2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Selamlar Evimize geldik nihayet. Oldu bitti sukur. Kolaydi diyemem, bitmesine sevindim. Gozumde beyaz da olsa bandajla ben de anne korsan oldum

Odaya alinirken sezaryenden yeni cikmis bebis gordum, o kadar tatliydi ki:)

Yok be tatlım bizimkide yokluktan çare üretmek işte :)) ameliyat bugünmü tatlım

cnm ya cok uzuldum minige kotu bir tecrube olmus

aksi gibi canin sut,yogurt,sutlu tatlilar cekiyordur kesin oyle olur ya

Yani uykusunda bile hareketli.. Maşallah Ben Ceku'yu hareketli sanırdım. Gece ilk yatırdığımda 4 saat uyur, sonra başlar ınhh sağa dön, ınhh sola dön, emzik at, emzik iste.. uyanınca tepiş tepiş.. Ben kundaklıyorum da uzun uyuyor. Yoksa gece bana uyku haram olurdu.

Selamlar Evimize geldik nihayet. Oldu bitti sukur. Kolaydi diyemem, bitmesine sevindim. Gozumde beyaz da olsa bandajla ben de anne korsan oldum

Geçmiş olsun çok çok..
Yenidoğanlar çok çirkinler ya! Ben Ceku'yu nasıl "güzel" görmüşüm o ilk ay, aklım almıyor.

Ben de vermiyorum canim demir. Uykusunu bir anda degil de yarim saat 1 saat kaydira kaydira degistirsen?? Aklima baska bi cozum gelmedi

Gecmis olsun. Ailecek korsanlik statunuz tamamlanmis oldu :)
Aaahhh ah ne cabuk buyuduler. Dahadun dogdu sanki. Resimlerine bakip bakip inanamiyorum, 5 ay gecmis. Allah saglik sihhat dolu bi omur nasip etsin o bebise ve tum kuzucuklara

ben de varim

cnm zaten yorganin uzerinde nevresimi yok mu cikarip yikayabilrsin neden polar diktin?
yorgan pamuk mu elyaf mi?

cnm bebis aglayip sut istemezse de kendilinden mi teklif ediyorsun?

baby max markalı herhangi bir bebek araç gereci kullanan oldu mu

canım ya benimki de öyle bir ayağı yastık üzerinde biri ayıcık üzerinde bir onunla boğuşuyor bir ötekinle.gazdan bence azıcık da simarik mi ne:) emzigi zor buluyorum besigin içinde çarşafini üzerinde yatarken çekip yüZüne örtüyor.besigin yanındaki örtüler var ya elyaftan onu çıkarıyor elini araya sokup öyle yatıyor.hele ayaklarını doksan derece havaya kaldırıp pat pat diye vuruyor ya uyandırıp sevesim geliyor

minder on numara olmuş.severim el işi ile uğraşmayı..oyun halısı yapacaktım.güzel kumaş bulamadım parlak desenli.oyun matı aldım boyutu büyük 1.50 1 metre kocaman büyüyünce de üzerinde durursa oyuncakları ile oynar dedim internet. aldım adı büyük ev resimli bir hali aslında hiç özelliği yok ama ucuza gelsin dedim oyuncak asma yerlerini kendim yaptım diktim terzide makine geçtim bağlantı yerini.sonuçta asmak için bi sürü oyuncak aldık 5-6 tane ama bi sürü para tuttu sonuçta 200 tl patladı ama farkı oyun halimiz aşırı büyük ve oyuncaklarimiz oldu öteki halıların oyuncakları çok uyduruktu haliyi oyuncak asma yeri hariç makineye atıyorum hemen kuruyor.evde olsam çok şey yapardım vakit yok ki.saat 12.30 da işten cikiyorum.9 da anca oturuyorum

