2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kizlar benim hamilelik belirtilerim azaldi uykum gelmiyo eskisi gibi dizim agriyodu oda pek agrimiyo.Goguslerimde agri var ama 1 hafta oncesi gibi agrimiyo.Tedirgin oldum.Sizde boyle bi durum yasayipta bebisinde sorun olmayan var mi?

aynen canım göğüslerde hassasiyet azaldı benimde normalde 3 hafta sonragidecektim doktora ama içim içimi yiyo haftaya ctesi gitmeyi düşünüyorum...

canım benim inşallah mucizen gerçekleşir bebeğin tutunur sana Rabbim yardımcın olsun...

tebrik ederim canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

dualarım hepinizle ... dün itibariyle gebeliğim sonlandırıldı yavrumun kalbi durmuş. Allah sizinkileri bağışlsın.bn de artık sadece takipci olarak burdayım
çok üzüldüm canım geçmiş olsun en kısa zamanda Allahım sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah...

Duphalac diye bis surup verdi dr..zorda kalinca onu iciyorum..sende alabilirsin canim..
bendede aşırı bir gaz ve kabızlık durumu var doktora gidince söyleyim olmazsa banada yazsın...

Bisey sormak istiyorum arkadaslar aramızda benim gibi emzikliyken hamile kalan ve hala emzirmen varmı biraz duygu ve fikir alışverişi yapmak istiyorum malum yıpratıcı bir süreç

bende senin gibiyim arkadaşım kızım 20 aylık hala emiyodu hamileymişim haberim yok bebek birden meme emmek ismez oldu tabi öğrendkten sonra vbende suçluluk duydum süpriz bi hamilelik oldu bizim içinde

aynen canim 7hafta 2gunlükken gittim 23 eylüle verdi 11hafta 2gunlüge denk gelio.Ben yurt disindayim öyle bize kalp sesi dinletme falanda yok bi ultrasonla bakti 1dk sürmeden cekti kalbi iyi hersey yolunda dedi.ama ben göremedim dedim yok yok öbur sefere cok tutmak iyi degil dedi.sesini duyayim kalbinin dedi esim hayir lüttfen zararli dedi burda öyle doguma kadar 4 yada 5 kere ultrasona aliolar.bana bi ultrason bile vermedi yaaa(([/QUOTE]

Geçen gece uyku ile uyanıklık arsında bi proğram gördüm ultrosonu konuştullar laf arasında bazı dr çok az kullanırmış ama kanıtlanış henüz bi zararı yokmuş ama yine de zararlı olur diye kullanmak istemezlermiş.uyku baskın geldi dinleyemedne sonunu uyumuşum.dün gece de anne karnında bebeği anlatıyordu hareketlerini ama biz bebişimle uyuyakalmışız çok uyuyoruz biz

Ben hamıle kalmadan bıkacay önce gögsümde süt oldugunu farkettım:doktora gıttım tahlıl sonucu progestan hormonu yuksek cıktı "% sınır benımkı %" cıktı:ılac verdı !§gun kullandım hamıle oldugumu ogrendım doktor bırak dedı.suanda gögüslerım acayıp sıs ve agrıyo:dıyorumkı o hormon yüzündenmı.bıde bazıları hamılelıgın ılk §ayı da kullanıyolarmıs benım doktor bırden bıraktırdı tahlıl bıle yapmadan.bu konuda bılgısı deneyımı olaan varmııııııııııı

selam kızlar maşallah pek hızlısınız yaa yetişemiyorum :) mide bulantıları yüzünden bi türlü kendime gelemiyorum.ilk doğumumdan sonra hamilelikte hiç başım dönmedi ne alaka baş dönmesi millet uyduruyo demiştim.şimdikinde başim bi dönüyo var ya insan büyük konusmayacak arkadaş.ayakta duramıyorum hatta otururken bile dönüyo başım.

mide bulantıları zaten fena.yiyecek bişey bulamıyorum yaa. evde bişey pişmesini de istemiyorum,aç aç yaşamaya devam ediyorum

merhabalar.... ben de yeni üye oldum.. hepimizin sağlıklı hamileliği ve sağlıklı bebekleri olur inşallah...
benim de bir dahaki doktor randevumda bebeğim 11 - 12 haftalık gibi olacak.. ama ikili testten bahsetmedi doktorum.. benim de aklıma gelmedi, sormadım. sizlere ikili testten bahsetti mi doktorlarınız?

bende bi gün kayınvalideme gidiyorum bi gün anneme :) et yiyemiyorum yemek de sadece makarna ekmek üstü tereyağı onları tüketebiliyorum zorluyorum yemek yemeye az yiyorum ama sonum kötü oluyo ayakta çok durunca başım dönüyor benim baygınlık geliyor tansiyonunu ölçmeyi denedin mi dönerken benim ne zaman öyle olsa 10a5 çıkıyor

benimde hic bulantim belirtim yoktu 3gundur midemmmmmmmm berbat hic bisey yiyemiyorum esim cocuk gibi oyalayip yedirmeye calisio ama yiyince daha beter oluyorum basladi bulantilar yandikkk

Ben de bilmiuyorum ya...

Prolaktin hormonu yuksekliginden olur o. Onun icin progestan mimkullaniliyor ki

benim tansiyon zaten hep yerlerdedir genelde 10 a 5 çıkar daha kötü oldugumda 9 a 4 filan olur.ölçtürüyorum genelde.benim annem de kayınvaldem de uzakta.yanımda kimsem yok o yüzden zor oluyor biraz.yakınımda birileri olsa çok güzel olurdu ama kısmet işte

Progestan kulaniyor musun? Ben onunkullanmaya basladiktan sonra bas donmesi mide bulantisi basladi. Yan etkilerinde var zaten

yok canım yaa özel dr gitmedim devlete gittim oda alttan bakmadı o nedenle kalp atışlarını duyamadım henüz ama çok merak ediyorum.. sen duydun mu gittin mi canım rd a ?

günaydin ben regl olacagim günden beri sanci cekiyorum bazen aşiri sancim oluyo.düşecek diye korkuyorum ama kizimda da oyleydi...hamile oldugumu oğrendiğimden doğurdugum ana kadar her gün sanci çektim
valla içime su serptin bende acaba kötü bişey mi diye çok korkuyordum sancılarımdan hala arada oluyor :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…