2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar benim hafıza çok zayıf unutkanım bide aklımda kalıyor ama kiminle konuştuğumuzu unutuyorum karıştırırsam kusura bakmayın şimdiden

Hirsiziya diyorduk balik ye diye, asil sana lazimmis:)

Disarida giydirmeyecegim canim, hosuma gitti dayanamayip almistim. El bezi yaparim:)

Hirsiziya diyorduk balik ye diye, asil sana lazimmis:)

Disarida giydirmeyecegim canim, hosuma gitti dayanamayip almistim. El bezi yaparim:)
başkası olsa yazık olasın diye giydirirdi...yazıda diyorya ''biz ne çernobiller görmüş ülkeyiz polar mı bize birşey yapacak.'' sağlık ciddi iş ...

hırsızı babası bakıyor ben bakıcı ile kavga edince işi bıraktı iki aydır o bakıyor zaten yarım gün çalışıyorum
aman eksik olmasın kahkahanız...
eşin kopamaz artık oğluşundan işe başlarsa...

bizden başka gaz ilacı kullanmak zorunda olan var mi kızlar.yoksa hala gaz sorunu olan bir biz mi varız.eğer kızlarda varsa gidip hemen isteyelim yoksa bu çocuk evde kalır valla...

canım ben de verince kusuyor resmen kırmızı kırmızı.. aç veriyorum aynı. tok veriyorum aynı. doktor tedbir amaçlı diyor ama kan değerleri ölçülmeden verilmesinden yana değilim ama bir yandan da kafam karışık.. inşallah vermediğim için pişman olmam.. biraz da vermeme sebebim paraben içermesi..

kan damlasını vermezsek die sormuştum gelişimi için gerekli demişti.ben veriyorum zaten ilacın dibine vurduk gazdan dolayı allah sonumuzu hayır etsin

herkes verilmesinden yana ama bakalım.. bu ay sonu doktora tekrar soracağım.

geçmiş olsun canım.

hehe bursalı olarak her sorunun cevabını bilmiyorum ki :) avm lerde organik olarak bebekler için kıyafet satılıyor ama bize pahalı geldi açıkcası.. kızıma lcw den alıyorum bazen ananesi alıyor yani hususi olarak devamlı aldığımız bir yer yok açıkcası.. kestane şekeri kalite olarak kafkas tabisi :) yün çamaşır bakalım nerden bulabilirm..

bu arada iki gün önce evlilik yıldönümümüzdü. eşim gemlikte atatepe diye bir yer var belediyeye ait yemeğe gittik. kahve içme yeri ayrı yemek ayrı. çok güzel bir yer deniz manzarası çimenler.. akşam gitmemize rağmen hiç esmedi.. dışarda oturduk. mudanya biraz kalabalık geliyor artık.. şehir içinde parklar insan kaynıyor dolaştığımıızı anlamıyoruz. bazen cazibe merkezine bir iki tur atmaya gidiyoruz size yakın mı uzak mı bilmiyorum canım..

ben rengarenk toplar aldım küçük küçük (havuz topları sanırım 5 tl ye bulmuştum) onlarla oynatıyorum renklerini söylüyorum. sonra evin içini geziyor kucağımda eşyalara dokunuyor tanıyor isimlerini söylüyorum.. şarkı söyleme hatta bazen karşında göbek atma zayıflamak istiyorum çünkü :):) bazende yorgun oluyorum öylece bakıyorum kendi kendine oynasın diye hiç konuşmadığım bile oluyor yorgun olunca

annem geldi bebekle ilgileniyor tabi bende hemen siteden girdim tlf dan zor oluyor. böyle alıntı yaparak yazmaya da pek özenirdim bende yapaym dedim :) :)

çok düşkün zaten oğluna arada ağlarken yanlışlıkla babasinda meme arıyor bulduğu yere yanagi boynu yapışıyor kiyamam ya çok komikler..zaten günde dört saat ayriyim evden bütün gün beraberiz.sende çalışıyor muydun kafam karıştı yine>

bizden başka gaz ilacı kullanmak zorunda olan var mi kızlar.yoksa hala gaz sorunu olan bir biz mi varız.eğer kızlarda varsa gidip hemen isteyelim yoksa bu çocuk evde kalır valla...

canım yemeklerine kimyon at bence biz çok faydasını görmüştük..

benim yediklerime değil mi atayım bakayım kimyonlu rezene içiyorum ama fark yok birde bunu deneyelim

benim yediklerime değil mi atayım bakayım kimyonlu rezene içiyorum ama fark yok birde bunu deneyelim

evet canım yediklerine ve ben doğumdan bu yana rezene papatya anason çayı içiyorum. hem rahatlatıyor.
hem maşallah diyeyim kızım her yüz üstü döndüğünde pırtlatıyor. gerçi her defasında yapınca acaba sorun mu var diyorum :)

canım benim kız çok gazlı piknik tüpü koymuştuk adını 1 aylıkken...gaz ilacına başladık yeniden...

bizi de ekler belki soralım bir isteyenin bir yüzü kara vermeyen zenci demişler...5 nisan eymen yiğit bizimki

seldursel

benim kan degeri ölçüldü 37 çıktı iyi dendi ona rağmen verin dediler ama vermiyorum 6.ayda başlarım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…