- 25 Ağustos 2013
- 276
- 355
- 108
- 41
Hmm, yanlış biliyorum ben o halde. Bu light ürünlerde sütün yağı neredeyse hiç olmadığı için laktoz da yok diye düşünüyordum. Yok mu aramızda kimya öğretmeni?ben markette lactozsuz süt yazan pastörize sütler görmüştüm.bir bak istersen büyük marketlerde lactozsuz sütden yapılan peynirlerde olması gerek.ama pınarın içinde domuz jelatini var diyorlardı ne yicez bilemedim bende
saol canim yeni gelmedim aslinda hamileyken burdaydm doqumdan sonta koptm.yarn 5 aylik olcaz asiri hareketli yerlerde surunuyo donuyo ama uzanmiyo daha doqrusu oyuncak ilgisi yok prdan oraya gtcek tek derdiNe zamandir yapiyor bilmiyorum canim ama uzaniyor/aliyor bir suredir. Hos geldin bu arada, masallah kuzuna
Mukuslu denen sümüksü oluyor. Eğer talihsiz (!) bir anında tam kaka yaparken yakalarsan (bana öyle oldu) kakadan ayrı, şeffaf sümüksü bir sıvı.. Kan yok. Karında sertlik, şişlik yok. Sadece bu var. Bana "tatlıdandır, şekerli yemeyi kes" dediler. Başaramadım. Süt ve ürünlerini de bırakmak istemiyorum. Zaten yediğim 3-4 yemek var... Mantı yoğurtsuz olur mu hiç =Dmukuslu kaka dediğiniz nasıl oluyor ki.benimkinin de süt ürünlerine alerjisi olabilir mi acaba.nasıl anlayacağım araştırmam gerek.ben devamlı yoğurt ve sütlü tatlı yiyorum.alerji olsa sadece kakasından mı anlaşılır.ben alerji deyince vücudunda kaşıntı kabarıklık kırmızılık filan aradım hep.bugün de 1 tatlı kaşığı keçi yoğurdu verdim sadece.yarım saat sonra yine başladı.yoksa acıkıyor yada gazı oluyor ben yoğurttan mı sanıyorum acaba...keçi buldum bi tane süt almak için..pekmez yapmak için de toprak ama alerji varsa ne olacak şimdi pöfff
araştırmacı gazeteci gibi olduk hepimiz.devamlı okuyoruz..çocuk doktorundan bile çok okuyo olabiliriz..annelik nasıl birşey böyle devamlı kuşku korku araştırma emek emek emek.uykusuzluk...
Büyüdükleri için süt yetmez gibi geliyor. Sütü en iyi artıran daha sık emzirmek bence. Ve her emzirmeden sonra sağmak.size farklı bir şey sorayım sütüm azaldığı zamanlarda vitamalt içmeye başlamıştım günde bir tane 3 gün içtim fayda etti mi bilmiyorum ama aynı anda süt yapsın die o kadar çok şey içiyordum ki.allah kulunun halini görünce acımıştır bana.incir kaynatıp içiyordum 2 bardak.rezene.süt arttırıcı çay ısırgan otu çayı.5 lt su vitamalt dereotu ...vs vs.derken bu vitamalt müthiş bir gaz yaptı bende ve oğlumda bende içmedim süt artınca tekrar.şimdi şu bira mayası tabletleri var onlardan içmeyi düsünüyorum içen var mı aranızda hangi marka.gaz yaptı mı ve en önemlisi süt arttı mı.oburum doymuyor gibi.sütüm var ama iştahlı bir bebek aç kalıyor gibi bazen böyle giderse stoklarda bitecek.herşey hormonlu yiyip duruyoruz biraz da oğlum için kimyasal bir şey yutmuş olurum önemli değil. yeter ki sütümüz yetsin.lactamil süt arttırmıyor galiba kalitesini mi arttırdı..
