snowyy Aras da oturmaya çalışıyor elleriyle yerden destek alıyor sonra sıkılıp kendini yere bırakıyor ya da yoruluyor
teşekkür ederim canım...hepimize nice mutlu yıllara...Canım tüm dileklerinin gerçekleştiği,sevdiklerinle huzurlu,mutlu yılların olsun.doğum günün kutlu olsuunn.
eskisi gibi değil okulların sistemi...sende beraber gitmek zorunda kalıyorsun...eskidenmi yorucuydu uoksa şimdimi bilemedim...çocuklar nezaman okula başlayacak nereye gidecekler çok karışık...önceden 7 yaşına girince siyah önlükle 1. sınıfabaşlardık... şimdi doğar doğmaz biryerlere yadırıyorlar bebeleri..Merhab kızlar okula gıdıp geldim yoruldum kuzumda yorulmuş uyuyor o uyurken bi bakayım dedim herkes iyidir umarım....
eğer deliklerd eintihap varsa..ayak hareketlerini yapamazmış ve yürüyemzmiş... bacak hareketlerini ve deliğin durumunu gözlemle sürekli d edi...dün baktım hoppidi hoppidi kaldırıp kaldırıp indiriyor bacaklarını...kabızlıktan çok ıkınmaktan çıkabilirmiş delikler...bazı şeylere anlam veremesemde mutlaka vardır bilimsel açıklaması..yara bere olmadan oradan delik çıkmasını hala anlamış değilim...ama durumu iyi şimdi ve bir aksilik çıkmayacağı için içim rahat...Evet prima daha iyi. Test ettim onayladim.
Nasil hareketlerinde azalma ve yurumesinde sknti oluyomus ? Ciddi boyutta sorunlar mi yoksa onemsiz ufak detaylar mi? Deliklerin ucunun kapali olmasina sevindim. İcin rahatladi cidden.
dün benim kız biberonu görünce deli gibi bağırıyordu hele ağzına sürmeye çalıştım mama damlasın ağzınada yesin diye.... sabaha kadar beni emdi....göğsümden okadarda süt gelmiyorki..tabi doymadığı için yarıms aatte bir kalktı... dün yanıma yatırmıştım yine gece o huggis olacak bez bozuntusundan çiş dışarı çıkmış altına serdiğim çarşaf yatağın üzerindeki çarşaf ve mekan çişle ıslanmış sildim gece ama çarşaflar neyse yıkanır çıkarda mekanı sildim ne kadarı çıktı bilmem... annem bebeğin çişinden bir şey olmaz diyor yani idrar sonuçta necasetin üzerindemi yatacağız..Canım inş sıkıntısız geçer bu süreç...
Şu kanguru işi genede zorbendeki şu ortopedik olanlrdan yeğenindi oda 4 yaşında şekerim benim kıymelimiss:)
Mamada güven evethepsini denedik oğluşla :))) 1. keçi sütünden yapılan mama tat olarak en güzeli 2. Smilac 3.aptamil 4. Bebelac , sma sıraya giremeyecek kadar kötü geldi bana ve oğluşa oğluş eliyle itti herseferinde :)nasılda denk getirir herseferinde bilmem , alıcıları kuvvetli,
Bu arada kimsenin içmediğinide eşim içiyor :)) hahahaaa sma yı o içecek :)))) hahahaha akşamları yatarken içiyor oda süt olsun diye :))) hahahhaa benimle dalga geçiyor içerken süt olsun diyor :)))))
