2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar 6.ayda emzıremeyıp mama kullanan arkadaşlar ek gıdaya başladılar mı aceba başladılarsa günde kac kez mama verıcekler bu aydan sonra

selam..sabahtan beri çok yoruldum oğluş pek bir suratsız hiçbir şeyden zevk almıyor hep ıııııııı ıııııı larla geziyoruz evin içinde

kızlar 6.ayda emzıremeyıp mama kullanan arkadaşlar ek gıdaya başladılar mı aceba başladılarsa günde kac kez mama verıcekler bu aydan sonra

Canım bende mama veriyorum biz 10 gündür meyve suyu+yoğurt yiyoruz.Mama sayısında azalma yapmadım çünkü tek öğün olarak tam almıyor.Biz 4 ay 20 günlüğüz ben 3,5 ay emzirebildim.Ayın 20 sinde doktor kontrolümüz var o zaman doktora sorucam çorbalara falan başlayınca azaltmam gerekiyor mu öğünleri diye

Selam herkese

Bugün bakıcımızı buldum,içime sindi,oh rahatladım.inşallah hayırlı olur
Kızım 2 saatte bir uyanmaya devam ediyor gece,ama bu sefer 2 kere 3 saatte bir de uyandı,inşallah eski düzenimize döneriz.

Günaydın güzeller ve nisan kuzuları:) Bugün diyet yok, hepinize afiyet olsun

Nice mutlu,sağlıklı,huzurlu,aşklı meşkli,paralı yıllara güzel ailenle

Ne guzel iste. Bol sevgi icinde hem de aevildiginin farkinda olarak buyuyor. Sunek nedir bn de bilemedim :)
Brujav
Sterilizator aldigini soyleyen sen miydin? Diger arkadaslar arasında da varsa onerdiginiz bir marka var mi? Kullanışlı oluyor mu
Yok canim. Ben degildim. Sanki patee kullaniyodu ama emin degilim :/
cok gecmis olsun canim. Huysuzlugu atesi filan var miydi ki? Neden olabileceginhakkinda hic bi fikrim de yok ki, yardimci olmaya calissam
Günaydın güzeller ve nisan kuzuları:) Bugün diyet yok, hepinize afiyet olsun

Gunaydn dogum gunu annesi. Kuzunla ilk dogum gunun, daha niceleri olsun :)
Anladim canim. Ayaklarini oynatabildigine gore au an sorun yok. Takip edeceksin. Peki ne zamana kadar? Kendi kendine gececek mi yoksa iltihap kapmasini mi bekleyeyeceksin mudahale icin. Belli bi yasta iltihap kapmadan mudahale edilmez mi? İcinin rahat olmasina sevindim. Ayni sekilde ben se rahatladim.
ben nasipse kasım da doğum yapıcam kasım ayı topiği yok mu
yok mu ki? 2014 kasim anneleri diye aramissindir. Olmasi lazim ama bilemedim
canimcim hayirki olsun bakiciniz. Buyuk sknti valla, icine sinen birini bulmak oldukca zor. Zoru basarmissiniz, gozunuz ayin. Darisi da basimiza.
İnsallah donersinizi. Moral bozmak gibi olmasin ama biz donemedik. Yeni baska bi duzenimiz oldu. Eskisinden kotu ama buna da sukur. Gece nobetleri bitti en azindan, daha nolsun di mi

Kizlar selamlar. Bugun arkadasin ikizlerini gormeye gittim. Bitane yetmiyo, arada da onlari sevmeye gidiyorum. Ozluyorm yoksa. Onlar ek gidaa basladilar. Yogurt yiyolardi. Hazir taze mayalanmis yogurt bulunca bi deneyeyim dedim soyle ucundan. Nasil tepki verecek cadim diye. Beni hayal kirikligina ugratti. Obur bu ne versen yer dedigim kuzum yogurdun tadini alinca ogurdu ve suratini eksitip sekilden sekile girdi. Yogurt eksi de degildi halbu ki. Uzuldum yaaa

Kuzummm bu arada senin de geçmiş doğum günün kutlu olsun... Ela nasıl... Ben de bu akşam sma alacaktım.. Inşallah beğenir bizim yavru... Bu arada popodaki delik ne durumda

Ise mi basliyorsun canim hayirdir mamaya neden baslayacak pasan?

