canim bn 3 aldim ama delikler cok kucuk 4 delik yada y seklinde delik var ondan alicamkızlar aventbıberon kullanıyorum sız kac numara bıberon baslıgı kullanıyorsunuz 4 alsam mı aceba yoksa 3 mu alsam bılemedım
Ben sezeryn oldum eskisinden daha az agrim oluyo:) bu ikinci reglim bakalim nasil olacak devami. Benim hamilelikten once cok feci agrim olurdu hep ilac kullanirdim. Cikolata Kistim vardi sezeryanda temizlendi, agrimin azalmasinin sebebi sanirim bu olabilir:)
günaydın kızlar sizin bebeklerde kulağını çekiyor mu kulağı ağrıyor zannettim doktora götürdüm doktor temiz dedi bir sıkıntı yokmuş acaba diş çıkarırken kulak kaşınır mı bir de emerken bile parmağımı ağzına götütüyor ...
bız 3 aylıkken koymuştuk sımdı 5aylık oldular ve artık daha zor bence tasıması
İYİKİ DOĞDUN ...Doğum günün ayın 10 undamıydı snowyy ... geçmiş olsun ...korkma canım...çok kısa bir işlem...anneminde vardı hatta gözünün içinde bile vardı.. senin kapaktaymış ağrısı sızısı bile olmaz ...inşallah olup biter de sende bu kadarcıkmıydı dersin...Selamlar
Dun kuzum eskisi gibi uyudu sukur. Havalar ıyiden iyiye serinledi, onun da etkisi olabilir. Ben de ne zamandır ilk defa guzel uyudum. Ama kaç gundur uykusuzluktan gozlerim kaşınıyor ve agrıyordu. Doktora gıttım bu sabah. Goz tansiyonu sınırda cıktı, yorgunluktan dedi. Goz kapagımın iç kısmında bir ben vardı. Onu da almak istedi. Perşembe ameliyat edecek. Ben anneyim korkmamam lazım ama, cooooook korkuyorum
Benim rahmimde de miyom varmış. O alındıktan sonra adetler agrısız olmaya basladı. İlk adet zordu ama sonrakileri farketmedim bile
1 aydır yapıyor onu canım. Dişten demişti doktor. Emerken benimki de parmagını sokuyor hatta meme ucunu tırnaklıyor
İYİKİ DOĞDUN ...Doğum günün ayın 10 undamıydı snowyy ... geçmiş olsun ...korkma canım...çok kısa bir işlem...anneminde vardı hatta gözünün içinde bile vardı.. senin kapaktaymış ağrısı sızısı bile olmaz ...inşallah olup biter de sende bu kadarcıkmıydı dersin...
Selamlar
Goz kapagımın iç kısmında bir ben vardı. Onu da almak istedi. Perşembe ameliyat edecek. Ben anneyim korkmamam lazım ama, cooooook korkuyorum ....
A.s.
Öncelikle geçmiş olsun snowyy hiç korkma hissetmezsin bile :) ben gözlerime 4 sene önce geçici makyaj dövme yaptırdım çok acıdı :))))hala çıkmadı maaşalah :)))
Bendeee ben var tam kalem sürdüğümüz yerde kirpiklerin dibinde... Hamilelikte büyüdü ve çoğaldı bende benler .. Gözümdeki nokta kadardı şimdi mercimeğin yarısından küçük bende kararsız kalmıştım.. Ameliyattan benide bilgilendirirsen sevinirim... Benimde hamile kalmadan 1 ay önce smear testimde hücre bozulması gözlenmişti ufaklık 3 aylık olsun tutunsun tekrar yapalım smear dedi doktorum .. Yaptık temiz çıktı geçen ay kontrolümde tekrar smear yaptırdım oda temiz şükür... Bebiş benide iyileştirmiş :)
dün akşam eşim ilk defa hatırlamış doğum günümü .. ve bende dün sabah telefona gelen banka mesajalrından öğrendim...dün aklıma geldi doğum günün...Yarin gulumNe guzel hafizan var bak, bir de unutuyorum diyordun. Seninki kaciydi? (Ben tarihi unuttum )
Insallah kolay gecer canim, goz olunca korkuyor insan. Pazara da kardesimin dugunu var
Patee
Tesekkurler canim. Benim de tam kirpiklerin oldugu yerde. Bir daha kirpik cikar insallahOlsun bitsin yazarim.
