Ben 1-2 gundur yazilanlari tam takip edemedim ama. Yorgan en az 1 yasina kadar onerilmiyordu. Siz kullanacak misiniz?
Emzirdim. Emzik de verdim. Emzirme onlugu kullanabilirsin. Check-in'de bos yer varsa yaninizi bos birakmalarini rica edebilirsin.canım sen nasıl yaptın uçak inip kalkarken emzirdin mi
Iyi aksamlar. Arabasini bizimkinin onune park eden bir insan musveddesi yuzunden 4o dk gecikmeli de olsa evimizin yolunu tuttuk. Kardesi de everdik, bahtiyar olur insallah
Bogulma riski acisindan onerilmiyordur sanirim. Ben kendi adima Kerem icin oyle bir risk gormuyorum ve kullanacagim canim.
İlk günaydın bizden bu sefer.
Dört buçuktan bu yana bir türlü uykuya dalamayan kızımdan selam olsun..
GunaydinKeyifli&mujdeli haberlerle dolu guzel bir hafta olur insallah. Ne guzel esiyor serin serin, nem yok. Nemli sehirlerde yasayanlara kolayliklar diliyorum. Sonbahar gelmis olsa da, adana hala sicakti, suyumuz cikti. Bayrama serinler insallah:)
Sizlerde ne var ne yok?
Simdi uyumustur kuzun sanirimAma senin uykun kacti tabi. Erken kalkan cabuk yol alir derler, bardagin dolu tarafindan bakalim:)
valla benim yeğen erken evlenecek galiba...3 buçuk yaşında daha... halacım sen gız mısın diyor... eve toğlum diyorum... o zamn seni dudağından öpebilirim diyor...nerden duyduysa kızlar dudağından öpülür diye duymuş... hayır ben halayım halalar dudaktan öpülmez git kendine sevgili bul dedim... komşunun bir kızı var bazen annemlere geliyorlar ..yeğendende büyük yaşı onu almış odaya götürmüş... kapıyıda örtmüş... baktım ortalarda yoklar...kapıyı bir açtım... kızın dudağına yapışmış
elindede yediği salatalık ...çıkın n eyapıyorsunuz dedim.... birde elini havaya kaldırıp bana... 1 daka hala 1 daka nütfen...
sıpa ...annem ben bununla ne yapcam erkenden evlendireyim diyor...
ha birde ara sıra evdeyken anneme ben Ela yla evlencem diyormuş...
günaydın,kızlar günaydın bısey sormak ıstıyorum 5aylık bebeklerınıze ayda kac kutu kac grmlık mama gıdıyor aceba 3 saatte bırmı mama yapıyorsunuz 6.ayda artık öğün olarak başlamayı dusunuyorummben çorba falan vereyim dıyorum
canım ayda kac kutu mama yapıyor bende emzırmeyı kesmek zorundayım onun ıcın soruyorumgünaydın,
canım ben 3 saat aralıkla 120ml mama 6 ögün 1 öğün yoğurt mamadan mayalanmış 150ml yiyiyor birde 11 ile 2 arasındaki vakitte 70-80ml kadar armut,elma,şeftli birde bunlara 10 ar adet üzün cam rendede rendeleyip yediriyorum şu anda 6 ayda doktor kahvaltı ve çorbalara başlıyacağız dedi
valla ilk davranan alır arkadaş ilk biz talip çıktık..kızlar ya benim tosun 9500 i geçmiş boyu uzun olduğu için çok tombak durmuyor sadece anne sütü sütte az ama az diye son sütü de alıyor her seferinde o yüzden bence böyle obez olsun istemiyorum ilerde doktor dalga geciyor bir yasında cocuk kilosunda diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?