2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar çin takvimine şuna buna bakan var mı? bnm çin takvimi erkek gösteriyor ama çok bulantı kız diyorlar hiç biri kesin değil tabi Allah bilir ama insan mrk ediyor işte :)

kızlar çin takvimine şuna buna bakan var mı? bnm çin takvimi erkek gösteriyor ama çok bulantı kız diyorlar hiç biri kesin değil tabi Allah bilir ama insan mrk ediyor işte :)

Benim kiz diyor cin takvimi ama cinsiyeti erkek belirledigi icin sacma geliyor bana ama yine de baktim . Oglumda erkek gostermisti.

anneler bişiy danışacağım ben hep hamile olduğumu unutuyorum :) ben sanki hamile olunca her an kelebek gibi olacağım sanıyordum şimdi çok normalim tedavi gördüm çok istedik bu bebeği Allahım da nasip etti şükür ama neden böyleyim ki normalim yani aklıma gelince seviniyorum hayal dahi kuramıyorum

Bende baktım erkek gözüküyor.birde rus takvimi var onada baktım ondada erkek.hastanedeyken kadınlarınkine baktım hep dogru çıkıyordu.onların cinsiyetleri belliydi zaten.gnede rabbim bilir

Bende baktım erkek gözüküyor.birde rus takvimi var onada baktım ondada erkek.hastanedeyken kadınlarınkine baktım hep dogru çıkıyordu.onların cinsiyetleri belliydi zaten.gnede rabbim bilir
ben baktım kız çıkıyor ablamın oğlu var baktım erkek diyor ama ben hep rüyamda erkek görüyorum hayır olsun sağlıklı olsunlar da :)

Benim kiz diyor cin takvimi ama cinsiyeti erkek belirledigi icin sacma geliyor bana ama yine de baktim . Oglumda erkek gostermisti.

Bende inanmiyorum ama bakiyorum tüm dogmuş cocuklarda dogru cikiyo.oglumdada erkek gösterdi bundada baktım erkek.Rabbim hepimize saglikli evlat dogurmayı naşip etsin inş.

Bende baktim erkek cikti..
Ama tup bebekte yanlis olabilir dems bi yerde de :1

Saglikli olsunda kiz erkek hc farketmez

Son düzenleme:
ılac kullanmıstım ama tozdu aksam yatarken suya koyup ıcıyorsun tek doz. sabaha kadar tuvalete cıkmamaya gayret edıyorsun.

Mrb benim de idrar kültürümde üreme olduğu için doktorum antibiotik kullanmamı istedi, Zinnat 500mg, sabah akşam 7 gün...böyle bir durumla karşılaşan var mı? Bebeğe zararı olmaz dedi, inşallah bişi olmaz
Bu arada ilk yapılan testlerde şeker yani glikoz da ölçülüyor ya. Benim 104 çıkmıştı, bi doktor görünce , aç mıydın bunda dedi ve şaşırdı. Benim doktorum bişey demedi. Sizin nasıldı?

Son düzenleme:
Selam kizlar.benimde idrar kulturum cikti.ureme olmadi yaziyor.dun kahveden daha acik sivi halde geldi akintim.bugun yine eskisi gibi resmen sutlukahve alistim artik da bebissaglikli olsun yeter.yarin yine doktora gidicem okula baslayip baslamamayi konusacagiz

O ilactan emzirirken kullanmistim ben zarari yok sanirim. Ben kahvalti yapip gitmistim 93 cikmisti sekerim. Yemek yemissen yuksek cikiyor. 93 e dikkat et demisti yemek yemistim deyince ondandir dedi.

Ureme olmadi yaziyorsa iyi cikmis demektir

bana da elevit verdi doktor içinde hepsinden var dedi folik asit de var dedi içinde.bende sadece elevit kullandım

Benimde tüm belirtilerim gitti. Uyku, sinir ve göğüs sancısı vardı kalmadı hiçbiri mecbur muayneyi beklicez. evhamlı değilsin bence gayet normal endişelerin

sonunda bişeyler yiyebildim kızlar... mercimek çorbasının içine bol limon sıktım iki kase içtim ekmekle beraber... bulantıyı bastırdı biraz. yatmaya doğru gene acıkırım off...

kızlar mide bulantıları 8. ve 9. haftalarda tavan yapıyomuş. valla bende öle bi tavan yaptı ki hiç bir şey kar etmiyor. naneli sakız çiğniyorum. ama sürekli çıkarasım var((
6. Haftada basladi bende oluyorum resmen

Gebe kalmadan once folikasit iciyordum gebelikle beraber elevit e baslatti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…