benim gözümün bebeği yeğenim bu pirinç unlu muhallebi görünümlü mama yüzünden şu an obez ...hemde benim yüzümden...kendi ellerimle yaptım kuzumu...arastirdim pirinç unu pirinç gibi fazla besleyici olmayan sadece zayıf bebekler kilo alsın yada kıvamı yumuşak alerji değeri düşük tahıl diye veriyorlarmis.onun yerine yulaf unu daha besleyici ymiş. ama ilk aylarda yulaf olur mu bilmiyorum.benim düşüncem pirinç unu vermemek zaten kilolu obez olmasını istemiyorum.meyve suyu yerine de meyvenin kendisini. verin diyorlar rendeleyip püre gibi oluyor zaten.meyve suyu fazla şeker yüklemesi oluyormuş.sebze çorbası yerine de sebze püresi yada koyu çorba.mideyi şu ile doldurmayalim diye.herkes farklı düşünüyor tabi bence mantıklı.bebe buskivisi de gereksiz ve yanlış.besleyici değeri olan bebek keki yada ekmek yap daha iyi.hele o kahvalti karistirip veriyorlar yazık bebeklere ayrı ayrı verilmeli.bulamaç yapmaya gerek var mı.file soran arkadaşlar ben kullanıyorum yikamasi sıkıntı meyve boyuyor ama kullanisli mantıklı daha küçükler bir ay sonra daha bilinçli kullanır lar şimdi oynuyor çoğu zaman
geçmiş olsun canım...normal bir durum değil yani hergün gözlemlediğimiz bir şey d eğil kırmızı leke...telaş yapman normal...neyseki korkulacak bir şey yokmuş...tekrar geçmiş olsunGeçmiş olsun bebişe... Evet, çok istekli görünüyorlar ama belki de her şeyi ağızları yoluyla tanıma isteklerini biz yanlış yorumluyoruz. Şu anda bebekler oral dönemde, yani dünyayı tatlarla tanıyorlar. Ellerine ne geçerse ağızlarına sokmaları bundan. Sofraya poşet de koysam uzanıyor zaten. Ağzını şapırdatması da taklit, öğreniyor çiğnemeyi. Ama 6. ay bile tam bir öğün katı gıda için erken bence. Daha dış dünyaya alışamadılar, onlar için çok zor buraya ait düzene ayak uydurmak. Öyle birden bire nefes almaya başla, ışığa maruz kal, etrafta bir sürü yeni şey olsun ve onları gör.. Zor bunlar.. Hepimiz bunları atlattık ama neyse ki hatırlamıyoruz =D
Ceku pazar günü bizi "demek atta gideceksiniz ha! o zaman doğru hastaneye!" diyerek korkuttu. Yani, ben korktum. Babası ve babanesi daha soğukkanlıydı. Kakasında kırmızı pul biber gibi lekeler görünce, 1.5 aydır mukuslu olunca... benim ayarlarım bozuldu tabi. Gittik sağlık ocağına, doktor "olur öyle ama emin olmak için doktora gösterin" dedi. Oradan 2.5 saat yol tepip merkeze gittik, acilde tahlil yapıldı. Kana rastlanmadı. Doktor "inek sütü alerjisi olabilir, haftaiçi getirin detaylı test yapalım" dedi. Ben doğumdan beri hep süt ve ürünlerini tüketiyorum zaten. Birden alerji olamaz ya! Zaten sonra aynısı olmadı. Demir damlası mı? Sindirememiş olabilir mi?, dedim. Öyle olsa rengi siyah olur, dedi. Bu pazartesi kısmetse götüreceğim ancak. Bu hafta hızlandırılmış kurslar yüzünden sabah çıkıyorum, Ceku'nun uyku vaktine ancak eve dönüyorum. Kan değil, dedikleri için rahat ettim sanırım böyle "aman canım, götürürüm bi' ara" şeklinde gevşedim.
günaydın...nefis görünüyor...iyi ki de doğmuşsun...
