kızlar merhaba doktordan geliyorum, doktorumun hesabına göre bebek 6+3 günlük kesemiz gayet düzgün ve bayağı büyümüş dedi
bebeğimiz de büyümüş 6mm olmuş gelişim gayet iyi aşama aşama gidiyoruz dedi ama kalp atışını henüz göremedik daha çok küçük
haftayı bekleyelim dedi 1cm e kadar bekleniyormuş normalde kendimi korkutmak da istemiyorum bişey olmasın bebeğime
geç duyan oldumu aranızda
ben ben bennnn...yemek yediğimde sıkıntı yok ama az bir acıkıyım midem bi tuhaf oluyo öle yoğun bir bulantım yok şükür ama....Kizlar mide bulantisi acikinca daha cok kuduran varmiii:26:
canım Allah rahmet eylesin başınız sağolsun....salı aksamı amcamı ıs kazasında kaybettıgımı ısten eve gıderken ogrendım dun ızınlıydım gelmedım
cok agladım
bebegım hala benımlemı degılmı bılmıyorum duygusal gel gıtleırm cok fazla cocuk psıkopat dogmazsa ıyıdır
onun dısında dıs tedavımı goruyorum ama ıdrar yolu enf devam edıyor dıyede urtkuyorum o yuzden cuma gunu dıs ıcın kontrole gıttıgımde enf testıde yaptırıcam
oyle yanı
bebegımın cınsıyetının hala erkek oldugunu dusunuyorum buarada ben
kızlar bulantı, kusma ve halsizliğime 2 gündür ishal de eklenince öğlen doktora gittim.
44 Kiloya düşmüşüm bebek iyi çok şükür ama sen böyle idare edemezsin yatıralım 2 gün dedi.
Serum takviyesi yapacak, yarın ve cmt. hastanedeyim
Belkide herkez kendine aglar
amcamın yaptıgı ısı her zaman babam yaparmıs o gun amcam cıkmıs ve oradan dusmus malesef
ya babam olsaydı dusuncesı ıse bambaska bırsey
Illakı hayat bır yerden devam edecek
ama suanda benım ıcın eve gıtmemın hıc bır mutlu yanı yok belkıde hamıle dıyede boyle dusunuyorum
dusunsenıze aslında bız hep yalnızız
cocuklar ıcın onca fedakarlıga katlanıyor da ınsan o cocuklar donup aılelerın bır elınden tutmuyor
amcamın oglu cok zengın yanı amcam o ıse gıtmek zorunda degıldı gıtmeyebılırdı yada bır ıs yerı acılırdı fılan
detaya gırmıyeyım benım babamında ıhtıyacı yok benım babam ıse kendı ıs yerınde duramadıgı ıcın gıdıyordu bırde mecbur olmak vardı amcam gıbı
en nıhayetınde tutuncak bır dalım yokmus gıbı hıssedıyorum
en fazla 1 haftaya bu dusuncelerım elbette degısecek ama ne zaman acaba gerceklerı gorecegız onuda bılmıyoruz yaradılıs ıste
saclar hep cocuklara supurge bende cok fazla oyleyım
bakalım bızler neler yasayacagız yaslandıgıız zamanlarda
maşallah canım..kalp atışınıda görürsün Allahın izniyle inşallah endişe etme..
ben ben bennnn...yemek yediğimde sıkıntı yok ama az bir acıkıyım midem bi tuhaf oluyo öle yoğun bir bulantım yok şükür ama....
canım Allah rahmet eylesin başınız sağolsun....
geçmiş olsun canım bir an önce toparlarsın inşallah kendini...
ben doğuma yakın bakıyım diodum ama bi bakıyım şimdi...kızlar bu arada milupaya girip üye olmanızı tavsiye ederim eve küçük küçük hediyeler yolluyolar insan çok seviniyo.doğduğunda bile yolluyorlar.
