2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Bizim de dogum tarihimiz 21 nisan gecen hafta cok huzursuzdu emmesi uyumasi degisti, bu hafta normale donduk eller daha faZla agizda salyalar gol oluyo:) birde bu 2gundur bidir bidir konusuyo dolu dolu agzi surekli soyleniyormus gibi hali var:)

canım benim oglumda 9 nisan dogumlu o da aynı mama yesemmi yemesemmilerde, elelr agızda salyaları sorma çeşme gibi her zaman üst degiştiriyoruz birde dediğin gibi bıbıbıbıbı konuşmalar sanki dersin kavga ediyor.

kızlar 6.ayda emzıremeyıp mama kullanan arkadaşlar ek gıdaya başladılar mı aceba başladılarsa günde kac kez mama verıcekler bu aydan sonra

bizde mama yiyoruz aptamil pirinç unu, meyve suları, yogurt başladık ama mamayı da yiyor cok azaltmadı sayılır cünkü diger tatlara yeni alışıyor

benim yanımda vermeye cesaret edemezler işte ne oluyorsa ben yokken oluyor...ayıp gerçekten ben başkasının bebeğini bile alıp sevemem ki bırak ağzına bir şey atıcam yesin diye...asla karışmam aklıma bile gelmez...

sen işe başlayacağın içinmi gelecek annen canım..

sağol canım...göstericem canım..şimdilik deliklerin bir sıkıntısı yok... kızızmın ayak hareketleri haddinden fazla iyi..

bakıyorum canım benim.. bir taraftanda iş bakıyorum... evde yapabileceğim yada erken eve gidebileceğim...aşırı sakinimdir..o yüzden patlamalarım çok büyük oluyor... yani eğer patlarsam o insanla bir daha görüşmem asla... dün tarhana malzemesi almış kv onları doğruyorum mutfakta oda bir sandalye çekti oturdu...yine sakince konuştum anne yoğurt yada başka şeyler veriyorsan verme kız huzursuz anlayamıyorum neyi olduğunu verdiklerinmi dokundu başka birşeymi anlayamıyorum dedim...veriyorsanda vermekten vazgeç daha çok küçük hem o yoğurtlar bize bile zararlı ki sen minacık bebeğe veriyorsun dedim... 6. aya girelim ben günlük mayalarım hem sen hem ela yersiniz,dedim... pekmezdi reçeldi herşeyden tatırıyormuş kahvaltıda...ama 1 damla dedi...olsun verme anne dedim...tamam dedi...kız kaç gündür gazdan kıvranıyor...ondanda korktu galiba benmi yaptım diye tırstı...vermez inşallah ...sağol canım benim düşünmesen böyle iyi olalım diye yol gösterirmisin... haklısın işte biraz sert konuşmak lazım... ama işte ben gemileri yakarım ayarım yok...dururum dururum sonra pis konuşurum etrafımda kimse kalmaz... pişmanda olmam yaptığımdan...

ben veriyorum canım günde 4 damla...

Selamlar Evimize geldik nihayet. Oldu bitti sukur. Kolaydi diyemem, bitmesine sevindim. Gozumde beyaz da olsa bandajla ben de anne korsan oldum

Odaya alinirken sezaryenden yeni cikmis bebis gordum, o kadar tatliydi ki:)
anne korsan geçmiş olsun...

geçmiş olsun canım...
maşşallah kuzucuğuna...çok tatlı bebğine...

bakıcınız hayırlı olsun canım inşallah gönlünüze göredir.

Gunaydin, hayirli cumalar
Sabah kontrole gittim. Bandaj cikti artik korsan degilim. 1 hafta su degmeyecekmis, abdestsiz gezecegim iyi mi:)

Masallah kuzuna ne kadar hareketliymis. Sabaha dinlenmis kalkiyor mu?

