bende ilk gebeliğimde çok merak ederdim. Eşimde belki kalp atışlarını duyarım diye steteskop almıştı, arada karnımı dinliyordum, hoşuma gidiyordu. kalp atışalarına benzer bişeylerde duyodum sanki.
Kizlar eve ultrason mu alsak yaaa olmayacsk boyle
Zaten burada ha deyince dr da yok..
Tv izler gibi bakarizher gun.
Ilaclsr fazla geldi bana sanirim aklimi yitiriyorum
hayırlı olsun hoşgeldin canımohhooo nisan anneleri ne kadar da çokmuş maşşallah allahım nasip ederse ben de sizlerden biri olacam inşallah:) hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yarabbim. 8. haftamı doldurmak üzereyim. aslında iyi mi kötü mü bilmiyorum ama ne mide bulantısı ne başka bişey hiç bir belirtim yok. sadece lekelenmelerim var doktorumun da anlayamadığı... ultrasonda bir sıkıntı görülmüyor herşey normal, tedbir amaçlı rapor üstüne rapor alıp yatıyorum evde:) dua ediyorum Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah.
Zeynep hosgeldin canimbende buradsyim
2013 temmuz topiginden.
Iyi olmaniza cok sevindim.
Bulantin yoksa cok iyi canim benim de hc olmadi ve halada yok.acaba kotu bi seymi diye cok korktum baslarda ama oyle degil.
Sans aslinda.sende keyfini ciksr canim
Canim cok tesekkur ederim. Dinleniyorum is vs yapmıyorum canim sagolasin
Oyyy demek bebisler buyuyo ki gobuste buyuyo kiyamam maşallah ucunuze de
Ikiz oldugu icin senin gobus daha csbuk buyur canim
Benim zaten gobegim vardi o yüzden hc bellli degil hnuz ama gobegim ve rahmimin oldugu yer baya sertlesti hissediyorum
Elbise olayini sorma cnm ne yapacagiz bilmem kışa gelcekya birde ne kaban olur ne bisey bize
ohhooo nisan anneleri ne kadar da çokmuş maşşallah allahım nasip ederse ben de sizlerden biri olacam inşallah:) hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yarabbim. 8. haftamı doldurmak üzereyim. aslında iyi mi kötü mü bilmiyorum ama ne mide bulantısı ne başka bişey hiç bir belirtim yok. sadece lekelenmelerim var doktorumun da anlayamadığı... ultrasonda bir sıkıntı görülmüyor herşey normal, tedbir amaçlı rapor üstüne rapor alıp yatıyorum evde:) dua ediyorum Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah.
inmiyo o göbek.. kızlar hep gaz falan diyince dedim benimki de gazdır ama yok... sabah akşam aynıı...
akşam eşimle konuştuk bizde... steteskop alalım diye.. şimdidem bebeği dinlemeye çalışıyoo kulağını karnıma koyuyoo..
sağlık ocaklarında hemşireler ilerleyen aylarda steteskopa dinliyormuş.. öyle duymuştum..
Canim lekelenmen nasil oluyo kirmizi mi kahve mi.aman dikkat et dinlen.seni hatırlamaz mıyım canım benim:) diğer topicde daha çok tüp bebek tedavilerine yeni başlayan arkadaşlar çoğunlukta konuşuyor, siteyi kurcalarken bugün bu topiği keşfettim seni de görünce burada devam etmeyi düşündüm canım.
annemin de ablamın da hiç bulantısı olmamış o yüzden içim biraz rahat o konuda, tek kafama takılan lekelenmeler. yatınca bişey olmuyor, bulaşık yıkamaya kalkıyorum azcık geliyor:) çok sinir yaa, bi de 9 ay böyle geçerse yandık. walla kız olursa adını nazlı koyacam:))
çocuklar içeride eylem yapacak hiç özelimiz kalmadı yeter artık bi rahat bırakın diye :)
Steteskop ta iyi fikirmis
Kalbini duysak yeter
Bunu da dusuneyim ben
akşam eşimle konuştuk bizde... steteskop alalım diye.. şimdidem bebeği dinlemeye çalışıyoo kulağını karnıma koyuyoo..
sağlık ocaklarında hemşireler ilerleyen aylarda steteskopa dinliyormuş.. öyle duymuştum..
