2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Gunaydinn kızlar.
Kotu haberler var sanirim cok uzuldum(
Allah sabr versin inşallah tez zamanda bebklerinizi saglikla gondersin size.:26:

Ya kzlar bendeki tum belirtilerde sanki gitti..gogus acim vsrdi gerci sadece gitti.
Korkuyo insan ya..daha sali gittim dr simdi gitmek icinde erken zatrn burada ha deyince gidemezsin..

Siz de de belirtisi olmayan var mi..

Cok evhamliyim bende yaaa.:26:su ilk 12 hafta gecse idi saglikla..rahatlsyacagim ozaman.

Son düzenleme:

Gunaydin canim.Seninle ayniyiz bebegim senin bebekten 1 gun kucuk sadece.Bende sali gunu gittim doktora kalbi atiyo bi sorun yok sadece dusuk tehlikem varmis.Benimde gogus agrim azaldi.Ayni seyleri yasiyoruz.dedigin gibi insallah 12. Haftayi atlatirizda sag salim kucagimiza aliriz bebislerimizi.

sen gördünmü bizim ultrasonu kollarını ayaklarını gördük hareket tam yoktu ama kafası fln belli
ya ben 6+4 deyken gittim dr a taa bana 25 eylülle randevu verdi o da 11.haftaya denk geliyor ben sadece kalp sesini duyabildim nokta gibi bişiy gördük şimdi sırf meraktan gidesim geldi dr a.benim dr neden çok uzak tarihe randevu verdi ki.sizler ne zamandan ne zamana gidiyorsunuz dr.benimki mi anormal[/QUOTE]

aynen canim 7hafta 2gunlükken gittim 23 eylüle verdi 11hafta 2gunlüge denk gelio.Ben yurt disindayim öyle bize kalp sesi dinletme falanda yok bi ultrasonla bakti 1dk sürmeden cekti kalbi iyi hersey yolunda dedi.ama ben göremedim dedim yok yok öbur sefere cok tutmak iyi degil dedi.sesini duyayim kalbinin dedi esim hayir lüttfen zararli dedi burda öyle doguma kadar 4 yada 5 kere ultrasona aliolar.bana bi ultrason bile vermedi yaaa((

dualarım hepinizle ... dün itibariyle gebeliğim sonlandırıldı yavrumun kalbi durmuş. Allah sizinkileri bağışlsın.bn de artık sadece takipci olarak burdayım

CAnim coook üzüldüm Rabbim en kisa zamanda tekrar nasip etsin ve bu sefer tamamina erdirsin insallahh.

Bebeğinin kalbi duranlar sorun yaşayanlar Rabbim sabır ve yeni bir bebek versin. Inanın bunları okuynca korkuyorum. Benim zaten aşılama bu sali gittim dr ye iyi gidio her sey.dedi. Ama korkuyorum.. Dua ile destek olalım birbirimize

İns canim. Ultrasona gore 6 sata gore 7. Hafta. Persembe gidicem ins.

canim o belli olmuyo bazen gununden önce bazen ileri gösteriomus.doktorda dedi bana benim önce 4gun önde gösterdi acile gittigimde sonra 4 gun sonra gittim geri gösterdi 4.aya kadar farki kapatirmis.durumun nasil simdi peki.haftaya persembemi gitcen.hadi hayirli haberler

Amin canimmm.
Seninde mi bulantin vs yok..
Goguslerim aciyodu sadece oda gecti. .ne kasiklarimda agri ne bisey...
Bulanti yasamakta kotu ama boyle hc bişey olmayınca da insan evhamlaniyo yaa.

Ayne canim hepimiz cok etkileniyoruz..hele belirtimde yok sanki kotu giden biseylrr var gibi hissediyorum.
Riskli olan ilk 3 ayi bi atlatsaydik.
Bnimde tup bebek..:26:

Umarım sağ salim bebeklerimiz doğar.. Ben de müthiş kabızlık var. Lavmasiz cozulmuyor.

Evet oglumdayken 3.5 aya kadar satla uyumlu gitmedi. 3.5 aylikken tam satla uyumlu oldu oyle de devam etti. Durmun daha iyi bebiste iyidir ins. Sagol canim ins iyi haberlerle gelirim.

merhaba sevgili arkadaşlar bende 6 haftalık hamileyim adetlerim düzensiz olurdu o yüzden hiç anlamadım geçen salı tesadüfen test yaptım evde sonra doğru hastaneye hamile olduğum kesinleşti sizler gibi benimde hiçbi belirtim yok bulantı ksma baş ağrısı bazen öğlen den sonra uykuya düşüyorum pazartesi dra gitcem muhtemelen ilk muayeneyi olurum bu arada listede bende olmak isterim bana yardımcı olabilirmisiniz

günaydın
aşırı güzel bi rüya gördüm
doğum yapmışım hiç kilom kalmamış
öyle güzel bi kızım olmuş anlatamam size emzirdim sürekli esmer tombul yanaklı bi kız cocuğuydu
sabah uyandım gercek değil diye üzüldüm
emzirmek günahlarından arınmak demekmiş duyduğuma göre
mübarek günde allahım gerceğini yaşamayı nasip etsin hepimize
bebeğini kaybedenlere gercekten cok üzüldüm
bende bigün buraya ben artık nisan annesi değilim yazmak istemıyorum cok korktum cok üzüldüm
yok bende kız hissediyorum ama laf gelişi dedim koca adam diye
gaz değilde şiddetli kabızlığımız vardı ilaçla hallettik onun şişkinliğiydi göbek
Kizlar benim hamilelik belirtilerim azaldi uykum gelmiyo eskisi gibi dizim agriyodu oda pek agrimiyo.Goguslerimde agri var ama 1 hafta oncesi gibi agrimiyo.Tedirgin oldum.Sizde boyle bi durum yasayipta bebisinde sorun olmayan var mi?
benm gecen göğüslerim şişliği indi gibi geldi ama doktorda kalbi atıyodu bebeğimin şişiyo iniyo şişiyo iniyo
ben diğer düşüklerimde bebeğin öldüğünü göğüslerimden anlamıştım birden havası sönmüş balon gibi olmuştu
şimdi bazen iniyo gibi ama sertlik devam şükür takipteyim ben

bende dün gittim doktora keseyi geçen hafta görmüştük dün de kalp atışını dinledik Allahıma binlerce şükrettim benim de tüp bebek olduğu için çok korkuyordum.Allah sağlık sıhhat versin bebeklerimize her gün dua ediyorum Allah ım bana yaşattığın bu güzel duyguları bebek isteyen herkese tattır diye.bizde sağlıkla alalım kucağımıza.hasret çekmek çok zor Allah herkesin yardımcısı olsun

Of Allah korusun yaaa..
Korkuyorum cok bende.
12.haftayi bekleyemeyecegim sanirim en gec haftaya giderim dr.

Acisi gecti ama yumusamadi goguslerim.

ayyy ne güzel bir rüya perşembe gecesi inşallah hayırlısıyla rüyan gerçek olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…