2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
cnan-1988

canım bende onu yazdım demin ama benim göbek degil midem kaldı midemde sert çok bende ağrı yaptı diye çok sıkamadım sezaryen benimde.

cnan-1988

canım bende onu yazdım demin ama benim göbek degil midem kaldı midemde sert çok bende ağrı yaptı diye çok sıkamadım sezaryen benimde.

Canim ben de sikiya gelemem. Annem dahi surekli uyardi "saralim bak gobek kalir" diye. Hic birsey yapmadim. Gogus altindan baslayan bir "gobek-sertlik" vardi. 1 aydir duzenli spor yapiyorum, birsey kalmadi. Kilo degilse vucut yapindan kaynaklanabilir. Egzersize basla bence

Ben bir de ic organlarimin yeri degismis gibi hissediyordum. Sanki asagi kisimda rahim hala cok yer kapliyor da bagirsaklarim mide kisminda sikismis gibi:) O da gecti sukur

snowyy

güle güle kullanın aldıklarınızı canım bizimle paylaşırmısın resimlerini bilgimiz olsun.

canım benimki az az yiyor mamayı çabuk acıkıyor çok yaptıgım zamanlarda baktım ki atılıyor bende az yapıp sık veriyorum
eskiden ayda aptamil 900 gr lık 5 kutu gidiyordu şimdi ek gıdalara başladık az az biraz daha azaldı mamamız.

aynen öyle canım hamile kaldıgımızda midemiz sertleşmeye başlamıstı ya onun gibi de hissediyorum kendimi biliyorum ama yinede adet görmeyince testte yapıp durdum bende egzersize başlayayım ozaman sagol canım

canım sen geçmişte peluş oyuncak temizliğini sormuştun yıkanamayan pilli yada peluş oyuncakları dipfirize poşetleyip sokulması soğukta mikropların ölmesine sebep oluyoruş ben bu şekilde arada dipfirize atıyorum geçmişte kaldığı için alıntıyı ordan yapamadım :)

bu aada ben uyku tulumu giydireceğim bebeğime ablamlarda 3 çocuğunu bu şekilde büyüttü hem gece açılıp üşüme ihtimali yok ablam 2 yaşına kadar bu şekilde büyüttü bende uyku tulumu ile uyutacağım bibimki şimdi bile çarşafını uyanınca tutup ağzına götürüyor yüzü kapanıyor bu sebepten cesaret edemiyorum ayrıca snowyy kereme 6 ay da ek gıdalarda kendi yiyeceğini söylemiştin umarım başarırsın ben şimdi mevye yedirirken bile bir püskürtüyor saç baş mevye eli değse gözüne yüzüne sürüyor gözü yanınca ağlıyor vallaha bilmiyorum nasıl başarırım ben bu işi

Tesekkurler canim. Arada yapmak lazim dedigin gibi

Oyle olacak zaten gulum. Sen güzel güzel yıyecek mı sanıyordun?

Blw uygulayın demıyorum ama lütfen "blw baby video" yazın ve youtube daki videoları ızleyin. Bebeklerinizin sizlere suan verdigi tepkiler, gayet normal. Ben en az 1 ay verdıgım herseyin yeri boylayacagını düşünüyorum

ne güzel salatalık ve tavuk budu yiyiyor o bebişler öyle :) peki bu şekilde kaçıncı ayda nasıl yapacaksında bu alışkanlığı kazanacak

Kızlar oğlumu okula yolladım sidar bugün biraz huysuz oyuzden ben gitmedim eşim görürdü acaba ne yapıyor hoş geçen hafta biraz alıştı çok afallamaz inşallah

Sidarın da dişi patladı patlayacak diş jelini kendiniz mi aldınız dr mu verdi bizim kontrolümüz ayın 22 sinde ozamana kadar beklesem mi yoksa alsam mı ne dersiniz

ne güzel salatalık ve tavuk budu yiyiyor o bebişler öyle :) peki bu şekilde kaçıncı ayda nasıl yapacaksında bu alışkanlığı kazanacak

Bebege baglı gulum. Belırlı bır zaman sınırı koymuyorum. Zamanla yıyebıldıgı mıktar artacak. Buna paralel olarak sut talebi azalacak. Guzel bır surec olacak ıkımız ıcın de

Merhaba anneler sizlere bir şey sormak istiyorum benim minnos mavişim emerken sol elini acip kapatıyor ilk baslarda önemsemedim ama sonra sadece emerken yaptığını anladım
bazı anneler merak etme "geeeel geeeel" hareketini yapıyordur dediler ama ben bunun refleks mı olağan birşey mi yada endişeleneceğim bir isaret mı bilemediğim icin size sormak istedim internette de birşey bulamadım.
Düşüncelerinizi merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…