2013 Nisan annesi olarak çok duygulandım bu topiği görünce. Zaman ne de hızlı akıp geçmiş. Geçen sene bu vakitlerde heyecanla hamile kalabilmeyi dilerken şimdi 3 aylık olan bebeklerimizle ilgileniyoruz. Şimdiden bütün 2014 Nisan annelerini tebrik ediyorum.
arkadaslar tam 5haftalığım alttan baktı kese 12mm ıyi mi
ınşallah canım yaiyi canımmm bence maşallah size
bende bugün gittim 4+2 düm ve 6mm çıktı..artık hızla büyüyecekler
Cok karisigim kizlar bazen cok mutlu bazen cok kaygili bazen mutsuz nasil grcecek 8 ay bilmiyorum daha kalp atisini bile duymadim
karından baktı ama sıkışık değilim.diye net göremedi bide karından bakınca alttan bakmaya gore kese daha küçük görünür demi yani karından baksaydi kese daha mi kucuk görünürdüCok cok iyi cnm gozunaydin alttan bakmaya hic gerek yokmus benim8.3 tu karindan gozuktu seninkide gorunurdu.
Maşallah sana ben malesef bu kadar yapamıyorum, çalıştığım icin baya yoruluyorum,ama fırsat buldukça okumaya çalışıyorum. Aklıma geldikçe salavat ve kelimeyi tevhid çekiyorum. Hatime henüz basliyamadim. Eylül ayinda kuran kursu başlıyor tecvid öğrenicem inşallah.İnsaallah Canim
bende 29 Haziran'da muhtemel doğacağız tarih 4 Nisan kismetse cnm
Sonuc ne çıktı senin peki? Bugun mü belirsiz konuştu doktorun?
Allah kabul etsin Canim hatim başladın mı?
Birde ben elimi karnıma koyup asr süresini okuyorum sabırlı olsun diye ihlas okuyorum Salih evlat olsun diye
Meryem - Yusuf- ibrahim- Muhammed sürelerinden birini muhakkak okumak gerekiyormuş hergün elini karnına koyup
Meryem suresi edepli iffetli - Yusuf suresi güzel yüzlü - ibrahim suresi Salih evlat - Muhammed suresi sanıyorum erkek evlat isteyenler içindi ben hepsini sesli okuyorum elimden geldiğince cevsen salavat kitap yaptıgım bişey yok zaten dışarı bile çıkmama müsaade etmedi doktorum evdeyim 20 gündür
Doktorum yıllık izine çıkıyor 12 sinde kalp atiskariyla keseye bir bakacak nasipseçok sağol canımmm
darısı başına inşallah..
aslında sen gün olarak benden önce görünüyorsun kese çoktan belli olmuştır
Hayirli olsun tatlim.. Muhtemelen görünür 9 Nisan'da dogumnyapacak arkadasın görünmüş bu arada benimde akıntım var normaldenbenim akıntım olmazdı sanırım gebelikte normal..Arkadaslarmehaba bu sayfayi gordugumiyi oldu.Bendebu hafta basi ogrendim hamile oldugumu.Daha cok yeniyiz:)Hesaplayiciya gore 8nisan gibi gozukuyordogum.Batim daha dundu.doktorum 2 hafta sonra gelmemi soyledi.Yalniz ben ayaklta kalinca biraz gezince falan sari gibi azakintim oluyor.Sizlerdede var mi?Birde bu kese ben simdi gitsem gorulur mu?
Cok karisigim kizlar bazen cok mutlu bazen cok kaygili bazen mutsuz nasil grcecek 8 ay bilmiyorum daha kalp atisini bile duymadim
Maşallah canım Allah nazarlardan saklasın inşallah. Bizde yarın kısmetse kalp atışını duymaya gideceğiz. Dua et bizim için dekızlarrr şimdi hastaneden geldik kesemizi gördük çok şükür 6mmdış gebelik değilmiş
bhcg değerimde 1850 olmuş
2 hafta sonra kalp atışları için gel dedi ama yarın ankaraya yola çıkıyoruz orada gidicem inşallah..