bizimkide dün başladı bakalım bu gece nasıl olacak...Günaydın kızlar
Ay valla uykusuzluktan bitap haldeyim ne olduysa 1 haftadır benim kızın içine birşey kaçıyor geceleri banyosunu yaptırıyorum karnını doyuruyorum gazını çıkarıyorum bir güzel uyu dimi yok dalana kadar sürekli mızıldanıyor beni pışpışla diye hadi yapıyorum gene dalıyor fırt 1 saat sonra gene ayakta geçsin artık şu 19.hafta yahu20 ye girdik ama bizd hala etkisi son gaz devam.Sizde nasıldı kızlar kendimi geçtim kızıma üzülüyorum gece uykusu çok önemli ama benikisi 3-4 kere kalkmazsa olmaz heleki birinde uykusu kaçarsa vay halimize
canım alerji olunca senin yediğin süt ürünlerinden ,bebeğin içtiği anne sütüne geçiyor... alerjisi varsa senin yediklerinden bile dokunur...günaydın arkadaşlar morganapril benim oğlumun da kakasında pul biber gibi kırmızılık oldu ben önceki gün yedirdiğim eriğe bağladım tek sefer oldu daha sonra olmadı ben hiç süt ürünü de kullanmamıştım o zaman sadece anne sütü veriyordum
herşeyin bir doğal akışı var ...kendi kendilerine geliştikçe doğrulup ayağa kalkacaklar...Dogumlarimiz arasinda neredeyse 1 ay var canim. Kerem 19. Haftada huysuz degildi. Cok sik uyanirdi gece ama emer hemen uyurdu. Parmaklarini 1 aydir o da cigniyor. 5 aylik olunca uykusu da duzensizlesti. Bu aralar vakitli uyuyor ama sik uyaniyor. Emmek icin degil de sanki uykusu bolunuyor. Kalkiyor bir iki donuyor mirildanip geri uyuyor. 22-26 haftalarda anneden (bakan kisiden) ayrilmak istemezmis, bir de onun stresi eklenirmis. Istahsizlik ve uykusuzluk ta gorulebilir diyordu nette.
Bu arada arkadaslar ben ilk defa bebek bakiyorum/gozlemliyorum. Oglan oturmayi kesfetmek uzere sanirim. Ellerinin dizlerinin uzerinde duruyor. Sonra sol dizini one dogru cekip onun uzerine dogru oturarak poposunu yere koyuyor. Ama eller hala yerde
teşekkür ederim canım...hepimize nice mutlu yıllara...
eskisi gibi değil okulların sistemi...sende beraber gitmek zorunda kalıyorsun...eskidenmi yorucuydu uoksa şimdimi bilemedim...çocuklar nezaman okula başlayacak nereye gidecekler çok karışık...önceden 7 yaşına girince siyah önlükle 1. sınıfabaşlardık... şimdi doğar doğmaz biryerlere yadırıyorlar bebeleri..
eğer deliklerd eintihap varsa..ayak hareketlerini yapamazmış ve yürüyemzmiş... bacak hareketlerini ve deliğin durumunu gözlemle sürekli d edi...dün baktım hoppidi hoppidi kaldırıp kaldırıp indiriyor bacaklarını...kabızlıktan çok ıkınmaktan çıkabilirmiş delikler...bazı şeylere anlam veremesemde mutlaka vardır bilimsel açıklaması..yara bere olmadan oradan delik çıkmasını hala anlamış değilim...ama durumu iyi şimdi ve bir aksilik çıkmayacağı için içim rahat...
dün benim kız biberonu görünce deli gibi bağırıyordu hele ağzına sürmeye çalıştım mama damlasın ağzınada yesin diye.... sabaha kadar beni emdi....göğsümden okadarda süt gelmiyorki..tabi doymadığı için yarıms aatte bir kalktı... dün yanıma yatırmıştım yine gece o huggis olacak bez bozuntusundan çiş dışarı çıkmış altına serdiğim çarşaf yatağın üzerindeki çarşaf ve mekan çişle ıslanmış sildim gece ama çarşaflar neyse yıkanır çıkarda mekanı sildim ne kadarı çıktı bilmem... annem bebeğin çişinden bir şey olmaz diyor yani idrar sonuçta necasetin üzerindemi yatacağız..
