2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

maşallah canım..kalp atışınıda görürsün Allahın izniyle inşallah endişe etme..

Kizlar mide bulantisi acikinca daha cok kuduran varmiii:26:
ben ben bennnn...yemek yediğimde sıkıntı yok ama az bir acıkıyım midem bi tuhaf oluyo öle yoğun bir bulantım yok şükür ama....

canım Allah rahmet eylesin başınız sağolsun....

geçmiş olsun canım bir an önce toparlarsın inşallah kendini...

evet öyle derler canım...bir baba 5 çocuğu bir eve sığdırda beş çocuk bir babayı beş saraya sığdıramazlar..hepimiz sınavdayız..Allah bizleri hayırlı evlat yapsın ana baba rızası alma nasibini göstersin..bizlere hayırlı evlat versin....
doğum tarihimiz ve ölüm traihimiz değişmiyo canım bişeyler vesile olucak bir şekilde..Azrail demiş rabbimize bir vesile bulda öyle can alayım..o yüzden kaza hastalık bir bahaneyle ebediyete intikal ediyoruz.. ..

o olsaydı olmazdı,babam gitseydi başa türlü... çalışmasydı olmazdı.....hesabından çıkılamaz...düşünmemeye çalış....ne bileyim bizim evden çıkraken 1 dk geç kalmamız karşıdan karşıya geçerken bir arabanın bizi görüp yavaşlaması ..kimbilir o arac nelere vesile olucak..yani demem o ki hiç bişey sebebsiz değil.....

bildiğim bişey varki illede Anne Baba duası..illede.......
ders çıkaracağımız çok şey var..bugünlerde geçicek...dayan..

kızlar bu arada milupaya girip üye olmanızı tavsiye ederim eve küçük küçük hediyeler yolluyolar insan çok seviniyo.doğduğunda bile yolluyorlar.

Benimde yemek yediğimde sıkıntı yok ama az acıkayım özellikle geceleri acayip midem bulanıyo ki sabah bulantım falan da yok açlık bana iyi gelmiyo

Kızlarrr hepinize teşekkür ederimm içimi rahatlattınız :) hadi bakalım herşeyin hayırlısını versin rabbim :)

kızlar bu arada milupaya girip üye olmanızı tavsiye ederim eve küçük küçük hediyeler yolluyolar insan çok seviniyo.doğduğunda bile yolluyorlar.
ben doğuma yakın bakıyım diodum ama bi bakıyım şimdi...

Benimde yemek yediğimde sıkıntı yok ama az acıkayım özellikle geceleri acayip midem bulanıyo ki sabah bulantım falan da yok açlık bana iyi gelmiyo

aynen ama ben şimdiden 3 kilo aldım doğuma kadar böle giderse pilates topu gibi olurum herhalde

Zerdal'ım hatırlamaz olur muyum seni canım:) Çok sevindim seni gördüğüme Eski topiklerde kimse kalmamış ama
Senin de hayırlı olsun canım hamileliğin.. Bebişi büyüttün demek, ne kadar oldu? Bizim ikizler geliyor kısmetse Mide bulantılarım çok, çok da acıkıyorum, acıkınca daha fazla bulanıyor dolayısıyla sürekli yeme modundayım, file döneceğim yakında
Yarın kalp atışlarını duyacağız hayırlısıyla... Çok heyecanlıyım :18:
Çok öpüyorum canım seni. Sık sık görüşürüz artık inşallah...

Ayyyy canım aynı ben, benim de geceleri çok kötü midem bulanıyor, sürekli yemek mi yiyeceğiz böyle? Yakında file döneceğim diye korkuyorum

canımm başın sağ olsun güçlün olmaya çalış bebeğin için rabbim sizi korusun çok zor
bence git canım doktoraa sen hiç mi gitmemiştin dana doktora..

Son düzenleme:
ayyy zaman nasıl geçiyor kocacığımla iki yılı devirmişiz. bugün evlilik yıldönümümüz. nice yıllara inşallah hayırla sağlıkla. inşallah bu son tek başımıza geçireceğimiz yıl dönümü

nice mutlu sağlıklı uzun yıllarınız olsun inşallah...
bizim de 1 eylüldü evlilik yıldönümümüz yeni geçirdikk
6.yılımız bitti

Nice yillar canim
Oyle bizimde 3 yil oldu nasil gecti aci tstli gunler.

slm kızlarr nasılsınız
ben bi tuhafım yaa ıkı gundur mıdem akşama doğru bulanmaya basılıyo yemeği zor yedim tavuk vardı allahım affetsın nımete laf edılmez ama tıksındım resmen

bende nisan annesi olacağım Allah izin verirse 2. bebişim olacak. 1. bebeğim sağlıkla doğdu şükürler olsun rabbime. 2. gebelik süprizle geldi ve 12. haftada kalbi durduğunu öğprendim. çok grip olmuştum. şimdi 10+1 günlük hamileyim. haliyle daha korkularım bitmedi. çok fazla kalp durması var gebeliklerde. nedenini bilen var mı içinizde ??

ve herkese hayırlı sağlık gebelikler diliyorum :)

slm kızlarr nasılsınız
ben bi tuhafım yaa ıkı gundur mıdem akşama doğru bulanmaya basılıyo yemeği zor yedim tavuk vardı allahım affetsın nımete laf edılmez ama tıksındım resmen

benim 2 hafta önce bitti bulantılarım. çok hafif kaldı.ilkde şaşırıp doktora gittim korktum. ama bebişin kalp atışını duyunca herşey normale döndü.

bulantıların hamileliğin tuzu biberi . bulanmazsa korkanlardanım bende

hoşgeldın cnm aramıza benımde ılk bebemın kalp atısı durmustu aldırmak zorunda kaldık dr. dedı kı bebekte herhangı bı sorun oldugunda allahın hıkmetıyle vucut gebelıgı sonlandırıyomuş..bende ıkı senede anca hamıle kaldımbenımde bazen duruyo bulantım sonra tekrar baslıyo endıselenıyorum o zamanlarda mıdem bulanınca sevınıyorum ama dedıgın gıbı tuzu bıberı varlıgını hıssettırıyo bana benımde c.tesı kontrolum var ınsallah sorunsuz kucaklarımıza alırız bebelerimizi

topiği görünce çok heyecanlandım,

hamilelik bambaşka bişey, bambaşka bi alem oluyo insan ve hiç bitmeyeck gibi geliyo son aylarda

bulantılar kıpırtılar aman Allahım, hepsi çok güzel,

hepinize hayırlı olsun bebişleriniz, seney bu zamanlarda kucağınızda olacaklar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…