Sana da ayrica masallah ne kadar maharetlisin canim. Her eve lazim senden. Aylar oldu annem mutfak sandalyelerine minder yuzu yaptirmis. Kumasciya git icine sunger yapip diksinler dedi. Oyle duruyor:)

Insallah laftan anlar gulum. Bak diger arkadaslarda da gaz olayi hortlamis yeniden. 5 aylik cocukta durduk yere gaz mi olur. Hazir degil bagirsaklar daha, prebiyotigi de alinca cosuyor. Mama olayini ne yaptiniz? Yemiyor diyordun ondan merak ettim

frly

benim oglumda 3 aydır uzanıyor kollarını kaldırıp beni alın der gibi yapıyor nesneleri elimden alıyor

haftayada düğün var makyaj falan yapmanda bir sakınca varmıymış...seni rahatsız ediyormu ağrın var mı...
işte yediklerinden oluyor... tamam 6. ayda ek gıdaya başladığımızda yine gaz olucak ama ozamn senin minik korsan gibi evde gezebilecek duruma gelecekler gazı a rtsada hareketleride artacak bağırsaklarıda biraz daha gelişmiş olacak...
mama yemesi dün düzeldi...gazdan dolayı yemiyordu galiba...

Günaydın kızlar

Son 2 gündür kızla uğraşıyorum burnu akıyor üşüttü mü yoksa dişten mi yapıyor bilmiyorum(diş çıkarma evresinde grip gibi oluyorlarmış)Ama gerçekten bebeğin hastalanması çok zor.Ağzı yok ki buram ağrıyor şuram ağrıyor desin.Çok şükür burun akması haricinde başka bir huzursuzluğu yok ama işte annelik böyle bir şey 2 gündür sabaha kadar nöbet tutup üstünü açtıkça örttüm üşütmesin diye yavaş yavaş düzeliyor inşallah atlatır biran önce aklım hep onda işteyken biliyorum ki annem benden daha iyi bakıyor ama annelik duygusu işte insanın içini kemiriyor yanında olamayınca.Birde bende artık 10 gündür uykusuzluktan hastalanmaya başladım.Boğazım çok fena biran önce düzelmem lazım kızım için

frly

benim oglumda 3 aydır uzanıyor kollarını kaldırıp beni alın der gibi yapıyor nesneleri elimden alıyor
maşşallah kuzuna...bu dönemde neslerin adlarını söyleyin diyor doktor... yüzünüze elini değdirip işte u burun bu ağız bu kulak diye sürekli bir şeylerin isimlerini telaffuz etmeliymişiz...

geçmiş olsun canım... burnu akmasa çok daha kötü olur akması iyi yinede...çok bunalıyordur burnundan emerken falan...bir an önce sende bebeğinde düzelirsiniz inşallah...benimde beynim uyuşuk gibi oluyor uykusuzluktan... gerçi dolu dolu 2 saat uyuyabiliyorum oda yetiyor...

Yemesine sevindim canim. Sutte fazla almiyor zaten. Mama da yemezse nereden beslenecek yavrun...

Dugun bu pazar canim Makyaj yapan biri degilim zaten ama suan goz kapagi kendinden kirmizi farli 10 dk tebrik edip cikacagim, benim ki keyiften ziyade vazife icabi:)

Cok gecmis olsun canim. Cabuk iyilesir insallah.

C-nan1988

canım bnde morganaprıl gibi izmirdeyim evet eylül geldi havalar biraz serinledi artık uzunkollu ve çorapla yatırmaya başladık üstünü örtüyoruz ama açılıyor

Supersin cnm valla fikrine de sipana da bayildim
haline de sukret ise gittigin halde 9:30 paydos ben ise gitmedigim halde o saatte paydos falan yok

snowyy

canım çok geçmiş olsun şuan iyisin inşallah

Iyiyim canim, tesekkur ederim.

Uzun kollulara gectiniz demek. Burasi o kadar serin degil henuz. Ben pijamalari ile yatiriyorum (kisa kollu). Ust ortmek yok henuz. Gecen alisveriste ici polar pijama-tulum gordum. Kis icin ideal duruyor. Ustunu acsa da hasta olacak kadar usumez, zaten kombi acik oluyor.

seldursel & brujaV

bende kan ilacını vermiyorum umarım vermiyoruz diye sorun olmaz geçen ay saglık ocagı kontrolünde kanı ölçüldü 37 çıktı iyimiş ama yinede ver dediler birkaç kere verdim öğürüyor bende vermiyorum
versek ne olur?
vermesek ne olur?
bilen varmı arkadaşlar?

Supersin cnm valla fikrine de sipana da bayildim
haline de sukret ise gittigin halde 9:30 paydos ben ise gitmedigim halde o saatte paydos falan yok
eve 12:30 da gidiyorum ama ev daha yorucu iş yerinde o kadar yorulmuyorum..ev hanımlığı zor zanaat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…