Mrb arkadaşlar ben 9 hafta 2 günlük hamileyim. Dün ilk defa bebişin kalp atışlarını dıuduk:)) bebiş 3.11cm, uzun bi bebek olcak diodu doktor:) eşimle ben de uzunuz. Ancak önceki testlerimde şeker değerim yani glukoz 104 çıktı. Biraz yüksek çıktığı için şimdiden 50gr şeker yükleme testini istedi. Normalde 20. Haftalarda yapılıomuş. Böyle bir durumla karşılaşan yada duyan var mı? Umarım bi zararı olmaz. Zaten idrarda da üreme çıktığı için bir hafta sabah akşam antibiotik kullandım. Yeni bitti. Paylaşımlarınızı bekliyorum. Bu arada kaçıncı haftadan itibaren insanlara hamile olduğunuzu söylediniz?
benim de göbeğim vardı canımnormal halimden kilolu hamile kaldım ama şimdi göbeğim daha sert sanki. benim annem de yeni emekli olduğundan benim de işe giyebileceğim kıyafetleri var. şimdilik 1-2 onlardan aldım işte. hatta şuan eteği üzerimde ama kışın kaban sıkıntımız illa ki olacak. artık genişçe birşey alacağız mecbur.
hoşgeldin. belirtinin olmamsı çok güzel bence. hayat daha kolay oluyordur öyle. lekelenmelerin de kesilir inşallah, gerçi risk yaratmadıkça problem değil ama senin aklına takilır belki. yat yat bu arada keyfini çıkar bu zamanların
sorma, geçen hafta sabah daha az oluyordu sanki, ama bu hafta ı-ıh olmuyone giysem belimi sıkıyo. sanırım başlıyoruz büyütmeye göbekleri
kızlar bulantı, kusma ve halsizliğime 2 gündür ishal de eklenince öğlen doktora gittim.
44 Kiloya düşmüşüm bebek iyi çok şükür ama sen böyle idare edemezsin yatıralım 2 gün dedi.
Serum takviyesi yapacak, yarın ve cmt. hastanedeyim
kızlar kan testinden hamilelik sonucu kaç gün sonra çıkıyor sonuç tam çıkıyor mu yardımunuz lütfeeencı olurmus
teşekkür ederim
tabı cok beklenmedık ve fecı bır sekılde kaybettık yazıp buradakılerı etkılemek ıstemıyorum ayrıca bu kısı amcam aklımdann cıkmıyor tabıkı derın bı uzuntu ıcındeyım cıkamıyorum ve aglıyorum cok fazla
nedense bebegıme bısey oldu gıbı hıssedıyorum ogluma hamıleyken buyuk amcamın hanımını kaybetmıstık ancak bebegıme bırsey olur dıye tazıye evınden uzak durmustum korumustum kendımı
bu sefer farklı hem oluş seklı hem altlı ustlu oturuyoruz hem annemden babamdan cok gordugum kısıydı aynı yerde oturdugumuz ıcınde
oyle yanı
14 eylulde kontrolum vardı erkene cekebılırım
bıre saglık ocagını arıcaktım kalp atıslarını duyunca haber ver dusuk oluyor bız bılmıyoruz fılan dedıler telefonlara cevap vermıyorlar
acaba saglık ocakları 4 temı kapanıyor
kızlar bu arada milupaya girip üye olmanızı tavsiye ederim eve küçük küçük hediyeler yolluyolar insan çok seviniyo.doğduğunda bile yolluyorlar.
Ayyyy canım aynı ben, benim de geceleri çok kötü midem bulanıyor, sürekli yemek mi yiyeceğiz böyle? Yakında file döneceğim diye korkuyorum
slm kızlarr nasılsınız
ben bi tuhafım yaa ıkı gundur mıdem akşama doğru bulanmaya basılıyo yemeği zor yedim tavuk vardı allahım affetsın nımete laf edılmez ama tıksındım resmen
bende nisan annesi olacağım Allah izin verirse 2. bebişim olacak. 1. bebeğim sağlıkla doğdu şükürler olsun rabbime. 2. gebelik süprizle geldi ve 12. haftada kalbi durduğunu öğprendim. çok grip olmuştum. şimdi 10+1 günlük hamileyim. haliyle daha korkularım bitmedi. çok fazla kalp durması var gebeliklerde. nedenini bilen var mı içinizde ??
ve herkese hayırlı sağlık gebelikler diliyorum :)
topiği görünce çok heyecanlandım,
hamilelik bambaşka bişey, bambaşka bi alem oluyo insan ve hiç bitmeyeck gibi geliyo son aylarda
bulantılar kıpırtılar aman Allahım, hepsi çok güzel,
hepinize hayırlı olsun bebişleriniz, seney bu zamanlarda kucağınızda olacaklar inşallah
kızlarr bugün kontrolüm vardı miniğimi ve kalp atışlarını gördük şükürler olsun herşey yolunda hiçbir sorun yok o kadar tuhaf bir duyguymuşki gördüğümden beri yerdemiyim gökte mi hiç bilmiyorum
Kizlar benimde bugun saat 11 : 20 de randevum var
Korku heyecan birbirine karismis durumda insallah
Hersey yolundadir dua edin nolur . Allahim kimseyi
Korktugu korkuya ugratmasin amin.