Bu arada mamalar afiyet olsun, yesin de buyusun guzel annesi:)
günaydın kızlar sizin bebeklerde kulağını çekiyor mu kulağı ağrıyor zannettim doktora götürdüm doktor temiz dedi bir sıkıntı yokmuş acaba diş çıkarırken kulak kaşınır mı bir de emerken bile parmağımı ağzına götütüyor ...
dün akşam eşim ilk defa hatırlamış doğum günümü .. ve bende dün sabah telefona gelen banka mesajalrından öğrendim...dün aklıma geldi doğum günün...
canım çabuk iyileşiyor ...düğüne kadar bir şeyi kalmaz inşallah...
amin canım ...cümlemizi inşallah...Iyi ki dogdun gulumAllah sana sevdiklerinle saglikla gecirecegin hayirli bir omur nasip etsin insallah:)
sağol canım...benim 8 inde snowyy nin 10 unda... hatırlayamazsam sende iyiki doğdun pateeHırsızı senin mi doğum günün canım anlamadım ben kim kimin :)))yoksa nisan anneleri hep eylülmü :)
Sana da iyiki doğdun ozaman tatlım ailenle daha nice senelere cnm :) banada ozaman :) benimde 18 eylül :) başak burcunu severim :)
Denedimm. Cok sert geldi bana, prima premium hakikaten daha ince ve daha yumusak. Ustelik bu da sizdirdidenedin mi tatlim huggiesi?
dokusu nasil?yumusakligi hava aldiriyor mu?
ve sizma oldu mu?
Cok gecmis olsun canim yaaa. Bilemedim nedir. İlk kez duydummuallakta kalıyor insan büyük yeğenimdede vardı o yüzden kendi kızızmdada hemen bakmıştım doğduğunda göremedim öyle birşey.. düz bariz gördüm...
erkek çocuklarında genelde oluyor ama o delik değil hafif çukurluk birazda derin olabilir ama delik değildir... sadece banyoda kıl tüy birikmesin ilerde kıl dönmesi sorunları yaşamaması için sürekli temizlenmesi gerekiyor endişenme sen...
sonradan olduğuna eminim...her yerine bakmak lazım...ama pimpiriklenmek bazen iyi çünkü önelemini almış oluruz en azından...dün farkettim ...her banyoda temzilerim poposunun arasını ...
müdehaleye gerek olacak bir durum olabilirmiş...internetten baktığıma göre.... ben deliğin dibini göremedim... iğne başı kadar delik ve içini temizledikçe geliyordu arkadan ipliksi krem artıkları...
Snowy cim gecmis olsun canim. Ben de cok korkarim. Ameliyat ya da ufak mudahaleden filn degil de ignedenSelamlar
Dun kuzum eskisi gibi uyudu sukur. Havalar ıyiden iyiye serinledi, onun da etkisi olabilir. Ben de ne zamandır ilk defa guzel uyudum. Ama kaç gundur uykusuzluktan gozlerim kaşınıyor ve agrıyordu. Doktora gıttım bu sabah. Goz tansiyonu sınırda cıktı, yorgunluktan dedi. Goz kapagımın iç kısmında bir ben vardı. Onu da almak istedi. Perşembe ameliyat edecek. Ben anneyim korkmamam lazım ama, cooooook korkuyorum
Benim rahmimde de miyom varmış. O alındıktan sonra adetler agrısız olmaya basladı. İlk adet zordu ama sonrakileri farketmedim bile
1 aydır yapıyor onu canım. Dişten demişti doktor. Emerken benimki de parmagını sokuyor hatta meme ucunu tırnaklıyor
tatlosumm dogum gunun kutlu olsun. Kizinla ve esinle nice mutlu saglikli sedün akşam eşim ilk defa hatırlamış doğum günümü .. ve bende dün sabah telefona gelen banka mesajalrından öğrendim...dün aklıma geldi doğum günün...
canım çabuk iyileşiyor ...düğüne kadar bir şeyi kalmaz inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?