kızlar bulantılarıınz başladımmı ben iki gündür çok kötüyüm su bile içemiyrum benim gibi olan var mı nasıl çözüm buluyorsunuz bulantı ve baş dönmenize.
birde benim doktorum bana hiç folik asit başlamadı doğrudan elevit verdi içinde yeteri miktarda folik asit var dedi. içinizda direk elevite başlayan var mı? aklıma takıldı
sevgili anne adayı
bgün bebeğimi gördüm ve alp atışını dinledim artı bende kendimi nisan anne adayı olarak görüyorumm
hepimize hayırlı uğurlu olur inşallahhh
bende senin gibiyim arkadaşım kızım 20 aylık hala emiyodu hamileymişim haberim yok bebek birden meme emmek ismez oldu tabi öğrendkten sonra vbende suçluluk duydum süpriz bi hamilelik oldu bizim içinde
Gunaydın kızlar ben suan 8+3 haftalık hamıleyım ama sankı mıgde bulantım azaldı daha rahatım ama tedırgınım bebısme ya bırsey olduysa Allah korusun olsa kanama falan olur dımı muhakkak(off ya bulantı olsa bır dert gecse bır dert cok tedırgınım..
Arkadaşlar bu site çok güzel , oldukça faydalı bilgiler mevcut , fakat birbirimizle daha aktif , daha hızlı iletişim kurabilmek için sosyal paylaşım sitelerinden birinde ( reklam olmaması için isim vermiyorum , malum site ) 2014 Nisan anneleri isimli sayfa açılmış.Bilginize
Canım ılk bebegın ıcın cok uzuldum Allah bu bebısını sag salım kucagna almayı nasıp etsın..benım ılk hamılelıgım canım cok korkuyorum nedense bır turlu rahat degılım..canım senı uzmek ıstemıyorum ama merak ettım ılk hamılelıgınde kalbı durdugunda kanaman falan oldumu nezaman gıtın doktora agrın falan mı olduBende 8haftalık hamileyim.benimde bulantım geçti çok hafif oluyo.bu haftadan önce ölüyordum ögürmekten.pazartesi kontrolüm var bende merak ediyorum bebişimi.karnıma bakınca hala segirdiğini görüyorum ve rahatlıyorum.ama insanın aklına herşey geliyo.benim ilk be egimin kalbi durmuştu.bütün hamilelik belirtilerim kaybolmuştu.biraz tedirginlik var bende.rabbim hepimizin bebişlerine saglıklı ömür versin
Hayırlı olsun canım gözün aydn.Allah hepimizi tamamına erdirsin inşlh.sevgili anne adayı
bgün bebeğimi gördüm ve alp atışını dinledim artı bende kendimi nisan anne adayı olarak görüyorumm
Bende 8haftalık hamileyim.benimde bulantım geçti çok hafif oluyo.bu haftadan önce ölüyordum ögürmekten.pazartesi kontrolüm var bende merak ediyorum bebişimi.karnıma bakınca hala segirdiğini görüyorum ve rahatlıyorum.ama insanın aklına herşey geliyo.benim ilk be egimin kalbi durmuştu.bütün hamilelik belirtilerim kaybolmuştu.biraz tedirginlik var bende.rabbim hepimizin bebişlerine saglıklı ömür versin
sevgili anne adayı
Arkadaşlar bu site çok güzel , oldukça faydalı bilgiler mevcut , fakat birbirimizle daha aktif , daha hızlı iletişim kurabilmek için sosyal paylaşım sitelerinden birinde ( reklam olmaması için isim vermiyorum , malum site ) 2014 Nisan anneleri isimli sayfa açılmış.Bilginize
günaydınlarr benide aranıza alırmısınız acaba :)
Gozunuz aydin. Sizin nick bana yabanci gelmedi sanirim bi konuda yine konusmuslugumuz var gibi.
Gormustum ben de ama kimse yoktu.
Hosgeldin
hoşbuldumm :):)
kızlar selam,
bugün nasılsınız? ben çok fenayım ne yesem çıkarıyorum. nasıl geçecek bu mide bulantısı
Ne kadarlik hamilesin?
Gunaydın kızlar ben suan 8+3 haftalık hamıleyım ama sankı mıgde bulantım azaldı daha rahatım ama tedırgınım bebısme ya bırsey olduysa Allah korusun olsa kanama falan olur dımı muhakkak(off ya bulantı olsa bır dert gecse bır dert cok tedırgınım..
Bende 8haftalık hamileyim.benimde bulantım geçti çok hafif oluyo.bu haftadan önce ölüyordum ögürmekten.pazartesi kontrolüm var bende merak ediyorum bebişimi.karnıma bakınca hala segirdiğini görüyorum ve rahatlıyorum.ama insanın aklına herşey geliyo.benim ilk be egimin kalbi durmuştu.bütün hamilelik belirtilerim kaybolmuştu.biraz tedirginlik var bende.rabbim hepimizin bebişlerine saglıklı ömür versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?