patee oğlun kaç doğumlu canım
kızlar benim hafıza çok zayıf unutkanım bide aklımda kalıyor ama kiminle konuştuğumuzu unutuyorum karıştırırsam kusura bakmayın şimdiden
http://www.maxicep.com/forum/konu/polar-giysilere-dikkat.14424/
bak burada bir yazı var... benim bildiğim direk tene temas ettirilmemesi...belkide o kansolejen boyar maddeden yapılmamıştır senin aldıkların... madem dışarıda giyecekse altına pijama yada ona benzer ince birşey giydirirsin bir zararı olmaz diye düşünüyorum...biz yeğenlerime öyle yapıyorduk...
başkası olsa yazık olasın diye giydirirdi...yazıda diyorya ''biz ne çernobiller görmüş ülkeyiz polar mı bize birşey yapacak.'' sağlık ciddi iş ...Hirsiziya diyorduk balik ye diye, asil sana lazimmis:)
Disarida giydirmeyecegim canim, hosuma gitti dayanamayip almistim. El bezi yaparim:)
aman eksik olmasın kahkahanız...hırsızı babası bakıyor ben bakıcı ile kavga edince işi bıraktı iki aydır o bakıyor zaten yarım gün çalışıyorum
seldursel & brujaV
bende kan ilacını vermiyorum umarım vermiyoruz diye sorun olmaz geçen ay saglık ocagı kontrolünde kanı ölçüldü 37 çıktı iyimiş ama yinede ver dediler birkaç kere verdim öğürüyor bende vermiyorum
versek ne olur?
vermesek ne olur?
bilen varmı arkadaşlar?
kan damlasını vermezsek die sormuştum gelişimi için gerekli demişti.ben veriyorum zaten ilacın dibine vurduk gazdan dolayı allah sonumuzu hayır etsin
Günaydın kızlar
Son 2 gündür kızla uğraşıyorum burnu akıyor üşüttü mü yoksa dişten mi yapıyor bilmiyorum(diş çıkarma evresinde grip gibi oluyorlarmış)Ama gerçekten bebeğin hastalanması çok zor.Ağzı yok ki buram ağrıyor şuram ağrıyor desin.Çok şükür burun akması haricinde başka bir huzursuzluğu yok ama işte annelik böyle bir şey 2 gündür sabaha kadar nöbet tutup üstünü açtıkça örttüm üşütmesin diye yavaş yavaş düzeliyor inşallah atlatır biran önce aklım hep onda işteyken biliyorum ki annem benden daha iyi bakıyor ama annelik duygusu işte insanın içini kemiriyor yanında olamayınca.Birde bende artık 10 gündür uykusuzluktan hastalanmaya başladım.Boğazım çok fena biran önce düzelmem lazım kızım için
bursali hatunlar sorum size :)
biiiir bursa bicagi
ikiii yun camasirlar atlet altlik oglusa bize
uccc kestane sekeri
guzel,kaliteli,hesapli nerden alinir tavsiye lutfen?
gecende bir helvaci konusulmustu zafer plaza civari isim,adres?
baskaca meshur olan gidince mutlaka gez,gor,ye,al onerileriniz?
cokzor mu oldu sorularim?
umarim bilmediginizcalismadiginiz yerden sormamisimdir :) :)
kizlar bebeginizin gelisimini takip ettiginiz guzel,yararli bilgiler fikirler veren site,blog oneriniz vsr mi?
bir de kuzularinizla nasil vakit geciriyorsunuz?egitici-ogreticizihinsel ve bedensel gelisimi icin?
bunlar icin yararlanacagim kaynsk oneris olanlar?
bizden başka gaz ilacı kullanmak zorunda olan var mi kızlar.yoksa hala gaz sorunu olan bir biz mi varız.eğer kızlarda varsa gidip hemen isteyelim yoksa bu çocuk evde kalır valla...
esmer
doğum yapan listesine beni de ekleyiver güzelim sana zahmet canım
9 nisan Alper
nasıl oluyor esmer in mi eklemesi gerek beni de ekler mi acep
benim yediklerime değil mi atayım bakayım kimyonlu rezene içiyorum ama fark yok birde bunu deneyelim
nasıl oluyor esmer in mi eklemesi gerek beni de ekler mi acep
canım benim kız çok gazlı piknik tüpü koymuştuk adını 1 aylıkken...gaz ilacına başladık yeniden...bizden başka gaz ilacı kullanmak zorunda olan var mi kızlar.yoksa hala gaz sorunu olan bir biz mi varız.eğer kızlarda varsa gidip hemen isteyelim yoksa bu çocuk evde kalır valla...
evet canım konu sahibi esmer o ekleyebilir
şuan online degil ama görür açınca
canım benim kız çok gazlı piknik tüpü koymuştuk adını 1 aylıkken...gaz ilacına başladık yeniden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?