canım uyumaman normal psikolojiktir hayatın alt üst oldu kolay mı en iyi ilac zaman inşallah kolay bir şekilde atlatirsinKızlar 2 gündür uyanıyorum ve uyuyamiyorum sonra
Saatlerimi alıyor bir daha uyumak.
Kızımı anlamaya başladım.
Günaydıngunaydin kizlar 2gundur havalar cok kotu insanin yataktan cikasi gelmiyor ama kuzu donler mi altida ayakta
Gunaydin guzel bir hafta olur insallah. Aksam yaramazim koltuktan dustu. Kasla goz arasi nasil yapti bilemiyorum. Onu yerde gorunce elim ayagim buz kesti, sanki tum kanim cekildi. Yuzumuzu&endisemizi gorunce o da agladi. Korktuk basini carpti diye. Hastaneye goturduk, kafa filmi cekildi&muayene edildi. Cok sukur bir sikintisi yokmus. Sabahi sabah ettim tabi acaba birsey olacak mi diye basinda nobet tuttum. Rabbim hepimizin yavrusunu esirgesin...
Yenianneyim
Canim insallah bu doktor size yardimci olabilir ve bir care bulabilirsiniz. Hic tecrube ettigim bir konu degil, o yuzden oneride bulunamayacagim. Cok gecmis olsun.
Kubizm
Allah kavustursun gulum. Ayrilik zor. Rabbim sabir versin, cabucak gecsin insallah.
Yarem
Ev arama&tasinma stresini bilirim gulum. Burasi 3. Evim. Bulana kadar 3 ay ev aramistik. Rabbim gonlune gore biryer nasip etsin insallah.
Esmer
Sikintili gunler yasiyorsun canim. Duygularin zaman zaman acabalar yasatacak sana, kadinlarin tabiati boyle. Allah sana guc kuvvet versin. Guzel kaderler yazsin, guzel insanlarla karsilastirsin & aileni basindan eksik etmesin insallah.
götüreceğim canım sağlık ocağına baksın yinede bir doktor...HIRSIZI dr gerkli açıklamayı yapmış götürsende aynı seyı söyleyecektır sağlık ocağına gittiğinde göster ona göre götürürsün bu karadarcık çocuk anestezi almasın inş mr gerek kalmaz çok geçmiş olsun
canım sağlık ocağından başka kontrole götürdüğüm bir doktor daha var onada götüreceğim...canım direk inek sütü ağır gelebilir diye sulandırıyorlar 1 yaşından sonra sulandırmadan veriyorlar ... pirinç doyurucu olduğu için tok tutsun diye.. azda olsa besleyici yanı vardır ama bana sorarsan hiç faydası yok...ha şeker katmışsın ha pirinç....fos kilo yapıyor bence...ama bebeğe bu aylarda verilebilecek tek karbonhidrat pirinç sanırım...hırsızı inşallah sen evham yapıyorsunsundur ve hiçbirşey çıkmaz ama sakın tek doktorun teşhisine göre hareket etme hepsi farklı birşey söylüyor sonuçta.sonradan daha önemli sorunlar çıkmasın.muhallebiye su neden koyuyoruz süt daha iyi değil mi.ayrıca pirinç onu doyurucu birşey mi yoksa besleyici birşey mi
canım senin kızda bir problem olmamış sanırım... 100 çocuktan 7 sinde aynı şikayet oluyormuşşş çoğunluklada bir sıkıntı olmadan o delikle büyüyormuş bebek... dün iyice baktım deliklerine ışık tuttum diğer büyük deliğinde dibi görünüyor kapalı yani...içim rahatladı biraz...ama ihmal etmem niye sonradan çıktı o beni düşündürdü...I,öncelikle merhaba ben de okuyupta yazmayanlardanım.canım senin bebeğinde ki delik olayı benim kızda da var ancak bizim ki doğuştan kesinlikle ihmal etmemelisin bir doktorla asla yetinme ve çocuk doktoruna degil cocuk cerrahı veya beyin cerrahına göstermelisin usg mutlaka çektir bir riski yok zayen 5-10 dk sürüyor ordan çıkan sonuca göre doktorun seni yönlendirir sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olmak isterim birde doktorum benden bacak hareketlerini sürekli kontrol etmemizi ve azalma olursa kendisini bilgilendirmemizi istemişti.çok geçmiş olsun moralinizi bozmayın canım umarım bir sıkıntı yoktur lütfen çok iyi araştırın çünkü buna bağlı gelişebilecek hastalıklar erken teşisle tedavi edilebiliyor ...
canım benim tamamen kesildi ağrım...bünyeyle alakalı olabilir... kendini üşüttünmü...birde bakmıyorsun yemene içmene kan kaybediyordun.. neyle nasıl ilgisi var bu ağrının bilemiyorum ama...inşallah ilerleyen zamnlarda olduğun regl ağrıların azalır...Yahu kızlar bu regl ağrısı hamile kalmadan önce daha azdı.
