selam kizlar
benim oglan akillanir sizinkilere benzer uykusu,duzeni derken sizunkileri de yoldan cikarmis :)
hirsizi cnm elaya cok gecmis olsun dedigin deligi kafamda canlandiramiyorum yani hic normal gelmiyor bir baska dra daha goster bence
snowy gecmis olsun kereme alejisi nasil oldu?
sen de bugun bir operasyon gecirecekmissin gelmis gecmis olsn tatlim
ru
Yok be tatlım bizimkide yokluktan çare üretmek işte :)) ameliyat bugünmü tatlım
cnm ya cok uzuldum minige kotu bir tecrube olmusek gıda üç gündür veriyorum üç gündür gece 2 saate bir kalkıyor ağlayarak emiyor zor uyuyor atakta bile böyle olmadık.normalde bir kez kalkardi.neden süte alışkın mide ve bağırsakları hazır değil fazla geldi ya gaz yada agri oldu.yedikçe verdim dün bir kasık yerine 5-6 kasık yedi.siz bu hatayı yapmayın.altıncı ay dolmadan başlamak yok die karar aldım sebze vermiyorum sadece bir kasık yoğurt alisana kadar artırmadan vercem.kendi hazır yutuyor ama organlari hazır değil demek ki.az az verin kızlar sonra kuzuların canı yanmasın
aksi gibi canin sut,yogurt,sutlu tatlilar cekiyordur kesin oyle olur yaCanm geçmiş olsun bende mukuslu kakayı görünce hemen netten araştırdım genelde süt alerjisi yazınca doktorumuza telefon edip anlattık oda süt ürünlerini kes dedi kontrolde detaylı konuştuk..diyete başlayınca düzene girdi kakası ... Günde 7-8 kez mukuslu kaka yapmaya başlamıştı..
Bize doktorumuz genelde bu aylarda çıkar dedi 4 aylık kontrolümüzde...hemen ishali geçmeyebilir dedi şükür sıkı diyetle geçti 1 haftada 2-3 yaşına kadar sürebilir belli olmaz dedi yaşındada düzelebilir dedi...... İçinde süt olan herşeyi bıraktım sütle yapılan ne varsa içeriğine bakıyorum ben , laktoz yazıyorsa yemiyorum ....
gunaydin tatlimGünaydın güzellikler ve onların cennet kokulu kuzuları
O fermuarlı dediğin şeyi yırtar benim oğlum üstüne balkondan atar :) yatarken etrafında daire çiziyor :) bacakları yukarı dikip pat kendini bırakıyor sağa yada sola , kollarınıda uçak misali yanda tutuyor :)
SelamlarEvimize geldik nihayet. Oldu bitti sukur. Kolaydi diyemem, bitmesine sevindim. Gozumde beyaz da olsa bandajla ben de anne korsan oldum
Odaya alinirken sezaryenden yeni cikmis bebis gordum, o kadar tatliydi ki:)
Ben de vermiyorum canim demir. Uykusunu bir anda degil de yarim saat 1 saat kaydira kaydira degistirsen?? Aklima baska bi cozum gelmediHerkese merhaba. Sonunda bitirdim geçmiş okumayı. Bizim kız resmen gunduz uyuyor gece uyuyamıyor. Uyamasın diye oyalıyorum oynuyorum ama gözleri kıpkırmızı oluyor ağlıyor uyut diye.. Sonra gece ıııı ııı ıhhhh...
Geçen yağmur yağdı hava hep kapalıydı o gün şaşırdı gece ile gündüzü..
Geçen konuşuldu ama ben kan ilacını vermiyorum.. Herkes veriyor mu acaba.
Yer yatağı süper olmuş patee..
Bizde bir ay önce yaptık her defasında halıya kadar çıkıyor ama olsun :) :)
Gecmis olsun. Ailecek korsanlik statunuz tamamlanmis oldu :)SelamlarEvimize geldik nihayet. Oldu bitti sukur. Kolaydi diyemem, bitmesine sevindim. Gozumde beyaz da olsa bandajla ben de anne korsan oldum
Geçmiş olsun anne korsanSelamlarEvimize geldik nihayet. Oldu bitti sukur. Kolaydi diyemem, bitmesine sevindim. Gozumde beyaz da olsa bandajla ben de anne korsan oldum
ben de varimregl döneminde sütün tadı değişiyor ve bunu bazı bebekler anlayınca emmek istemiyormuş.bitince devam ediyorlarmış aklında bulunsun.ya herkes mi regl oldu yoksa bi ben mi kaldım olmayan..vitamalt çok deli gaz yapıyordu ondan sordum.süt yapayim derken gaz cikarmayalim sonra
cnm zaten yorganin uzerinde nevresimi yok mu cikarip yikayabilrsin neden polar diktin?Kızlar günaydıınn ...
YER MİNDERİ yaptım oğluşa ,ilgilenenlere duyurulur.... Kalın çift kişilik yorganı katlayın altına eski bir polar serin poları yorganın üzerine kıvırıp sadece poları dört kenarından dikin ki yorganı çıkarıp nevresimi yıkayabileseniz , poların bol kaldığı yer olursa dikip ipi büzdürüp bağlayın :) iyi günlerde kullanılsın
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...2/&temp_hash=5f508b993d8b172a181796c371ef01da
cnm bebis aglayip sut istemezse de kendilinden mi teklif ediyorsun?Bende olmadım canım :)bişm gibi süt çoğalsın diye zırt pırt emzirenler yada sağanlar olmuyor :))))) oğlumun doktoru bana doğduğunda 2 saatte bir 10 dk birini 10 dk diğerini emzir demişti ... Ozamandan beri öyle yapıyorum gecede saat kurup kalkıyordum hep :) şimdi oğluş saat gibi zaten :)
O fermuarlı dediğin şeyi yırtar benim oğlum üstüne balkondan atar :) yatarken etrafında daire çiziyor :) bacakları yukarı dikip pat kendini bırakıyor sağa yada sola , kollarınıda uçak misali yanda tutuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?