cnm polarlar saglikli Degil cilt icin diye duymustum ama arastirmadim bir bak istersenIyiyim canim, tesekkur ederim.
Uzun kollulara gectiniz demek. Burasi o kadar serin degil henuz. Ben pijamalari ile yatiriyorum (kisa kollu). Ust ortmek yok henuz. Gecen alisveriste ici polar pijama-tulum gordum. Kis icin ideal duruyor. Ustunu acsa da hasta olacak kadar usumez, zaten kombi acik oluyor.
cnm polarlar saglikli Degil cilt icin diye duymustum ama arastirmadim bir bak istersenIyiyim canim, tesekkur ederim.
Uzun kollulara gectiniz demek. Burasi o kadar serin degil henuz. Ben pijamalari ile yatiriyorum (kisa kollu). Ust ortmek yok henuz. Gecen alisveriste ici polar pijama-tulum gordum. Kis icin ideal duruyor. Ustunu acsa da hasta olacak kadar usumez, zaten kombi acik oluyor.
Iyiyim canim, tesekkur ederim.
evet cok zormus ama oglumu da kendim buyutmek istiyorum 2 sene ucretsiz izin hakkimi kullanacagim 2 sene full time ev hanimiyimeve 12:30 da gidiyorum ama ev daha yorucu iş yerinde o kadar yorulmuyorum..ev hanımlığı zor zanaat
hayirli cumalar cnm ise baslamissin sanirim kacta gidip geliyorsun?
oglana kim bakiyor?
anne sutunu nasil yapiyorsun full mama m?
sukur ki nispeten erken cikiyormussun ve annen bakiyormus boylece teselli et kendini taylimdün işe başladım canım saat 8,30 da mesaim başlıyo 15,30 da çıkıyorum saatler değişince 8,00 de gidip 15,00 de çıkacagım
ogluma annem bakıyor
anne sütünü 1 ay içti sonra içmedi mama yiyoruz aptamil
sen nasılsın bebişin nasıl?
sukur ki nispeten erken cikiyormussun ve annen bakiyormus boylece teselli et kendini taylim
ben ben degilim oglanin bakiciligindan maymunluguna terfi ?? ettim
huysuzlugumuz uykusuzlugumuz non stop devam bugunumuze sukur
patte cevabı göremezsin yine yazamadım doğru yere:) sebze yemez die korkuyorum yoksa meyve yiyor hangi sebzelerden çorba yapıyorsun
bursali hatunlar sorum size :)
biiiir bursa bicagi
ikiii yun camasirlar atlet altlik oglusa bize
uccc kestane sekeri
guzel,kaliteli,hesapli nerden alinir tavsiye lutfen?
gecende bir helvaci konusulmustu zafer plaza civari isim,adres?
baskaca meshur olan gidince mutlaka gez,gor,ye,al onerileriniz?
cokzor mu oldu sorularim?
umarim bilmediginizcalismadiginiz yerden sormamisimdir :) :)
ben makyaj yapmayınca neyin var diyorlar...bende fazla yapmam ama kızım olduktan sonra fondoten ruj ve allık sürmeyi bıraktım.. kızımla öpüp koklaşırken suratına üzerine bulaşmasın diye...miktarını attırdık mamasının çünkü 3 ölçeklede doymuyor artık 4 yapıyoruz yani 120 cc içiyor 4 saatte bir..Yemesine sevindim canim. Sutte fazla almiyor zaten. Mama da yemezse nereden beslenecek yavrun...
Dugun bu pazar canimMakyaj yapan biri degilim zaten ama suan goz kapagi kendinden kirmizi farli 10 dk tebrik edip cikacagim, benim ki keyiften ziyade vazife icabi:)
Cok gecmis olsun canim. Cabuk iyilesir insallah.
canım ben kaçırmışım o yazılarını yada anlamadım okurken... peki kim bakıyor oğluna evde...3 günlük dünya neyi paylaşamıyoruz değilmi...kimseye kalmayacak dünya sonuçta...hayırlısı olsun canım...hırsız ben zaten 3 ayı geçti başladım işe.annem de gelemiyor üve babam var kaynanam gelecek bi ara barıştık ya ilk defa bakalım hayırlısı olsun ön yargılı davranmayalım.
erkek çocukları o tulumun içinde sucuk gibi oluyorlar...yarım tulumlar var. kolları dışarda kalan askılı onlar olabilir.iyi olmana sevindim canım
burası sıcak çok sıcaklar bitti sabaha karşı da serinliyor kolları baakları soğuk oluyor uyanıyor sonra sanırım üşüyor çünkü bende üşürsen eğer uyuyamam sanırım bana çekmiş bende tulum düşünüyorum aslında polar mı alsam ki varmı tavsiye edeceginiz yer?
arkadasin siparisi getirince yakala hemen butun sorularimiza cvp versinAha bunları bende öğreneyim :) biz iş sebebiyle yerleştik ama okadar gezme fırsatım olmadı birde çarşıya uzak olunca gidilmiyor ha deyimce :)
O helvayı ben aldım ama arkadaş siparişi almadı halaalsa poşetinin üzerinden yazacağım adresini :))
cnm bence gecme Allah izin verirse ilerde coook yiyecek icecek onlardan ama anne sutu ele gecmez bir dahamerhaba hanimlar benim minnosum 5+19 aylik 3 gun once 2 tatli kasigi elma suyu verdim 3 gun bekleme kurali yapip
bi aksilik gormedim simdi kati gidalara gecmis mi oluyorum bilen varsa beni biraz aydinlatabilir mi?
bizim dokto amcamiz illa 6. ayini bitirsin dedi ne yapayim sizce
elma suyuna devam edeyim mi yoksa doktorumu dinleyeyim off aklim karisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?