ben çok zayıf hamile kaldım acaba benden yeterli beslenir mi 45 kiloyum
kızlar çin takvimine şuna buna bakan var mı? bnm çin takvimi erkek gösteriyor ama çok bulantı kız diyorlar hiç biri kesin değil tabi Allah bilir ama insan mrk ediyor işte :)
şişme gazdır cnm muhtelemen, seğirme bende yok ama genelde erkek bebekte olur derler
ben 7de başladım nezaman biticek sudan bile tiksindimmmmmmmm[/QUOT
Benim dört haftalıkken başladı acile gittim doktor beslenememişsin dedi ve hastaneye yatırdı. Sürekli serum taktılar.ama iyi gelmedi çok bulanıyordu 7 haftaya girdim hala bulanıyordu yemek yiyemiyordum kokuyordu herşey.şimdi bir kaç gündür hafifledi .yemege başadım.serumlar toparladı beni.inş.seninde geçer biran önce canım
kızlar çin takvimine şuna buna bakan var mı? bnm çin takvimi erkek gösteriyor ama çok bulantı kız diyorlar hiç biri kesin değil tabi Allah bilir ama insan mrk ediyor işte :)
ben baktım kız çıkıyor ablamın oğlu var baktım erkek diyor ama ben hep rüyamda erkek görüyorum hayır olsun sağlıklı olsunlar da :)Bende baktım erkek gözüküyor.birde rus takvimi var onada baktım ondada erkek.hastanedeyken kadınlarınkine baktım hep dogru çıkıyordu.onların cinsiyetleri belliydi zaten.gnede rabbim bilir
Benim kiz diyor cin takvimi ama cinsiyeti erkek belirledigi icin sacma geliyor bana ama yine de baktim. Oglumda erkek gostermisti.
Bende inanmiyorum ama bakiyorum tüm dogmuş cocuklarda dogru cikiyo.oglumdada erkek gösterdi bundada baktım erkek.Rabbim hepimize saglikli evlat dogurmayı naşip etsin inş.
ılac kullanmıstım ama tozdu aksam yatarken suya koyup ıcıyorsun tek doz. sabaha kadar tuvalete cıkmamaya gayret edıyorsun.
Mrb benim de idrar kültürümde üreme olduğu için doktorum antibiotik kullanmamı istedi, Zinnat 500mg, sabah akşam 7 gün...böyle bir durumla karşılaşan var mı? Bebeğe zararı olmaz dedi, inşallah bişi olmaz
Bu arada ilk yapılan testlerde şeker yani glikoz da ölçülüyor ya. Benim 104 çıkmıştı, bi doktor görünce , aç mıydın bunda dedi ve şaşırdı. Benim doktorum bişey demedi. Sizin nasıldı?
Selam kizlar.benimde idrar kulturum cikti.ureme olmadi yaziyor.dun kahveden daha acik sivi halde geldi akintim.bugun yine eskisi gibi resmen sutlukahvealistim artik da bebissaglikli olsun yeter.yarin yine doktora gidicem okula baslayip baslamamayi konusacagiz
kızlar bulantılarıınz başladımmı ben iki gündür çok kötüyüm su bile içemiyrum benim gibi olan var mı nasıl çözüm buluyorsunuz bulantı ve baş dönmenize.
birde benim doktorum bana hiç folik asit başlamadı doğrudan elevit verdi içinde yeteri miktarda folik asit var dedi. içinizda direk elevite başlayan var mı? aklıma takıldı
Gunaydinn kızlar.
Kotu haberler var sanirim cok uzuldum(
Allah sabr versin inşallah tez zamanda bebklerinizi saglikla gondersin size.:26:
Ya kzlar bendeki tum belirtilerde sanki gitti..gogus acim vsrdi gerci sadece gitti.
Korkuyo insan ya..daha sali gittim dr simdi gitmek icinde erken zatrn burada ha deyince gidemezsin..
Siz de de belirtisi olmayan var mi..
Cok evhamliyim bende yaaa.:26:su ilk 12 hafta gecse idi saglikla..rahatlsyacagim ozaman.
6. Haftada basladi bende oluyorum resmenkızlar mide bulantıları 8. ve 9. haftalarda tavan yapıyomuş. valla bende öle bi tavan yaptı ki hiç bir şey kar etmiyor. naneli sakız çiğniyorum. ama sürekli çıkarasım var((
kızlar bulantılarıınz başladımmı ben iki gündür çok kötüyüm su bile içemiyrum benim gibi olan var mı nasıl çözüm buluyorsunuz bulantı ve baş dönmenize.
birde benim doktorum bana hiç folik asit başlamadı doğrudan elevit verdi içinde yeteri miktarda folik asit var dedi. içinizda direk elevite başlayan var mı? aklıma takıldı
ben çok zayıf hamile kaldım acaba benden yeterli beslenir mi 45 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?