Ben de oyle yapacagim su tavrindan sonra karar aldim. Bu sadece nasil tepki verecegini merak ettigim icindi. Ben sapir supur yer diye bekliyodum. Cok inanmisim oyle olacagina. 6. Ayi bitirdikten sonra bayram icin koye gittigimizde ordan yogurt mayasi getirecegim. Keci sutunu de buralarda sorusturuyorum bakalim. Bayram donusu yogurda BLW seklinde baslarim artik.Canim onune koyup izledin mi? Sen kasikla vermediginde ve karari ona biraktiginda yuzunu eksitse de denemeye devam ediyorlar. Izledigim videolarin hepsinde oyleydi
size farklı bir şey sorayım sütüm azaldığı zamanlarda vitamalt içmeye başlamıştım günde bir tane 3 gün içtim fayda etti mi bilmiyorum ama aynı anda süt yapsın die o kadar çok şey içiyordum ki.allah kulunun halini görünce acımıştır bana.incir kaynatıp içiyordum 2 bardak.rezene.süt arttırıcı çay ısırgan otu çayı.5 lt su vitamalt dereotu ...vs vs.derken bu vitamalt müthiş bir gaz yaptı bende ve oğlumda bende içmedim süt artınca tekrar.şimdi şu bira mayası tabletleri var onlardan içmeyi düsünüyorum içen var mı aranızda hangi marka.gaz yaptı mı ve en önemlisi süt arttı mı.oburum doymuyor gibi.sütüm var ama iştahlı bir bebek aç kalıyor gibi bazen böyle giderse stoklarda bitecek.herşey hormonlu yiyip duruyoruz biraz da oğlum için kimyasal bir şey yutmuş olurum önemli değil. yeter ki sütümüz yetsin.lactamil süt arttırmıyor galiba kalitesini mi arttırdı..
Hmm, yanlış biliyorum ben o halde. Bu light ürünlerde sütün yağı neredeyse hiç olmadığı için laktoz da yok diye düşünüyordum. Yok mu aramızda kimya öğretmeni?
saol canim yeni gelmedim aslinda hamileyken burdaydm doqumdan sonta koptm.yarn 5 aylik olcaz asiri hareketli yerlerde surunuyo donuyo ama uzanmiyo daha doqrusu oyuncak ilgisi yok prdan oraya gtcek tek derdi
Evet. 6. ay bitince yeniden denerim. Daha 20 gunumuz var.yeni bir tat olduğu için ben ne versem yüzünü ekşitir.sevmediği anlamına gelmez.öğürme ise yutamadığı için boğazından geçmeyince dışarı atmak için oluyormuş.vücudun verdiği bir tepki yani..biraz sulandırıp vermeyi dene.yada bir kaç hafta sonra dene.daha hazır olmayabilir.
ne zamandir bilmiyorum ama uzaniyor. Ve elimdenn aliyor ilgisini cekerse.KİZLAR yanitlarsanizz sevinirm..bebekleriniz ne zaman uzandi yafa tam uzanan varmi.mesela nesneyi gosterince ekinizden aliyolarmi
sağolasın....şimdilik iyi canım benim ...deliklerin dibi göründüğü için birşey olmayacağınada eminim...Kuzummm bu arada senin de geçmiş doğum günün kutlu olsun... Ela nasıl... Ben de bu akşam sma alacaktım.. Inşallah beğenir bizim yavru... Bu arada popodaki delik ne durumda
hep bebeklerimizin davranışları dönem dönem aynı gözlemliyoruz... bu hallerine üzülsemde çoğumuuznki aynı olduğuna göre normal bir süreç dir diye seviniyorum....selam..sabahtan beri çok yoruldum oğluş pek bir suratsız hiçbir şeyden zevk almıyor hep ıııııııı ıııııı larla geziyoruz evin içinde
ben bir şey olmayacağından eminim ama tabi takip edicem... eğer deliklerin içeri doğru kanallrı yoksa müdehale edilmesine gerek yok... öylece zararsız inşallah...yoğurdad alışır inşallah 6. ayında... mecbur yiyecek...Ne guzel iste. Bol sevgi icinde hem de aevildiginin farkinda olarak buyuyor. Sunek nedir bn de bilemedim :)
Yok canim. Ben degildim. Sanki patee kullaniyodu ama emin degilim :/
cok gecmis olsun canim. Huysuzlugu atesi filan var miydi ki? Neden olabileceginhakkinda hic bi fikrim de yok ki, yardimci olmaya calissam
Gunaydn dogum gunu annesi. Kuzunla ilk dogum gunun, daha niceleri olsun :)
Anladim canim. Ayaklarini oynatabildigine gore au an sorun yok. Takip edeceksin. Peki ne zamana kadar? Kendi kendine gececek mi yoksa iltihap kapmasini mi bekleyeyeceksin mudahale icin. Belli bi yasta iltihap kapmadan mudahale edilmez mi? İcinin rahat olmasina sevindim. Ayni sekilde ben se rahatladim.
