2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Hmm, yanlış biliyorum ben o halde. Bu light ürünlerde sütün yağı neredeyse hiç olmadığı için laktoz da yok diye düşünüyordum. Yok mu aramızda kimya öğretmeni?

Ne zamandir yapiyor bilmiyorum canim ama uzaniyor/aliyor bir suredir. Hos geldin bu arada, masallah kuzuna
saol canim yeni gelmedim aslinda hamileyken burdaydm doqumdan sonta koptm.yarn 5 aylik olcaz asiri hareketli yerlerde surunuyo donuyo ama uzanmiyo daha doqrusu oyuncak ilgisi yok prdan oraya gtcek tek derdi

Mukuslu denen sümüksü oluyor. Eğer talihsiz (!) bir anında tam kaka yaparken yakalarsan (bana öyle oldu) kakadan ayrı, şeffaf sümüksü bir sıvı.. Kan yok. Karında sertlik, şişlik yok. Sadece bu var. Bana "tatlıdandır, şekerli yemeyi kes" dediler. Başaramadım. Süt ve ürünlerini de bırakmak istemiyorum. Zaten yediğim 3-4 yemek var... Mantı yoğurtsuz olur mu hiç =D

Annelik tabi ki yavrun için endişe etmek demek ama herkes de bizim gibi işin bu kadar detayına inmiyor. Oluruna bırakan da var. Onlar rahat olanlar, diyorum. Ben ise rahatsız. Geçen hafta dedim ya: pediatri uzmanı gibi sürekli okuyor(d)um. Neyse, işe başladım da biraz normale döndüm. Ha, gerçi halen her hareketini "acaba?" diyerek izliyorum ya, geçer eminim bu da.. Biraz sakin olmak lazım. Kendim için söylüyorum. Keyif almıyor muyum? Alıyorum. Ama takıntıyla ilgilenmek arasında gel-gitli benim halim.

inek sütü alerjisi teti diyor deride veya kanda yaptıran var mı arkadaşlar.devlet hastanesi veya özeller yapıyor mu yoksa üni. hastanesi mi gerekli acaba.bizim gaz sandığımız alerji olabilir belkide

Büyüdükleri için süt yetmez gibi geliyor. Sütü en iyi artıran daha sık emzirmek bence. Ve her emzirmeden sonra sağmak.

Canim onune koyup izledin mi? Sen kasikla vermediginde ve karari ona biraktiginda yuzunu eksitse de denemeye devam ediyorlar. Izledigim videolarin hepsinde oyleydi
Ben de oyle yapacagim su tavrindan sonra karar aldim. Bu sadece nasil tepki verecegini merak ettigim icindi. Ben sapir supur yer diye bekliyodum. Cok inanmisim oyle olacagina. 6. Ayi bitirdikten sonra bayram icin koye gittigimizde ordan yogurt mayasi getirecegim. Keci sutunu de buralarda sorusturuyorum bakalim. Bayram donusu yogurda BLW seklinde baslarim artik.

Canim cok sik emiyorlar bazen ve anne sutunun yetmedigi kanisina varabiliyor. Ben boyle zamanlarda idrarini takip ediyorum. 5-8 arasi ise sut alimi iyi demektir. Zaten bebekler boyle sik emdiklerinde bezleri kendilerinden agir oluyor

Morganapril arkadasimizin dedigi gibi bol bol emzir. Bu is arz talep meselesi

Hmm, yanlış biliyorum ben o halde. Bu light ürünlerde sütün yağı neredeyse hiç olmadığı için laktoz da yok diye düşünüyordum. Yok mu aramızda kimya öğretmeni?

Light yazdigini okudum ama yanlis yazmissindir diye duzeltmedim canim. Yag icerigi ile laktozun ilgisi yok. Kuzenlerimde laktoz intoleransi vardi. Laktoz-free urunlere onlardan asinayim ama nerede satiliyor bilmiyorum canim.

saol canim yeni gelmedim aslinda hamileyken burdaydm doqumdan sonta koptm.yarn 5 aylik olcaz asiri hareketli yerlerde surunuyo donuyo ama uzanmiyo daha doqrusu oyuncak ilgisi yok prdan oraya gtcek tek derdi

Suan ilgisi emekleme/hareket uzerine canim o zaman. Benimki de bazen uzatilan oyuncaga vuruyor "bu ne, istemiyorummmm" der gibi. Ilgisi yoktur senin de dedigin gibi, yoksa yapamadigindan degil.

Evet. 6. ay bitince yeniden denerim. Daha 20 gunumuz var.
Bekleyelim bakalim
KİZLAR yanitlarsanizz sevinirm..bebekleriniz ne zaman uzandi yafa tam uzanan varmi.mesela nesneyi gosterince ekinizden aliyolarmi
ne zamandir bilmiyorum ama uzaniyor. Ve elimdenn aliyor ilgisini cekerse.