benim gözümün bebeği yeğenim bu pirinç unlu muhallebi görünümlü mama yüzünden şu an obez ...hemde benim yüzümden...kendi ellerimle yaptım kuzumu...
canım keçi sütü inek sütüne nazaran daha kolay sindiriliyor....kuzucuk dediğin gibi ilk tattı ya...bağırsakları tepki vermiştir...
geçmiş olsun canım...normal bir durum değil yani hergün gözlemlediğimiz bir şey d eğil kırmızı leke...telaş yapman normal...neyseki korkulacak bir şey yokmuş...tekrar geçmiş olsun
günaydın...nefis görünüyor...iyi ki de doğmuşsun...
bizimkide dün başladı bakalım bu gece nasıl olacak...
canım alerji olunca senin yediğin süt ürünlerinden ,bebeğin içtiği anne sütüne geçiyor... alerjisi varsa senin yediklerinden bile dokunur...
herşeyin bir doğal akışı var ...kendi kendilerine geliştikçe doğrulup ayağa kalkacaklar...
Günaydın kızlar
Ay valla uykusuzluktan bitap haldeyim ne olduysa 1 haftadır benim kızın içine birşey kaçıyor geceleri banyosunu yaptırıyorum karnını doyuruyorum gazını çıkarıyorum bir güzel uyu dimi yok dalana kadar sürekli mızıldanıyor beni pışpışla diye hadi yapıyorum gene dalıyor fırt 1 saat sonra gene ayakta geçsin artık şu 19.hafta yahu20 ye girdik ama bizd hala etkisi son gaz devam.Sizde nasıldı kızlar kendimi geçtim kızıma üzülüyorum gece uykusu çok önemli ama benikisi 3-4 kere kalkmazsa olmaz heleki birinde uykusu kaçarsa vay halimize
Cnm bizim de aynı iki gündür gündüz sürekli Uyumak istiyor gece uyumuyor. Önceden gündüzleri yarım saat uyusa şükür diyordum şimdi uyanık durma vakti yarım saat noldu anlamadım. Gece ile gündüzü saşırdı sanırım. O yüzden yorgun yorgun dolaşıyorum. Uyku düzenini bozacak bişeyde yapmadık. Hergun aynı saatte duş alır pijama karnını doyur.. Yangın var diye bağırmak istiyorum bazen :)
aradım evi yine yemiyormuş mamayı... ağzına biberon değince ağlayıp süekli başını başka yöne çeviriyor... neyi var anlamadım...ama beni emiyor ...uykudayken kandırıp biberonu dayıyorum..bir iki çekti tadını alınca hemen ağladı...ıkınır gibi ağlıyor değilmi gırtlağını sıkıa sıka...Canım ilk başta geçmiş olsun.Allah'ın izniyle birşeycik olmaz küçük tosbaya:)Atak konusuna gelince valla bu atak bitmezse artık ben atarlanacamUyku nedir unuttum 1 haftadır ki benim kızın maşallahı vardı bir defa beslenmeye kalkar ondada uyanmadan geri uyurdu ona bile keşke olmasa ne güzel olur derdim Allah'ta senmisin azla yetinmeyen dedi şonuş kafama huni takacam neredeyse Bizim bu atak haftasından öğrendiğimiz baya gırtlak nameleri ile konuşma,sırüstündeyken popo ile emekleme ve yüzüstü döndüğünde geri sırtüstünü dönme oldu (her zaman yapamasa da bir kaç kere yapabildi)Yeni şeyler öğrenmesi bu zor dönemin en güzel tarafı umarım kısa sürede atlatırız bu evreyi gerçi sonrasında diş evresi başlayacak bundan sonra 2-3 yaşına kadar rahat etmeyi unutmak lazım sanırım:)
