2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
valla içime su serptin bende acaba kötü bişey mi diye çok korkuyordum sancılarımdan hala arada oluyor :18::18::18:[/QUOTE]

korkma ya kendine dikkat et allahın izniyle birşey olmaz

kızlar mide bulantıları 8. ve 9. haftalarda tavan yapıyomuş. valla bende öle bi tavan yaptı ki hiç bir şey kar etmiyor. naneli sakız çiğniyorum. ama sürekli çıkarasım var((

ben az önce ilk kez aldırdım eşime ama hiç yiyesim yok yaaa.su an baya kötüyüm insan bu kadar mı ister kusmayı.bi türlü çıkarıp rahatlayamıyorum midem hep boğazımda yaa iğrenc bi duygu

ben az önce ilk kez aldırdım eşime ama hiç yiyesim yok yaaa.su an baya kötüyüm insan bu kadar mı ister kusmayı.bi türlü çıkarıp rahatlayamıyorum midem hep boğazımda yaa iğrenc bi duygu

Dene bence yemeyi. Zaten o his var hep cikarsam rahatliycam gibi

ılaca hamılelıktede devammı edıyosun anlamadım balum:benım deger %" ıken !§ kullandım hamıle oldugumu ögrenınce kestı amaaaa ben bu doktordan bısey anlamadım ya

Zaten hamileyken basladim. Herkes hamileyken kulanir progestan dusuk onleyici ilac

Zaten hamileyken basladim. Herkes hamileyken kulanir progestan dusuk onleyici ilac

YA pardon prolaktin hormonu diyecektim ben simdi nerde hata yaptigimi anladim.balum pardon canim yaa türkcemiz gitmis biraz artik..sorumu tekrar alayim benim gögsümde hamilelikten önce süt vardi prolaktin hormonum 25 olmasi gerekirken 52 cikti düsürücü hap verdi 13 gün kullandim hamile oldugum cikincada biraktirdi doktor.ama duydugum türkiyede doktorlar gebe kalsa bile ilk 3 ay kullanmasini istiyolarmis bu konuda bilgisi deneyimi olan varmi.

kızlar bulantılarıınz başladımmı ben iki gündür çok kötüyüm su bile içemiyrum benim gibi olan var mı nasıl çözüm buluyorsunuz bulantı ve baş dönmenize.
birde benim doktorum bana hiç folik asit başlamadı doğrudan elevit verdi içinde yeteri miktarda folik asit var dedi. içinizda direk elevite başlayan var mı? aklıma takıldı

Prolaktin hormonu yuksekligi hamile kalmaya engel bi durumdur. Hamile kalininca da birakilir o ilac bende oyle biliyorum canim

cnm ben çok fenayım 4 gün oldu, sabahları tuzlu çubuk kraker yiyorum yatakta eh birazcık farketse de gün boyu halsizim ilaçlarımı (folikasit, progestan) çıkarıyorum. Çok üzülüyorum besleyemediğim için
bana elevite vermedi cnm

hiç üzülme canım konuştuğum kişiler hep ilk 3 ay bebeğin pek birşeye ihtiyacı olmadığını anneden beslendiğini söylüyorlar. onu dert etme bence stresten bulantıların artar folik asiti çıkarmamaya çalış yeterli bnce

Bazi doktorlar eleviti onerir evet. Sebep arama elevitte hem folik asit hem baska vitaminler var. Ben yatarak care buluyorum bas donmeme. Mide bulantisi icin cubuk yedim bugun

ben çok zayıf hamile kaldım acaba benden yeterli beslenir mi 45 kiloyum

benim bulantilarim var, cok kotu durumdayim, ilk gebeligimdede oyleydim.. 15. haftanin sonuna dogru bitmisti, bu gebelikte okadar dayanamam..

dun akapunktur icin esimi gonderdim, dr onay versin ozaman demisler.. bugun dra gittim, drum onay verdi ama akapunktur yapilan yer ozaman kadar kapandi, eger yarin acik olursa yapicam, olmazsa p tesi ins.. dr ilac vermiyoruz akapunktur ilactan daha etkili ve zararsiz dedi, icim rahatladi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…