sertse sorun yokOf Allah korusun yaaa..
Korkuyorum cok bende.
12.haftayi bekleyemeyecegim sanirim en gec haftaya giderim dr.
Acisi gecti ama yumusamadi goguslerim.
inşallah allah herkesin bebeğini korusun herkesinayyy ne güzel bir rüya perşembe gecesi inşallah hayırlısıyla rüyan gerçek olur canım
Kizlar benim hamilelik belirtilerim azaldi uykum gelmiyo eskisi gibi dizim agriyodu oda pek agrimiyo.Goguslerimde agri var ama 1 hafta oncesi gibi agrimiyo.Tedirgin oldum.Sizde boyle bi durum yasayipta bebisinde sorun olmayan var mi?
canım benim inşallah mucizen gerçekleşir bebeğin tutunur sana Rabbim yardımcın olsun...Kızlar, benim sizlerle devam eden gebelik maceram galiba sona eriyor. Bu haftaki doktor kontrolumde bhcg ve progesteron seviyelerim iyi olmasına ragmen keseyi yeterince buyuk gormedı dr'um. Tabi benim daha onceki dusuklerim dolayısıyla hep olumsuz bir ihtimali kafamda tutuyordum. Hiçbir zaman sizler gibi; ay kız mı olur erkek mi? Ne alsam kıyafet diye dusunemedim bile. Cunku tek dusuncem hamileliğim saglıklı bir sekilde devam edecek mi diye idi. Bugun Dr progesteronu kesmemi soyledi... Bir hafta sonra tekrar gidicem. Eger bir mucize olursa -ki çok zor artık- haftaya belki bir ilerleme gorebiliriz yoksa ya kendi kendine dusmesini bekliycez ya da alınacak bebek. Zira bhcg 'm hala yukselmeye devam ediyor.
Sonuç olarak belki sadece bir hafta daha siZlerleyim sonra cok buyuk bir ihtimalle izleyici olarak sizi takip ederim. Umarım hiçbiriniz boyle birsey yasamazsınız ve saglıkla bebeklerinize kavusursunuz.
Hepiniz için dua edecegim.
tebrik ederim canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah..herkese selaam. benimde ilk hamileliğim, planlayarak hamile kalanlardan olduğum için adetimin gecikmesini bile beklemeden HCG seviyem 6 dayken yakaladım hamileliğimiBu hafta keseyi gördük, şuana kadar problemsiz ilerliyor herşey. Allah hepimizin hamileliğini hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah. Listeye benide eklermisiniz? adet tarihim 16 temmuz.
çok üzüldüm canım geçmiş olsun en kısa zamanda Allahım sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah...dualarım hepinizle ... dün itibariyle gebeliğim sonlandırıldıyavrumun kalbi durmuş. Allah sizinkileri bağışlsın.bn de artık sadece takipci olarak burdayım
bendede aşırı bir gaz ve kabızlık durumu var doktora gidince söyleyim olmazsa banada yazsın...Duphalac diye bis surup verdi dr..zorda kalinca onu iciyorum..sende alabilirsin canim..
Bisey sormak istiyorum arkadaslar aramızda benim gibi emzikliyken hamile kalan ve hala emzirmen varmı biraz duygu ve fikir alışverişi yapmak istiyorum malum yıpratıcı bir süreç
ya ben 6+4 deyken gittim dr a taa bana 25 eylülle randevu verdi o da 11.haftaya denk geliyor ben sadece kalp sesini duyabildim nokta gibi bişiy gördük şimdi sırf meraktan gidesim geldi dr a.benim dr neden çok uzak tarihe randevu verdi ki.sizler ne zamandan ne zamana gidiyorsunuz dr.benimki mi anormal
Midemmmm boggg pek bulanmazdi ya
dualarım hepinizle ... dün itibariyle gebeliğim sonlandırıldıyavrumun kalbi durmuş. Allah sizinkileri bağışlsın.bn de artık sadece takipci olarak burdayım
Çok geçmiş olsun allahın izniyle tekrar aramıza dönmen dileğiyle
ya ben 6+4 deyken gittim dr a taa bana 25 eylülle randevu verdi o da 11.haftaya denk geliyor ben sadece kalp sesini duyabildim nokta gibi bişiy gördük şimdi sırf meraktan gidesim geldi dr a.benim dr neden çok uzak tarihe randevu verdi ki.sizler ne zamandan ne zamana gidiyorsunuz dr.benimki mi anormal
selam kızlar maşallah pek hızlısınız yaa yetişemiyorum :) mide bulantıları yüzünden bi türlü kendime gelemiyorum.ilk doğumumdan sonra hamilelikte hiç başım dönmedi ne alaka baş dönmesi millet uyduruyo demiştim.şimdikinde başim bi dönüyo var ya insan büyük konusmayacak arkadaş.ayakta duramıyorum hatta otururken bile dönüyo başım.
