CANİm ben kullandim bira mayasi tableti. Hangisi oldugu onemli degil. Zaten 2 markada var ve bulmak zor. Buldugun yerde kap :) gaz yapmadi hic ve ben cok faydasini gordum. Lactamil de sut yapmaz kalitesini arttirir. Bence gereksiz ama bulmak o kadar zor mu ya.internette sitesine baktım var gözüküyor ama içeriğinde hiç süt arttırır demiyordu.sen günde kaç tane ictin hala devam ediyormusun
Dogru dedinfazla pimpirikli olamamk lazim. Zaten ciddi bi sorunsa baska sikayetlerlede gosterir kendini. İnsallah tekrarlamaz.
Bak şimdi telaşlandım işte! Çünkü isilik benzeri kızarıklıklar 1-2 aydır var. Ben sıcaklara bağlıyordum şimdiye dek. Bu akşam yıkadığımda azalmış gördüm, havaların serinlemiş olmasına yordum. Neyse, pazartesiye çok kalmadı. Gidip görelim şu doktor amcayı, bakalım bize neler anlatacak..Canim ciddi bir alerji oldugunda cildi de bozuluyor bebegin. Tum vucudu kizariyor isilik gibi. Ayrica mukus+kan. Hicbiri yokken kendi kendini telaslandirma. Insallah ileride de olmaz. Diyet va gerek kalmaz.
Yapma yaaooow. Bildirimlere baktim da o"begen"in o "begen" oldugunu anlamadim :/ kusura bakma o zaman. Hayir "kerem dustu mu" deyip kactim sanma diye tekrr yazdim :)Gordum gulum, begen butonuna bastim ama gelmedi ise kusura bakma. Cok sagol.
Canim sen blw menulerine bakiyor musun simdiden?
Mutlu yıllar SnowyyGordum gulum, begen butonuna bastim ama gelmedi ise kusura bakma. Cok sagol.
Canim sen blw menulerine bakiyor musun simdiden?
Ehehehe valla ben de zor buldum :) ben solgar b12 katkilo bira mayasi tableti kullandim. Eczaneden almistim. Sonra bulamadim ama. Her yemekten sonra 2 tane, gunde toplam 6 tane ictim. Ciddi anlamda fayda gordum. İnternetten siparis verilebilir dedigin gibi. Sadece bi kutu kullanmistim. O bittikten sonra gerek duymadim. Hatta hepsi de bitmedi. Bi 10-15 tane kadar kaldi. Atacaktim aslinda ama simdi Onlari da regl olacagim zamana sakliyorum. Regl olunca hormonal olarak sut azalabiliyomus. Ben de buradan ogrendim bunu.
Hay Allah...ben de telas etmeyesin diye yazmistim ama. Isilik te olabilir yikama ile azaliyorsa. Alerjide eli yuzu de kirmizi oluyor hep. Gorumcemden ve arkadasimdan biliyorum. Ikisi de siki diyet yapmasina ragmen cocuklarin cildi de bir duzelme olmamis, 1 yasina geldiklerinde gecmisti. Ama sanmiyorum senin yavrunda olsun canim. Muayene sonucunu bizlerle de paylas, merak ediyorum.Bak şimdi telaşlandım işte! Çünkü isilik benzeri kızarıklıklar 1-2 aydır var. Ben sıcaklara bağlıyordum şimdiye dek. Bu akşam yıkadığımda azalmış gördüm, havaların serinlemiş olmasına yordum. Neyse, pazartesiye çok kalmadı. Gidip görelim şu doktor amcayı, bakalım bize neler anlatacak..
Yapma yaaooow. Bildirimlere baktim da o"begen"in o "begen" oldugunu anlamadim :/ kusura bakma o zaman. Hayir "kerem dustu mu" deyip kactim sanma diye tekrr yazdim :)
Ya ilk etapta cok sadece yogurt haslanmis sebze ve meyveyle baslarim diye cok da menu atastirmadim. Hatta menu oldugunu bile bilmiyodum. Ben besinleri ezilmeyecek kat sert bogaza takilmayacak kafar yumusak hazirlayip vercez saniyorum. ilk 45 gun deneme gunleriymis. Bi de 3 gun kurali var. Ooff cok karisik
Mutlu yıllar Snowyy
Bu arada eskiden sling kullaniyordun hatirladigim kadariyla. Bilgim olmadigi icin soruyorum, bu aylarda da hala kullanilabiliyor mu?
regl döneminde sütün tadı değişiyor ve bunu bazı bebekler anlayınca emmek istemiyormuş.bitince devam ediyorlarmış aklında bulunsun.ya herkes mi regl oldu yoksa bi ben mi kaldım olmayan..vitamalt çok deli gaz yapıyordu ondan sordum.süt yapayim derken gaz cikarmayalim sonra
bence her fırsatı kullan... en azından evdeyken...Iyi aksamlar kizlar, oglum tek basina uykuya dalamiyor illaki mudehale etmem lazim dalamadigi icinde cok agliyor. Gecen gun saclarimi kuruturken bi baktim uyumus. Simdi odasina yatiriyorum fon makinesi ile 1, 2 dk da uykuya daliyor. Kolik bebeklerin anne karnindaki seslere benzeterek kendilerini guvende hussediyorlarmis diye okudum. Ama 5 ay olacagiz bunun icin buyuk degilmi oglusum. Ne dusunuyorsunuz bu firsati kullanmali miyim?
