gebeliğim sonlandırıldıyavrumun kalbi durmuş. Allah sizinkileri bağışlsın.bn de artık sadece takipci olarak burdayım
İns canim. Ultrasona gore 6 sata gore 7. Hafta. Persembe gidicem ins.
Amin canimmm.Gunaydin canim.Seninle ayniyiz bebegim senin bebekten 1 gun kucuk sadece.Bende sali gunu gittim doktora kalbi atiyo bi sorun yok sadece dusuk tehlikem varmis.Benimde gogus agrim azaldi.Ayni seyleri yasiyoruz.dedigin gibi insallah 12. Haftayi atlatirizda sag salim kucagimiza aliriz bebislerimizi.
Ayne canim hepimiz cok etkileniyoruz..hele belirtimde yok sanki kotu giden biseylrr var gibi hissediyorum.Bebeğinin kalbi duranlar sorun yaşayanlar Rabbim sabır ve yeni bir bebek versin. Inanın bunları okuynca korkuyorum. Benim zaten aşılama bu sali gittim dr ye iyi gidio her sey.dedi. Ama korkuyorum.. Dua ile destek olalım birbirimize
Amin canimmm.
Seninde mi bulantin vs yok..
Goguslerim aciyodu sadece oda gecti. .ne kasiklarimda agri ne bisey...
Bulanti yasamakta kotu ama boyle hc bişey olmayınca da insan evhamlaniyo yaa.
Ayne canim hepimiz cok etkileniyoruz..hele belirtimde yok sanki kotu giden biseylrr var gibi hissediyorum.
Riskli olan ilk 3 ayi bi atlatsaydik.
Bnimde tup bebek..:26:
canim o belli olmuyo bazen gununden önce bazen ileri gösteriomus.doktorda dedi bana benim önce 4gun önde gösterdi acile gittigimde sonra 4 gun sonra gittim geri gösterdi 4.aya kadar farki kapatirmis.durumun nasil simdi peki.haftaya persembemi gitcen.hadi hayirli haberler
Amin canimmm.
Seninde mi bulantin vs yok..
Goguslerim aciyodu sadece oda gecti. .ne kasiklarimda agri ne bisey...
Bulanti yasamakta kotu ama boyle hc bişey olmayınca da insan evhamlaniyo yaa.
Ayne canim hepimiz cok etkileniyoruz..hele belirtimde yok sanki kotu giden biseylrr var gibi hissediyorum.
Riskli olan ilk 3 ayi bi atlatsaydik.
Bnimde tup bebek..:26:
Umarım sağ salim bebeklerimiz doğar.. Ben de müthiş kabızlık var. Lavmasiz cozulmuyor.
Duphalac diye bis surup verdi dr..zorda kalinca onu iciyorum..sende alabilirsin canim..
yok bende kız hissediyorum ama laf gelişi dedim koca adam diye
valla ben sort tisort takildigim icin evde (disari cikamiyorum) ben hala anlamadim herbisiyim oluyor
bizim böcüklerayyyy ayni ya bende E.T. demistim uzayli bunlar uzayli dunyaya gelince dunyali oluyorlar
ama sanirim suan gaz problemimiz oldugu icin yediklerine dikkat ediyor musun?
insaallah tatlim
ayyyyy erkek mi hissediyorsunnnnnnn
ben kiz hissediyorum acaba ne olacak bi erkek hissediyorum bi kiz saglikli sihhatli hayirli evlat olsunlarda böcüklerimiz
benm gecen göğüslerim şişliği indi gibi geldi ama doktorda kalbi atıyodu bebeğimin şişiyo iniyo şişiyo iniyoKizlar benim hamilelik belirtilerim azaldi uykum gelmiyo eskisi gibi dizim agriyodu oda pek agrimiyo.Goguslerimde agri var ama 1 hafta oncesi gibi agrimiyo.Tedirgin oldum.Sizde boyle bi durum yasayipta bebisinde sorun olmayan var mi?
ben diğer düşüklerimde bebeğin öldüğünü göğüslerimden anlamıştım birden havası sönmüş balon gibi olmuştuGunaydinn kızlar.
Kotu haberler var sanirim cok uzuldum(
Allah sabr versin inşallah tez zamanda bebklerinizi saglikla gondersin size.:26:
Ya kzlar bendeki tum belirtilerde sanki gitti..gogus acim vsrdi gerci sadece gitti.
Korkuyo insan ya..daha sali gittim dr simdi gitmek icinde erken zatrn burada ha deyince gidemezsin..
Siz de de belirtisi olmayan var mi..
Cok evhamliyim bende yaaa.:26:su ilk 12 hafta gecse idi saglikla..rahatlsyacagim ozaman.
günaydın
aşırı güzel bi rüya gördüm
doğum yapmışım hiç kilom kalmamış
öyle güzel bi kızım olmuş anlatamam size emzirdim sürekli esmer tombul yanaklı bi kız cocuğuydu
sabah uyandım gercek değil diye üzüldüm
emzirmek günahlarından arınmak demekmiş duyduğuma göre
mübarek günde allahım gerceğini yaşamayı nasip etsin hepimize
bebeğini kaybedenlere gercekten cok üzüldüm
bende bigün buraya ben artık nisan annesi değilim yazmak istemıyorum cok korktum cok üzüldüm
gaz değilde şiddetli kabızlığımız vardı ilaçla hallettik onun şişkinliğiydi göbek
benm gecen göğüslerim şişliği indi gibi geldi ama doktorda kalbi atıyodu bebeğimin şişiyo iniyo şişiyo iniyo
ben diğer düşüklerimde bebeğin öldüğünü göğüslerimden anlamıştım birden havası sönmüş balon gibi olmuştu
şimdi bazen iniyo gibi ama sertlik devam şükür takipteyim ben
ayyy ne güzel bir rüya perşembe gecesi inşallah hayırlısıyla rüyan gerçek olur canımgünaydın
aşırı güzel bi rüya gördüm
doğum yapmışım hiç kilom kalmamış
öyle güzel bi kızım olmuş anlatamam size emzirdim sürekli esmer tombul yanaklı bi kız cocuğuydu
sabah uyandım gercek değil diye üzüldüm
emzirmek günahlarından arınmak demekmiş duyduğuma göre
mübarek günde allahım gerceğini yaşamayı nasip etsin hepimize
bebeğini kaybedenlere gercekten cok üzüldüm
bende bigün buraya ben artık nisan annesi değilim yazmak istemıyorum cok korktum cok üzüldüm
gaz değilde şiddetli kabızlığımız vardı ilaçla hallettik onun şişkinliğiydi göbek
benm gecen göğüslerim şişliği indi gibi geldi ama doktorda kalbi atıyodu bebeğimin şişiyo iniyo şişiyo iniyo
ben diğer düşüklerimde bebeğin öldüğünü göğüslerimden anlamıştım birden havası sönmüş balon gibi olmuştu
şimdi bazen iniyo gibi ama sertlik devam şükür takipteyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?