2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
iyi canımmm bence maşallah size

bende bugün gittim 4+2 düm ve 6mm çıktı..artık hızla büyüyecekler

Son düzenleme:

Kesinlikle katiliyorum,
Sacma olcak ama 2014 nisan topigini gorunce sok oldum, zaman gercektende cok cabuk geciyor.2012 nisan annelerine ozenirdim ne guzel dogurdular ilgileniyorlar diye simdi bizde onlar gibiyiz.
2014 nisan anneleri guzel bir hamilelik donemi gecirirsiniz insAllah,tebrik ederim simdiden Allahim hayirli evlatlar nasip etsin.

Cok karisigim kizlar bazen cok mutlu bazen cok kaygili bazen mutsuz nasil grcecek 8 ay bilmiyorum daha kalp atisini bile duymadim

Cok karisigim kizlar bazen cok mutlu bazen cok kaygili bazen mutsuz nasil grcecek 8 ay bilmiyorum daha kalp atisini bile duymadim

aynıu duygular hisler bende de var canım ve bende daha keseyi görmedim inşallah salı günü gittiğimde göreceğim hayırlısıyla

Cok cok iyi cnm gozunaydin alttan bakmaya hic gerek yokmus benim8.3 tu karindan gozuktu seninkide gorunurdu.
karından baktı ama sıkışık değilim.diye net göremedi bide karından bakınca alttan bakmaya gore kese daha küçük görünür demi yani karından baksaydi kese daha mi kucuk görünürdü

Maşallah sana ben malesef bu kadar yapamıyorum, çalıştığım icin baya yoruluyorum,ama fırsat buldukça okumaya çalışıyorum. Aklıma geldikçe salavat ve kelimeyi tevhid çekiyorum. Hatime henüz basliyamadim. Eylül ayinda kuran kursu başlıyor tecvid öğrenicem inşallah.
Sen ne yaptın hatime başladın mı

çok sağol canımmm
darısı başına inşallah..
aslında sen gün olarak benden önce görünüyorsun kese çoktan belli olmuştır
Doktorum yıllık izine çıkıyor 12 sinde kalp atiskariyla keseye bir bakacak nasipse
Hayirli olsun tatlim.. Muhtemelen görünür 9 Nisan'da dogumnyapacak arkadasın görünmüş bu arada benimde akıntım var normaldenbenim akıntım olmazdı sanırım gebelikte normal..

Ayyyyy aynı ben yaaaaa
Napcaz ki

Maşallah canım Allah nazarlardan saklasın inşallah. Bizde yarın kısmetse kalp atışını duymaya gideceğiz. Dua et bizim için de

Baslamadim daha Ramazan'da ki hatmimi bitirmeye çalışıyorum o bitince baslarım insaallah
Sen calisiyormussun ben evden devam ediyorum isime meslekten dolayı avantajliyim ama hiç temizlik ütü falan yapmıyorum bir tek yemek sagolsun kiz kardesim supurup siliyor bende okuyorum iste
Gorevim gibi geliyor maneviyatı saglıgı sanki buna bağlımız gibi gebelikte yabanci dil egitimi bile veriyorlar asına olsun diye biz niye yapmayalım dimi

öncelikle hayırlı olsun. Akıntı bendede oluyor sıkma canını herşey çok güzel olacak inşallah. Güzel şeyler düşün ve güzel şeyler için dua et

karından baktı ama sıkışık değilim.diye net göremedi bide karından bakınca alttan bakmaya gore kese daha küçük görünür demi yani karından baksaydi kese daha mi kucuk görünürdü

Yok canim oyle oldugunu zannetmiyorum alttan bakmak buyuk gostermez sadece erken gorunmesini saglar karindan gorunmediginde alttan bakar drlar.senin kesenin boyutu cok iyi bu arada Allah tamamina erdirsin.

Ayyyy bnm de muhtemel dogum tarihim de 8 nisan. :) :) dr kese haftaya görünür dedi. Ve bnde de sari akinti var.

Çok haklısın bende elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sen ne iş yapıyorsun

Ahh bi bilsem dua etmekten ve saglikli beslenmekten baska yapacak bisey yok hersey Allahin takdiri...

kızlar nasılsınız..
bulantınız oluyor mu ben de salı günü gideceğim doktora kese için bakalım hayırlısı
ben hamileliğimi çok erken öğrendim o yüzden beklemek şimdi çok zor
sadece baş dönmesi ve bel ağrısı var..benim hiç bulantım yok şimdilik iyi gibiyim
sizler nasılsınız inşallah sağlıkla hepimiz kavuşuruz yavrularımıza

Çok haklısın bende elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sen ne iş yapıyorsun
Grafikerim Canim.. Allah kabul etsin insaallah..
Yediklerinize dikkat ediyormusunuz kizlar? Neler önerdiler acaba kac kilo alacağız yaaaa ben kilolu kaldım hamile şimdi diyetisyene gidiyorum
Ahh bi bilsem dua etmekten ve saglikli beslenmekten baska yapacak bisey yok hersey Allahin takdiri...
Öyle Canim ya sağlıklı beslenmek dedin de aklıma geldi acaba roka yiyebiliyor muyuz? Ben balığın yanında çok seviyorum ama korkuyorum düşer falan demişti bı teyze bildiginiz bir yan etkisi var mı acaba kizlar :26:

Valla bende bulantı başlamadı henüz sadece kasıklarım ağrıyor o kadar

bende pek kasık ağrısı yok nadiren tatlı tatlı sancı oluyor ama belim çok ağrıyor..
senin ilk bebek mi ikinci mi..
benim 4 yaşında bir dünya tatlısı kızım var..bu ikinci gebeliğim bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…