Gozun aydin canim. Insallah guzel olur

Eski duzene donersiniz umarim canim. Benim ki gece kalkma sayisini 2 ye dusurdu 2 gundur. Gunduz uykulari azaldi ama. 2 defa 1 saat, bir defa 2 saat uyuyor. Yavas yavas yeni bir duzen kuracak sanirim:)

Canim onune koyup izledin mi? Sen kasikla vermediginde ve karari ona biraktiginda yuzunu eksitse de denemeye devam ediyorlar. Izledigim videolarin hepsinde oyleydi

KİZLAR yanitlarsanizz sevinirm..bebekleriniz ne zaman uzandi yafa tam uzanan varmi.mesela nesneyi gosterince ekinizden aliyolarmi

mukuslu kaka dediğiniz nasıl oluyor ki.benimkinin de süt ürünlerine alerjisi olabilir mi acaba.nasıl anlayacağım araştırmam gerek.ben devamlı yoğurt ve sütlü tatlı yiyorum.alerji olsa sadece kakasından mı anlaşılır.ben alerji deyince vücudunda kaşıntı kabarıklık kırmızılık filan aradım hep.bugün de 1 tatlı kaşığı keçi yoğurdu verdim sadece.yarım saat sonra yine başladı.yoksa acıkıyor yada gazı oluyor ben yoğurttan mı sanıyorum acaba...keçi buldum bi tane süt almak için..pekmez yapmak için de toprak ama alerji varsa ne olacak şimdi pöfff
araştırmacı gazeteci gibi olduk hepimiz.devamlı okuyoruz..çocuk doktorundan bile çok okuyo olabiliriz..annelik nasıl birşey böyle devamlı kuşku korku araştırma emek emek emek.uykusuzluk...

yeni bir tat olduğu için ben ne versem yüzünü ekşitir.sevmediği anlamına gelmez.öğürme ise yutamadığı için boğazından geçmeyince dışarı atmak için oluyormuş.vücudun verdiği bir tepki yani..biraz sulandırıp vermeyi dene.yada bir kaç hafta sonra dene.daha hazır olmayabilir.

KİZLAR yanitlarsanizz sevinirm..bebekleriniz ne zaman uzandi yafa tam uzanan varmi.mesela nesneyi gosterince ekinizden aliyolarmi

Ne zamandir yapiyor bilmiyorum canim ama uzaniyor/aliyor bir suredir. Hos geldin bu arada, masallah kuzuna

size farklı bir şey sorayım sütüm azaldığı zamanlarda vitamalt içmeye başlamıştım günde bir tane 3 gün içtim fayda etti mi bilmiyorum ama aynı anda süt yapsın die o kadar çok şey içiyordum ki.allah kulunun halini görünce acımıştır bana.incir kaynatıp içiyordum 2 bardak.rezene.süt arttırıcı çay ısırgan otu çayı.5 lt su vitamalt dereotu ...vs vs.derken bu vitamalt müthiş bir gaz yaptı bende ve oğlumda bende içmedim süt artınca tekrar.şimdi şu bira mayası tabletleri var onlardan içmeyi düsünüyorum içen var mı aranızda hangi marka.gaz yaptı mı ve en önemlisi süt arttı mı.oburum doymuyor gibi.sütüm var ama iştahlı bir bebek aç kalıyor gibi bazen böyle giderse stoklarda bitecek.herşey hormonlu yiyip duruyoruz biraz da oğlum için kimyasal bir şey yutmuş olurum önemli değil. yeter ki sütümüz yetsin.lactamil süt arttırmıyor galiba kalitesini mi arttırdı..

Evet, önce light'lara bakayım. Önerin için sağol
ben markette lactozsuz süt yazan pastörize sütler görmüştüm.bir bak istersen büyük marketlerde lactozsuz sütden yapılan peynirlerde olması gerek.ama pınarın içinde domuz jelatini var diyorlardı ne yicez bilemedim bende

...

cok gecmis olsun canim. Huysuzlugu atesi filan var miydi ki? Neden olabileceginhakkinda hic bi fikrim de yok ki, yardimci olmaya calissam
..
Teşekkür ederim, canım. Hiçbir huysuzluğu yok(tu). Sağlık durumunu da kontrol ettiler, ateşi iyi. Karnını kontrol ettiler, sorun yok. Çok şükür. Belki de dedikleri gibi inek sütüyle ilgilidir. Mukus olayı bir aydan beridir var. Ebe "olur öyle" dedi. Babasının tarafındaki bebeklerde de görülüyormuş, babanesi ve onun annesi öyle dedi. Sindirim sisteminde hassasiyet var, o belli. Mama kullandığım ilk 1.5 ayda çok belli oluyordu hazmedemediği. Hemen tepki veriyor. Genel anlamda bir şikayeti olmadıkça sorun etmemeye çalışıyorum ben de.. Büyüyünce geçer =P

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…