Doğum yaptıktan sonra daha fazla ağrıyor.
Bir de derler ki, normal doğum yapınca rahatlıyorsun regl ağrısı daha az oluyor.
Külliyen yalanmış.
inşallah canım...ama içim rahat akşam iyice inceledim... dün açamamıştım poposunun arasını içini temizliycem diye kızartmıştım canı yandı kızımın... dün iyice ayırıp baktım deliğin içini iyice inceledim....Hirsizi
Cok gecmis olsun canim takip et bakalim insallah mr Cekilmeden gecer
benim bu konudaki tezim şöyle ..zaten var olan sütün ve yedirme şeklin geçen ay için geçerliydi... yavaş yavaş yeme aralıkları artıp kendini ve annesini şimdiki öğününe hazırlıyor...İyi geceler güzel anneler,
Normalde gece 1 kere uyanan kızım yine dün gece 2 saatte bir beni kaldırdı,emdi,yattı.sanki alarmı var,2 saat dolunca uyanıyo.gündüz sıkıntı yok,uyuyor,gece ayakta.atağımız geçicek inşallah.
Kubizm Allah kavuştursun,başka ayrılık vermesin,çabucak geçsin inşallah
Sevil,hırsızı,snowy çok geçmiş olsun kuzularınıza
oturtmaktan olmamıştır da ben evdekilere öyle söyledim...sürekli kucakalrında oturtuyorlar...inşallah dikkat ederler artık... çünkü her akşam sırtına masaj yapıp hani şu çapraz el kol birleştirme hareketini yapınca rahatlıyor ve çabuk uyuyor... demekki kemikleri bir birine giriyor sürekli kucakta...[/QUOTE]Hırsız canım geçmiş olsun inşallah korktuğun gibi çıkmaz ilk defa böyle bir şey duyuyorum bizlerde kontrol edelim bende kızı arada oturtuyorum ayakta tutuyorum ondan olduğunu sanmıyorum.sonwycim küçük keremde düşe kalka büyüyecek sitede geçmiş olsun
bendemi alsam şimdiden nasılsa bir gün 4 numara kullanacak...Kızlar o paketteki yeşil primadan aldım 4 numara 101 den herhangi bir üretim hatası yok...
bendemi alsam şimdiden nasılsa bir gün 4 numara kullanacak...
canım bahsettıgın sey benım kuzenımın oglundada varmış bende bu yaz ogrendım çocuk sımdı 2 yasında ve bazen sıvı gelıyormus dr omurılıkten demıs ve amelıyat olması gerekıyormus sanırım bıraz buyumesını beklıyorlarcanım doktor aradı şimdi...o delik her bebekte olur ama kapalıdır... senin bebeğinde açılmış olabilir ama zamanla kapanır dedi...akıntı şeffaf su kıl gibi şeyler varsa içinde ozamn müdehale edilip ameliyatla o kısım alınması gerekir dedi... ben sadece deliği gördüm içinde öyle şeyler yoktu... ozamn izlemede ol ... merak etme falan dedi...ne yapsam bilemedim ben yine götürsem yine aynı şeyi söyleyecekmiş takip et diyecekmiş... çok üstelersek içimiz rahat etmezse anestezi verip bayıltıp mr a sokacaklarmış...minnacık kızım o tünele girecek MR den önce 4-5 saat aç kalması gerekiyormuş uyursa anesteziye gerek kalmazmış ...o kadar aç kalınca uyumazki hem hadi uyanırsa tünelin içinde korkar....ve bebek olduğu için kolay ayılmazmış ...bu belirtiler olursa MR isteriz dedi...
eşimle anlaştık sma alıcam tamam dedi bugün kıza mama alınması lazım... multinetle alışveriş ediyoruz kartta eşimde aptamil alcam yine diyor... sma nın içinde şeker varmış ondan şişiriyormuş bebekleri dedi...ne laf anlıyor ne söz dinliyor... dediğin gibi kızımda sevmez içmezse...organic dedin ama o zaman zarralı değilmi kas dokularını artırması ...genişletmesi şişirmesi... kalpte kas sonuçta...sıkıntı olmuyormu bu tarz asitler...Bu arada ben oğluma bütün mamaları vermiştim sma hariç oda bir önceki oturduğum yerde mopaş vardı orada yoktu .. Neyse dün forumu okuyunca ve mamada bitti ee yakında smilac da yok eşime sma al dedim ... Bizim oğlan yemedi eliyle itti ... Kokusu çok kötü keza tadıda , diğerlerinin tadına da baktığım için kıyas yapabiliyorum ...