Canım seni emmek istemesi sürekli atak dönemlerinde anneyi çok ararlarmış kokunu hissetmek istiyor olabilir birde dişte olabilir diş zamanı iştahsızlık oluyormuş bununla birlikte ishal ve ateşte olabilirmiş.Dediğin gibi asıl zorluk bundan sonra başlıyor.İyi bir ebeveyn olmak hele ki biz çalışan anneler için gün geçtikçe onların büyümesiyle daha da zorlaşıyor.Sabahlaı onu bırakıp gelmek o kadar zor geliyor ki aklım hep onda ne yapıyor,neler öğrendi acaba diye düşünüyorum.Büyümesine şahit olamamak,belkide ilk emeklemesinde,ilk yürümesinde ,ilk konuşmasında yanında olamamak çok zor geliyor.Umarım hepimiz iyi birer anne-baba olmayı başarabiliriz.Bu hayat şartlarında,imkan kısıtlıklarında iyi birer anne baba olmayı bırak insan olmak bile zorlaşıyor.ne diyelim onlar iyi olsun,canları sağolsun varsın herşeyi en son biz görelim.Hayattaki en önemli şey bundan sonra onların iyiliği:)aradım evi yine yemiyormuş mamayı... ağzına biberon değince ağlayıp süekli başını başka yöne çeviriyor... neyi var anlamadım...ama beni emiyor ...uykudayken kandırıp biberonu dayıyorum..bir iki çekti tadını alınca hemen ağladı...ıkınır gibi ağlıyor değilmi gırtlağını sıkıa sıka...
atak biter diş başlar o biter başka birşey... annem büyüdükçe sıkıntılarınızda büyüdü diyor... şimdimi daha kolay bilemedim ama ne olursa olsun süreçler hep aynı...
Canm geçmiş olsun bende mukuslu kakayı görünce hemen netten araştırdım genelde süt alerjisi yazınca doktorumuza telefon edip anlattık oda süt ürünlerini kes dedi kontrolde detaylı konuştuk..diyete başlayınca düzene girdi kakası ... Günde 7-8 kez mukuslu kaka yapmaya başlamıştı..
Bize doktorumuz genelde bu aylarda çıkar dedi 4 aylık kontrolümüzde...hemen ishali geçmeyebilir dedi şükür sıkı diyetle geçti 1 haftada 2-3 yaşına kadar sürebilir belli olmaz dedi yaşındada düzelebilir dedi...... İçinde süt olan herşeyi bıraktım sütle yapılan ne varsa içeriğine bakıyorum ben , laktoz yazıyorsa yemiyorum ....
çok zor cidden...dün hiç oynamadı benimle hiç tepki vermedi... şaşkın şaşkın yüzüme baktı... her akşam yeniden yeniden ben annenim diye anlatmak zorunda hissediyorum kızıma...çok keyifsizdi dün...hayırlısı olsun....Canım seni emmek istemesi sürekli atak dönemlerinde anneyi çok ararlarmış kokunu hissetmek istiyor olabilir birde dişte olabilir diş zamanı iştahsızlık oluyormuş bununla birlikte ishal ve ateşte olabilirmiş.Dediğin gibi asıl zorluk bundan sonra başlıyor.İyi bir ebeveyn olmak hele ki biz çalışan anneler için gün geçtikçe onların büyümesiyle daha da zorlaşıyor.Sabahlaı onu bırakıp gelmek o kadar zor geliyor ki aklım hep onda ne yapıyor,neler öğrendi acaba diye düşünüyorum.Büyümesine şahit olamamak,belkide ilk emeklemesinde,ilk yürümesinde ,ilk konuşmasında yanında olamamak çok zor geliyor.Umarım hepimiz iyi birer anne-baba olmayı başarabiliriz.Bu hayat şartlarında,imkan kısıtlıklarında iyi birer anne baba olmayı bırak insan olmak bile zorlaşıyor.ne diyelim onlar iyi olsun,canları sağolsun varsın herşeyi en son biz görelim.Hayattaki en önemli şey bundan sonra onların iyiliği:)
.....
