2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda iyileşmeni sağlar inşallah korkma içini ferah tut canım

bizimki d e içmez o zaman...afiyet bal şeker süt olsun mamalar...ozamn onun içmediğini ben içeyim madem... lavaboya döküyordum ...senin bu mama gurme liğine güveniyoruz topic olarak...
Acaba erkek bebişler nezaman kanguruya konur birde tek başıma nasıl koyacağım kanguruya
arkasında fermuar yeri varya orayı açıp tek tek bacakalrını sokuyorum... ama önce kanguruyu giymelisin sonra bebeği oturt içine... şekilden şekile giriyor insan ama oluyor...erkek bebekelrde sıkıntı ama uzun süre oturmadığı zamn sıkıntı olmaz galiba...sürekli yumurtalıklarına baskı olacağı için bazen şişme yapıyormuş...dikkat edersin elinlede desteklersin...

hırsızı doğum günün kutlu olsun canım
teşekkürederim canım...

sert ve emici değil... kızımın kıçı hep ıslak... sırtını falan iyi kavrıyor ama alerji yaptı sürtünmekten...

Cok gecmis olsun canim yaaa. Bilemedim nedir. İlk kez duydum umarim bir an once duzelir de mudahale edilmesine gerek kalmaz.
inşallah canım...içim rahat delikelerin dibini gördüm ya rahatladım....delikelerde akıntı falanda yok kuru ve temiz içleri...izlemedeyim... zaten ilk ayak hareketlerinde yavaşlama zalma oluyormuş... yürüme çağına gelincede yürümesinde sıkıntı oluyormuşş... şimdilik zararsız 2 tane deliği var...

amin canım sağol...demekki ninni onu dinlendirmiş inşallah tesadüf değildir...ve her açtığında kendiliğinden uyur...

Canım hem sana hem de keremciğe geçmiş olsun.şükür ki bir şeyi yok.senin de ameliyatın iyi geçer inşallah.şimdiden doğum günün kutlu olsun.tüm dileklerinin gerçekleştiği mutlu yılların olsun.

Canım tüm dileklerinin gerçekleştiği,sevdiklerinle huzurlu,mutlu yılların olsun.doğum günün kutlu olsuunn.

Ne guzel kendi kendine uyumus guzelin Rutin olusturabilirsin canim. Ninniyi sadece uyuyacagi zamanlarda acarsan, yavas yavas alisir:)

Dusurdum kuzumu canim. Hem de yaninda otururken. Birsey konusuyorduk esimle. Saniyelik oldu, baktim yerde...cok sukur iyi ama omrumden omur gitti. Aman cok dikkat edin.

Tesekkurler canim. Senin kuzun nasil oldu, tamamen iyilesmistir insallah.

Kızlar meyve sebze filesi kullanan var mı ya da kullanmayı düşünen. Almak istiyrum ama kullanışlı olur mu bilemedim.

Kızlar meyve sebze filesi kullanan var mı ya da kullanmayı düşünen. Almak istiyrum ama kullanışlı olur mu bilemedim.

Ben emzik seklinde olanlardan aldim gulum. Sebze koydum icine, disini kasisin diye. Nereye saldiracagini sasirmisti cunku. Ama pek ilgilenmedi. Bir iki aldi agzina birakti. Meyve gibi sekerli-sulu bir gida olsaydi icindeki belki ilgilenirdi. Daha 5 aylik oldugundan ben meyve deneyemedim. 6 aylik olunca da meyveleri yemeye baslayacak zaten. Ama hepsi birbirinden farkli. Belki senin yavrun begenir.

Bende sadece havuç veriyorum eline oda gözümün önünde olması koşuluyla.
Bakayım bende

Evet prima daha iyi. Test ettim onayladim.

Nasil hareketlerinde azalma ve yurumesinde sknti oluyomus ? Ciddi boyutta sorunlar mi yoksa onemsiz ufak detaylar mi? Deliklerin ucunun kapali olmasina sevindim. İcin rahatladi cidden.

Sen açmasanda kendisi açacak baksana yerim o güzelliği:)))

Ben doğduğundan beri açıyorum her uykuda yenindoğduğunda ninnilerle başladık ama şu telefonda olan melodi şeklinde olanlardan sonra bi ara yokluktan radyo dinlettim :) sonra klasik müzik dinlettim ,buraya taşındığımızda 3 aylık olmuştu digi de 444 de love story dinledi düne kadar 3 gündür melodic death metal dinletiyorum , biz metal dinliyoruz alışması lazım şimdiden :)

Canım inş sıkıntısız geçer bu süreç...

Şu kanguru işi genede zor bendeki şu ortopedik olanlrdan yeğenindi oda 4 yaşında şekerim benim kıymelimiss:)

Mamada güven evet hepsini denedik oğluşla :))) 1. keçi sütünden yapılan mama tat olarak en güzeli 2. Smilac 3.aptamil 4. Bebelac , sma sıraya giremeyecek kadar kötü geldi bana ve oğluşa oğluş eliyle itti herseferinde :)nasılda denk getirir herseferinde bilmem , alıcıları kuvvetli,

Bu arada kimsenin içmediğinide eşim içiyor :)) hahahaaa sma yı o içecek :)))) hahahaha akşamları yatarken içiyor oda süt olsun diye :))) hahahhaa benimle dalga geçiyor içerken süt olsun diyor :)))))

Sen hem cocuga metal dinlet hem de cok hasin olcak bu de :) muzik iyidir. Kulaga hos geldigi muddetce her turlu muzik insana iyi gelir. Kulaga hos gelmesi de tamamen zevk meselesi ben de turk rock ve hatta anadolu rock severim. Cok anladigimdan degil ama cok severek takip ettigim kisiler var.

@Snowyy canim sana alinti yapmistim. Oylece kaybolmus :/ cok gecmis olsun kerem oglusa. Kazaa iste ne kadar dikkat de etsen bi anda oluveriyor. İnsanin da akli cikiyor. Allah beteriden saklasin canim.

bnde file degil emzik seklinde olandan aldim butun meyveleri dilimleyip icine koydum verdim eline cok sevdi hem kendi yiyor hem koparip bogaxina kacma derdi yok şokur şokur emiyo pure yapmama gerek kalmiyor

Varsın haşin olsun :) uyuşuk olmasında :))))))) ya bu ufaklık bize acaip şirin geliyor hemde şipşirin :) içimize sokucaz herseferinde :)) ağlarken bile yiyorum ben onu , sıkıştırıyorum :)) babasıda benimle dalga geçiyor çok öpme sünek olacak diyor , sünek neyse :)))

keçi yoğurdu yapan arkadaşlar yoğur çok mu sulu oluyor yoksa benim yoğurdum tutmadı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…