2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Selamlar

Dun kuzum eskisi gibi uyudu sukur. Havalar ıyiden iyiye serinledi, onun da etkisi olabilir. Ben de ne zamandır ilk defa guzel uyudum. Ama kaç gundur uykusuzluktan gozlerim kaşınıyor ve agrıyordu. Doktora gıttım bu sabah. Goz tansiyonu sınırda cıktı, yorgunluktan dedi. Goz kapagımın iç kısmında bir ben vardı. Onu da almak istedi. Perşembe ameliyat edecek. Ben anneyim korkmamam lazım ama, cooooook korkuyorum

Benim rahmimde de miyom varmış. O alındıktan sonra adetler agrısız olmaya basladı. İlk adet zordu ama sonrakileri farketmedim bile

1 aydır yapıyor onu canım. Dişten demişti doktor. Emerken benimki de parmagını sokuyor hatta meme ucunu tırnaklıyor

İYİKİ DOĞDUN ...Doğum günün ayın 10 undamıydı snowyy ... geçmiş olsun ...korkma canım...çok kısa bir işlem...anneminde vardı hatta gözünün içinde bile vardı.. senin kapaktaymış ağrısı sızısı bile olmaz ...inşallah olup biter de sende bu kadarcıkmıydı dersin...

Yarin gulum Ne guzel hafizan var bak, bir de unutuyorum diyordun. Seninki kaciydi? (Ben tarihi unuttum)

Insallah kolay gecer canim, goz olunca korkuyor insan. Pazara da kardesimin dugunu var

.........................................

Patee

Tesekkurler canim. Benim de tam kirpiklerin oldugu yerde. Bir daha kirpik cikar insallah Olsun bitsin yazarim.

Bu arada mamalar afiyet olsun, yesin de buyusun guzel annesi:)

Yarin gulum Ne guzel hafizan var bak, bir de unutuyorum diyordun. Seninki kaciydi? (Ben tarihi unuttum)

Insallah kolay gecer canim, goz olunca korkuyor insan. Pazara da kardesimin dugunu var
dün akşam eşim ilk defa hatırlamış doğum günümü .. ve bende dün sabah telefona gelen banka mesajalrından öğrendim...dün aklıma geldi doğum günün...
canım çabuk iyileşiyor ...düğüne kadar bir şeyi kalmaz inşallah...

Patee

Tesekkurler canim. Benim de tam kirpiklerin oldugu yerde. Bir daha kirpik cikar insallah Olsun bitsin yazarim.

Bu arada mamalar afiyet olsun, yesin de buyusun guzel annesi:)

Sağol cnm nice senelere ailenle beraber daha nicelerine erdirsin rabbim inş ...

Benim kızda bir bucuk aydır kulağı ile oynuyor. Doktora bizde sorduk problem yok dedi

Iyi ki dogdun gulum Allah sana sevdiklerinle saglikla gecirecegin hayirli bir omur nasip etsin insallah:)

Hırsızı senin mi doğum günün canım anlamadım ben kim kimin :)))yoksa nisan anneleri hep eylülmü :)
Sana da iyiki doğdun ozaman tatlım ailenle daha nice senelere cnm :) banada ozaman :) benimde 18 eylül :) başak burcunu severim :)

Iyi ki dogdun gulum Allah sana sevdiklerinle saglikla gecirecegin hayirli bir omur nasip etsin insallah:)
amin canım ...cümlemizi inşallah...
pek alışık değilim kutlamalara hatta sevmemde öyle...ailecek hepsi gelmişler eve...gelmeselerdi daha iyiydi tartıştım biraz sonra gittiler...

sağol canım...benim 8 inde snowyy nin 10 unda... hatırlayamazsam sende iyiki doğdun patee

denedin mi tatlim huggiesi?
dokusu nasil?yumusakligi hava aldiriyor mu?
ve sizma oldu mu?
Denedimm. Cok sert geldi bana, prima premium hakikaten daha ince ve daha yumusak. Ustelik bu da sizdirdi prima da sirttan tasiyodu. Bunun sirtinda lastik var. Sirttan bi iki damla sizmis ama bacaklardan fora. Yolcudur abbas baglasan durmaz modunda bu tatalar. Kapidn olmazsa bacadan portluyolar

Cok gecmis olsun canim yaaa. Bilemedim nedir. İlk kez duydum umarim bir an once duzelir de mudahale edilmesine gerek kalmaz.

Snowy cim gecmis olsun canim. Ben de cok korkarim. Ameliyat ya da ufak mudahaleden filn degil de igneden
Bu arada Kerem dustu mu? Gecmisi okumadim ama sana yapilan alintilardan oyle anladim. Biseyi yok di mi? Gecmis olsun v
tatlosumm dogum gunun kutlu olsun. Kizinla ve esinle nice mutlu saglikli se

Kizlar su an cok saskinim. Kizim uyuyor saniyodum. 10 dk once uyuyodu. Gerci hala uyuyor ama ben kontorl ettikten sonra uyanmis. Muzik kutusunun dugmesine basmis demek ki. Simdi bi gittin baktim ki ninniler esliginde uyuyor :) bundan sonra yatagina yatirdigimda acsam mi muzik kutusunu?? Hic aklima boyle yapmak gelmemisti. Oyuncak niyetine duruyodu besiginde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…