2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
bugun kotrolum olmamasina ragmen, akapunktur icin ebeme gitmistim, ebemde beni dra yonlendirdi.. ilk kotrolum sayip kanini alabiliriz , ama ben ayin 9na kadar bekleyebilcegimi soyledim.. cunku suan beni acil aldigi icin benimle cok ilgilenmiycegini dusundum.. kendi gunumu bekledim..

neyse sikayetlerimi ( bulanti ) soyledim, asla ilac kullanmamami soyledi, tamam zarari yok deniliyor ama, biz tavsiye etmiyoruz dedi ( ilk gebeligimdede cok kotu durumdaydim hic ilac vermememisleri. akapunktur en iyisi dedi..

ondan sonra ben karnimda bir bebek oldugunu nasil bilebilcemki dedim, erken ultrasyonmu istiyorsun dedi, evet dedim ebemle konuscagiz o konuyu dedim.. guzel dedi.. baska ne gibi seyler emin eder beni icimde bir bebek olduguna dedim ( bos gebelikti korkum )

hamilelik belirtilerini yasiyorsan icinde bir bebek var dedi. hatta bulantilarda bunlardan bir tanesi dedi.

sevgili anne adayı
bgün bebeğimi gördüm ve alp atışını dinledim artı bende kendimi nisan anne adayı olarak görüyorumm
hepimize hayırlı uğurlu olur inşallahhh

doktorum banada folik asit vermedi. direk elevitle başladım devam ediyorum kullanmaya.

bende senin gibiyim arkadaşım kızım 20 aylık hala emiyodu hamileymişim haberim yok bebek birden meme emmek ismez oldu tabi öğrendkten sonra vbende suçluluk duydum süpriz bi hamilelik oldu bizim içinde

Sibel1982 benim icin de sürpriz bir gebelik oldu ve 15 aylık ve hala bagimli sekilde emmekte olan küçüğüme kıyamiyorum nerdeyse onu dusunmekten sevinemiyorum hamileligime birinden birine haksızlık mı ederim ikisine de yetebilirmiyim diye düşünüyorum o yüzden dertleşmek istedim aceba ben mı tuhafım yoksa benim durumundaki herkes aynimi hissediyordur? Sağlıkla ve hayırla alalım da kucağımıza tabiiki herseyin bası o.

Arkadaşlar bu site çok güzel , oldukça faydalı bilgiler mevcut , fakat birbirimizle daha aktif , daha hızlı iletişim kurabilmek için sosyal paylaşım sitelerinden birinde ( reklam olmaması için isim vermiyorum , malum site ) 2014 Nisan anneleri isimli sayfa açılmış.Bilginize

Kızlar bendede sabah bi bulantı oluyor bir kaç tane çubuk kraker yiyorum geçiyor.Hiç çıkartmıyorum yani.Oysaki bende hamile olmadan önce inşallah bulantılarım olu diye çok dua etmiştim.Çünkü çok iştahlı birisiyim.Kilolar alır başını gider diye korkuyorum.Hedefim ilk 3 ay kilo almamaktı ama şuan 1.5 kilo almış durumdayım.:18:

Gunaydın kızlar ben suan 8+3 haftalık hamıleyım ama sankı mıgde bulantım azaldı daha rahatım ama tedırgınım bebısme ya bırsey olduysa Allah korusun olsa kanama falan olur dımı muhakkak(off ya bulantı olsa bır dert gecse bır dert cok tedırgınım..

Bende 8haftalık hamileyim.benimde bulantım geçti çok hafif oluyo.bu haftadan önce ölüyordum ögürmekten.pazartesi kontrolüm var bende merak ediyorum bebişimi.karnıma bakınca hala segirdiğini görüyorum ve rahatlıyorum.ama insanın aklına herşey geliyo.benim ilk be egimin kalbi durmuştu.bütün hamilelik belirtilerim kaybolmuştu.biraz tedirginlik var bende.rabbim hepimizin bebişlerine saglıklı ömür versin

Ben bulamadim canim grubu

Canım ılk bebegın ıcın cok uzuldum Allah bu bebısını sag salım kucagna almayı nasıp etsın..benım ılk hamılelıgım canım cok korkuyorum nedense bır turlu rahat degılım..canım senı uzmek ıstemıyorum ama merak ettım ılk hamılelıgınde kalbı durdugunda kanaman falan oldumu nezaman gıtın doktora agrın falan mı oldu

sevgili anne adayı
bgün bebeğimi gördüm ve alp atışını dinledim artı bende kendimi nisan anne adayı olarak görüyorumm
Hayırlı olsun canım gözün aydn.Allah hepimizi tamamına erdirsin inşlh.

Canım hayırlı olsun bebegn.Allah bu sefer kucagına almani nasip etsin.Bişey sormak istiyorum ama maksadım üzmek degil seni ama anlarsın bu tedirgnlik kötü birşey.yaşiyomu bişeymi oldu korkuyoruz.kalbi durunca belirtiler kayboldu demişsin ya kanama sancı falan oldumu.yoksa kontrole gdincemi ögrendin.şimdiden teşekürler.

sevgili anne adayı

Gozunuz aydin. Sizin nick bana yabanci gelmedi sanirim bi konuda yine konusmuslugumuz var gibi.

Gormustum ben de ama kimse yoktu.

günaydınlarr benide aranıza alırmısınız acaba :)

Hosgeldin

Cok korkuyorum boyle seyler okudukca.
Bend hic blirti de yok olmayincada kotu seyler oluyo saniyorum.
Allahim su riskli 12 hafta gecse iidi.biraz rahatlardik sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…