geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda iyileşmeni sağlar inşallah korkma içini ferah tut canımSelamlar
Dun kuzum eskisi gibi uyudu sukur. Havalar ıyiden iyiye serinledi, onun da etkisi olabilir. Ben de ne zamandır ilk defa guzel uyudum. Ama kaç gundur uykusuzluktan gozlerim kaşınıyor ve agrıyordu. Doktora gıttım bu sabah. Goz tansiyonu sınırda cıktı, yorgunluktan dedi. Goz kapagımın iç kısmında bir ben vardı. Onu da almak istedi. Perşembe ameliyat edecek. Ben anneyim korkmamam lazım ama, cooooook korkuyorum
bizimki d e içmez o zaman...afiyet bal şeker süt olsun mamalar...ozamn onun içmediğini ben içeyim madem... lavaboya döküyordum ...senin bu mama gurme liğine güveniyoruz topic olarak...Eczaneden keçi sütüyle yapılan var 35 tl o daha iyi onu alabilirsin ama içerik aynı genelde hepsinde ben hepsini tattım ... En kötüsü sma geldi bana tat ve koku olarak.. Daha biberondan geliyor kokusuoğlan içmeyince ben içtim kalan mamaları süt olsun diye :) ama bu sma içilecek gibi değil geldi bana :)
arkasında fermuar yeri varya orayı açıp tek tek bacakalrını sokuyorum... ama önce kanguruyu giymelisin sonra bebeği oturt içine... şekilden şekile giriyor insan ama oluyor...erkek bebekelrde sıkıntı ama uzun süre oturmadığı zamn sıkıntı olmaz galiba...sürekli yumurtalıklarına baskı olacağı için bazen şişme yapıyormuş...dikkat edersin elinlede desteklersin...Acaba erkek bebişler nezaman kanguruya konur birde tek başıma nasıl koyacağım kanguruya
teşekkürederim canım...hırsızı doğum günün kutlu olsun canım
sert ve emici değil... kızımın kıçı hep ıslak... sırtını falan iyi kavrıyor ama alerji yaptı sürtünmekten...Denedimm. Cok sert geldi bana, prima premium hakikaten daha ince ve daha yumusak. Ustelik bu da sizdirdiprima da sirttan tasiyodu. Bunun sirtinda lastik var. Sirttan bi iki damla sizmis ama bacaklardan fora. Yolcudur abbas baglasan durmaz modunda bu tatalar. Kapidn olmazsa bacadan portluyolar
inşallah canım...içim rahat delikelerin dibini gördüm ya rahatladım....delikelerde akıntı falanda yok kuru ve temiz içleri...izlemedeyim... zaten ilk ayak hareketlerinde yavaşlama zalma oluyormuş... yürüme çağına gelincede yürümesinde sıkıntı oluyormuşş... şimdilik zararsız 2 tane deliği var...Cok gecmis olsun canim yaaa. Bilemedim nedir. İlk kez duydumumarim bir an once duzelir de mudahale edilmesine gerek kalmaz.
amin canım sağol...demekki ninni onu dinlendirmiş inşallah tesadüf değildir...ve her açtığında kendiliğinden uyur...Snowy cim gecmis olsun canim. Ben de cok korkarim. Ameliyat ya da ufak mudahaleden filn degil de igneden
Bu arada Kerem dustu mu? Gecmisi okumadim ama sana yapilan alintilardan oyle anladim. Biseyi yok di mi? Gecmis olsun v
tatlosumm dogum gunun kutlu olsun. Kizinla ve esinle nice mutlu saglikli se
masallhh benım oğlum 7 kılo daha ama gerçekten taşımak zorrlasıyorDoğru şimdi 8.5 kiloyu nasıl taşıyacaz :)))
Canım hem sana hem de keremciğe geçmiş olsun.şükür ki bir şeyi yok.senin de ameliyatın iyi geçer inşallah.şimdiden doğum günün kutlu olsun.tüm dileklerinin gerçekleştiği mutlu yılların olsun.Selamlar
Dun kuzum eskisi gibi uyudu sukur. Havalar ıyiden iyiye serinledi, onun da etkisi olabilir. Ben de ne zamandır ilk defa guzel uyudum. Ama kaç gundur uykusuzluktan gozlerim kaşınıyor ve agrıyordu. Doktora gıttım bu sabah. Goz tansiyonu sınırda cıktı, yorgunluktan dedi. Goz kapagımın iç kısmında bir ben vardı. Onu da almak istedi. Perşembe ameliyat edecek. Ben anneyim korkmamam lazım ama, cooooook korkuyorum
Benim rahmimde de miyom varmış. O alındıktan sonra adetler agrısız olmaya basladı. İlk adet zordu ama sonrakileri farketmedim bile
1 aydır yapıyor onu canım. Dişten demişti doktor. Emerken benimki de parmagını sokuyor hatta meme ucunu tırnaklıyor
Canım tüm dileklerinin gerçekleştiği,sevdiklerinle huzurlu,mutlu yılların olsun.doğum günün kutlu olsuunn.dün akşam eşim ilk defa hatırlamış doğum günümü .. ve bende dün sabah telefona gelen banka mesajalrından öğrendim...dün aklıma geldi doğum günün...
canım çabuk iyileşiyor ...düğüne kadar bir şeyi kalmaz inşallah...
Kizlar su an cok saskinim. Kizim uyuyor saniyodum. 10 dk once uyuyodu. Gerci hala uyuyor ama ben kontorl ettikten sonra uyanmis. Muzik kutusunun dugmesine basmis demek ki. Simdi bi gittin baktim ki ninniler esliginde uyuyor :) bundan sonra yatagina yatirdigimda acsam mi muzik kutusunu?? Hic aklima boyle yapmak gelmemisti. Oyuncak niyetine duruyodu besiginde
Canım hem sana hem de keremciğe geçmiş olsun.şükür ki bir şeyi yok.senin de ameliyatın iyi geçer inşallah.şimdiden doğum günün kutlu olsun.tüm dileklerinin gerçekleştiği mutlu yılların olsun.