dün benim kız biberonu görünce deli gibi bağırıyordu hele ağzına sürmeye çalıştım mama damlasın ağzınada yesin diye.... sabaha kadar beni emdi....göğsümden okadarda süt gelmiyorki..tabi doymadığı için yarıms aatte bir kalktı... dün yanıma yatırmıştım yine gece o huggis olacak bez bozuntusundan çiş dışarı çıkmış altına serdiğim çarşaf yatağın üzerindeki çarşaf ve mekan çişle ıslanmış sildim gece ama çarşaflar neyse yıkanır çıkarda mekanı sildim ne kadarı çıktı bilmem... annem bebeğin çişinden bir şey olmaz diyor yani idrar sonuçta necasetin üzerindemi yatacağız..
....
geçmiş olsun canım...normal bir durum değil yani hergün gözlemlediğimiz bir şey d eğil kırmızı leke...telaş yapman normal...neyseki korkulacak bir şey yokmuş...tekrar geçmiş olsun
...
Ceku da beni görünce donuk donuk bakıyor ilkin. Tişörtümü, şortumu giyip makyajı temizliyorum, o zaman ağız kulaklarda..çok zor cidden...dün hiç oynamadı benimle hiç tepki vermedi... şaşkın şaşkın yüzüme baktı... her akşam yeniden yeniden ben annenim diye anlatmak zorunda hissediyorum kızıma...çok keyifsizdi dün...hayırlısı olsun....
Teşekkür ederim cevap için.
Bu, benim kahvaltımın yarısı, diğer öğünlerimin de 3'te biri demek.. Peynir, süt, yoğurt, ayran.. Bunlar olmadan yaşanabiliyor mu? Acaba keçi sütüne geçsem değişir mi? Hoş, onun da hakikisini bulmak, simyacılıkla altın yapmaktan zor! Ben kalsiyumu neyden alayım, önerisi olan?
Üzülme canım.Onlar bizleri zaten tanıyorlar.Şuan yaptıkları sadece tepki.Düşünsene bize en ihtiyaç duydukları zamanda bırakıyoruz kokumuzu arıyorlar onun yerine başka kokularla yetinmek zorunda kalıyorlar.neyseki ne olursa olsun o kokular kendi kanından canından.Birde bakıcıya bırakmak zorundaolan arkadaşlarımız var onların işi bizlerden daha zor.Allah yardımcımız olsun hepimizin.Büyüdükçe bu seferde anne gitme diye ağlayacaklar bu günlerde geçicek Allah'ın izniyle.Bizi anlayacakları günlerde gelir elbet.Onlar iyi olsunda biz her daim tanıtırız kendimizi napalım:)çok zor cidden...dün hiç oynamadı benimle hiç tepki vermedi... şaşkın şaşkın yüzüme baktı... her akşam yeniden yeniden ben annenim diye anlatmak zorunda hissediyorum kızıma...çok keyifsizdi dün...hayırlısı olsun....
yok henüz değiştirmedik ama değiştircez...1 paket kaldı onuda bitirsin...başka bir marka alıcaz...çok yorgun ve mutsuz gibi yüzü...geçen aylarda da bir kaç gün böyle olmuştu..ama o zamnda beni emmek istememiş mamaya saldırmıştı...Teşekkürler.. Ben zaten kızın sağlığını kakasından takip ederken delirme noktasına gelebilirim. Her bezde "acaba?" Katı gıdaya geçince alıp beni kapatacaklar kliniğe =)
Senin kız neye itiraz ediyor bilemedim. Diş, atak, protesto... Ah, dilleri olsa! Ama çabuk geçer umarım. Ha, aklıma geldi, mamasını mı değiştirdin? Veya değiştirmen gerekiyor olabilir mi?