Kuzummm bu arada senin de geçmiş doğum günün kutlu olsun... Ela nasıl... Ben de bu akşam sma alacaktım.. Inşallah beğenir bizim yavru... Bu arada popodaki delik ne durumda
sağolasın....şimdilik iyi canım benim ...deliklerin dibi göründüğü için birşey olmayacağınada eminim...

selam..sabahtan beri çok yoruldum oğluş pek bir suratsız hiçbir şeyden zevk almıyor hep ıııııııı ıııııı larla geziyoruz evin içinde
hep bebeklerimizin davranışları dönem dönem aynı gözlemliyoruz... bu hallerine üzülsemde çoğumuuznki aynı olduğuna göre normal bir süreç dir diye seviniyorum....

ben bir şey olmayacağından eminim ama tabi takip edicem... eğer deliklerin içeri doğru kanallrı yoksa müdehale edilmesine gerek yok... öylece zararsız inşallah...yoğurdad alışır inşallah 6. ayında... mecbur yiyecek...

en iyisi incir onadevam et...lactamil sütü artırmıyor kalitesini artırıyor... ve bir paketten 3-4 bardak çıkıyor ...bence para tuzağı...

uzanmak yerine ynına gitmeye çalışıyordur... benim kızdan daha azimliymiş bebeğin... benim kız yakınındaysa uzanıyor... uzağındaysa ağlayarak '' al da veriver elime '' diyor...geçen aydan beri yan dönmeye başladı... yüz üstü sırt üstü dönme denemeleimiz 1-2 yi geçmedi...

Son düzenleme:
CANİm ben kullandim bira mayasi tableti. Hangisi oldugu onemli degil. Zaten 2 markada var ve bulmak zor. Buldugun yerde kap :) gaz yapmadi hic ve ben cok faydasini gordum. Lactamil de sut yapmaz kalitesini arttirir. Bence gereksiz ama
Dogru dedin fazla pimpirikli olamamk lazim. Zaten ciddi bi sorunsa baska sikayetlerlede gosterir kendini. İnsallah tekrarlamaz.

Light yazdigini okudum ama yanlis yazmissindir diye duzeltmedim canim. Yag icerigi ile laktozun ilgisi yok. Kuzenlerimde laktoz intoleransi vardi. Laktoz-free urunlere onlardan asinayim ama nerede satiliyor bilmiyorum canim.

Sağol düzelttiğin için. Ben laktozu sütteki yağ türü sanıyordum, şekeriymiş. Demek bütün olay şekerde. O dediğiniz sütlerden bulmam pek mümkün değil buralarda. Ya süt ve ürünlerini keseceğim ya da kızın alışmasını umut edeceğim.

Ben de doktora sadece anne sütü verdiğimi söyledim. Ama benim yemem, içmem de etkiliyormuş gibi konuştu. Tekrarlamadı, dediğin gibi. Kan değilmiş ya, gerisi boş =P

Ben de doktora sadece anne sütü verdiğimi söyledim. Ama benim yemem, içmem de etkiliyormuş gibi konuştu. Tekrarlamadı, dediğin gibi. Kan değilmiş ya, gerisi boş =P

Canim ciddi bir alerji oldugunda cildi de bozuluyor bebegin. Tum vucudu kizariyor isilik gibi. Ayrica mukus+kan. Hicbiri yokken kendi kendini telaslandirma. Insallah ileride de olmaz. Diyet va gerek kalmaz.

Canim ciddi bir alerji oldugunda cildi de bozuluyor bebegin. Tum vucudu kizariyor isilik gibi. Ayrica mukus+kan. Hicbiri yokken kendi kendini telaslandirma. Insallah ileride de olmaz. Diyet va gerek kalmaz.
Snowym sana mesaj yazmistim ama gormedin. Minik korsana gecnis olsun demistim. Kaza iste ne kadr dikkat de etsen oluyor. Allah beterinden korusun canimnm

selam..sabahtan beri çok yoruldum oğluş pek bir suratsız hiçbir şeyden zevk almıyor hep ıııııııı ıııııı larla geziyoruz evin içinde
Aynen bizim kız da 1-2 gündür sürekli ııı ııı. Bir yaranamıyoruz saçımızı süpürge ettiğimiz halde . 5 yaşındaki yegenimle daha çok keyif alıyor :)

Merhaba kızlar okul acıldı bir turlu işim bitmiyor pazartesi düzene girecek inşallah
Bugün dişlik aldım kasık aldım birde o meyve filesine baktım file degilde delikli emzik gibi olandan vardı çok emin olamadım almadım.

Snowym sana mesaj yazmistim ama gormedin. Minik korsana gecnis olsun demistim. Kaza iste ne kadr dikkat de etsen oluyor. Allah beterinden korusun canimnm

Gordum gulum, begen butonuna bastim ama gelmedi ise kusura bakma. Cok sagol.

Canim sen blw menulerine bakiyor musun simdiden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…