Kızlar meyve sebze filesi kullanan var mı ya da kullanmayı düşünen. Almak istiyrum ama kullanışlı olur mu bilemedim.
sana sırf moral lazım...ayın 10 unda doktor rahmine bebeğini koyacakmış davran ...tutacakmı tutmayacakmı diye değil... çok zor ama kafana takmaman lazım... gergin olunca beynin rahmine emir veriyor... hamile kalma daha hazır değiliz gerginiz diyor... lafta değil gerçekten rahat olman lazım...bebeğin gelecek ama sen hazır olduğunda gelecek... sevdiğin şeyleri yap eğlen...
öyle canım benim çok şükür şu günlerde iyiyim.yarın büyük gün herşeyin hayırlısı
Ben emzik seklinde olanlardan aldim gulum. Sebze koydum icine, disini kasisin diye. Nereye saldiracagini sasirmisti cunku. Ama pek ilgilenmedi. Bir iki aldi agzina birakti. Meyve gibi sekerli-sulu bir gida olsaydi icindeki belki ilgilenirdi. Daha 5 aylik oldugundan ben meyve deneyemedim. 6 aylik olunca da meyveleri yemeye baslayacak zaten. Ama hepsi birbirinden farkli. Belki senin yavrun begenir.
Evet prima daha iyi. Test ettim onayladim.bizimki d e içmez o zaman...afiyet bal şeker süt olsun mamalar...ozamn onun içmediğini ben içeyim madem... lavaboya döküyordum ...senin bu mama gurme liğine güveniyoruz topic olarak...
arkasında fermuar yeri varya orayı açıp tek tek bacakalrını sokuyorum... ama önce kanguruyu giymelisin sonra bebeği oturt içine... şekilden şekile giriyor insan ama oluyor...erkek bebekelrde sıkıntı ama uzun süre oturmadığı zamn sıkıntı olmaz galiba...sürekli yumurtalıklarına baskı olacağı için bazen şişme yapıyormuş...dikkat edersin elinlede desteklersin...
teşekkürederim canım...
sert ve emici değil... kızımın kıçı hep ıslak... sırtını falan iyi kavrıyor ama alerji yaptı sürtünmekten...
inşallah canım...içim rahat delikelerin dibini gördüm ya rahatladım....delikelerde akıntı falanda yok kuru ve temiz içleri...izlemedeyim... zaten ilk ayak hareketlerinde yavaşlama zalma oluyormuş... yürüme çağına gelincede yürümesinde sıkıntı oluyormuşş... şimdilik zararsız 2 tane deliği var...
amin canım sağol...demekki ninni onu dinlendirmiş inşallah tesadüf değildir...ve her açtığında kendiliğinden uyur...
Kizlar su an cok saskinim. Kizim uyuyor saniyodum. 10 dk once uyuyodu. Gerci hala uyuyor ama ben kontorl ettikten sonra uyanmis. Muzik kutusunun dugmesine basmis demek ki. Simdi bi gittin baktim ki ninniler esliginde uyuyor :) bundan sonra yatagina yatirdigimda acsam mi muzik kutusunu?? Hic aklima boyle yapmak gelmemisti. Oyuncak niyetine duruyodu besiginde
Ben alcam. Kullanirim diye dusunuyorum.Kızlar meyve sebze filesi kullanan var mı ya da kullanmayı düşünen. Almak istiyrum ama kullanışlı olur mu bilemedim.
bizimki d e içmez o zaman...afiyet bal şeker süt olsun mamalar...ozamn onun içmediğini ben içeyim madem... lavaboya döküyordum ...senin bu mama gurme liğine ....
.....şişme yapıyormuş...dikkat edersin elinlede desteklersin...
... yürüme çağına gelincede yürümesinde sıkıntı oluyormuşş... şimdilik zararsız 2 tane deliği var...
Sen hem cocuga metal dinlet hem de cok hasin olcak bu de :) muzik iyidir. Kulaga hos geldigi muddetce her turlu muzik insana iyi gelir. Kulaga hos gelmesi de tamamen zevk meselesiSen açmasanda kendisi açacak baksana yerim o güzelliği:)))
Ben doğduğundan beri açıyorum her uykuda yenindoğduğunda ninnilerle başladık ama şu telefonda olan melodi şeklinde olanlardan sonra bi ara yokluktan radyo dinlettim :) sonra klasik müzik dinlettim ,buraya taşındığımızda 3 aylık olmuştu digi de 444 de love story dinledi düne kadar 3 gündür melodic death metal dinletiyorum , biz metal dinliyoruz alışması lazım şimdiden :)
bnde file degil emzik seklinde olandan aldim butun meyveleri dilimleyip icine koydum verdim eline cok sevdi hem kendi yiyor hem koparip bogaxina kacma derdi yok şokur şokur emiyo pure yapmama gerek kalmiyorKızlar meyve sebze filesi kullanan var mı ya da kullanmayı düşünen. Almak istiyrum ama kullanışlı olur mu bilemedim.
Sen hem cocuga metal dinlet hem de cok hasin olcak bu de :) muzik iyidir. Kulaga hos geldigi muddetce her turlu muzik insana iyi gelir. Kulaga hos gelmesi de tamamen zevk meselesiben de turk rock ve hatta anadolu rock severim. Cok anladigimdan degil ama cok severek takip ettigim kisiler var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?