Benimde yemek yediğimde sıkıntı yok ama az acıkayım özellikle geceleri acayip midem bulanıyo ki sabah bulantım falan da yok açlık bana iyi gelmiyo
canım kaderiya seni gördüğüme sevindim kaç yıl aradan sonra demek hamilesin. maşallah hayırlı uğurlu olsun. beni hatırlamışsındır. çok sevindim sana. belenayla bende nisan annesi olacağız ikinci kez. maşallah sana.
mide bulantıların çok mu canım, biraz yapısal bişey. bende mide bulantısı olmuyorda çok acıkıyorum.
Benimde yemek yediğimde sıkıntı yok ama az acıkayım özellikle geceleri acayip midem bulanıyo ki sabah bulantım falan da yok açlık bana iyi gelmiyo
kızlar bu arada milupaya girip üye olmanızı tavsiye ederim eve küçük küçük hediyeler yolluyolar insan çok seviniyo.doğduğunda bile yolluyorlar.
teşekkür ederim
tabı cok beklenmedık ve fecı bır sekılde kaybettık yazıp buradakılerı etkılemek ıstemıyorum ayrıca bu kısı amcam aklımdann cıkmıyor tabıkı derın bı uzuntu ıcındeyım cıkamıyorum ve aglıyorum cok fazla
nedense bebegıme bısey oldu gıbı hıssedıyorum ogluma hamıleyken buyuk amcamın hanımını kaybetmıstık ancak bebegıme bırsey olur dıye tazıye evınden uzak durmustum korumustum kendımı
bu sefer farklı hem oluş seklı hem altlı ustlu oturuyoruz hem annemden babamdan cok gordugum kısıydı aynı yerde oturdugumuz ıcınde
oyle yanı
14 eylulde kontrolum vardı erkene cekebılırım
bıre saglık ocagını arıcaktım kalp atıslarını duyunca haber ver dusuk oluyor bız bılmıyoruz fılan dedıler telefonlara cevap vermıyorlar
acaba saglık ocakları 4 temı kapanıyor
Canım sen daha 9 haftalıksın doktor nasıl cinsiyet tahmininde bulundu anlamadım.
canım ben doktorumla yaklaşık 15 yıldır tanışıyorum aile dostuyuz görüşüyoruz ben kız gibi hissediyorum deyince o da bir inceliyeyim dedi..bana tecrubelerime göre erkek bebek gibi geldi ben erkek düşünüyorum dedi ama bu elbette kesin değil sadece tahmin etti heralde yoksa bişey gördüğünden değildir..samimiyetimize dayanarak yorum yaptı sadece..belki de gelişim aşamaları kemik yapısı ense kalınlığından tahmin etmiştir bilemiyorum ama elbette net olarak 11 haftadan önce bilinmez..
kızıma da 11 haftalıkken %90 kız demişti..
sağlıklı hayırlı evlat olsunlar da cinsiyet hiç önemli değil bizim için
Olalım canım da nasıl üye olunuyor oraya? :26:
ayyy zaman nasıl geçiyor kocacığımla iki yılı devirmişiz. bugün evlilik yıldönümümüz. nice yıllara inşallah hayırla sağlıkla. inşallah bu son tek başımıza geçireceğimiz yıl dönümü
ayyy zaman nasıl geçiyor kocacığımla iki yılı devirmişiz. bugün evlilik yıldönümümüz. nice yıllara inşallah hayırla sağlıkla. inşallah bu son tek başımıza geçireceğimiz yıl dönümü
slm kızlarr nasılsınız
ben bi tuhafım yaa ıkı gundur mıdem akşama doğru bulanmaya basılıyo yemeği zor yedim tavuk vardı allahım affetsın nımete laf edılmez ama tıksındım resmen
benim 2 hafta önce bitti bulantılarım. çok hafif kaldı.ilkde şaşırıp doktora gittim korktum. ama bebişin kalp atışını duyunca herşey normale döndü.
bulantıların hamileliğin tuzu biberi . bulanmazsa korkanlardanım bende
Hosgeldin aramiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?