2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Iyi aksamlar. Arabasini bizimkinin onune park eden bir insan musveddesi yuzunden 4o dk gecikmeli de olsa evimizin yolunu tuttuk. Kardesi de everdik, bahtiyar olur insallah

Ben 1-2 gundur yazilanlari tam takip edemedim ama. Yorgan en az 1 yasina kadar onerilmiyordu. Siz kullanacak misiniz?

Bogulma riski acisindan onerilmiyordur sanirim. Ben kendi adima Kerem icin oyle bir risk gormuyorum ve kullanacagim canim.

Hayirli olsun. Allah mesut etsin.:)

Gunaydin Keyifli&mujdeli haberlerle dolu guzel bir hafta olur insallah. Ne guzel esiyor serin serin, nem yok. Nemli sehirlerde yasayanlara kolayliklar diliyorum. Sonbahar gelmis olsa da, adana hala sicakti, suyumuz cikti. Bayrama serinler insallah:)
Sizlerde ne var ne yok?

İlk günaydın bizden bu sefer.

Dört buçuktan bu yana bir türlü uykuya dalamayan kızımdan selam olsun..

Simdi uyumustur kuzun sanirim Ama senin uykun kacti tabi. Erken kalkan cabuk yol alir derler, bardagin dolu tarafindan bakalim:)

kızlar günaydın hayırlı haftalar hafta sonu giremedim hepinizi özledim birazdan geçmişi okuyacagım inşallah kimsede sorun yoktur

kızlar sezaryen olup mide kısmı sert olan varmı bir kere adet oldum üç aydır olmuyorum ondan olabilirmi?

Günaydın kızlar anneler ve minikler iyidir umarım herkes için güzel bir hafta diliyorum
Bizim okulda 2. Haftamız bugünde okula gideceğiz yarından sonra ara ara gıderim diye düşünüyorum hayırlısı bakalım.

Uçak tecrübem çok fazla canım benım neler yasadım neler :))
Dış hatlarda ucacaksan online cekınde bebek için yemek secebiliyorsun. İç hatları bilmiyorum. Onun dısında ucakda bebekli anneler koridor kısmına ve acıl cıkış kapısınınbulundugu sıraya oturamıyor bebek için önde ve ortada bır yerde uyuduğunda hostes bebeğin uyuması için beşik monte ediyor emzirmeye gelince emzirme örtüsü kullana bılırsın birde ucakda boş yer varsa yanının boş olmasını rica edersin. Uçak kalkış inişde bebeği mutlaka emzir yada emzik ver bikeresinde benım kuzum tutmadı memeyi ağlaya ağlaya mahvoldu çocuk.
Uçağın içinde battaniyeyle bebek sallamışlığım var benim sormak istediğin başka bişey varsa aklına takılan söyleye bilirim.

Bikeresinde dış hatlar uçuyoruz uçakda oğlumu kaybettim aklım yerinden çıktı eşimle deli olduk neyseki bulundu öyle bir flim vardı izleyenler hatırlar çok kötü bir andı şimid gülüyorum hatırlayınca :)

Aynen cnm uyku kaçtı erken kalktık madem dedim yol alalım.. Babayla çıktık yola o işe ben anneme :)

İyi haftalar

HIRSIZI
çok güldüm vallahi bu duruma sıpaya bak sen şimdiden başlamış içinden geliyor işte

kızlar günaydın bısey sormak ıstıyorum 5aylık bebeklerınıze ayda kac kutu kac grmlık mama gıdıyor aceba 3 saatte bırmı mama yapıyorsunuz 6.ayda artık öğün olarak başlamayı dusunuyorummben çorba falan vereyim dıyorum

günaydın,
canım ben 3 saat aralıkla 120ml mama 6 ögün 1 öğün yoğurt mamadan mayalanmış 150ml yiyiyor birde 11 ile 2 arasındaki vakitte 70-80ml kadar armut,elma,şeftli birde bunlara 10 ar adet üzün cam rendede rendeleyip yediriyorum şu anda 6 ayda doktor kahvaltı ve çorbalara başlıyacağız dedi

canım ayda kac kutu mama yapıyor bende emzırmeyı kesmek zorundayım onun ıcın soruyorum

HIRSIZI

1 yaşındaki kardeşim mi vefat etti ben mi yanlış anladım canım eger oyleyse sanırım çok olmuştur

ben 1200gr lık ayda 3kutu bitiyor 15günde 2kutu alıyorum devrede devrede gidiyor 1200 gr carrefour ve kipada avanyajlı fiyatı ben aptamil kullanıorum diğer yerlerdepahalı ve küçük ambalajlar çok pahalıya geliyor

kafana takma canım benimki de aynı bende üzülüyordum ama çevremde çogu kişilerde görüyorum büyüyünce zayıflıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…