yok mu ki? 2014 kasim anneleri diye aramissindir. Olmasi lazim ama bilemedim
canimcim hayirki olsun bakiciniz. Buyuk sknti valla, icine sinen birini bulmak oldukca zor. Zoru basarmissiniz, gozunuz ayin. Darisi da basimiza.
İnsallah donersinizi. Moral bozmak gibi olmasin ama biz donemedik. Yeni baska bi duzenimiz oldu. Eskisinden kotu ama buna da sukur. Gece nobetleri bitti en azindan, daha nolsun di mi
en iyisi incir onadevam et...lactamil sütü artırmıyor kalitesini artırıyor... ve bir paketten 3-4 bardak çıkıyor ...bence para tuzağı...size farklı bir şey sorayım sütüm azaldığı zamanlarda vitamalt içmeye başlamıştım günde bir tane 3 gün içtim fayda etti mi bilmiyorum ama aynı anda süt yapsın die o kadar çok şey içiyordum ki.allah kulunun halini görünce acımıştır bana.incir kaynatıp içiyordum 2 bardak.rezene.süt arttırıcı çay ısırgan otu çayı.5 lt su vitamalt dereotu ...vs vs.derken bu vitamalt müthiş bir gaz yaptı bende ve oğlumda bende içmedim süt artınca tekrar.şimdi şu bira mayası tabletleri var onlardan içmeyi düsünüyorum içen var mı aranızda hangi marka.gaz yaptı mı ve en önemlisi süt arttı mı.oburum doymuyor gibi.sütüm var ama iştahlı bir bebek aç kalıyor gibi bazen böyle giderse stoklarda bitecek.herşey hormonlu yiyip duruyoruz biraz da oğlum için kimyasal bir şey yutmuş olurum önemli değil. yeter ki sütümüz yetsin.lactamil süt arttırmıyor galiba kalitesini mi arttırdı..
uzanmak yerine ynına gitmeye çalışıyordur... benim kızdan daha azimliymiş bebeğin... benim kız yakınındaysa uzanıyor... uzağındaysa ağlayarak '' al da veriver elime '' diyor...geçen aydan beri yan dönmeye başladı... yüz üstü sırt üstü dönme denemeleimiz 1-2 yi geçmedi...saol canim yeni gelmedim aslinda hamileyken burdaydm doqumdan sonta koptm.yarn 5 aylik olcaz asiri hareketli yerlerde surunuyo donuyo ama uzanmiyo daha doqrusu oyuncak ilgisi yok prdan oraya gtcek tek derdi
CANİm ben kullandim bira mayasi tableti. Hangisi oldugu onemli degil. Zaten 2 markada var ve bulmak zor. Buldugun yerde kap :) gaz yapmadi hic ve ben cok faydasini gordum. Lactamil de sut yapmaz kalitesini arttirir. Bence gereksiz amasize farklı bir şey sorayım sütüm azaldığı zamanlarda vitamalt içmeye başlamıştım günde bir tane 3 gün içtim fayda etti mi bilmiyorum ama aynı anda süt yapsın die o kadar çok şey içiyordum ki.allah kulunun halini görünce acımıştır bana.incir kaynatıp içiyordum 2 bardak.rezene.süt arttırıcı çay ısırgan otu çayı.5 lt su vitamalt dereotu ...vs vs.derken bu vitamalt müthiş bir gaz yaptı bende ve oğlumda bende içmedim süt artınca tekrar.şimdi şu bira mayası tabletleri var onlardan içmeyi düsünüyorum içen var mı aranızda hangi marka.gaz yaptı mı ve en önemlisi süt arttı mı.oburum doymuyor gibi.sütüm var ama iştahlı bir bebek aç kalıyor gibi bazen böyle giderse stoklarda bitecek.herşey hormonlu yiyip duruyoruz biraz da oğlum için kimyasal bir şey yutmuş olurum önemli değil. yeter ki sütümüz yetsin.lactamil süt arttırmıyor galiba kalitesini mi arttırdı..
