2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
gunaydin kizlar 2gundur havalar cok kotu insanin yataktan cikasi gelmiyor ama kuzu donler mi altida ayakta

götüreceğim canım sağlık ocağına baksın yinede bir doktor...

canım sağlık ocağından başka kontrole götürdüğüm bir doktor daha var onada götüreceğim...canım direk inek sütü ağır gelebilir diye sulandırıyorlar 1 yaşından sonra sulandırmadan veriyorlar ... pirinç doyurucu olduğu için tok tutsun diye.. azda olsa besleyici yanı vardır ama bana sorarsan hiç faydası yok...ha şeker katmışsın ha pirinç....fos kilo yapıyor bence...ama bebeğe bu aylarda verilebilecek tek karbonhidrat pirinç sanırım...

canım senin kızda bir problem olmamış sanırım... 100 çocuktan 7 sinde aynı şikayet oluyormuşşş çoğunluklada bir sıkıntı olmadan o delikle büyüyormuş bebek... dün iyice baktım deliklerine ışık tuttum diğer büyük deliğinde dibi görünüyor kapalı yani...içim rahatladı biraz...ama ihmal etmem niye sonradan çıktı o beni düşündürdü...

canım benim tamamen kesildi ağrım...bünyeyle alakalı olabilir... kendini üşüttünmü...birde bakmıyorsun yemene içmene kan kaybediyordun.. neyle nasıl ilgisi var bu ağrının bilemiyorum ama...inşallah ilerleyen zamnlarda olduğun regl ağrıların azalır...
uyku problemine gelince... uyusanda uykunu alamzsın çünkü beynin sürekli çalışıyor... insan uyurken bütün vucut organlar görevlerini yavaşlatır dinlenmeye geçer...ama sen uyurken bile beynin kendini kapatmıyor hala düşünüp sorular soruyor...derin uykuya geçemiyorsun... uzun zamanlar bende de olmuştu.. asla uykuya dalamazdım... ancak tv izlerken uyuya kalıyordum ...bazı şeyler silinip anı olduğu zaman inşallah kafanda rahatlayacak...

Hirsizi

Cok gecmis olsun canim takip et bakalim insallah mr Cekilmeden gecer
inşallah canım...ama içim rahat akşam iyice inceledim... dün açamamıştım poposunun arasını içini temizliycem diye kızartmıştım canı yandı kızımın... dün iyice ayırıp baktım deliğin içini iyice inceledim....

benim bu konudaki tezim şöyle ..zaten var olan sütün ve yedirme şeklin geçen ay için geçerliydi... yavaş yavaş yeme aralıkları artıp kendini ve annesini şimdiki öğününe hazırlıyor...

oturtmaktan olmamıştır da ben evdekilere öyle söyledim...sürekli kucakalrında oturtuyorlar...inşallah dikkat ederler artık... çünkü her akşam sırtına masaj yapıp hani şu çapraz el kol birleştirme hareketini yapınca rahatlıyor ve çabuk uyuyor... demekki kemikleri bir birine giriyor sürekli kucakta...[/QUOTE]

Bu arada ben oğluma bütün mamaları vermiştim sma hariç oda bir önceki oturduğum yerde mopaş vardı orada yoktu .. Neyse dün forumu okuyunca ve mamada bitti ee yakında smilac da yok eşime sma al dedim ... Bizim oğlan yemedi eliyle itti ... Kokusu çok kötü keza tadıda , diğerlerinin tadına da baktığım için kıyas yapabiliyorum ...
Bu arada hepsinin içeriği aynı içinde kreatin var yani kas ve vucut dokularının büyümesini sağlayan organik asit var bu durumda mamaların hepsi aynı görevi görüyor... Kas dokularını arttırıyor..Hatta sporcu besinleride bundan yapılıyor..

bendemi alsam şimdiden nasılsa bir gün 4 numara kullanacak...

Bulabilirsen al canım ...çabuk büyüyorlar nasılsa :) bende eczaneye smilac siparişi verdim eşim onu alacak , işten izin aldı .. Ben hala bi başıma dışarı çıkamıyorum

canım bahsettıgın sey benım kuzenımın oglundada varmış bende bu yaz ogrendım çocuk sımdı 2 yasında ve bazen sıvı gelıyormus dr omurılıkten demıs ve amelıyat olması gerekıyormus sanırım bıraz buyumesını beklıyorlar

eşimle anlaştık sma alıcam tamam dedi bugün kıza mama alınması lazım... multinetle alışveriş ediyoruz kartta eşimde aptamil alcam yine diyor... sma nın içinde şeker varmış ondan şişiriyormuş bebekleri dedi...ne laf anlıyor ne söz dinliyor... dediğin gibi kızımda sevmez içmezse...organic dedin ama o zaman zarralı değilmi kas dokularını artırması ...genişletmesi şişirmesi... kalpte kas sonuçta...sıkıntı olmuyormu bu tarz asitler...

Bulabilirsen al canım ...çabuk büyüyorlar nasılsa :) bende eczaneye smilac siparişi verdim eşim onu alacak , işten izin aldı .. Ben hala bi başıma dışarı çıkamıyorum
eşime birşey denmiyor..kartı elinden alayımda kendim alış veriş yapayım...tamam diyor sonra bildiğini okuyor...ben çıkıyorum artık kızımla .. pazar gübü kanguruya koydum kızımı ...alış veriş yaptık.. kan ter içinde kaldım tabi... ama artık korkmuyorum bebeğimle yalnız dışarı çıkmaktan.. zaten etrafı izlemekten ağlamıyor...

çok geçmiş olsun... erkek çocuklarında çok sıkıntı oluyormuş...ameliyatı çok kolay ve hızlıymış... küçükte olsa büyükte olsa, sonuçta operasyon işte ....inşallah çabuk atlatır geçer de şu sıkıntıdan kurtulurlar...

günaydın kızlar sizin bebeklerde kulağını çekiyor mu kulağı ağrıyor zannettim doktora götürdüm doktor temiz dedi bir sıkıntı yokmuş acaba diş çıkarırken kulak kaşınır mı bir de emerken bile parmağımı ağzına götütüyor ...

kızlar ben bırkac kez yoğurt verım ama köyden annem getırdı ınegimizin sütünden...keçisutunu sımdı verebılırmıyız bıde ıneksutuyle mayalanırmı keçısutu

Eczaneden keçi sütüyle yapılan var 35 tl o daha iyi onu alabilirsin ama içerik aynı genelde hepsinde ben hepsini tattım ... En kötüsü sma geldi bana tat ve koku olarak.. Daha biberondan geliyor kokusu oğlan içmeyince ben içtim kalan mamaları süt olsun diye :) ama bu sma içilecek gibi değil geldi bana :)

kızlar aventbıberon kullanıyorum sız kac numara bıberon baslıgı kullanıyorsunuz 4 alsam mı aceba yoksa 3 mu alsam bılemedım

O kulak çekmeyi ya dişten yada kendini tanımaya çalışıyor :)5 aylıkken yapacakları arasında kulak tutma cnm

O kulak çekmeyi ya dişten yada kendini tanımaya çalışıyor :)5 aylıkken yapacakları arasında kulak tutma cnm...

Acaba erkek bebişler nezaman kanguruya konur birde tek başıma nasıl koyacağım kanguruya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…