Mrb kizlar..dun aksam randevum vardi..9+3 ken gorduk bizim sipayi
2.83 cm ve 9+5 gun gosteriyor 2 gun onde yani..bi onceki kontroldede 3 gun ondeydi..dr gidiklayalim biraz dedi karimda titresim yapti..bebisim elini ayagini kaldirdi.inanin aglamamak icin zor durdum.tam eli havadayken foto aldi..kocaman olmus yaa..inanamadim..alahimmmm cok buyuksun tum isteyenlere nasip et bu duygulari yaabbim dedimm..kabizlik icn surup aldm cnku artik hemeroid olmak uzereyim..onuda atlatrm insallah yaa..kalp atslarini duyurduya bana guzel allahimm..cok rahatladm..darisi sizlere canlarimm..hep hayirli haberler yazalim insallahh..
günaydın kızlar valla hepiniz teker teker doktora gidiyosunuz beni de heyecanlandırıp meraklandırıyosunuz :) daha 10 gün oldu gideli ama benim de gidesim geliyo :) bende pazar günü bursaya anneme gidicem bir hafta kalır dönerim sonrasında inşallah kontrole giderim.o zamana kadar meraktan çatlarım ama hayırlısı artık.
bu arada benimki ikinci bebiş ama çok heyecanlıyım yaa,hele cinsiyet konusunda.Valla Allah kalbimi biliyor,bi kızım var ikinci oglum olsun istiyorum ama kız olacak gibi geliyor.yine de önce sağlık versin Allah, kızımın tadı çok başka bi kıza daha hayır demem ama oğluşun da tadına bakmak isterim yani :)
Kizlar eve ultrason mu alsak yaaa olmayacsk boyle
Zaten burada ha deyince dr da yok..
Tv izler gibi bakarizher gun.
Ilaclsr fazla geldi bana sanirim aklimi yitiriyorum
ohhooo nisan anneleri ne kadar da çokmuş maşşallah allahım nasip ederse ben de sizlerden biri olacam inşallah:) hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yarabbim. 8. haftamı doldurmak üzereyim. aslında iyi mi kötü mü bilmiyorum ama ne mide bulantısı ne başka bişey hiç bir belirtim yok. sadece lekelenmelerim var doktorumun da anlayamadığı... ultrasonda bir sıkıntı görülmüyor herşey normal, tedbir amaçlı rapor üstüne rapor alıp yatıyorum evde:) dua ediyorum Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah.
Mrb arkadaşlar ben 9 hafta 2 günlük hamileyim. Dün ilk defa bebişin kalp atışlarını dıuduk:)) bebiş 3.11cm, uzun bi bebek olcak diodu doktor:) eşimle ben de uzunuz. Ancak önceki testlerimde şeker değerim yani glukoz 104 çıktı. Biraz yüksek çıktığı için şimdiden 50gr şeker yükleme testini istedi. Normalde 20. Haftalarda yapılıomuş. Böyle bir durumla karşılaşan yada duyan var mı? Umarım bi zararı olmaz. Zaten idrarda da üreme çıktığı için bir hafta sabah akşam antibiotik kullandım. Yeni bitti. Paylaşımlarınızı bekliyorum. Bu arada kaçıncı haftadan itibaren insanlara hamile olduğunuzu söylediniz?
2 hafta önce açlık kan şekerim sınırda çıktı..doktorum takip edicez dedi.. ama başka bişi söylemedi... 24 ünde kontrolümüz var bakalım o zaman ne diyecek :44::44:
senin kaç çıktı canım benim tam hatırlamıyorum ama 95 normaldi galiba
Mrb arkadaşlar ben 9 hafta 2 günlük hamileyim. Dün ilk defa bebişin kalp atışlarını dıuduk:)) bebiş 3.11cm, uzun bi bebek olcak diodu doktor:) eşimle ben de uzunuz. Ancak önceki testlerimde şeker değerim yani glukoz 104 çıktı. Biraz yüksek çıktığı için şimdiden 50gr şeker yükleme testini istedi. Normalde 20. Haftalarda yapılıomuş. Böyle bir durumla karşılaşan yafa duyan var mı? Umarım bi zararı olmaz. Zaten idrarda da üreme çıktığı için bir hafta sabah akşam antibiotik kullandım. Yeni bitti. Paylaşımlarınızı bekliyorum. Bu arada kaçıncı haftadan itibaren insanlara hamle olduğunuzu söylediniz?
senin kaç çıktı canım benim tam hatırlamıyorum ama 95 normaldi galiba
Canim lekelenmen nasil oluyo kirmizi mi kahve mi.aman dikkat et dinlen.
Ben iki gundur fensyim lekeler asiri kanamaya dondu..dedim bebek gitti
Rapor aldim igne oldum yatiyorum.gecti cok sukur.dikkat et sen zeynepcim 12 haftayi atlatslim rahatlcaz inşallah.
Ama lekelerin kahve ise hiic korkma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?