Dogru dedinTeşekkür ederim, canım. Hiçbir huysuzluğu yok(tu). Sağlık durumunu da kontrol ettiler, ateşi iyi. Karnını kontrol ettiler, sorun yok. Çok şükür. Belki de dedikleri gibi inek sütüyle ilgilidir. Mukus olayı bir aydan beridir var. Ebe "olur öyle" dedi. Babasının tarafındaki bebeklerde de görülüyormuş, babanesi ve onun annesi öyle dedi. Sindirim sisteminde hassasiyet var, o belli. Mama kullandığım ilk 1.5 ayda çok belli oluyordu hazmedemediği. Hemen tepki veriyor. Genel anlamda bir şikayeti olmadıkça sorun etmemeye çalışıyorum ben de.. Büyüyünce geçer =P
Light yazdigini okudum ama yanlis yazmissindir diye duzeltmedim canim. Yag icerigi ile laktozun ilgisi yok. Kuzenlerimde laktoz intoleransi vardi. Laktoz-free urunlere onlardan asinayim ama nerede satiliyor bilmiyorum canim.
Ben de doktora sadece anne sütü verdiğimi söyledim. Ama benim yemem, içmem de etkiliyormuş gibi konuştu. Tekrarlamadı, dediğin gibi. Kan değilmiş ya, gerisi boş =Pgünaydın arkadaşlar morganapril benim oğlumun da kakasında pul biber gibi kırmızılık oldu ben önceki gün yedirdiğim eriğe bağladım tek sefer oldu daha sonra olmadı ben hiç süt ürünü de kullanmamıştım o zaman sadece anne sütü veriyordum
Ben de doktora sadece anne sütü verdiğimi söyledim. Ama benim yemem, içmem de etkiliyormuş gibi konuştu. Tekrarlamadı, dediğin gibi. Kan değilmiş ya, gerisi boş =P
Gunaydin, keyifli pazarlarYDS girecek arkadaslara basarilar dilerim.
Hos geldin canim. Zor bir donemden gecmissin. Vefat edenlere rabbim merhamet etsin, sizlere sabir versin. Anne&baban nasillar, bir sikinti yoktur insallah. Kuzuna da masallah.
anca fırsat bulabildim canım annem babam iyiler şimdi çok şükür. annem geldi ireme bakmak için ben işe başlayınca.
bütün kluzulara maaşallah
Snowym sana mesaj yazmistim ama gormedin. Minik korsana gecnis olsun demistim. Kaza iste ne kadr dikkat de etsen oluyor. Allah beterinden korusun canimnmCanim ciddi bir alerji oldugunda cildi de bozuluyor bebegin. Tum vucudu kizariyor isilik gibi. Ayrica mukus+kan. Hicbiri yokken kendi kendini telaslandirma. Insallah ileride de olmaz. Diyet va gerek kalmaz.
Aynen bizim kız da 1-2 gündür sürekli ııı ııı. Bir yaranamıyoruz saçımızı süpürge ettiğimiz haldeselam..sabahtan beri çok yoruldum oğluş pek bir suratsız hiçbir şeyden zevk almıyor hep ıııııııı ıııııı larla geziyoruz evin içinde
Snowym sana mesaj yazmistim ama gormedin. Minik korsana gecnis olsun demistim. Kaza iste ne kadr dikkat de etsen oluyor. Allah beterinden korusun canimnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?