mide bulantıları zaten fena.yiyecek bişey bulamıyorum yaa. evde bişey pişmesini de istemiyorum,aç aç yaşamaya devam ediyorum
benimde hic bulantim belirtim yoktu 3gundur midemmmmmmmm berbat hic bisey yiyemiyorum esim cocuk gibi oyalayip yedirmeye calisio ama yiyince daha beter oluyorum basladi bulantilar yandikkk
Ben hamıle kalmadan bıkacay önce gögsümde süt oldugunu farkettım:doktora gıttım tahlıl sonucu progestan hormonu yuksek cıktı "% sınır benımkı %" cıktı:ılac verdı !§gun kullandım hamıle oldugumu ogrendım doktor bırak dedı.suanda gögüslerım acayıp sıs ve agrıyo:dıyorumkı o hormon yüzündenmı.bıde bazıları hamılelıgın ılk §ayı da kullanıyolarmıs benım doktor bırden bıraktırdı tahlıl bıle yapmadan.bu konuda bılgısı deneyımı olaan varmııııııııııı
bende bi gün kayınvalideme gidiyorum bi gün anneme :) et yiyemiyorum yemek de sadece makarna ekmek üstü tereyağı onları tüketebiliyorum zorluyorum yemek yemeye az yiyorum ama sonum kötü oluyoayakta çok durunca başım dönüyor benim baygınlık geliyor tansiyonunu ölçmeyi denedin mi dönerken benim ne zaman öyle olsa 10a5 çıkıyor
selam kızlar maşallah pek hızlısınız yaa yetişemiyorum :) mide bulantıları yüzünden bi türlü kendime gelemiyorum.ilk doğumumdan sonra hamilelikte hiç başım dönmedi ne alaka baş dönmesi millet uyduruyo demiştim.şimdikinde başim bi dönüyo var ya insan büyük konusmayacak arkadaş.ayakta duramıyorum hatta otururken bile dönüyo başım.
mide bulantıları zaten fena.yiyecek bişey bulamıyorum yaa. evde bişey pişmesini de istemiyorum,aç aç yaşamaya devam ediyorum
Makina ile kalp atış sesini dışarı vermek bebekte kalıcı hasara yol açabiliyormuş otizme neden oluyor dedi Prof.
Progestan kulaniyor musun? Ben onunkullanmaya basladiktan sonra bas donmesi mide bulantisi basladi. Yan etkilerinde var zaten
yok canım yaa özel dr gitmedim devlete gittim oda alttan bakmadı o nedenle kalp atışlarını duyamadım henüz ama çok merak ediyorum.. sen duydun mu gittin mi canım rd a ?inş. canım ya insan hissetmeyince çok kotkuyo sen kalp atışlarını duydun mu bebişinin benim öğleden sonra kontrolüm var inş. duyucam kalp atışları bizim doğum tarihleri çok yakın haberdar olalım birbirimizden.
valla içime su serptin bende acaba kötü bişey mi diye çok korkuyordum sancılarımdan hala arada oluyor :18::18::18:günaydin ben regl olacagim günden beri sanci cekiyorum bazen aşiri sancim oluyo.düşecek diye korkuyorum ama kizimda da oyleydi...hamile oldugumu oğrendiğimden doğurdugum ana kadar her gün sanci çektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?