geçmiş olsun oğluşuna gaz başlı başına büyük sorun...benim kızın gözleri çok kaşınıyor..öyle kaşınıyorki sürekli gözünü çıkaracak kaşımaktan...vucudunda da islikler oluyor arada bir...gazıda çok fazlakızlar süt alerjisi benim de aklımda kaldı.derece derece oluyormuş.6derece varmış.bazıları hemen eli yüzü şişip hastanelik oluyormuş allah korusun.bazıları gaz huysuzluk agri göz kasinmasi mukuslu kaka iki gündür keci yoğurdu yedikten bi saat sonra coşuyor aglamaktan bir tatlı kaşığı o da.gaz dan uykuya dalamiyor ki biz hala gaz damlası kullanıyoruz göbek fıtığı çatlak ne varsa olmuştuk gaz yüzünden.gaz damlası vermesek catlayacak.gaz öyle çok çıkarıyor ki yatırıyoruz hala gaz var uyanıyor iki büklüm olmuş ayısı ile güreşiyor ellerini ısırıyor.belki sütüm yetiyor gazdan emme isteği geliyor hirslaniyor.keci sütunun laktozu daha düşük diyorlar ya.o yüzden inek değil keci sütü verin hazmı kolay diyorlar.bugün okudum.arada çok az fark var biri 4.5 sa diğeri 4 gibi birşey yazıyor. o zaman keci sütü de dokunur.ondan mi böyle ki.yarin vermicem bakalım.yapmadığımız spor kalmadı çocuk çocuk değil bakü ceyhan boru hattı mübarek:))
canım ameliyatın iyi geçer inşallah...hemencecik olup bitiversin... geçmiş olsun şimdiden...Heyecandan uyuyamadim. Oglan da yuzustu yatiyor, nasil ozeniyorum. 1 yil oldu yuzukoyun yatmadim
Hay Allah...ben de telas etmeyesin diye yazmistim ama. Isilik te olabilir yikama ile azaliyorsa. Alerjide eli yuzu de kirmizi oluyor hep. Gorumcemden ve arkadasimdan biliyorum. Ikisi de siki diyet yapmasina ragmen cocuklarin cildi de bir duzelme olmamis, 1 yasina geldiklerinde gecmisti. Ama sanmiyorum senin yavrunda olsun canim. Muayene sonucunu bizlerle de paylas, merak ediyorum.
Sadece haslama da olsa guzel fikirler cikiyor forumlari okudukca. Mesela firinlanmis/parmak seklinde kesilmis ekmegin uzerine meyve puresi surup veriyorlar. French toast denen muzlu-sutlu ekmek de guzel fikir
Yazin kullanmadim canim. Hem sucakti hem oglan sigmiyordu. Biraz daha serinlesin hava, oglan da o zamana oturur. Yana alip oturtabildigin bir pozisyon var (adi aklima gelmedi simdi), o sekilde kullanacagim canim.
keçi sütü daha çok kokmazmı...hayvanlar yayılmıyorki kırlara...oturduğu yerden saman yiyip yatıyorlar...haklıdır belki adam... evet anne olunca insan kendini daha güçlü hissediyor... yani bebeğime biri bir şey yapacak olsa onu ellerimle bile parçalayabileceğimi hissediyorum...keçi sütü aldık ama nasıl oluyorsa % 0 koku var.sanki inek sütü inek sütü bile inek gibi kokar bunda sıfır koku.bu saatte eşime sütçüyü arattim nasıl keci sütü bu diye yanlışlık mi oldu die.ama sadece saman yediği için koku yokmuş öyle dedi.çocuğa birşey olsa kefilim keçi sütü demiş. çocuğuma birşey olduktan sonra kefil olsa ne olacak.olanlar geri gelir mi.bir anne on kaplan gücünde ve yırtıcılıgında olabiliyormuş gerekirse bunu da öğrendik
günaydın... isilik ve benzeri belirtiler bizde var..ama kaka analizi yapılmıştı bir şey çıkmadı alerji olabilir diye doktor yaptırmıştı...Bu sabahın GÜNAYDIN'ı da benden olsun o zaman!
4.45'te işe hazırlık için uyandım. Şimdi otobüsteyim ve Ceku uyanalı 1.5 saat olmuş bile.
Herkese mutlu, sağlıklı, huzurlu, gülücüklü bir perşembe diliyorum. Snowyy, dün doğum gününmüş, umarım güzel geçmiştir. Bebeğin ve ailenle huzurlu, sağlıklı bir ömür dilerim.
regl döneminde sütün tadı değişiyor ve bunu bazı bebekler anlayınca emmek istemiyormuş.bitince devam ediyorlarmış aklında bulunsun.ya herkes mi regl oldu yoksa bi ben mi kaldım olmayan..vitamalt çok deli gaz yapıyordu ondan sordum.süt yapayim derken gaz cikarmayalim sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?