bugün yeni doktora gittik.iyi ki gittik akşam üstü zor tuttuk valla çığlık atarak ağlıyordu.gaz varmış cook fazla.gaz damlasını artık bırakın demişti diğer doktor ben yine de akşamları 8 damla veriyordum.doktor bu koca adama 8 damla yetmez ki dedi.4*15damla dedi gözlerim fırladı günde 60 damla eder.ama çektiği agri öyle çok ki birde bağırsak düzenleyici sürüp 4*yarım ölçek bir ay böyle yoğurt verme bir ay sadece meyva dedi onda da bir çay kaşığı günde.meyve ile baslamasin sonra sebze yemez dedim sebze ağır geldi şimdi yoğurt yok kaldik meyveye ya bu çocuk sonra sebze yetmezse ne olacak.o kadar ilaç verdik hala geçmiyor uyumuyor emmiyor gaz çıkarıyor hala ağlıyor.doktor bu hafta bu ilaclar da az gelebilir gerekirse fitil dedi.içimden bunları içinde 3gün uyur ne fitili dedim ama 4 saat oldu hala aynı.fitili attik öyle yatisti uyudu iki saat sonra uyandı eme eme bir yandan durmadan gaz çıkarıyor kuzum komik görünüyor ama nasıl canı yandı bütüngün kiyamam şakır şakır gözyaşı aktı resmen ilk defa.hastaneyi de birbirine kattık ikiz kız vardı on yaslarinda biri sağ biri sol tarafina geçmiş buna bakıyorlar.bu bir sağa baktı döndü bir sola aynı kız bastı cigligi durmadan bir sağ bakıyor çığlık bir sola bakıyor çığlık aynı kızı görünce şaşırıyor çok komikti..nasıl cazgirlik yaptı ilk kez böyle oldu hemşirelerin saçlarını yoldu doktor un burnunu tuttu birakmadi çok fena olacak eşşek

Son düzenleme:
Günaydıınn kızzlaarr

Snowyy ...........canım çok geçmiş olsun tekrar. Nasıl oldun
Seldursel...........bırak gündüz istediği kadar uyusun gecede güzel uyur benimki 3-4 saat uyur gündüz gecede acıkınca uyanır..gündüz iyi uyuyan bebiş gecede güzel uyur...
Mavis01............hemde nasıl çekiyor yaa :)) işk 20 gün yemedim ama sonra 2 dilim pasta yedim:) bugünde yiyeeceeğiimmm:) ..canım yorgan elyaf ama öyle puf puf kof elyaflardan değil ... iyi elyaf var içinde...polar dikmemin sebebi elyaf yorgan kaymasın diye şimdi kaymıyor...
Benim bebiş süt isteyince ya garip bi ses var ya onu çıkarıyor yada açsa dudağını büzüyor uyandığında uyanıksada hemen sağına dönüp ağzıyla aranıyor :) kucağımdaysa zaten kıyafeti tutup kendine çekiyor üzerinden emmeye çalışıyor :)))
Morganapril.........hemde ne gareketli :)) ses çıkarmaz ama uyuyor :) anası kılıklı yatakta dönme konusunda o yüzden hamilelikte çok zorlandım herşey yasakya yatarken bile :)))
Cnan-1988 .......... Ben direk meyve ile başladım hatta püre şeklinde 1 elma yada armutun yarısını rendeleyip verdim... Çorbayı 2 kez sulu sonra onuda blendeedan geçirip veriyorum... Sorun olmadı.... Belki yogurt süt vs sindirmek zordur bebişler için , geçmiş olsun cnm...
Sorma o uyumalarına hastayım bende :)) ısırasım geliyor benimde :)
Güle güle kullanın oyun halınızı canım iyi düşünmüşsün :)) çok beğendim cnm harika olmuş ellerine sağlık :) kuzunada maaşallah :) yerleerrr onuuu :))))
Kuzunada geçmiş olsun cnm .. Bizede gazı olmaz dedi 4 aylık kont de , zaten gazlı bi bebek değildi SNOOOOOWYYYYYYYsağolsuuuuunnnnn şükür .. Oluyorda kendi çıkarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…