Bu arada hepsinin içeriği aynı içinde kreatin var yani kas ve vucut dokularının büyümesini sağlayan organik asit var bu durumda mamaların hepsi aynı görevi görüyor... Kas dokularını arttırıyor..Hatta sporcu besinleride bundan yapılıyor..
eşime birşey denmiyor..kartı elinden alayımda kendim alış veriş yapayım...tamam diyor sonra bildiğini okuyor...ben çıkıyorum artık kızımla .. pazar gübü kanguruya koydum kızımı ...alış veriş yaptık.. kan ter içinde kaldım tabi... ama artık korkmuyorum bebeğimle yalnız dışarı çıkmaktan.. zaten etrafı izlemekten ağlamıyor...Bulabilirsen al canım ...çabuk büyüyorlar nasılsa :) bende eczaneye smilac siparişi verdim eşim onu alacak , işten izin aldı .. Ben hala bi başıma dışarı çıkamıyorum
çok geçmiş olsun... erkek çocuklarında çok sıkıntı oluyormuş...ameliyatı çok kolay ve hızlıymış... küçükte olsa büyükte olsa, sonuçta operasyon işte ....inşallah çabuk atlatır geçer de şu sıkıntıdan kurtulurlar...canım bahsettıgın sey benım kuzenımın oglundada varmış bende bu yaz ogrendım çocuk sımdı 2 yasında ve bazen sıvı gelıyormus dr omurılıkten demıs ve amelıyat olması gerekıyormus sanırım bıraz buyumesını beklıyorlar
Eczaneden keçi sütüyle yapılan var 35 tl o daha iyi onu alabilirsin ama içerik aynı genelde hepsinde ben hepsini tattım ... En kötüsü sma geldi bana tat ve koku olarak.. Daha biberondan geliyor kokusueşimle anlaştık sma alıcam tamam dedi bugün kıza mama alınması lazım... multinetle alışveriş ediyoruz kartta eşimde aptamil alcam yine diyor... sma nın içinde şeker varmış ondan şişiriyormuş bebekleri dedi...ne laf anlıyor ne söz dinliyor... dediğin gibi kızımda sevmez içmezse...organic dedin ama o zaman zarralı değilmi kas dokularını artırması ...genişletmesi şişirmesi... kalpte kas sonuçta...sıkıntı olmuyormu bu tarz asitler...
günaydın kızlar sizin bebeklerde kulağını çekiyor mu kulağı ağrıyor zannettim doktora götürdüm doktor temiz dedi bir sıkıntı yokmuş acaba diş çıkarırken kulak kaşınır mı bir de emerken bile parmağımı ağzına götütüyor ...
günaydın kızlar sizin bebeklerde kulağını çekiyor mu kulağı ağrıyor zannettim doktora götürdüm doktor temiz dedi bir sıkıntı yokmuş acaba diş çıkarırken kulak kaşınır mı bir de emerken bile parmağımı ağzına götütüyor ...
eşime birşey denmiyor..kartı elinden alayımda kendim alış veriş yapayım...tamam diyor sonra bildiğini okuyor...ben çıkıyorum artık kızımla .. pazar gübü kanguruya koydum kızımı ...alış veriş yaptık.. kan ter içinde kaldım tabi... ama artık korkmuyorum bebeğimle yalnız dışarı çıkmaktan.. zaten etrafı izlemekten ağlamıyor...
çok geçmiş olsun... erkek çocuklarında çok sıkıntı oluyormuş...ameliyatı çok kolay ve hızlıymış... küçükte olsa büyükte olsa, sonuçta operasyon işte ....inşallah çabuk atlatır geçer de şu sıkıntıdan kurtulurlar...
bız 3 aylıkken koymuştuk sımdı 5aylık oldular ve artık daha zor bence tasımasıAcaba erkek bebişler nezaman kanguruya konur birde tek başıma nasıl koyacağım kanguruya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?