Maşallah sana ben malesef bu kadar yapamıyorum, çalıştığım icin baya yoruluyorum,ama fırsat buldukça okumaya çalışıyorum. Aklıma geldikçe salavat ve kelimeyi tevhid çekiyorum. Hatime henüz basliyamadim. Eylül ayinda kuran kursu başlıyor tecvid öğrenicem inşallah.
Sen ne yaptın hatime başladın mı
öncelikle hayırlı olsun. Akıntı bendede oluyor sıkma canını herşey çok güzel olacak inşallah. Güzel şeyler düşün ve güzel şeyler için dua etArkadaslarmehaba bu sayfayi gordugumiyi oldu.Bendebu hafta basi ogrendim hamile oldugumu.Daha cok yeniyiz:)Hesaplayiciya gore 8nisan gibi gozukuyordogum.Batim daha dundu.doktorum 2 hafta sonra gelmemi soyledi.Yalniz ben ayaklta kalinca biraz gezince falan sari gibi azakintim oluyor.Sizlerdede var mi?Birde bu kese ben simdi gitsem gorulur mu?
karından baktı ama sıkışık değilim.diye net göremedi bide karından bakınca alttan bakmaya gore kese daha küçük görünür demi yani karından baksaydi kese daha mi kucuk görünürdü
aynıu duygular hisler bende de var canım ve bende daha keseyi görmedim inşallah salı günü gittiğimde göreceğim hayırlısıyla
Arkadaslarmehaba bu sayfayi gordugumiyi oldu.Bendebu hafta basi ogrendim hamile oldugumu.Daha cok yeniyiz:)Hesaplayiciya gore 8nisan gibi gozukuyordogum.Batim daha dundu.doktorum 2 hafta sonra gelmemi soyledi.Yalniz ben ayaklta kalinca biraz gezince falan sari gibi azakintim oluyor.Sizlerdede var mi?Birde bu kese ben simdi gitsem gorulur mu?
Baslamadim daha Ramazan'da ki hatmimi bitirmeye çalışıyorum o bitince baslarım insaallah
Sen calisiyormussun ben evden devam ediyorum isime meslekten dolayı avantajliyim ama hiç temizlik ütü falan yapmıyorum bir tek yemek sagolsun kiz kardesim supurup siliyor bende okuyorum iste
Gorevim gibi geliyor maneviyatı saglıgı sanki buna bağlımız gibi gebelikte yabanci dil egitimi bile veriyorlar asına olsun diye biz niye yapmayalım dimi
Doktorum yıllık izine çıkıyor 12 sinde kalp atiskariyla keseye bir bakacak nasipse
Hayirli olsun tatlim.. Muhtemelen görünür 9 Nisan'da dogumnyapacak arkadasın görünmüş bu arada benimde akıntım var normaldenbenim akıntım olmazdı sanırım gebelikte normal..
Ayyyyy aynı ben yaaaaa
Napcaz ki
Grafikerim Canim.. Allah kabul etsin insaallah..Çok haklısın bende elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sen ne iş yapıyorsun
Öyle Canim ya sağlıklı beslenmek dedin de aklıma geldi acaba roka yiyebiliyor muyuz? Ben balığın yanında çok seviyorum ama korkuyorum düşer falan demişti bı teyze bildiginiz bir yan etkisi var mı acaba kizlar :26:Ahh bi bilsem dua etmekten ve saglikli beslenmekten baska yapacak bisey yok hersey Allahin takdiri...
Valla bende bulantı başlamadı henüz sadece kasıklarım ağrıyor o kadarkızlar nasılsınız..
bulantınız oluyor mu ben de salı günü gideceğim doktora kese için bakalım hayırlısı
ben hamileliğimi çok erken öğrendim o yüzden beklemek şimdi çok zor
sadece baş dönmesi ve bel ağrısı var..benim hiç bulantım yok şimdilik iyi gibiyim
sizler nasılsınız inşallah sağlıkla hepimiz kavuşuruz yavrularımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?