canım bekle istersen...atık elma suyuna devam edebilirsin ama onun yanında vereceğin şeyede 3 gün kuralıyla vereceksin...eğer sonraki verdiğin şey alerji yaparsa yada dokunursa elma suyundan olmadığını bileceksin...6 aylık olmasına birşey kalmamış...merhaba hanimlar benim minnosum 5+19 aylik 3 gun once 2 tatli kasigi elma suyu verdim 3 gun bekleme kurali yapip
bi aksilik gormedim simdi kati gidalara gecmis mi oluyorum bilen varsa beni biraz aydinlatabilir mi?
bizim dokto amcamiz illa 6. ayini bitirsin dedi ne yapayim sizce
elma suyuna devam edeyim mi yoksa doktorumu dinleyeyim off aklim karisti
cnm polarlar saglikli Degil cilt icin diye duymustum ama arastirmadim bir bak istersen
kerem dizlerinin ustunde emekliyor mu?bizimki surunuyor arka arka sadece
alerjisi gecti mi?
senin yazdigin blw yogurt corba turu sivilar icin uygulamasi zor bence tabi onlari kasikla vermeyi dusunuyorum diger sebze meyve icin uygulayacagim cnm
gecende ya yutarsa sozunu bogazimda kalir nefes alamazsa anlaminda yazmistim gonderdigin linktr de ogurme refleksi sayesinde nefessiz kalmaz cikarir diyordu
sana da tekrar gecmis olsun tatlim
ben makyaj yapmayınca neyin var diyorlar...bende fazla yapmam ama kızım olduktan sonra fondoten ruj ve allık sürmeyi bıraktım.. kızımla öpüp koklaşırken suratına üzerine bulaşmasın diye...miktarını attırdık mamasının çünkü 3 ölçeklede doymuyor artık 4 yapıyoruz yani 120 cc içiyor 4 saatte bir..
canım ben kaçırmışım o yazılarını yada anlamadım okurken... peki kim bakıyor oğluna evde...3 günlük dünya neyi paylaşamıyoruz değilmi...kimseye kalmayacak dünya sonuçta...hayırlısı olsun canım...
erkek çocukları o tulumun içinde sucuk gibi oluyorlar...yarım tulumlar var. kolları dışarda kalan askılı onlar olabilir.
merhaba hanimlar benim minnosum 5+19 aylik 3 gun once 2 tatli kasigi elma suyu verdim 3 gun bekleme kurali yapip
bi aksilik gormedim simdi kati gidalara gecmis mi oluyorum bilen varsa beni biraz aydinlatabilir mi?
merhaba hanimlar benim minnosum 5+19 aylik 3 gun once 2 tatli kasigi elma suyu verdim 3 gun bekleme kurali yapip
Takipteyim canım. okuyorum ama yazamıyorum çok fazla meşhur 19. haftadayız...jennyy27
eceberen
yazmadınız
Merhaba canım.. 6 aydan küçük bebişlere ek gıdaya baslayanlar var ama coğu doktor tavsiyesi uzerine. Doktorunuz beklemenizi söylemiş bencede bekleyin. ne kalmıs ki zatenmerhaba hanimlar benim minnosum 5+19 aylik 3 gun once 2 tatli kasigi elma suyu verdim 3 gun bekleme kurali yapip
arkadasin siparisi getirince yakala hemen butun sorularimiza cvp versin
bugunku mamalarinizi ictiniz mi kari koca :) :)
içi polar olanlar terini suyunu çekmiyor ama altına penye tayt falan giydirirsen olur... ne kadar soğuk oluyor antep bilmiyorumm ama...benim kıza küçük kilotlu çoraplardan alıcam...Ankara soğuk oluor...gerçi erkek çocuklarınada giydirenler de gördüm...küçük korsanın karizması çizilmezseHic bilmiyordum canim. Iyi oldu yazdigin. Zaten cildi hassas, almayayim madem. Esofman altlari almistim yazik olacak onlara da...
Arka arka emekliyor ama el diz koordinasyonu iyi degil. Tavsan gibi zipliyor dusecek gibi olunca
Neyi kastettigini anladim canim, senin uslubun hosuma gidiyor ondan gulmustum. Ben klasik "su donemde yarim bardak ek gida almali, bu donemde 1 bardak olmali" mantigini takip etmeyecegim canim. Blw de kasikla agzina vermek yok ancak kasiga sivi malzemeyi koyup mama tepsisine koyabiliyorsun. Bebek once kasigi tutmayi zamanla agzini bulmayi bizi taklit ede ede ogrenecek. Zaten o yuzden yemek yerken mutlaka bebeginizi de mama sandalyesiyle yaniniza oturtun, yemegini tepsisine koyun diyorlar. Bize bakarak ogreniyor
Senin dedigin gibi yapan da var. Yani yogurdu corbayi kasikla yedirip katilari onune koyan. Ama o zaman yontem amacindan cikiyor, cocuk anlam karmasasi yasiyor. Tercih meselesi tabi hepsine/herkese saygi duyuyorum.
Masallah, yesin yesin afiyet olsun.
Kati degil ama ek gidaya gecmissin canim. Verme nedenin neydi?
içi polar olanlar terini suyunu çekmiyor ama altına penye tayt falan giydirirsen olur... ne kadar soğuk oluyor antep bilmiyorumm ama...benim kıza küçük kilotlu çoraplardan alıcam...Ankara soğuk oluor...gerçi erkek çocuklarınada giydirenler de gördüm...küçük korsanın karizması çizilmezse
http://bebekyapimbakimonarim.blogspot.com.tr/kizlar bebeginizin gelisimini takip ettiginiz guzel,yararli bilgiler fikirler veren site,blog oneriniz vsr mi?
bir de kuzularinizla nasil vakit geciriyorsunuz?egitici-ogreticizihinsel ve bedensel gelisimi icin?
bunlar icin yararlanacagim kaynsk oneris olanlar?
http://www.maxicep.com/forum/konu/polar-giysilere-dikkat.14424/Canim evde lazim degil aslinda. Gorunce cok hosuma gitmisti pofuduk pofuduk. Tam polar benim aldiklarim. Ucuz birsey de degil. Madem zararli mothercare gibi bir yer nasil satiyor anlamiyorum.
Normal esofman alti da aldim. Yeter artar benim yaramaza. Durmuyor yerinde zaten. Kombi de acik olunca abartmaya gerek yok. Ama disari cikarken 2 kat giydirmek lazim kisin
Kabak havuç pirinç patates yapıyorum canım ben
Bugün pirinç atmadan yaptım örneğin .. Geçen patates atmadım bazen soğan doğruyorum bazen et suyu koyuyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?