bende bir kaç gündür makyaj yapmıyorum işe geç kalıyorum diye öyle çıkıyorum... acaba ondanmı tanıyamadı :) :)Ceku da beni görünce donuk donuk bakıyor ilkin. Tişörtümü, şortumu giyip makyajı temizliyorum, o zaman ağız kulaklarda..
arkamdan ağlaması daha kötü... şimdi pek bilincinde değil...ağlamasına dayanamaz insan... dudağını büzüyorda içimiz tuhaf oluyor...Allah hepimize kolaylık versin inşallah....Üzülme canım.Onlar bizleri zaten tanıyorlar.Şuan yaptıkları sadece tepki.Düşünsene bize en ihtiyaç duydukları zamanda bırakıyoruz kokumuzu arıyorlar onun yerine başka kokularla yetinmek zorunda kalıyorlar.neyseki ne olursa olsun o kokular kendi kanından canından.Birde bakıcıya bırakmak zorundaolan arkadaşlarımız var onların işi bizlerden daha zor.Allah yardımcımız olsun hepimizin.Büyüdükçe bu seferde anne gitme diye ağlayacaklar bu günlerde geçicek Allah'ın izniyle.Bizi anlayacakları günlerde gelir elbet.Onlar iyi olsunda biz her daim tanıtırız kendimizi napalım:)
çok zor cidden...dün hiç oynamadı benimle hiç tepki vermedi... şaşkın şaşkın yüzüme baktı... her akşam yeniden yeniden ben annenim diye anlatmak zorunda hissediyorum kızıma...çok keyifsizdi dün...hayırlısı olsun....
Tesekkürler canım. İkisi de iyi cok şükür.
Senin deepfreeze delikanlısı ne yapıyor
Kızlar meyve sebze filesi kullanan var mı ya da kullanmayı düşünen. Almak istiyrum ama kullanışlı olur mu bilemedim.
keçi yoğurdu yapan arkadaşlar yoğur çok mu sulu oluyor yoksa benim yoğurdum tutmadı mı
evet fırında mayalayınca ,mayaladığımız kabın ağzı açık şekilde kendi buharıyla sulanmıyor yoğurt iyi tutuyor...Eki Görüntüle 1239154 @Snowyy canım mutlu yaşlar olsun... Partinin börekleri benden olsun...
Sen böyle anlatınca korktum ben.. Işe nasıl başlayacağım ...
Uyudu canım çok şükür.. Iyi maşallah. Ama uykularımız çok kısa
Sizin de iyi olmanıza çok sevindim.
Cnm ben kullanıyorum.. Kuzum çok sevdi.. Sofra bezini seriyorum yere. Bezle bırakıyorumSonumuz banyo..
Canım ilki sulu oldu.. Ikincisi tam tuttu.. Fırında mayaladım ikinciyi..
Kuzummm bu arada senin de geçmiş doğum günün kutlu olsun... Ela nasıl... Ben de bu akşam sma alacaktım.. Inşallah beğenir bizim yavru... Bu arada popodaki delik ne durumdaevet fırında mayalayınca ,mayaladığımız kabın ağzı açık şekilde kendi buharıyla sulanmıyor yoğurt iyi tutuyor...
korksakta korkmasakta işe gidiyoruz mecbur...
Bizim de dogum tarihimiz 21 nisan gecen hafta cok huzursuzdu emmesi uyumasi degisti, bu hafta normale donduk eller daha faZla agizda salyalar gol oluyo:) birde bu 2gundur bidir bidir konusuyo dolu dolu agzi surekli soyleniyormus gibi hali var:)Canım kerem nasıldı peki?Yani bu haftalarda olması muhtemel ataktan mı dişten mi yapıyor kestiremiyorum şahsen.21 Nisan doğumluyuz biz tam huzursuzluk dönemi 19.haftaya girince başladı ama elide hep ağzında parmaklarını çiğniyor emziği çiğniyor sürekli.Birde 26.hafta demişsin o kadar sürmez dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?